Δεν θα σου πω τι να κάνεις δεν είμαι σε θέση...γιατι
πραγματικα όλο αυτό πονάει όσα χρόνια και αν περάσουν ότι καταστάσεις και αν έχεις ζήσει.
Όταν κάτι είναι αληθινό και δυνατό δύσκολα το "πεταμε"από πάνω μας ....
Και ίσως ευσθητες ψυχούλες όπως είσαι εσύ θέλει πολύ δουλειά για το κάνεις ....
Το μόνο που θα σου πω είναι να ξεκινήσεις να κανεις σκεψεις για το τι θα κάνεις από εδώ και πέρα στην ζωή σου.
Ποια είναι τα σχέδια σου , τι σκοπό έχεις να μείνεις μόνη σου μια ζωή επειδή κάποιος δεν σε δέχτηκε γι αυτο που είσαι?
Αξίζει τελικά για αυτόν να κάνεις περα τα υπολοιπα θελω σου???
Εκεί έξω θα βρεις και άλλους ανθρώπους να σε αγαπήσουν πραγματικά. ...μπορεί να δυσκολευτεις αλλά τουλάχιστον Κάνε μια προσπάθεια...
Μπορεί να μην βρεις ερωτικό σύντροφο μπορεί να βρεις κάποιον πολύ καλό φιλο-φίλη που οι κουβέντες σας και οι παρέες σας να σε γεμίζουν και όλο αυτό που νοιώθεις να αρχίζει σιγά σιγά νε ξεχνιέται και να φεύγει...
Έχεις βαλτώσει κυκνε μου και όσο το αφεινεις σε τραβάει ακόμα πιο κάτω όλο αυτό...
Κάνε ότι είναι να κάνεις γρήγορα γιατί όσο το αφεινεις τόσο θα δυναμώνει ακόμα πιο πολύ μέσα σου ...
Πλέον ξέρεις τι κάνω οταν θελω να ονειρευτώ κατι καλο ?
το σκέφτομαι πολύ έντονα πριν κοιμηθώ ...Δεν πετυχαίνει πάντα αλλά τουλάχιστον όταν γίνεται ξυπνάω πολύ όμορφα το άλλο πρωί.
Ειλικρινά θα χαρω πολύ κυκνε μου να αρχιζεις να μπαινεις εδώ και να συζητάμε για άλλα θέματα .
Είμαστε εδώ να μιλάμε για ότι θες για ΟΤΙ σε απασχολεί πέραν από αυτό ......