Περί σχέσης - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 572
    Banned
    Θα πρέπει να επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα του νήματος.
    Last edited by delmem-190819a; 19-11-2018 at 16:23.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ πάντως νμζ πως η λιτλ είναι μικρή όντως ηλικιακα Αλλά καταβαθος πιστεύω ότι κάτι έχει συμβεί που την έχει πληγώσει προσφατα...μάλλον κάποιος που ηθελε πολυ να τη γείωσε και να ήθελε μόνο σεξ από εκείνη και βγάζει το θυμό της..

Όμως εδώ δν ήρθαμε να κατηγορήσουμε Αλλά να συζητήσουμε...

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Καλά ψυχολόγος πρεπει να γινεις κορίτσι μου!Μην αγχωνεσαι εμενα με παρακαλάνε ακόμα και αν δεν τους κάτσω. Εχω φταίω που μπηκα να σε βοηθήσω και από πάνω. Συνέχισε με το ιδιο σκεπτικό και με τις συμβουλες που σου δίνουν εδώ μέσα και θα δεις προκοπή.

Miliva21
    Guest
    Ααχ εγω φταίω που έχω πνιγεί σε μια κουταλιά νερό......χαθηκε να μην ψάχνω για ουσιαστικές σχέσεις ....να ήμουν γιολο και όποιος με προλάβει.....

Μια γνωστή μου που έκανα παρέα...οταν της έλεγα για τα ραντεβού που δεν πήγαιναν παρακάτω μου λέγε ότι εκλύονται επδ ειμαι όμορφη όμως δεν σημαίνει ότι ταίριαζουμε για να θέλουν κτ παραπανω από μένα....

Ντάξει έχει και αυτή ένα δίκιο......

Μ πε κιόλας ότι μπορεί να με βλέπουν και σοβαρή και να κολλάνε επδ δεν είναι σε φάση

Ντάξει και αυτό σωστό....

Όλα παίζουν .......Και αυτά που είπατε...
    Θα με γνωρίσει κ καμία κοπέλα από δω μέσα και θα αναρωτηθει με τη πάρτυ μου και με το "πρόβλημα" μου ....θα πει αα τη καημενουλα δεν ξέρει πως είναι να υπάρχουν και χειρότερα....
    Το θέμα πιστεύω

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ότι κι αν συμβαίνει, υπάρχουν θεραπείες. Υπάρχουν επίσης δύο δρόμοι, ο ένας είναι αυτός που επέλεξε, ο άλλος είναι ν' αρχίσει επιτέλους να δίνει και λίγη σημασία στον εαυτό της.
    Με ποιο δικαιωμα εσυ και αλλος γραφετε απο το πουθενα πως εχω ΣΜΝ; Χωρις καν να με ξερετε προσωπικά. Λυπαμαι για το επίπεδο σας.
    Last edited by little; 16-11-2018 at 16:58.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by little View Post
    Καλά ψυχολόγος πρεπει να γινεις κορίτσι μου!Μην αγχωνεσαι εμενα με παρακαλάνε ακόμα και αν δεν τους κάτσω. Εχω φταίω που μπηκα να σε βοηθήσω και από πάνω. Συνέχισε με το ιδιο σκεπτικό και με τις συμβουλες που σου δίνουν εδώ μέσα και θα δεις προκοπή.
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου απλά το λέω επειδή είσαι μονίμως επιθετική....Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω....Εγώ το είπα αυτό αν ήθελες να μας μιλήσεις μήπως σε βοηθουσαμε εφόσον βοηθάς κ εσύ
    Αλλά άμα δεν θες είναι δικαίωμα σου εμείς δεν σε πιέζουμε για τπτ ...
    Εξάλλου αυτό είναι δικό μου θρεντ

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου απλά το λέω επειδή είσαι μονίμως επιθετική....Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω....Εγώ το είπα αυτό αν ήθελες να μας μιλήσεις μήπως σε βοηθουσαμε εφόσον βοηθάς κ εσύ
    Αλλά άμα δεν θες είναι δικαίωμα σου εμείς δεν σε πιέζουμε για τπτ ...
    Εξάλλου αυτό είναι δικό μου θρεντ

Μα εγω δεν εχω ανάγκη για βοήθεια! Πιστεψε το ή οχι μπηκα εδώ μονο και μόνο για να σε βοηθήσω. Δεν ειδα να σου επιτέθηκα πουθενά εγώ ειδα να σε υπερασπίζομαι. Μακαρι να χες μια τετοια φιλη στην ζωή σου αλλά δύσκολο να την βρεις. Και μπηκα εδώ μονο για να σε συμβουλέψω και να το ευχαριστώ. Ακουσε εδώ τα αγορια της παρέας που βλέπεις το επίπεδο τους και θα πας μπροστα.

