Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αφού σε έκανα και γέλασες χαλαλι το σαρδάμ κορίτσι μου !!!!

Άσε και εγώ ψιλοχαλια ειμαι αλλά ευτυχώς έχω τρεξίματα και ξεχνιέμαι και δεν το Πολύ σκέφτομαι

Γι αυτό στο λέω απασχόλησε το μυαλό σου αλλιώς πάει θα σαλτάρουμε όλοι μας!
    Προσπαθώ αλλά όχι πάντα με επιτυχία... Για παράδειγμα, αυτές τις δύσκολες μέρες το μυαλό μου γυρνάει περισσότερο απ' ότι κανονικά στο παρελθόν και με κάνει να θέλω ακόμα πιο πολύ να επικοινωνήσω κι επειδή δεν μπορώ και δεν πρέπει στεναχωριέμαι...
    Με καταλαβαίνεις;

Σκέφτομαι ν' αρχίσω ξανά να πηγαίνω σε ψυχολόγο μήπως και βοηθηθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Προσπαθώ αλλά όχι πάντα με επιτυχία... Για παράδειγμα, αυτές τις δύσκολες μέρες το μυαλό μου γυρνάει περισσότερο απ' ότι κανονικά στο παρελθόν και με κάνει να θέλω ακόμα πιο πολύ να επικοινωνήσω κι επειδή δεν μπορώ και δεν πρέπει στεναχωριέμαι...
    Με καταλαβαίνεις;

Σκέφτομαι ν' αρχίσω ξανά να πηγαίνω σε ψυχολόγο μήπως και βοηθηθώ...
    Φυσικά σε καταλαβαίνω είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστής όλο αυτό μόνη σου ....
    Βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο που και η πιο απλή λύση μπορεί να σου φαίνεται βουνό.

Την καλύτερη σκέψη έκανες να πας χωρίς αμφιβολία θα δεις θα σου κάνει πολύ καλό!

Senior Member
    Φυσικά σε καταλαβαίνω είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστής όλο αυτό μόνη σου ....
    Βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο που και η πιο απλή λύση μπορεί να σου φαίνεται βουνό.

Την καλύτερη σκέψη έκανες να πας χωρίς αμφιβολία θα δεις θα σου κάνει πολύ καλό!
    Με ανακουφίζει που με καταλαβαίνεις...

Θέλω να μοιραστώ κάτι άλλο τώρα... Κατάφερα και κοιμήθηκα μια ωρίτσα και τον είδα στο όνειρο μου και τώρα που ξύπνησα και διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι δίπλα μου νιώθω αναστατωμένη... Ήταν πολύ έντονο όνειρο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest

Θέλω να μοιραστώ κάτι άλλο τώρα... Κατάφερα και κοιμήθηκα μια ωρίτσα και τον είδα στο όνειρο μου και τώρα που ξύπνησα και διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι δίπλα μου νιώθω αναστατωμένη... Ήταν πολύ έντονο όνειρο...
    Για ποσο καιρό θα μένεις στάσιμη? Είτε να σκέφτεσαι κάτι άσχημο είτε να σκέφτεσαι μια παλιά σου σχέση; Το παρελθόν μας κρατάει στασιμους και είναι καιρός να κάνεις βήματα μπροστά. Αν έλεγες πως είναι μια σχέση που τελείωσε πρόσφατα τότε εντάξει να την σκέφτεσαι, να προσπαθησεις για αυτήν. Αλλά τελείωσε. Κράτησε τα θετικά της και κάνε κάτι για το τώρα.. Υπάρχουν κι άλλοι άντρες που μπορεί να είναι σαν τον πρώην, μπορεί να είναι και καλύτεροι. Επειδή πιστεύεις πως δεν σου αξίζει να αγαπηθείς και πως δεν υπάρχουν άντρες που μπορούν να σεβαστουν αυτό που έζησες προτιμάς να σκέφτεσαι και να ζεις το παρελθόν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για ποσο καιρό θα μένεις στάσιμη? Είτε να σκέφτεσαι κάτι άσχημο είτε να σκέφτεσαι μια παλιά σου σχέση; Το παρελθόν μας κρατάει στασιμους και είναι καιρός να κάνεις βήματα μπροστά. Αν έλεγες πως είναι μια σχέση που τελείωσε πρόσφατα τότε εντάξει να την σκέφτεσαι, να προσπαθησεις για αυτήν. Αλλά τελείωσε. Κράτησε τα θετικά της και κάνε κάτι για το τώρα.. Υπάρχουν κι άλλοι άντρες που μπορεί να είναι σαν τον πρώην, μπορεί να είναι και καλύτεροι. Επειδή πιστεύεις πως δεν σου αξίζει να αγαπηθείς και πως δεν υπάρχουν άντρες που μπορούν να σεβαστουν αυτό που έζησες προτιμάς να σκέφτεσαι και να ζεις το παρελθόν.
    Δεν το κάνω επίτηδες ούτε είναι ακριβώς επιλογή μου γιατί αυτές οι σκέψεις έρχονται από μόνες τους, δεν μπορώ να τις ελέγξω... Γι' αυτό εν μέρει σκέφτηκα μήπως πρέπει ν' αρχίσω ξανά ψυχοθεραπεία...

