Φίλε μου άκουσε με Γιατί νμζ παρεξηγήθηκες χωρίς λόγο.....
Να σ εξηγήσω τι εννοούσα να τελειώνουμε με αυτο ......
Αρχικά με ρώτησες γτ και καλα πιστεύω πως δεν ταίριαζω επικοινωνιακά με άτομα της ηλικίας μου γράφοντας μου παράλληλα ότι ο λόγος μου σου θυμίζει 50αρα κ η ζωή που κάνω ζωή συνταξιούχου ......
Και σου απάντησα ότι πιστεύω πως δεν ταίριαζω επικοινωνιακα και δεν μ αρέσουν οι συμπεριφορές συνομηλικων μ στον ερωτικό τομέα επδ μπορεί να τις βλέπω ως ανωριμες πχ....Και κατ'επέκταση και ανωριμούς τους ίδιους ......Όπως αντίστοιχα μπορεί να με βλέπουν και εκείνοι εμένα...βαρετή!! δλδ υπεραναλυω τα πράγματα και "φιλοσοφω" και αυτό μπορεί να τους κουράζει....Έτσι μπορεί να μην κολλάει το επικοινωνιακό....
Σε αυτό κατεταξα και σένα διότι μου ανέφερες ότι ο λόγος μου σου θυμίζει 50αρα -και αυτό έτσι όπως το έγραψες έχει αρνητική χροιά......-
(Παρολαυτα δεν παρεξηγουμαι ούτε θέλω να μου ζητήσεις συγνωμη ! γ αυτό είμαι εδώ για να ακούω την άποψη του καθενός και είναι σεβαστή ....Εσύ νομίζες ότι κόλλησα σ αυτό ενώ δν ισχύει)
Εφόσον λοιπόν με χαρακτηρισες έτσι φαντάστηκα και εγώ το πιο λογικό.....ότι βαριέσαι τις νέες κοπέλες που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης διότι θες κάτι διαφορετικό.....Μια κοπέλα πιο "ανάλαφρη" που να μην υπεραναλυει και να σκέφτεται σαν την ηλικία της και όχι πιο πάνω από αυτή........Αλλιώς δεν θα έλεγες 50αρα συνταξιουχο......θα έγραφες πχ αν το εβλεπες θετικά αυτό ότι έγραψαν και άλλοι....ότι Ναι μεν μπορεί ο λόγος μου να σου θυμίζει πιο μεγάλη αλλα ότι αυτό είναι καλό....πχ...
Γιατί μη μου πεις πως οποιαδήποτε κοπέλα που θα συναντησεις εκεί έξω και έχει πιο συγκροτημένη άποψη θα τη διαλέξεις πχ.....πολύ πιθανόν να της πεις ότι μοιάζει με συνταξιούχο και να διαλεξεις κάποια κοντά στην ηλικία της...
ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκες;;;;;;;;; έγραφες την άποψη σου και πήρες μια θεση μόνος σου!!!!!
Αν εγώ πχ γράψω ότι οι άντρες που δεν εχουν σιξ πακ είναι λαπαδες ..... αυτομάτως θα σκεφτείτε συνειρμικά ότι προτιμώ τους γυμνασμένους...
Απλή λογική.......
Κουράστηκα....
αρκετό κατεβατο έγραψα για βλακείες
Εστάλη από SM-J330F στο
E-Psychology.gr Mobile App