ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 223 of 223
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Νομίζω ότι επίτηδες γράφει ανορθόγραφα και με κεφαλαία γιατί πίσω απο αυτό το νικ ,βρίσκεται κάποια που έγραφε συχνά εδώ.
    Οι απαντήσεις που δίνει και το ύφος που παίρνει όταν νευριάζει καθως και τον βιασμό της λογικής που έχουν σχεδόν όλα της τα ποστ , με κάνουν να πιστεύω , ότι πίσω από αυτό το νικ βρίσκεται ένα μέλος με αρκετά παραπανισια κιλά που κάθε τρεις και λίγο αλλάζει ψευδώνυμο
    αν πω οτι δεν το σκεφτηκα, θα ναι ψεμα...
    εχω ομως δυο υποψηφιοτητες για τον ρολο, οχι μονο μια.
    πρωτα σκεφτηκα μια αλλη. μετα το μηνυμα σου, σκεφτηκα αυτην που υπονοεις.

το θεμα ομως εχει την αξια του, γιατι ειναι μια πολυ κοινη περιπτωση και μπορει και να της συνεβη οντως, απλα οχι ετσι ακριβως....

Miliva21
    Guest
    Να πω την αλήθεια και εγώ υποψιαστηκα ότι μπορεί να είναι ψεύτικο γιατί δεν ξέρω αν το προσέξατε Αλλά πολλά κεφαλαια γράμματα τώρα τελευταία....Αλλά είπα οκει....παρασύρθηκα με όσα διάβασα

Member
    πειτε μου και εμενα τι παιζει που ηρθα χθες!

Banned
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35 View Post
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ.
    Συνεχίζεις κανονικά μαζί του δηλαδή;
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Banned
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Συνεχίζεις κανονικά μαζί του δηλαδή;
    ΝΑΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕ ΚΆΤΙ ΑΚΟΜΗ

Senior Member
    ΝΑΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕ ΚΆΤΙ ΑΚΟΜΗ
    Και έστω ότι σου αποκαλύπτει, εσύ τι θα κάνεις;
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Banned
    Και έστω ότι σου αποκαλύπτει, εσύ τι θα κάνεις;
    ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΩ ΚΑΤΙΝΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΌΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ.ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΟΣ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΧΘΕΣ

Senior Member
    ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΩ ΚΑΤΙΝΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΌΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ.ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΟΣ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΧΘΕΣ
    Και πλέον δεν σε ενοχλεί που είναι παντρεμένος;

Banned
    Και πλέον δεν σε ενοχλεί που είναι παντρεμένος;
    ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΕΜΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΊΔΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΧΟΡΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ

Banned
    ΔΗΛΑΔΉ ΜΟΥ ΛΈΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΉΣΩ ΕΞΗΓΗΣΗΣ;ΕΓΏ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΎΛΑ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΖΉΣΩ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΕΓΏ ΕΚΡΥΨΑ ΤΗΝ ΣΧΈΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΕ ΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑ ΜΉΝΑ ΤΗΝ ΕΛΗΞΑ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΤΈ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    αν δεν μιαζανε δε θα κολαγανε...

Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    .και εγω τον κοροιδεψα και αυτος με κοροιδεψε.οταν ομως αυτος που βγαινεις και ερωτευεσαι δεν ξερει καν το ονομα σου αλλα παρολα αυτα σου λεει ποσοοοο ερωτευμενος ειναι μαζι σου και ποσο σε θελει και θα εκανε τα παντα μεχρι και γαμο ενω εχει ηδη γαμο και παιδια ε λες του κερατα τοτε.θα μου πεις τοσο χαζη εισαι και εσυ?ε ναι δεν εχουμε ολες υψηλο δεικτη νοημοσυνης .
    ομοιος... οταν εχεις υψιλο δεικτη νοημοσυνης το πρωτο πραγμα που συνηδητοποιεις αυτο που οι περισσοτεροι δεν αντιλαμβανονται καν οτι η ζωη αυτη ειναι μια ματαιοτητα που οι περισσοτεροι εκαναν το λαθος να τη παρουν στα σοβαρα ψαχνουν την αληθεια σε ενα κοσμο ματριξ με ψευτικη δομη οπως το φιδι εξαπατησε τον ανθρωπο κανονοντας τον να νομιζει λογο ψευδαισθησης οτι θα αποκτησει περισσοτερες αξιες αν δοκιμασει το απαγορευμενο καρπο αυτο που ζουμε ειναι μια ψευδαισθηση που μονο ενα ισχυροτερο ον απο μας μπορει να μας βγαλει απο αυτη πχ καπου ειχα διαβασει μια φραση που ελεγε η ειρωνια ειναι μια υψιλη μορφη ευφυιας ψαξτε τη αν θελετε αρα ολοι μονοι ειμαστε εχοντας τη ψευδαισθηση οτι εχουμε φιλους επειδη δε ξερουν ποιοι ειμαστε πραγματικα αφου το μισος ειναι η βενζινη αυτης τη ζωης μισοντας τη ζωη κανεις αθλους γινεσε ικανος να αλαξεις τον εαυτο σου να πετυχεις το αδυνατο να αποδειξεις οτι μπορεις ενω σου λενε ολοι οτι δε μπορεις ενω αγαποντας τη ζωη γινεσαι απολυτως ευαλωτος αρα ειναι η ιδια η ζωη αυτη που διευκολυνει τη συνομωσια με το μισος και το ψεμα γιατι συμβολιζει την αποφαση του ανθρωπου να φυγει απ τον παραδεισο και να μπερδευτει αναμεσα στο σωστο και το λαθος

Banned
    .ΘΑ ΓΊΝΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ
    υπαρχει μια φραση που λεει οποιος θελει κατι βρισκει λογους οποιος δε θελει βρισκει αιτιες και η βασικοτερη αιτια σχεδον καθε χωρισμου ειναι αυτη
    https://www.youtube.com/watch?v=Nq1gZVIfRYQ

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415