ntinti
    Guest

Δεν θα σου πω τι να κάνεις δεν είμαι σε θέση...γιατι
    πραγματικα όλο αυτό πονάει όσα χρόνια και αν περάσουν ότι καταστάσεις και αν έχεις ζήσει.
    Όταν κάτι είναι αληθινό και δυνατό δύσκολα το "πεταμε"από πάνω μας ....
    Και ίσως ευσθητες ψυχούλες όπως είσαι εσύ θέλει πολύ δουλειά για το κάνεις ....
    Το μόνο που θα σου πω είναι να ξεκινήσεις να κανεις σκεψεις για το τι θα κάνεις από εδώ και πέρα στην ζωή σου.
    Ποια είναι τα σχέδια σου , τι σκοπό έχεις να μείνεις μόνη σου μια ζωή επειδή κάποιος δεν σε δέχτηκε γι αυτο που είσαι?
    Αξίζει τελικά για αυτόν να κάνεις περα τα υπολοιπα θελω σου???
    Εκεί έξω θα βρεις και άλλους ανθρώπους να σε αγαπήσουν πραγματικά. ...μπορεί να δυσκολευτεις αλλά τουλάχιστον Κάνε μια προσπάθεια...
    Μπορεί να μην βρεις ερωτικό σύντροφο μπορεί να βρεις κάποιον πολύ καλό φιλο-φίλη που οι κουβέντες σας και οι παρέες σας να σε γεμίζουν και όλο αυτό που νοιώθεις να αρχίζει σιγά σιγά νε ξεχνιέται και να φεύγει...
    Έχεις βαλτώσει κυκνε μου και όσο το αφεινεις σε τραβάει ακόμα πιο κάτω όλο αυτό...
    Κάνε ότι είναι να κάνεις γρήγορα γιατί όσο το αφεινεις τόσο θα δυναμώνει ακόμα πιο πολύ μέσα σου ...
    Πλέον ξέρεις τι κάνω οταν θελω να ονειρευτώ κατι καλο ?
    το σκέφτομαι πολύ έντονα πριν κοιμηθώ ...Δεν πετυχαίνει πάντα αλλά τουλάχιστον όταν γίνεται ξυπνάω πολύ όμορφα το άλλο πρωί.

Ειλικρινά θα χαρω πολύ κυκνε μου να αρχιζεις να μπαινεις εδώ και να συζητάμε για άλλα θέματα .
    Είμαστε εδώ να μιλάμε για ότι θες για ΟΤΙ σε απασχολεί πέραν από αυτό ......

george1520
    Guest
    Δεν το κάνω επίτηδες ούτε είναι ακριβώς επιλογή μου γιατί αυτές οι σκέψεις έρχονται από μόνες τους, δεν μπορώ να τις ελέγξω... Γι' αυτό εν μέρει σκέφτηκα μήπως πρέπει ν' αρχίσω ξανά ψυχοθεραπεία...
    Δεν κάνεις;

Senior Member
    Δεν θα σου πω τι να κάνεις δεν είμαι σε θέση...γιατι
    πραγματικα όλο αυτό πονάει όσα χρόνια και αν περάσουν ότι καταστάσεις και αν έχεις ζήσει.
    Όταν κάτι είναι αληθινό και δυνατό δύσκολα το "πεταμε"από πάνω μας ....
    Και ίσως ευσθητες ψυχούλες όπως είσαι εσύ θέλει πολύ δουλειά για το κάνεις ....
    Το μόνο που θα σου πω είναι να ξεκινήσεις να κανεις σκεψεις για το τι θα κάνεις από εδώ και πέρα στην ζωή σου.
    Ποια είναι τα σχέδια σου , τι σκοπό έχεις να μείνεις μόνη σου μια ζωή επειδή κάποιος δεν σε δέχτηκε γι αυτο που είσαι?
    Αξίζει τελικά για αυτόν να κάνεις περα τα υπολοιπα θελω σου???
    Εκεί έξω θα βρεις και άλλους ανθρώπους να σε αγαπήσουν πραγματικά. ...μπορεί να δυσκολευτεις αλλά τουλάχιστον Κάνε μια προσπάθεια...
    Μπορεί να μην βρεις ερωτικό σύντροφο μπορεί να βρεις κάποιον πολύ καλό φιλο-φίλη που οι κουβέντες σας και οι παρέες σας να σε γεμίζουν και όλο αυτό που νοιώθεις να αρχίζει σιγά σιγά νε ξεχνιέται και να φεύγει...
    Έχεις βαλτώσει κυκνε μου και όσο το αφεινεις σε τραβάει ακόμα πιο κάτω όλο αυτό...
    Κάνε ότι είναι να κάνεις γρήγορα γιατί όσο το αφεινεις τόσο θα δυναμώνει ακόμα πιο πολύ μέσα σου ...
    Πλέον ξέρεις τι κάνω οταν θελω να ονειρευτώ κατι καλο ?
    το σκέφτομαι πολύ έντονα πριν κοιμηθώ ...Δεν πετυχαίνει πάντα αλλά τουλάχιστον όταν γίνεται ξυπνάω πολύ όμορφα το άλλο πρωί.

