Originally Posted by
AprilGirl
Maira καλησπέρα
Από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι περισσότερο φοβάσαι μήπως μείνεις μόνη (ουσιαστικά είσαι!), παρά το ότι δεν θα υπάρχει αυτός στη ζωή σου (που ουσιαστικά δεν υπάρχει!). Αυτός κοπέλα μου έχει γυναίκα, έχει παιδί, έχει ζωή. Αν ήθελε να χωρίσει θα το είχε κάνει ήδη, μην τρέφεις αυταπάτες. Είχα μια ξαδέρφη που τα είχε με τον υπεύθυνο της 5 χρόνια. Αυτός δεν είχε παιδιά αλλά όλα όσα είχε ήταν της γυναίκας του (σπίτια, φροντιστήρια, αμάξι), αυτός μια δουλίτσα είχε, και το έπαιζε καμπόσος. 5 χρόνια τράβηξε τα πάνδεινα (τα ζητούσε ο οργανισμός της). Όλο υποσχέσεις οτι θα χώριζε. Η γυναίκα του τα ήξερε όλα! Τους είχε δει, μηνύματα τα πάντα είχε δει. Ο άλλος όμως ήταν τόσο κότα που έσκυψε το κεφάλι και την φλόμωσε στα ψέματα οτι είναι μια τρελή που τον κυνηγαει! Η γυναίκα του τον πίστεψε. Η ξαδέρφη μου αρρώςτησε βαριά (επαθε ψυχοσωματικά και έμεινε έγκλειστη δυο χρόνια). Εχουν περάσει 10 χρόνια κι ακόμα ταλαιπωρείται. Δεν αξίζει κοπέλα μου. Φιλικά στο γραφω, τόλμα! Η ζωή είναι εκεί εξω! Δεν πειραζει αν δε χτυπησει το κινητό και μια βδομάδα. Αξία εχει η ζωή σου! Μην τα παρατάς. Υπάρχουν τόσο καλά παιδιά εκεί εξω. Κι εγώ σε περίεργη φάση είμαι αλλά οργανώνω τις σκέψεις μου όσο μπορώ για να μην κάνω βλακείες. Για σένα να νοιάζεσαι! Αυτός μια χαρά περνάει, διπλό ταμπλό και όλα καλά, αλλά...7 χρόνια;;;; Για πολλά χαστούκια είναι!