Ακριβως. Ξερουν οτι οι γυναικες αλλα λενε και αλλα θελουν και απλα γνεφουν καταφατικα ενω περιμενουν την πρωτη ευκαιρια να απλωσουν το χερι τους. Οποιος δεν το κανει του τρωει τη γκομενα αλλος. Αυτο ειναι νομος.
Printable View
συμφωνω με τον eagle guy. αλλα ο,τι και να συμβαινει αυτο που χρειαζεται για να το διερευνησει και να ισορροπησει, ειναι δουλεια με ειδικο. αν ισχυει κατι αλλο, εκει θα το μαθει και οχι στις συναντησεις με ακυρους που δεν γουσταρει, παει με το ζορι και κλαιει πριν και μετα...
Καλημερα!
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα οσα λες αλλά είδες πουθενά εσύ να την πιέζει η κοινωνία ?Και ποια είναι η "φυσιολογική" κοινωνία που πιέζει ενα άνθρωπο σε τέτοιο λεπτό θέμα ?ΜΙΑ φίλη που μπορεί και αυτή να κουβαλάει τα ιδια μυαλά με εκείνη?
Δυστηχως το μονο που την πιεζει ειναι το μυαλό της ..
Δεν μπορεί να δεχτει οτι εχει σοβαρότατο πρόβλημα το οποιο την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακομα πιο ψυχοφθόρες και δύσκολα μετέπειτα καταστασεις.
Αντι να σταματήσει να ασχολείται με όλα αυτά τα σαιτ και τους κάθε άρρωστους που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους μέσα απο μια οθόνη και να ασχοληθεί με τον ευατο της και την ψυχή της ,συνεχίζει να φοράει παρωπίδες και να μην διαβάζει τίποτα απο όλα αυτά που τις λεμε τοσο καιρό..
Γιατι ειμαι σίγουρη οτι διαβάζει μόνο αυτά που θέλει ,αλλιώς ποιος νοήμον άνθρωπος θα διάβαζε ολα αυτά που τις έχουμε πει κατά καιρούς και δεν θα προβληματιζόταν εστω και λίγο για τον ευατο τους και όχι για το τι κάνουν οι αλλες γυναίκες ...
Καλημερα. Εχω γνωρισει ενα παιδι που ειναι ψυχολογος ( φιλικη γνωριμια απο lifo) ισως μιλησω και σε αυτον
Σκεφτομαι σοβαρα να παω σε ψυχολογο αν δεν πιασει ουτε το σημερινο
Εχω γνωρισει ενα παιδι απο το τιντερ, φαινεται σοβαρος, του εξηγησα οτι καποιος με ειχε παει σπιτι του με το ζορι , για να ξερει να μην κανει κατι τετοιο και ειπε δεν θα παμε σε σπιτι αν δεν θελω, αλλα και να θελαμε δεν μενει μονος του.
Εμενα με ξενερωσε που θελει να βρεθουμε στην περιοχη του, επειδη θα εχει μια δουλεια αλλου την υπολοιπη μερα και δεν μπορει, λεει, να ξανακατεβαινει. Κανονικα αυτος δεν θα επρεπε να ερθει καπου κοντα μου, ασχετα απο το τι ειχε να κανει;
Τελος παντων, εκανα την υποχωρηση και θα βγω.
Με στενοχωρει που πρεπει να κανω υποχωρησεις. Θελω να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου και τοτε δεν θα ξαναμιλησω ποτε με κανεναν που δεν μου αρεσει, ουτε θα απανταω σε κανεναν ασχετο στα σοσιαλ.
Γιατι να μην εχω γνωρισει καποιον να μου αρεσει και να του αρεσω και να ειχαμε σχεση, να ηταν ετσι η πρωτη μου φορα;
Κι εχω μια κοπελια που μιλαμε να μου δημιουργει πιεση, οτι πρεπει να το κανω, γιατι θα ξεμπλοκαρω και μετα θα μου ειναι ολα ευκολα. Κι ας μην τρελαινομαι για τον αλλο.