Ειλικρινά θα χαρω πολύ κυκνε μου να αρχιζεις να μπαινεις εδώ και να συζητάμε για άλλα θέματα .
    Είμαστε εδώ να μιλάμε για ότι θες για ΟΤΙ σε απασχολεί πέραν από αυτό ......
    Όχι βέβαια, δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνη μου όσο περνάει απ' το χέρι μου... Αλλά θα ήθελα να μπορούσα να ξαναζήσω την ερωτική αγάπη εκτός απ' τη φιλία... Κι αυτό ήταν ένα θέμα που συζήτησα πολλές φορές στην ψυχοθεραπεία ώστε να καταφέρω τουλάχιστον ως ένα βαθμό να μην φοβάμαι τόσο πολύ... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκινήσω πάλι όπως είπα, δεν βλέπω να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να το αποβάλλω αυτό...

Senior Member
    Δεν κάνεις;
    Δεν θα το έλεγα γιατί στον ψυχίατρο δεν τα καταφέρνω ν' ανοιχτώ, ντρέπομαι... Νομίζω ότι σε γυναίκα όπως τυχαίνει να είναι η ψυχολόγος μιας γνωστής μου που την έχει βοηθήσει θα μπορέσω να μιλήσω πιο ελεύθερα...

george1520
    Guest
    Δεν θα το έλεγα γιατί στον ψυχίατρο δεν τα καταφέρνω ν' ανοιχτώ, ντρέπομαι... Νομίζω ότι σε γυναίκα όπως τυχαίνει να είναι η ψυχολόγος μιας γνωστής μου που την έχει βοηθήσει θα μπορέσω να μιλήσω πιο ελεύθερα...
    Είχα την εντύπωση ότι πας.. Βάλε το στο πρόγραμμα.

Senior Member
    Είχα την εντύπωση ότι πας.. Βάλε το στο πρόγραμμα.
    Όχι, από τότε που αναγκάστηκα να σταματήσω με την προηγούμενη δεν ξαναπήγα... Για ένα διάστημα τα κατάφερνα και μόνη μου αλλά τώρα νιώθω ότι παίρνω ξανά την κάτω βόλτα οπότε θα το κάνω όσο πιο σύντομα μπορέσω... Αυτές τις μέρες προσπαθώ να επεξεργαστώ τις σκέψεις μου ώστε να της δώσω να καταλάβει τι παίζει...

george1520
    Guest
    Όχι, από τότε που αναγκάστηκα να σταματήσω με την προηγούμενη δεν ξαναπήγα... Για ένα διάστημα τα κατάφερνα και μόνη μου αλλά τώρα νιώθω ότι παίρνω ξανά την κάτω βόλτα οπότε θα το κάνω όσο πιο σύντομα μπορέσω... Αυτές τις μέρες προσπαθώ να επεξεργαστώ τις σκέψεις μου ώστε να της δώσω να καταλάβει τι παίζει...
    Θα αρχίσεις ψυχοθεραπεία και θα την σταματήσεις όταν θα νιώσεις ότι πέτυχες τους στόχους που είχες βάλει πριν ξεκινήσεις την ψυχοθεραπεία..

Senior Member
    Θα αρχίσεις ψυχοθεραπεία και θα την σταματήσεις όταν θα νιώσεις ότι πέτυχες τους στόχους που είχες βάλει πριν ξεκινήσεις την ψυχοθεραπεία..
    Καλημέρα...

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ... Αλλά πρέπει πρώτα να καθαρίσει το μυαλό μου...

Αν είναι κάποιος εδώ ας μου γράψει, δεν ξύπνησα καλά και νιώθω πολύ μόνη...

george1520
    Guest
    Καλημέρα...

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ... Αλλά πρέπει πρώτα να καθαρίσει το μυαλό μου...

Αν είναι κάποιος εδώ ας μου γράψει, δεν ξύπνησα καλά και νιώθω πολύ μόνη...
    Πως είσαι;

Senior Member
    Πως είσαι;
    Καλησπέρα...

Λίγο καλύτερα...

Νωρίτερα είχα αναστατωθεί και με τη δίκη της υπόθεσης Τοπαλούδη αν την έχεις ακούσει αλλά σιγά σιγά ηρέμησα...

Εσύ τι κάνεις;

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast