Δεν υπάρχει διαχείριση σε αυτό το φόρουμ; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 228
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κοίτα το θέμα δεν είναι τα points μόνο (δεν είδα να έχω εκτός κ αν έχω κ δεν το είδα) αλλά κ αυτά που σβήνονται. Κ δεν είναι θέμα αδικίας ή μεροληψίας, καλώς ή κακώς δεν είναι η ζωή δίκαιη, απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Προτιμώ να μου πεις ειλικρινά ότι "δεν υπάρχουν κανόνες, Διαχείριση είμαι κ ό,τι γουστάρω κάνω", παρά αυτή επιλεκτικότητα, που ώρες- ώρες δεν κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, υπό την επίφαση ότι εφαρμόζονται κάποιοι κοινοί κανονισμοί.....
    Σωστηηηηηηηηηη !! αλλα ποιος ασχολειται τωρα . Εγω ποτε δεν εμαθα τι στο διαολο εγραψα , αφου σβηστηκαν πολυ κακως οι σελιδες ( αν θελουμε ναμαστε δικαιοι , μου λες , κυριε , εγραψες αυτο κι αυτο , οποτε τιμωρεισαι ) . Χου κερς .

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έλα μωρέ που το θυμήθηκες αυτό με τον φίλο της φίλης μου; Δεν αξίζει να το συζητάμε μετά από τόσα χρόνια...
    αυτο πρεπει να γινει πιν στο φορουμ, μπαινοντας, δεξια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο πρεπει να γινει πιν στο φορουμ, μπαινοντας, δεξια...

Πιν , ε ? καλο !!

Super Moderator
    απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Προτιμώ να μου πεις ειλικρινά ότι "δεν υπάρχουν κανόνες, Διαχείριση είμαι κ ό,τι γουστάρω κάνω", παρά αυτή επιλεκτικότητα, που ώρες- ώρες δεν κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, υπό την επίφαση ότι εφαρμόζονται κάποιοι κοινοί κανονισμοί.....
    Εάν σε κοροϊδεύαμε στα μούτρα σου, εάν δεν υπήρχαν κανόνες, εάν ότι γουστάραμε κάνουμε, υποθέτω τώρα δεν θα ήσουν σε αυτό το φόρουμ, με τόσες συγκρούσεις στις οποίες έχεις εμπλακεί.
    Και εν πάσει περιπτώσει, αυτή η γκρίνια για την άδικη διαχείριση καθώς και διάφορα μηνύματα σου, δημόσια ή ιδιωτικά, ιδιαίτερα προσβλητικά προς την ομάδα της διαχείρισης, συνολικά και ατομικά, αν λαμβάνονταν υπόψιν, προφανώς δεν θα ήσουν σήμερα στο φόρουμ, άνετα να ξανα- επιτίθεσαι προς τη διαχείριση.

Με τον ίδιο ζήλο λοιπόν που δεν δέχεσαι να σε προσβάλουν, με τον ίδιο ζήλο, φρόντισε σε παρακαλώ να μην προσβάλλεις τους ανθρώπους της διαχείρισης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Α , Ολγα , εχεις πει οτι εχεις σπουδασει παιδαγωγικη , ε ? η ανηψια μου , θελει να σπουδασει το ιδιο , και επιασε 13.100 μορια χθες ( το μαθαμε ) , εχει ελπιδες για να μπει καπου ? τι εναλλακτικες εχει ? θελει λεει να ξαναδωσει , που το βρισκω τρελο , αμα δεν πηγε καλα φετος , γιατι να παει του χρονου ?

Το παιδαγωγικό θέλει 16.000 μόρια και πάνω δεν νομίζω να μπαίνει με 13.000 ίσως καμιά νοσηλευτική , βρεφονηπιοκόμος να μπαίνει.... για αυτό θέλει να ξαναδώσει! Φέτος ήτανε πολύ δύσκολα τα θέματα. Και εγώ με τόσα μόρια μπήκα στην νοσηλευτική!

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Εάν σε κοροϊδεύαμε στα μούτρα σου, εάν δεν υπήρχαν κανόνες, εάν ότι γουστάραμε κάνουμε, υποθέτω τώρα δεν θα ήσουν σε αυτό το φόρουμ, με τόσες συγκρούσεις στις οποίες έχεις εμπλακεί.
    Και εν πάσει περιπτώσει, αυτή η γκρίνια για την άδικη διαχείριση καθώς και διάφορα μηνύματα σου, δημόσια ή ιδιωτικά, ιδιαίτερα προσβλητικά προς την ομάδα της διαχείρισης, συνολικά και ατομικά, αν λαμβάνονταν υπόψιν, προφανώς δεν θα ήσουν σήμερα στο φόρουμ, άνετα να ξανα- επιτίθεσαι προς τη διαχείριση.

Με τον ίδιο ζήλο λοιπόν που δεν δέχεσαι να σε προσβάλουν, με τον ίδιο ζήλο, φρόντισε σε παρακαλώ να μην προσβάλλεις τους ανθρώπους της διαχείρισης.
    Τότε μου εξηγείς πολύ απλά γιατί υπάρχει πχ (τα παραδείγματα είναι άπειρα, αλλά ποιός μπορεί να τα καταγράψει 1-1, εκτός κ αν δεν έχει στη ζωή του κάτι να κάνει) ποστ που εξευτελίζει κ μάλιστα ψευδέστατα, προσβάλλει κ διασύρει κάποιο μέλος του forum (καλά, τα κηρύγματα εναντίον του μέλους αυτού είναι άπειρα....), στο ίδιο κείμενο συνεχίζει να επιτίθεται πάλι σε άλλο μέλος, δηλ. εμένα, για χιλιοστή φορά να με αναφέρει ως άντρα κ ως Τόμχετ (αν είμαι στο κάτω- κάτω ως διαχειριστής θα το ξέρεις, κάνε με ban να τελειώνουμε), το κατεβατό αυτό να μένει ανέπαφο, κ να σβήνεται το δικό μου ποστ, που λέει απλά να μη συνεχίσει γιατί όσο συνεχίζει το εν λόγω μέλος, τόσο επιβαρύνει τη θέση του κ αν θέλει να μας θάψει ας πάει στην ενότητα "τί σκέφτεστε", (δεν είναι ανάγκη να χαλάει με άσχετο κατεβατά το thread του μέλους που ξεκίνησε θέτοντας 1 προβληματισμό της κ κατέληξε να μην μπορεί να βγάλει συμπέρασμα από πού προέκυψε όλος αυτός ο πανικός)........?

Επίσης σε καυγάδες έχουν εμπλακεί έστω κ άθελα τους οι περισσότεροι, δεν θεωρώ ότι συγκρούσεις με 3 άτομα είναι τόοοοοοοοοοσες πολλές πια.
    Κ ακόμη, 4-5 μυν. έχω στείλει στη διαχείριση, κ αν εξαιρέσω το μοναδικό πρόσφατο, που δεν το λες κ ευγενικό, αγενές πάντως δεν είναι, τα 3-4 παλαιότερα πρώτα ήταν "με το σεις κ με το σας" (αν θες ρίξε 1 ματιά, ούτε πολλά ήταν κ σε ό,τι αφορά το ύφος, ούτε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσα "ευχαριστώ εκ των προτέρων" κ "συγγνώμη για την ενόχληση" δεν θα έγραφα........), κ ας είχε χρειαστεί 1-2 να τα ξαναστείλω γιατί δεν είχα λάβει κ καμία απάντηση, τουλάχιστον κ όσες φορές είχα απευθυνθεί στη betel, ως moderator κάποιων ενοτήτων, το μόνο που είχα εισπράξει ήταν επιδεικτική αδιαφορία.. Κ στο κάτω - κάτω, οκ, ξέρω ότι με τόσες χιλιάδες ποστ δεν είστε θεοί να τα τσεκάρετε όλα 1 προς 1, όταν όμως πάνω στο ίδιο thread κ πάνω στην ίδια συζήτηση κάποιο μέλος προσβάλλει κ επιτίθεται ακατάπαυστα, τα κείμενά του μένουν σχεδόν όλα απείρακτα κ σβήνεται κ το "κιχ" που θα πει κάποιος κατά του, είναι πιστεύω φύσει αδύνατον να μην δημιουργηθούν τέτοιου είδους εντυπώσεις. Αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Το παιδαγωγικό θέλει 16.000 μόρια και πάνω δεν νομίζω να μπαίνει με 13.000 ίσως καμιά νοσηλευτική , βρεφονηπιοκόμος να μπαίνει.... για αυτό θέλει να ξαναδώσει! Φέτος ήτανε πολύ δύσκολα τα θέματα. Και εγώ με τόσα μόρια μπήκα στην νοσηλευτική!

Oλγα , σευχαριστω πολυ πολυ !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Oλγα , σευχαριστω πολυ πολυ !!
    Τίποτα! Πάντως μπορεί να πέσουνε οι βάσεις στις σχολές φέτος λόγω του ότι ήτανε δύσκολα τα θέματα και δεν γράψανε καλά τα παιδιά και να περνάει κανένα παιδαγωγικό εκτός Θεσσαλονίκης και Αθήνας ίσως Φλώρινα.

Senior Member
    Για μια ακόμη φορά το "θέμα-εγγύηση" για πολλές σελίδες!
    Το "δεν υπάρχει διαχείριση" μου θυμίζει το άλλο κλισέ "δεν υπάρχει κράτος".
    Δεν υπάρχει κράτος μόνο όταν οι άλλοι παρκάρουν παράνομα, βρωμίζουν τις παραλίες, δεν κόβουν αποδείξεις.
    Όταν το κάνουμε εμείς, έχουμε πάντα μια πολύ καλή δικαιολογία.
    Γιατί, εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.

Πάντως, αδυνατώ να κατανοήσω το εξής οξύμωρο.
    Πώς γίνεται κάποια μέλη που ενώ από τη μία δηλώνουν ότι ελάχιστα τους ενδιαφέρει τι γράφεται γι' αυτούς στο φόρουμ, ότι "πρόκειται απλώς για ένα φόρουμ" που καθόλου δεν επηρεάζει την ζωή τους, πώς γίνεται λοιπόν αυτά τα μέλη να αφιερώνουν χρόνο στέλνοντας κάθε τόσο μηνύματα στη διαχείριση για μεροληπτική μεταχείριση;
    Πώς γίνεται να βρίζουν συνεχώς κάτι στο οποίο, όπως φαίνεται, με μεγάλο πάθος συμμετέχουν και η εμπλοκή τους σε διαδικτυακούς καυγάδες καθόλου δεν τους αφήνει ανεπηρέαστους;
    Μήπως κοροϊδεύουν τελικά τον εαυτό τους;

Banned
    Εσύ τώρα τι παριστάνεις; Την έξυπνη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εσύ τώρα τι παριστάνεις; Την έξυπνη;
    Ευτυχώς για μένα δεν χρειάζεται να την παραστήσω, είμαι έξυπνη!
    Εσύ πάντως, σίγουρα παριστάνεις την επιθετική κι αυτό σου θολώνει το μυαλό!
    Αν όχι, ίσως καταλάβαινες ότι το παραπάνω μήνυμα μπορεί και να μην αναφέρεται σε σένα.
    Έχω δε, την εντύπωση, πως οτιδήποτε αρνητικό και να ανέφερα, θα το έπαιρνες προσωπικά!
    Relax, φαίνεται πως είσαι στην τσίτα!

Banned
    ...... το ποιός γράφει "πολλά" μηνύματα στη Διαχείριση, ποιός στέλνει κατεβατά κ ωρύεται με συνεχείς αναφορές κ ποιός βρίζει, άστο να το ξέρει η Διαχείριση η ίδια. Εγώ απάντησα δημόσια στη Διαχείριση κ για τα όσα μυνήματα είχα στείλει κ για το ύφος στο οποίο ήταν γραμμένα, αλλά δε θυμάμαι να με διέψευσε κανείς. Κ σε ό,τι αφορά τους καυγάδες, επειδή βλέπω ότι έχεις κάνει copy- paste αυτό που γράφτηκε, σε 3 "καυγάδες" έχω εμπλακεί, 1 πρόσφατο που στην ουσία είχα πεθάνει στο γέλιο κ 2 παλιούς, που κ οι 2 ήταν για να υπερασπιστώ κάποια μέλη που αδίκως κατά την άποψή μου, δεχόντουσαν επιθέσεις. Την 1 φορά όντως κακώς ενεπλάκησα, ήταν υπόθεση 3ου, την άλλη κράζανε 1 κοπέλα που ζήταγε βοήθεια για εύρεση εργασίας, κ αυτό το τελευταίο δεν το μετανοιώνω. Κ αν θυμάμαι όλως τυχαίως, επειδή εγώ τουλ. έχω τα @αρχ..... να σου απευθύνομαι κατά πρόσωπο αντί να πετάω μπηχτές που φωτογραφίζουν κόσμο, ακόμα κ εκεί σε εκείνη την περίπτωση, χωρίς να έχεις συμμετάσχει καθόλου στη συζήτηση, δεν έχασες την ευκαιρία να εμπλακείς για να προκύψει καυγάς (ως τότε δεν είχε ειπωθεί κ κάτι το ιδιαίτερο....).
    Κ για να έχουμε το καλό ερώτημα, επειδή όπως σου είπα εγώ δεν έχω την τακτική να χρησιμοποιώ δήθεν τάχα μου σφυρίζοντας αδιάφορα 3ο πρόσωπο εάν θέλω να πω κάτι, πώς εξηγείς εσύ το "οξύμωρο" 1 μέλος το οποίο υποτίθεται μπαίνει στο forum 1 το μήνα να ξέρει τα πάντα για τους πάντες απ'εξω ανατωτά κ απ' την ανάποδη? Όλο τον υπόλοιπο καιρό τί κάνει δηλ. τόση μελέτη πέφτει πιά........?

Senior Member
    Κ για να έχουμε το καλό ερώτημα, επειδή όπως σου είπα εγώ δεν έχω την τακτική να χρησιμοποιώ δήθεν τάχα μου σφυρίζοντας αδιάφορα 3ο πρόσωπο εάν θέλω να πω κάτι, πώς εξηγείς εσύ το "οξύμωρο" 1 μέλος το οποίο υποτίθεται μπαίνει στο forum 1 το μήνα να ξέρει τα πάντα για τους πάντες απ'εξω ανατωτά κ απ' την ανάποδη? Όλο τον υπόλοιπο καιρό τί κάνει δηλ. τόση μελέτη πέφτει πιά........?
    Ποιος είναι αυτός που μπαίνει μια φορά το μήνα και ξέρει τους πάντες απ' έξω κι ανακατωτά από την ανάποδη;
    Φαντάζομαι δε μιλάς για μένα, γιατί θαρρώ πως μπαίνω πιο συχνά.
    Κι εξάλλου, αν κρίνω από τα νικ μας, το δικό μου είναι αρκετά παλιό ώστε να γνωρίζω και από τη καλή και από την ανάποδη πολλά μέλη που συχνάζουν εδώ, είτε με το ίδιο προφίλ, είτε με 125 νέα.
    Και δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη, φτάνει να δει κανείς τα τελευταία θέματα και μηνύματα για να βγάλει τα συμπεράσματά του!
    Εξάλλου, ακόμη και στα χρόνια του σχολείου και των σπουδών, πότε δεν ήμουν της πολλής μελέτης.
    Είχα (και έχω) την ικανότητα να συγκεντρώνομαι πολύ εύκολα και να αντιλαμβάνομαι τα ουσιώδη, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνω ώρες στη μελέτη.
    Μεγάλο προσόν!

Σου απαντώ με παράθεση, για να μην παραπονιέσαι.

Senior Member
    ...... το ποιός γράφει "πολλά" μηνύματα στη Διαχείριση, ποιός στέλνει κατεβατά κ ωρύεται με συνεχείς αναφορές κ ποιός βρίζει, άστο να το ξέρει η Διαχείριση η ίδια. Εγώ απάντησα δημόσια στη Διαχείριση κ για τα όσα μυνήματα είχα στείλει κ για το ύφος στο οποίο ήταν γραμμένα, αλλά δε θυμάμαι να με διέψευσε κανείς. Κ σε ό,τι αφορά τους καυγάδες, επειδή βλέπω ότι έχεις κάνει copy- paste αυτό που γράφτηκε,
    Δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά ενδελεχή έρευνα, ακριβώς αυτό που γράφτηκε στο ποστ σου είδα.
    Όσο για το ποιοι στέλνουν μηνύματα και επιστολές στη διαχείριση ζητώντας της τα ρέστα και να αποκαταστηθούν οι αδικίες, γνωρίζω μόνο όσα οι ίδιοι στα μηνύματά τους που βρίσκονται σε κοινή θέα. Προφανώς, υπάρχουν κι άλλοι, που δεν το διαλαλούν.
    Έτσι, πρόχειρα να θυμηθώ nicks: mariposa7, macgyver, tomhet, vodka...

Έτσι, για να μην παραπονιέσαι και να μην εξάπταται και η θεματοθέτρια!

Banned
    Ε αξιοποιησε λοιπον τα φοβερα σου προσοντα σε κατι που να σε ευχαριστει τοσο, ωστε αναλογα να μαλακωσει κ το υφος σου. Δεν υπαρχει καυγας σχεδον απ'οσους εχει τυχει να δω που να μην εισαι μεσα.

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast