Results 196 to 210 of 228
-
25-06-2015, 09:58 #196
- 25-06-2015, 10:43 #197
25-06-2015, 10:54 #198
25-06-2015, 13:08 #199
Εάν σε κοροϊδεύαμε στα μούτρα σου, εάν δεν υπήρχαν κανόνες, εάν ότι γουστάραμε κάνουμε, υποθέτω τώρα δεν θα ήσουν σε αυτό το φόρουμ, με τόσες συγκρούσεις στις οποίες έχεις εμπλακεί.
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτή η γκρίνια για την άδικη διαχείριση καθώς και διάφορα μηνύματα σου, δημόσια ή ιδιωτικά, ιδιαίτερα προσβλητικά προς την ομάδα της διαχείρισης, συνολικά και ατομικά, αν λαμβάνονταν υπόψιν, προφανώς δεν θα ήσουν σήμερα στο φόρουμ, άνετα να ξανα- επιτίθεσαι προς τη διαχείριση.
Με τον ίδιο ζήλο λοιπόν που δεν δέχεσαι να σε προσβάλουν, με τον ίδιο ζήλο, φρόντισε σε παρακαλώ να μην προσβάλλεις τους ανθρώπους της διαχείρισης.
25-06-2015, 13:30 #200
25-06-2015, 13:32 #201
- still searching for the right place.....
Τότε μου εξηγείς πολύ απλά γιατί υπάρχει πχ (τα παραδείγματα είναι άπειρα, αλλά ποιός μπορεί να τα καταγράψει 1-1, εκτός κ αν δεν έχει στη ζωή του κάτι να κάνει) ποστ που εξευτελίζει κ μάλιστα ψευδέστατα, προσβάλλει κ διασύρει κάποιο μέλος του forum (καλά, τα κηρύγματα εναντίον του μέλους αυτού είναι άπειρα....), στο ίδιο κείμενο συνεχίζει να επιτίθεται πάλι σε άλλο μέλος, δηλ. εμένα, για χιλιοστή φορά να με αναφέρει ως άντρα κ ως Τόμχετ (αν είμαι στο κάτω- κάτω ως διαχειριστής θα το ξέρεις, κάνε με ban να τελειώνουμε), το κατεβατό αυτό να μένει ανέπαφο, κ να σβήνεται το δικό μου ποστ, που λέει απλά να μη συνεχίσει γιατί όσο συνεχίζει το εν λόγω μέλος, τόσο επιβαρύνει τη θέση του κ αν θέλει να μας θάψει ας πάει στην ενότητα "τί σκέφτεστε", (δεν είναι ανάγκη να χαλάει με άσχετο κατεβατά το thread του μέλους που ξεκίνησε θέτοντας 1 προβληματισμό της κ κατέληξε να μην μπορεί να βγάλει συμπέρασμα από πού προέκυψε όλος αυτός ο πανικός)........?
Επίσης σε καυγάδες έχουν εμπλακεί έστω κ άθελα τους οι περισσότεροι, δεν θεωρώ ότι συγκρούσεις με 3 άτομα είναι τόοοοοοοοοοσες πολλές πια.
Κ ακόμη, 4-5 μυν. έχω στείλει στη διαχείριση, κ αν εξαιρέσω το μοναδικό πρόσφατο, που δεν το λες κ ευγενικό, αγενές πάντως δεν είναι, τα 3-4 παλαιότερα πρώτα ήταν "με το σεις κ με το σας" (αν θες ρίξε 1 ματιά, ούτε πολλά ήταν κ σε ό,τι αφορά το ύφος, ούτε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσα "ευχαριστώ εκ των προτέρων" κ "συγγνώμη για την ενόχληση" δεν θα έγραφα........), κ ας είχε χρειαστεί 1-2 να τα ξαναστείλω γιατί δεν είχα λάβει κ καμία απάντηση, τουλάχιστον κ όσες φορές είχα απευθυνθεί στη betel, ως moderator κάποιων ενοτήτων, το μόνο που είχα εισπράξει ήταν επιδεικτική αδιαφορία.. Κ στο κάτω - κάτω, οκ, ξέρω ότι με τόσες χιλιάδες ποστ δεν είστε θεοί να τα τσεκάρετε όλα 1 προς 1, όταν όμως πάνω στο ίδιο thread κ πάνω στην ίδια συζήτηση κάποιο μέλος προσβάλλει κ επιτίθεται ακατάπαυστα, τα κείμενά του μένουν σχεδόν όλα απείρακτα κ σβήνεται κ το "κιχ" που θα πει κάποιος κατά του, είναι πιστεύω φύσει αδύνατον να μην δημιουργηθούν τέτοιου είδους εντυπώσεις. Αυτά.
25-06-2015, 14:11 #202
25-06-2015, 14:35 #203
26-06-2015, 16:10 #204
Για μια ακόμη φορά το "θέμα-εγγύηση" για πολλές σελίδες!
Το "δεν υπάρχει διαχείριση" μου θυμίζει το άλλο κλισέ "δεν υπάρχει κράτος".
Δεν υπάρχει κράτος μόνο όταν οι άλλοι παρκάρουν παράνομα, βρωμίζουν τις παραλίες, δεν κόβουν αποδείξεις.
Όταν το κάνουμε εμείς, έχουμε πάντα μια πολύ καλή δικαιολογία.
Γιατί, εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.
Πάντως, αδυνατώ να κατανοήσω το εξής οξύμωρο.
Πώς γίνεται κάποια μέλη που ενώ από τη μία δηλώνουν ότι ελάχιστα τους ενδιαφέρει τι γράφεται γι' αυτούς στο φόρουμ, ότι "πρόκειται απλώς για ένα φόρουμ" που καθόλου δεν επηρεάζει την ζωή τους, πώς γίνεται λοιπόν αυτά τα μέλη να αφιερώνουν χρόνο στέλνοντας κάθε τόσο μηνύματα στη διαχείριση για μεροληπτική μεταχείριση;
Πώς γίνεται να βρίζουν συνεχώς κάτι στο οποίο, όπως φαίνεται, με μεγάλο πάθος συμμετέχουν και η εμπλοκή τους σε διαδικτυακούς καυγάδες καθόλου δεν τους αφήνει ανεπηρέαστους;
Μήπως κοροϊδεύουν τελικά τον εαυτό τους;
26-06-2015, 16:18 #205
Εσύ τώρα τι παριστάνεις; Την έξυπνη;
26-06-2015, 16:24 #206
Ευτυχώς για μένα δεν χρειάζεται να την παραστήσω, είμαι έξυπνη!
Εσύ πάντως, σίγουρα παριστάνεις την επιθετική κι αυτό σου θολώνει το μυαλό!
Αν όχι, ίσως καταλάβαινες ότι το παραπάνω μήνυμα μπορεί και να μην αναφέρεται σε σένα.
Έχω δε, την εντύπωση, πως οτιδήποτε αρνητικό και να ανέφερα, θα το έπαιρνες προσωπικά!
Relax, φαίνεται πως είσαι στην τσίτα!
26-06-2015, 16:28 #207
...... το ποιός γράφει "πολλά" μηνύματα στη Διαχείριση, ποιός στέλνει κατεβατά κ ωρύεται με συνεχείς αναφορές κ ποιός βρίζει, άστο να το ξέρει η Διαχείριση η ίδια. Εγώ απάντησα δημόσια στη Διαχείριση κ για τα όσα μυνήματα είχα στείλει κ για το ύφος στο οποίο ήταν γραμμένα, αλλά δε θυμάμαι να με διέψευσε κανείς. Κ σε ό,τι αφορά τους καυγάδες, επειδή βλέπω ότι έχεις κάνει copy- paste αυτό που γράφτηκε, σε 3 "καυγάδες" έχω εμπλακεί, 1 πρόσφατο που στην ουσία είχα πεθάνει στο γέλιο κ 2 παλιούς, που κ οι 2 ήταν για να υπερασπιστώ κάποια μέλη που αδίκως κατά την άποψή μου, δεχόντουσαν επιθέσεις. Την 1 φορά όντως κακώς ενεπλάκησα, ήταν υπόθεση 3ου, την άλλη κράζανε 1 κοπέλα που ζήταγε βοήθεια για εύρεση εργασίας, κ αυτό το τελευταίο δεν το μετανοιώνω. Κ αν θυμάμαι όλως τυχαίως, επειδή εγώ τουλ. έχω τα @αρχ..... να σου απευθύνομαι κατά πρόσωπο αντί να πετάω μπηχτές που φωτογραφίζουν κόσμο, ακόμα κ εκεί σε εκείνη την περίπτωση, χωρίς να έχεις συμμετάσχει καθόλου στη συζήτηση, δεν έχασες την ευκαιρία να εμπλακείς για να προκύψει καυγάς (ως τότε δεν είχε ειπωθεί κ κάτι το ιδιαίτερο....).
Κ για να έχουμε το καλό ερώτημα, επειδή όπως σου είπα εγώ δεν έχω την τακτική να χρησιμοποιώ δήθεν τάχα μου σφυρίζοντας αδιάφορα 3ο πρόσωπο εάν θέλω να πω κάτι, πώς εξηγείς εσύ το "οξύμωρο" 1 μέλος το οποίο υποτίθεται μπαίνει στο forum 1 το μήνα να ξέρει τα πάντα για τους πάντες απ'εξω ανατωτά κ απ' την ανάποδη? Όλο τον υπόλοιπο καιρό τί κάνει δηλ. τόση μελέτη πέφτει πιά........?
26-06-2015, 17:04 #208
Ποιος είναι αυτός που μπαίνει μια φορά το μήνα και ξέρει τους πάντες απ' έξω κι ανακατωτά από την ανάποδη;
Φαντάζομαι δε μιλάς για μένα, γιατί θαρρώ πως μπαίνω πιο συχνά.
Κι εξάλλου, αν κρίνω από τα νικ μας, το δικό μου είναι αρκετά παλιό ώστε να γνωρίζω και από τη καλή και από την ανάποδη πολλά μέλη που συχνάζουν εδώ, είτε με το ίδιο προφίλ, είτε με 125 νέα.
Και δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη, φτάνει να δει κανείς τα τελευταία θέματα και μηνύματα για να βγάλει τα συμπεράσματά του!
Εξάλλου, ακόμη και στα χρόνια του σχολείου και των σπουδών, πότε δεν ήμουν της πολλής μελέτης.
Είχα (και έχω) την ικανότητα να συγκεντρώνομαι πολύ εύκολα και να αντιλαμβάνομαι τα ουσιώδη, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνω ώρες στη μελέτη.
Μεγάλο προσόν!
Σου απαντώ με παράθεση, για να μην παραπονιέσαι.
26-06-2015, 17:16 #209
Δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά ενδελεχή έρευνα, ακριβώς αυτό που γράφτηκε στο ποστ σου είδα.
Όσο για το ποιοι στέλνουν μηνύματα και επιστολές στη διαχείριση ζητώντας της τα ρέστα και να αποκαταστηθούν οι αδικίες, γνωρίζω μόνο όσα οι ίδιοι στα μηνύματά τους που βρίσκονται σε κοινή θέα. Προφανώς, υπάρχουν κι άλλοι, που δεν το διαλαλούν.
Έτσι, πρόχειρα να θυμηθώ nicks: mariposa7, macgyver, tomhet, vodka...
Έτσι, για να μην παραπονιέσαι και να μην εξάπταται και η θεματοθέτρια!
26-06-2015, 17:21 #210
Ε αξιοποιησε λοιπον τα φοβερα σου προσοντα σε κατι που να σε ευχαριστει τοσο, ωστε αναλογα να μαλακωσει κ το υφος σου. Δεν υπαρχει καυγας σχεδον απ'οσους εχει τυχει να δω που να μην εισαι μεσα.