Miliva21
    Guest
    Οκει σορρυ το παρερμηνευσα...Δεν έχεις επιθετικότητα με τους άντρες Αλλά απλώς δεν συμφωνείς μαζί τους οκει...
    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου...
    Φυσικά και άκουσα την άποψη σου και συμφωνω μαζί σου σε κάποια σημεία..
    Σε αλλα Όχι...
    Αυτό που θέλω είναι να ρίξουμε λίγο τους τόνους.....
    Κανένας δεν ήθελε να σε προσβάλει από εδώ μέσα και σου ζητάμε συγνωμη αν το ένιωσες έτσι ...
    Απλώς τους έχεις κινησει τη περιέργεια γτ νομίζουν ότι προσβάλλεται εύκολα

Senior Member
    Οκει σορρυ το παρερμηνευσα...Δεν έχεις επιθετικότητα με τους άντρες Αλλά απλώς δεν συμφωνείς μαζί τους οκει...
    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου...
    Φυσικά και άκουσα την άποψη σου και συμφωνω μαζί σου σε κάποια σημεία..
    Σε αλλα Όχι...
    Αυτό που θέλω είναι να ρίξουμε λίγο τους τόνους.....
    Κανένας δεν ήθελε να σε προσβάλει από εδώ μέσα και σου ζητάμε συγνωμη αν το ένιωσες έτσι ...
    Απλώς τους έχεις κινησει τη περιέργεια γτ νομίζουν ότι προσβάλλεται εύκολα

Απλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Πρέπει να με υποτιμήσουν αφού είδαν πως δεν είμαι για τα δόντια τους. Αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν με αφορά τι λες ή όχι θα επέμβει η διαχείριση με αυτό που έγινε, γιατί αυτά τα άτομα πρέπει να απαγορεύεται να εκφέρουν δημόσια τις αρρωστημένες απόψεις τους.
    Last edited by little; 16-11-2018 at 17:05.

Banned
    Μιλινα21 καταλαβαίνω πως για σένα ορισμένοι τρόποι για να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους είναι απαγορευτικοί (πχ το fb). Δυστυχώς ακόμη κι αν αποκλειστούν ορισμένα μέσα επικοινωνίας, υπάρχουν και σε άλλους χώρους άνδρες που δεν έχουν τις ίδιες επιθυμίες με σένα.

Επίσης, βλέπω πως παίζει σημαντικό ρόλο για σένα το να αποδείξεις σε ανθρώπους που λογικά δεν τους ξέρεις, το τι είσαι και το τι δεν είσαι, ακόμη και όταν βλέπεις πως υπάρχει θέμα με τη μεταξύ σας επικοινωνία. Πιστεύεις ότι αυτό σε βοηθάει όσον αφορά τον προβληματισμό σου;

Έχεις καταλήξει ως τώρα κάπου όσον αφορά τη δική σου πλευρά προς το θέμα, πέρα από την οπτική του καθενός για τον εαυτό του στις ερωτικές σχέσεις; Όταν λέω τη δική σου πλευρά, δεν εννοώ να μας επαναλάβεις το τι ζητάς από το άλλο φύλο, αλλά το πως πιστεύεις ότι θα το βρεις και τι σε εμποδίζει από την πλευρά σου προς το να το βρεις.

Senior Member
    Ωραια...Και καταλήξαμε κάπου εδώ με τον ελις να μου κάνει προξενιό με το κωστα14... [emoji14]

Καλά ρε ελις γλυκούλη από που συμπεράνες ότι ταίριαζουμε εδώ καλά καλά να συννενοηθουμε δεν μπορούμε ...φαντάσου να τα είχαμε κιόλας....

Προσωπικά δεν νμζ ότι τσιτωθηκε κανένας από τους δύο μας..

Άσε που δεν θα μπορεί να με ακολουθήσει και στις καθημερινες δραστηριότητες της ηλικίας μου...πλέξιμο...κεντημα. ..εκδρομές με καπη [emoji14] [emoji14]
    Ε καλά και εσύ βρε Μίλιβα, μην συγκρίνεις το γραπτό λόγο σε ένα sait ψυχολογίας, με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Από κοντά μπορεί και να ήθελες να φύγεις μακριά, επειδή θα με έβρισκες βαρετό, ποτέ δεν ξέρεις. Κοίτα αν η εκδρομή συνδυαζόταν και με τραγούδια στο πούλμαν δεν θα έλεγα όχι :P

Senior Member
    Χαλαρώστε βασικά λίγο μια όλοι, για να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ε καλά και εσύ βρε Μίλιβα, μην συγκρίνεις το γραπτό λόγο σε ένα sait ψυχολογίας, με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Από κοντά μπορεί και να ήθελες να φύγεις μακριά, επειδή θα με έβρισκες βαρετό, ποτέ δεν ξέρεις. Κοίτα αν η εκδρομή συνδυαζόταν και με τραγούδια στο πούλμαν δεν θα έλεγα όχι :P
    Τι θα έλεγες για το πολύ σύγχρονο αστα τα μαλλακια σου ανακατεμενα....
    Η και τα κατσαμπακια θα ήταν μια λύση ...

Banned
    Quote Originally Posted by little View Post
    Με ποιο δικαιωμα εσυ και αλλος γραφετε απο το πουθενα πως εχω ΣΜΝ; Χωρις καν να με ξερετε προσωπικά. Λυπαμαι για το επίπεδο σας. Με τις πιθανότητες και μόνο εσείς ειστε 100 φορέςπιο πιθανό ναέχετε ΣΜΝ και μάλιστα σοβαρά μιας και οι ίδιοι λέτε πως πάτε με άγνωστες από το 1ο βράδυ. Και με βάση τα όσα εσείς μονοι σας ειπατε εδώ μέσα εκτίθεστε.
    Το μόνο που έχω να σε πω είναι ότι βρίσκεσαι σε νήμα άλλης θεματοθέτριας που αναπτύσει τον προβληματισμό της. Δεν αφορά εσένα. Πουθενά δεν είπα ούτε υπονόησα ότι έχεις ΣΜΝ. Οι θεραπείες που ανέφερα δεν αφορούν εσένα, αφορούν αυτούς που λες ότι κολλάνε ο ένας τον άλλο ΣΜΝ. Δε θ' ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δεν έχεις σκοπό να βοηθήσεις στο θέμα, αλλά μόνο να κάνεις σπαμ για άνδρες και ΣΜΝ.

Καλό θα ήταν, αν θέλεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να μας παραθέσεις τη γνώμη σου πάνω στο θέμα και όχι να κοιτάς και να κατηγορείς το άλλο φύλο για τις συμπεριφορές του. Τελεία και παύλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Χαλαρώστε βασικά λίγο μια όλοι, για να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος.
    Εποικοδομητικός διαλογος θα γινει αμα μεινουν ποιοτικά άτομα στην συζήτηση.
    Last edited by little; 16-11-2018 at 17:06.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Μιλινα21 καταλαβαίνω πως για σένα ορισμένοι τρόποι για να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους είναι απαγορευτικοί (πχ το fb). Δυστυχώς ακόμη κι αν αποκλειστούν ορισμένα μέσα επικοινωνίας, υπάρχουν και σε άλλους χώρους άνδρες που δεν έχουν τις ίδιες επιθυμίες με σένα.

Επίσης, βλέπω πως παίζει σημαντικό ρόλο για σένα το να αποδείξεις σε ανθρώπους που λογικά δεν τους ξέρεις, το τι είσαι και το τι δεν είσαι, ακόμη και όταν βλέπεις πως υπάρχει θέμα με τη μεταξύ σας επικοινωνία. Πιστεύεις ότι αυτό σε βοηθάει όσον αφορά τον προβληματισμό σου;

Έχεις καταλήξει ως τώρα κάπου όσον αφορά τη δική σου πλευρά προς το θέμα, πέρα από την οπτική του καθενός για τον εαυτό του στις ερωτικές σχέσεις; Όταν λέω τη δική σου πλευρά, δεν εννοώ να μας επαναλάβεις το τι ζητάς από το άλλο φύλο, αλλά το πως πιστεύεις ότι θα το βρεις και τι σε εμποδίζει από την πλευρά σου προς το να το βρεις.
    Σε ευχαριστώ που επαναφέρεις το θέμα γιατί είχαμε ξεφύγει λίγο...

Κοίταξε το φβ το φοβάμαι...μιλάω με κάποιον άγνωστο μου από εκεί και είχαμε πει να βρισκόμασταν Αλλά είμαι προβληματισμένη.....σε ποιον θα πέσω...τι θέλει...; κτλ κτλ

Φυσικά και δεν εννοώ πως όποιος δεν είναι από φβ είναι και τέλειος....
    Αλλά...Η αλήθεια είναι το θεωρώ λίγο παρακινδυνευμένο ....Και ας έχω μια γκάμα ατόμων που με προσεγγιζουν στο φβ..

Να σου πω την αλήθεια Όχι δεν έχω καταληξει στο τι κάνω λάθος και πως θα το βρω.....έχω διαβάσει όλες τις απόψεις και τις σκέφτομαι....

Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast