χαχαχα... Τι αλλο να πουμε και εμεις. Τουλαχιστον να επιστρεψει να μας πει τι εγινε, μη μεινουμε με την περιεργεια.
Printable View
Και για να αποφύγω τις παρερμηνείες,
Το προηγούμενο μου μήνυμα ήταν σκωπτικό. Τι άλλο να γράψω εδώ...
Είμαι σίγουρος ότι θα φάω καμία αναφορά ή και ban για το μήνυμα που έγραψα, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό.
Το κακό είναι ότι η Σταυρούλα ακόμα και τώρα συνεχίζει να κάνει λάθη πολύ σοβαρά. Δικαιώνει από μόνη της τον εαυτό της ενώ παραβλέπει ηθελημένα ότι εκτός από τη ζωή της που πηγαίνει στράφι με βάση τις επιλογές της, κάνει μαζί με αυτόν ζημία και σε άλλους.
Μέχρι χθες κλαψουριζες για την ατιμία των παντρεμένων και να πας να τα πεις όλα στη γυναίκα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης για να μη μπλέξουν αλλα αθώα κοριτσάκια που μπορεί να είναι αδερφές και κόρες μας και σήμερα μια χαρά πήγες μαζί του ξέροντας ότι είναι παντρεμένος πλέον.......
Τι να πω δηλαδή......Δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα γιατι αν το κάνω θα φάω μπαν και δεν αξίζει....
Μπράβο σου κορίτσι μου....συνέχισε έτσι!!!!
Μωρέ καλά κάνουν και απατούν και λένε ψέματα αφού υπάρχουν καποιες που είναι παντα πρόθυμες.
Κατά τα άλλα πάνω από όλα σε αυτο το θρεντ εξυμνούμε την τιμιότητα και την ειλικρίνεια.....
Το σκέφτηκες πολύ να γκαστρωθεις από τον ......@@@!!!;;; για να περάσει το δικό σου....Μπράβο πολύ καλή ιδέα και τίμια πάνω από όλα....Και το αναφέρω το "τιμια" γιατί εσύ ήθελες να "θυσιαστείς" στο βωμό της δικαιοσύνης και να πας να τα πεις όλα στη γυναίκα του...! Και μας έγραφες για τιμιότητες ........δήθεν τάχα μου
Δεν γράφω κάτι άλλο......αν και πολύ θα ήθελα.....απλά δεν ασχολούμαι....Κάνε ότι θες στη ζωή σου...Είσαι αξία της μοίρας σου
Είμαι σίγουρος ότι θα φάω ban από αυτό το μήνυμα Μιλιβάκι μου.
Ξέρεις όμως κάτι; Δεν άντεξα.
Από χθες έχω γράψει πάρα πολλά μηνύματα. Έχω την αίσθηση ότι προσπάθησα να της δείξω τι είναι πραγματικά προς όφελος της. Και σήμερα διαβάζω ότι τελικά για εκδίκηση έκανε σεξ με τον παντρεμένο!!!
Είμαι φαλακρός. Ως εκ τούτου δεν γίνεται να μου πέσουν τα μαλλιά!!!
Αλλά επαναλαμβάνω ότι θέλω το σχόλιο της Κασσάνδρας. Άλλωστε για όσους έχουν διαβάσει όλα τα μηνύματα θα έχουν διαπιστώσει ότι ήταν βασιλικότερη του βασιλέως. Μέχρι και πλάγιες μεθόδους πρότεινε στην Σταυρούλα για το πως να αποκαλύψει την σχέση της με τον άντρα της. Θέλω πολύ να μάθω τι έχει να πει τώρα....
Νομίζω ότι επίτηδες γράφει ανορθόγραφα και με κεφαλαία γιατί πίσω απο αυτό το νικ ,βρίσκεται κάποια που έγραφε συχνά εδώ.
Οι απαντήσεις που δίνει και το ύφος που παίρνει όταν νευριάζει καθως και τον βιασμό της λογικής που έχουν σχεδόν όλα της τα ποστ , με κάνουν να πιστεύω , ότι πίσω από αυτό το νικ βρίσκεται ένα μέλος με αρκετά παραπανισια κιλά που κάθε τρεις και λίγο αλλάζει ψευδώνυμο
αν πω οτι δεν το σκεφτηκα, θα ναι ψεμα...
εχω ομως δυο υποψηφιοτητες για τον ρολο, οχι μονο μια.
πρωτα σκεφτηκα μια αλλη. μετα το μηνυμα σου, σκεφτηκα αυτην που υπονοεις.
το θεμα ομως εχει την αξια του, γιατι ειναι μια πολυ κοινη περιπτωση και μπορει και να της συνεβη οντως, απλα οχι ετσι ακριβως....
Να πω την αλήθεια και εγώ υποψιαστηκα ότι μπορεί να είναι ψεύτικο γιατί δεν ξέρω αν το προσέξατε Αλλά πολλά κεφαλαια γράμματα τώρα τελευταία....Αλλά είπα οκει....παρασύρθηκα με όσα διάβασα
πειτε μου και εμενα τι παιζει που ηρθα χθες!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ.
ομοιος... οταν εχεις υψιλο δεικτη νοημοσυνης το πρωτο πραγμα που συνηδητοποιεις αυτο που οι περισσοτεροι δεν αντιλαμβανονται καν οτι η ζωη αυτη ειναι μια ματαιοτητα που οι περισσοτεροι εκαναν το λαθος να τη παρουν στα σοβαρα ψαχνουν την αληθεια σε ενα κοσμο ματριξ με ψευτικη δομη οπως το φιδι εξαπατησε τον ανθρωπο κανονοντας τον να νομιζει λογο ψευδαισθησης οτι θα αποκτησει περισσοτερες αξιες αν δοκιμασει το απαγορευμενο καρπο αυτο που ζουμε ειναι μια ψευδαισθηση που μονο ενα ισχυροτερο ον απο μας μπορει να μας βγαλει απο αυτη πχ καπου ειχα διαβασει μια φραση που ελεγε η ειρωνια ειναι μια υψιλη μορφη ευφυιας ψαξτε τη αν θελετε αρα ολοι μονοι ειμαστε εχοντας τη ψευδαισθηση οτι εχουμε φιλους επειδη δε ξερουν ποιοι ειμαστε πραγματικα αφου το μισος ειναι η βενζινη αυτης τη ζωης μισοντας τη ζωη κανεις αθλους γινεσε ικανος να αλαξεις τον εαυτο σου να πετυχεις το αδυνατο να αποδειξεις οτι μπορεις ενω σου λενε ολοι οτι δε μπορεις ενω αγαποντας τη ζωη γινεσαι απολυτως ευαλωτος αρα ειναι η ιδια η ζωη αυτη που διευκολυνει τη συνομωσια με το μισος και το ψεμα γιατι συμβολιζει την αποφαση του ανθρωπου να φυγει απ τον παραδεισο και να μπερδευτει αναμεσα στο σωστο και το λαθος
υπαρχει μια φραση που λεει οποιος θελει κατι βρισκει λογους οποιος δε θελει βρισκει αιτιες και η βασικοτερη αιτια σχεδον καθε χωρισμου ειναι αυτη
https://www.youtube.com/watch?v=Nq1gZVIfRYQ