Αλλιως θα περιμενω μεχρι τα 30 μου ενω οι αλλοι θα ζουν τη ζωη τους.
Γιατι να τα ακουω ολα αυτα; Σιχαθηκα να μου λενε να κατεβασω τα στανταρ μου. Γιατι ; Και μονο που το λενε αυτο αισθανομαι σαν να εχω καποιο χοντρο μειονεκτημα.
Ενταξει, οταν ημουν χοντρη και ασχημη, λογικο να τα κατεβαζα. Τωρα γιατι, ρε γαμωτο, να τα κατεβαζω τοσο πολυ, ενω αλλες εχουν καποιον που τους αρεσει; Νιωθω πολυ πιεσμενη και κλαιω, δεν θελω να βγω με εναν μιζερο τυπο σαν αυτο, που λεει οτι δεν θελει εξοδους.
Εγω θελω καποιον που να βγαινουμε εξω, να πηγαινουμε εκδρομες, να κανουμε πραγματα. Οχι εναν να κλεινομαστε σπιτι.
Δεν αντεχω, νιωθω οτι πνιγομαι.
Καταρχάς θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο και ανεγκέφαλο το γεγονός να βάζουμε ταμπέλες εδώ πέρα σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Η διαχείριση δεν λέει κάτι σε αυτό το θέμα;; από που και ως που εγώ εσύ ή ο κάθε άσχετος εδώ μέσα είναι ικανός να κάνει διάγνωση και να βάλει ετικέτες σε ανθρώπους που έχουν ήδη έναν επιβαρυμένο ψυχισμό.;;;;;; Δεν σκέφτηκε κάνεις ότι η δήθεν τάχα μου διάγνωση μπορεί να είναι εσφαλμένη και να επιδράσει αρνητικά στη ψυχολογία του ατόμου τζάμπα και βερεσέ.;;;;
Δεν νομίζω ότι βγήκε κάνεις ποτέ να λέει σε κάποιον: Α !!! εσύ εισαι διπολικος,έχεις αγχώδη διαταραχή, έχεις σχιζοφρένεια να το κοιτάξεις ....μόνο και μόνο επειδή ζητάει λύση σε ένα πρόβλημα του.
Αφήστε τους ειδικούς να μιλήσουν και μη το παίζετε ειδήμονες παίρνοντας στο λαιμό σας ανθρώπους που ήδη νιώθουν άσχημα.
Εάν εσένα προσωπικά σε έχει βολέψει να αυτοαποκαλεισαι από μόνος σου ασεξουαλ δικαίωμα σου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να πετάς αυτή τη λέξη άσκεπτα και να τη χρησιμοποιείς για άλλους ανθρώπους. Ούτε συ ούτε κανένας εδώ μέσα. Ας πάει αν το θέλει θεματοθετρια σε ειδικό να της πει τι είναι.
Και σε ποιο στοιχείο βασίζεσαι να κρίνεις την θεματοθετρια και να της αποδιδεις αυτή τη διάγνωση;; στο μοναδικό στοιχείο ότι δεν έχει κάνει σεξ στα 25 της; αυτο από μόνο του δεν λέει κάτι...! αφού δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη σεξουαλικοτητα της γενικά σαν άτομο. Επιπλέον ξέρω πάρα πολλά άτομα που έχουν αποδείξει το αντίθετο. Δεν κάνει η ηλικία το σεξ...και οι σεξολογοι το λένε και έχω στο περιβάλλον μου ειδικους των σεξουαλικών θεμάτων, οπότε μπορώ να έχω δική μου γνώμη.
Για να μαζευτούμε λίγο, αρχίσαμε όλοι και το παίζουμε ειδήμονες κρίνοντας μόνο από τον εαυτο μας λες και είναι το επίκεντρο του κόσμου.!
Η ετικετοποιηση είναι επικίνδυνη και πολλές φορές άστοχη.εαν είναι ασεξουαλ να το διερευνήσει με κάποιον ειδικό!!!! Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει σεξ στα 25 δεν σας δίνει το δικαίωμα να λετε ότι σας έρθει στο κεφάλι ούτε να φερνεται προκαταλήψεις και στερεότυπα και να κλείνετε σε κουτάκια τον ψυχισμό και τη σεξουαλικότητα ενός ατόμου.
Επίσης αλλο "περιορισμενη σεξουαλικότητα" και άλλο "ασεξουαλ" .....
Περιορισμένη σεξουαλικότητα μπορεί να έχουν πολλοι άνθρωποι σε μια περίοδο της ζωής τους. Μπορούν να απέχουν από το σεξ συνειδητά ή ασυνείδητα για διάφορους λόγους που δεν πάει το μυαλό μας και είναι αναστρέψιμοι. Το σεξ δεν έχει ηλικία. Δεν υπάρχει όριο για το πότε να το ξεκινήσει κάνεις ούτε για το πότε να το τελειώσει. Είναι χαζομάρα να ορίζουμε ηλικία οροσημο έναρξης της σεξουαλικής ζωής και λήξης.
Αντιθέτως όταν κάποιος χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ασεξουαλ εννοεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν απασχολείται καθόλου από το σεξ, ότι δεν έχει φαντασιώσεις, ότι δεν θέλει καμία επαφή με το αντίθετο φύλο και ότι λογικά θα πρεπει να ξεχάσει τις σχέσεις και τον έρωτα από τη ζωή του γιατί μάλλον έτσι λειτουργεί εφόρου ζωής και πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό. Ότι δεν θέλει ποτέ του να κάνει σχέση ότι δεν θέλει να ικανοποιήσει έναν άλλον άνθρωπο ούτε τον εαυτο του. Ότι γενικά είναι αδιάφορος για το σεξ και τις σχέσεις. Το ότι λέει η θεματοθετρια "ειμαι παρθενα στα 25" δεν νομίζω ότι ειναι το ιδιο με το να τη βγάζουμε ασεξουαλ εφόρου ζωής και άρα να τα παρατήσει και να μην ασχολείται. Όπως της λες εσύ με καμάρι.
Όταν κάποιοι σου είπαμε να κάνεις σεξ, δεν σου είπαμε να κάνεις σεξ με όποιον βρεις μπροστά σου. Αρχικά σου είπαμε αφού θες σχέση και δεν έρχεται και σου έχει γίνει τόσο μεγάλο κόλλημα ότι είσαι παρθένα, να κάνεις σεξ με κάποιον χωρίς να έχεις το κόλλημα της σχέσης. Άλλωστε οι περισσότερες γνωριμίες ξεκινάνε χαλαρά χωρίς να ξέρει ο ένας τι θέλει από τον άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πας να το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα που σου είναι αντιπαθής. Να ξεκολλήσει το κεφάλι σου από τις δευτεροτρίτες σκέψεις σου είπαμε κι αν εκείνη τη στιγμή προκύψει ερωτική χημεία και ατμόσφαιρα να μην κολλήσεις στα κουλά που σκέφτεσαι ότι είναι λιγούρης και δεν έχει υπομονή κι έτσι και γιουβέτσι σου είπαμε. Δεν ειναι απαραίτητο να είσαι φουλ ερωτευμένη για να σου προκύψει κάβλα εκείνη την στιγμή, ούτε είναι απαραίτητο να έχεις βγει 3000 ραντεβού και να σε περιμένει ο άλλος με συμβόλαιο συμβίωσης και ανθοδέσμες για να βγει το σεξουαλικό.
Βασική προϋπόθεση να αισθάνεσαι χαλαρή και να αισθάνεσαι κάποια έλξη για τον άλλον ερωτική όπως και αυτός όμως. Αν το φέρει η στιγμή, να μην κομπλάρεις σου ειπαμε, όχι να το ζητάς άντρα θέλω τώρα τον εθέλω.
Ψυχανάλυση με ψυχίατρο χρειάζεσαι, Lemonpie.
βρε λεμον, αν ηδη λεει οτι δεν θελει εξοδους, ακομα δεν γνωριστηκατε, τι θα θελει;;;
τον ψυχ απο λιφο που μιλησες για τι πραγμα τον αναφερεις; για ψυχοθεραπεια, η για παρεα;
Lemon, τωρα αυτο το σημερινο ειδικα ειναι "τραβατε με κι ας κλαιω".. Αφου δεν σου αρεσει, δεν θελει εξοδους, δεν ερχεται πιο κοντα αλλα πρεπει εσυ να πας στην περιοχη του.. Αφου τελος παντων, δεν σου αρεσει τιποτα σε ολο αυτο, τοτε γιατι να το κανεις? Κατ' αρχην, ετσι οπως τα βλεπεις και τα σκεφτεσαι τα πραγματα, και με τον τελειο να εβγαινες, παλι δεν θα σου "εβγαινε"...
Ισως υπαρχει καποιος ιδεοψυχαναγκασμος οχι σχετικος με το σεξ αυτο καθεαυτο αλλα με την ιδεα του να κανεις σεξ.
Αν υπάρχει ιδεοψυχαναγκασμός, τότε δεν είναι με το σεξ αλλά με τη σχέση, αλλά ας μη βγάζουμε διαγνώσεις.
Δεν εβγαλα διαγνωση. Απλα βλεπω συμβουλες που θα διαβαζα σε στυλη γυναικειου περιοδικου οταν φαινεται οτι το προβλημα ειναι αλλου. Κοπελια βρες εναν ψυχολογο καλυτερα, χανεις το χρονο σου εδω μεσα
Προσπαθώ να βρω τους λόγους που κάποιος χαρακτηρίζεται ως ασεξουαλ και δεν βλέπω κάποια πηγή που να το αναφέρει. Μόνο κάτι σάιτ που άλλα λέει το ενα και άλλα λεει το άλλο. Και στα περισσότερα εστιάζει στο πως νιώθει και τι θέλει ο "ασεξουαλ" τους λόγους όμως για τους οποίους νιώθει έτσι και αν αντιμετωπίζονται δεν το αναφέρει κανείς.
Από τη στιγμή που δεν αναφέρονται οι λόγοι και οι αιτίες δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν όροι όπως "ασεξουαλ" ή "ντεμισεξουαλ" είναι επιστημονικα αποδεκτοι. Πιο πολύ μου φαίνονται από αυτά που διάβασα ότι πρόκειται για ταμπελες και ετικέτες της ποπ κουλτούρας. Ξέρετε γενικά οι κοινωνιολόγοι και λοιποί "επιστήμονες" έχουν τη τάση να ετικετοποιουν τον κόσμο προκειμένου να ξέρουν τι πουλάει στον κοσμακη ώστε να του το πλασάρουν σωστά ανάλογα με τις αναγκες του.
Έτσι πχ. μια εταιρεία τσιγάρων πρέπει να ξέρει πόσοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το σεξ και πόσοι οχι ιδιαίτερα για να προβλέψουν εάν θα πουλήσει η διαφήμιση τους με το τσιγάρο καρφωμενο στο μπουστο μιας διμετρης ξανθιάς πχ.
Και επιπλέον κάτι που μου βγήκε τώρα. Βάσει αυτών που λέω. Έχετε παρατηρήσει ότι σε διαφημίσεις και γενικότερα στο τομέα που αφορά τον καταναλωτισμό τα σεξουαλικά υπονοούμενα και οι σέξυ εικόνες έχουν ως στόχο τους άντρες πλασάροντας μόνο γυναικεία κορμιά;; Το αντίθετο όμως (δλδ να πλασάρονται σέξυ άντρες με γυμνά σημεία στο σώμα τους για χαρη των γυναικών) δεν το βλέπουμε τόσο συχνά. Άρα αυτοί που ξέρουν τι πουλάει περισσότερο μήπως έχουν βγάλει ως συμπέρασμα οτι το σεξ πουλάει περισσότερο στους άντρες προκειμενου να προωθήσουν κάτι και οχι τοσο στις γυναίκες;; Εάν ναι γιατι συμβαινει αυτό;;;
Πάντως σχετικά με τους "ασεξουαλ" διάβασα κάπου ότι σε αυτούς είναι πιθανό να συγκαταλέγονται άτομα με διαστρεβλωμένες πεποιθησεις για το σεξ ή που δεν έχουν νιώσει έτοιμοι να κάνουν σεξ.
Ένας λόγος παραπάνω για να μη βάζουμε χαζες ταμπέλες. Δεν ξέρουμε ούτε τις αιτίες που προκαλούν κάτι ούτε αν είναι αναστρέψιμο.
Εγώ πάντως πιστεύω (όπως είπα) ότι η σεξουαλικότητα παίζει ρόλο με τον ψυχισμό του ατόμου. Όταν έχεις ψυχολογικα προβλήματα ,πόσο μάλλον επιβαρύνεσαι με φάρμακα και έχεις μπλοκαρίσματα ψυχικά τα οποία δεν έχεις λύσει είναι λογικό να σου βγαίνουν στην επιφάνεια διαταραχές στο σεξ . Έτσι νομίζω. Δεν λέω ότι σε όλους συμβαίνει, αλλα άμα σου σκάσει σεξουαλικό πρόβλημα ενώ έχεις ένα ψυχισμό που περνάει ζόρια, δεν θα κάτσεις να αναρωτηθείς από που σου έσκασε το πρόβλημα με το σεξ. Ούτε θα το θεωρησεις άσχετο και ασυνδετο με το ψυχολογικο σου προβλήμα.
Λένε κάπου για τη ταμπέλα "πανσεξουαλ" δηλαδη ότι ένα άτομο θελει να κανει σεξ με ότι βρεθεί μπροστα του; μάλλον. Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες της ετικετοποιησης πρέπει να θεωρούμε νορμάλ ένα άτομο να παρουσιάζει υπερσεξουαλικοτητα για ό,τι περπατάει σε αυτό το πλανήτη. Και που ξέρουμε ότι σε αυτούς τους "πανσεξουαλ" δεν περιλαμβάνονται άτομα με παθολογική εξάρτηση στο σεξ;
Είναι ανούσιο κατά τη γνώμη μου να χρησιμοποιούμε λέξεις που δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς αναφέρονται και να τρομοκρατούμε τον κόσμο
Επισης νομίζω είναι πάρα πολύ εύκολο για ένα άτομο με αλυτα ψυχολογικά προβλήματα να αυτοετικετοποιειται.
Κάποιος που ορίζει τον εαυτο του ως "ασεξουαλ" (ή οτιδήποτε αλλο) θεωρεί ότι έτσι είναι και ότι ετσι θα εξακολουθεί να είναι σε όλη του τη ζωή και ότι δεν μπορεί να κανει τίποτα για να το αλλάξει. Άρα ότι δεν έχει καμια ευθύνη για να δει πιο προσεχτικά μια κατάσταση και να ξεπερασει τα εμπόδια που τον μπλοκάρουν.
Είναι πολύ ανακουφιστικό κάποιος να πιστεύει ότι δεν έχει καμια ευθύνη για τα πράγματα και ότι τίποτα δεν περνάει από το χέρι του. Γιατί σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα. "Δεν φταίω εγώ για τα ψυχολογικά μου θέματα που δεν κατάφερα να λύσω με αποτέλεσμα να έχω επιπτώσεις στο σεξ" . "Δεν με επηρεάζει σεξουαλικά καθόλου, εάν ενδεχομένως παίρνω κάποια φαρμακευτική αγωγή." "Δεν με έχουν επηρεάσει τυχόν παιδικά τραύματα τα οποία με εμπόδισαν να αναπτυχθω ψυχοσεξουαλικα". "Ειμαι ασεξουαλ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό." "Τίποτα δεν περνάει από το χέρι μου." "Δεν έχω ευθύνη για τίποτα.. είμαι τέλειος και τα έχω κάνει όλα τελεια" "δεν υπάρχει κάτι να αλλάξω".
μα, πολυ σωστα δεν επικεντρωνονται στις αιτιες, διοτι σημασια δεν εχουν οι αιτιες που αποκτα καποιος μια σεξουαλικη προτιμηση, σημασια εχει να τις γνωριζει, να τις αποδεχθει και να ζησει την ζωη του οσο πιο ισορροπημενα και αρμονικα μπορει, με αυτες.
ουτε κανεις ασχολειται με τους λογους, αλλα ουτε γνωριζει και τις αιτιες που ειναι καποιος ομοφυλοφιλος (για παραδειγμα). αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανυπαρκτη ή αντιεπιστημονικη κατασταση η ομοφυλοφιλια..
ο πανσεξουαλικος δεν παει με οτι βρει μπροστα του. εχει οπως ολοι, κριτηρια επιλογης αν καποιος του αρεσει η δεν του αρεσει, ειτε εμφανισιακα, ειτε σαν προσωπικοτητα. αλλα δεν κανει διαχωρισμο στα φυλα και νομιζω και εγω οτι συνηθως ειναι υπερσεξουαλικος, συχνα σε σημειο εθισμου κλπ..
ακριβως για να αποφυγει την αυτετικετοποιηση και να μαθει αν προκειται για κατι περιστασιακο, αναστρεψιμο η για μια πραγματικη προτιμηση, την λυση ισως την βρει στην ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
εκει αν κατσει ειλικρινα να μιλησει για οτι του συμβαινει, θα βρει μια ακρη για το τι νοιωθει και τι θελει.
αν ομως πραγματικα καταληξει ειτε μονος του ειτε με βοηθεια ειδικου στο οτι ειναι ασεξουαλ για παραδειγμα, γιατι θα επρεπε να το αλλαξει δηλαδη;;;
αυτο που πρεπει, ειναι να μαθει τι θελει. οχι να το αλλαξει.
το σεξ δεν ειναι αυτοσκοπος, ουτε στοχος ολων. το σεξ το επιδιωκεις αν εχεις σεξουαλικη επιιθυμια. οχι απο καημο να μην διαφερεις, να μην σεπουν περιεργο, η διαφορετικο η αποτυχημενο οπως νομιζει εδω η λεμον κι εχιε τρελαθει προσπαθωντας να κανει σεξ, ενω ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ!
ας βρει τι θελει πραγματικα κι αυτο να κανει. αν ειναιτ ο σεξ, ας κανει σεξ, αν ειναι το μη σεξ, ας μην κανει σεξ. δεν ειναι κανενα βραβειο για επιτυχημενους το σεξ..
Φίλε έχω ρωτήσει ένα σωρό ψυχιάτρους και μου έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι φυσιολογικό να είναι κάποιος ασέξουαλ. Επίσης, για τη λέμον είπα ότι μπορεί να είναι και ντεμισέξουαλ, άρα δεν απέκλεισα το να μπορεί να κάνει σεξ. Όμως το πρόβλημα της το δημιουργεί η σκέψη ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει σεξ ενώ, ουσιαστικά, δεν έχει όρεξη. Δεν της δημιουργώ εγώ το πρόβλημα επειδή... της λέω ότι μπορεί να είναι ασέξουαλ.
Βρήκα μια δικαιολογία να του το αναβάλλω και τελικά συμφωνήσαμε άλλη μέρα κάπου που να με βολεύει κι εμένα. Μου το φέρνει πλαγίως να πάμε με αμάξι αλλά εγώ του ξεκαθάρισα ότι δεν μπαίνω σε αμάξι ξανά και το δέχτηκε .
Στο τελευταίο ραντεβού που βγήκα πήγε ένας να με φιλήσει και σιχαθηκα. Στο γυμναστήριο κοιτιομουν με έναν τύπο, και ενώ τον έβρισκα ωραίο, όταν στις κοινές τουαλέτες έβγαλε τη μπλούζα του μπροστά στο νιπτήρα και με κοίταξε προκλητικά, ένιωσα αηδία. Θέλω να δω ποτε θα το ξεπεράσω αυτό. Κουράστηκα πάρα πολύ από άντρες που δεν με γεμίζουν και κάνω κάτι μαζί τους σαν αγγαρεία για να μην αισθάνομαι πίσω για την ηλικία μου. Και πάλι πίσω ειμαι, οι πιο πολλές στην ηλικία μου έχουν κάνει ήδη μια ουσιαστική σχέση και έχουν ολοκληρώσει. Εγώ δεν ξέρω καν πως είναι να φιλιεσαι με κάποιον που θες.
Ανυπομονώ τόσο πολύ να γνωρίσω αυτόν που θα μου αρέσει και θα του αρέσω και θα σταματήσει το καθημερινό άγχος και όλος αυτός ο εφιάλτης.
Φοβάμαι μήπως έχω σιχαθει τους άντρες και δεν αντέχω. Θέλω να νιώσω φυσιολογική
Με πόσους έχεις βγει μέχρι τώρα; Και πόσοι σου άρεσαν;
Έχω βγει με 15-20 κάπου εκεί.
Μόνο ένας μου άρεσε στην αρχή, αυτός που αναφέρω στο αρχικό ποστ, έκανα εγώ την κίνηση να τον φιλήσω και με πέρασε για εύκολη, έγινε πολύ πιεστικός , επέμενε να κάνουμε διάφορα και μετά από εκείνο το ραντεβού είναι που άρχισα να νιώθω αηδία
Εμφανισιακα ήταν ακριβώς ο τύπος μου. Επίσης από μηνύματα δεν είχε αναφέρει τίποτα σεξουαλικό.
Από κοντά ήταν πολύ ευγενικός, με ρωτούσε αν κρυώνω, που θέλω να καθίσουμε, μιλούσε ώριμα. Συζητούσαμε για διάφορα θέματα, δεν ρώτησε ποτέ με πόσους έχω πάει και τέτοιες βλακείες.
Όταν τον φίλησα άλλαξε απότομα και έγινε πιεστικός , άπλωνε πολύ το χέρι του σε σημείο υπερβολικό για το ότι είμαστε σε μαγαζί.
Και το άλλο καλό ήταν ότι όταν του είπα πως δεν έχω κάνει σεξ μου απάντησε " ε και τι πειράζει; Κακο είναι;" Ούτε με είδε σαν Άλιεν, ούτε με έκρινε. Ούτε καν ρώτησε πώς κι έτσι κι όλα αυτές τις βλακείες.
Αυτά ήταν τα θετικά άσχετα αν τα θαλασσωσε μετά με την επιμονή του να κάνουμε κάτι
Αυτός τώρα που θα βγεις σαρεσει;
Εμφανισιακά καλός είναι.
Αλλά με χαλάει αυτή η μιζέρια που βγάζει. Δείχνει ότι είναι του σπιτιού, δεν βγαίνει πολύ έξω.
Εγώ θέλω κάποιον να βγαίνουμε αρκετά συχνά
Γιατί φρικαρω μήπως δεν με παίρνει ηλικιακά για υποχώρηση
Ενώ εσύ αντιθέτως εισαι πάρτυ ανιμαλ και ξενυχτας με τη μια παρέα και την άλλη καθε βράδυ και δεν μπορείς να συμβαδίσεις στο τρόπο ζωής του.......
Μπορεί με τη σχέση του να θέλει να βγαίνει
...και τι πάει να πει "δείχνει του σπιτιού"; στο είπε ο ίδιος; τον έχεις γνωρίσει ή είναι οι δικές σου δικαιολογίες για να τον βγάλεις ΚΑΙ αυτόν σκαρτο;
Κάνε ότι θες ρε λεμονοπιτα. Εξάλλου και να βγεις και να μη βγεις το ίδιο πράγμα είναι. Βρίσκεις δικαιολογίες για όλους κι τους βγάζεις σκαρτους οπότε και να βγεις δεν θα κάνεις και τίποτα ουσιαστικό προς το παρόν. Ακόμα και αν ο άλλος θέλει και σχέση.
Μην ασπαστείς την ταμπέλα της ασεξουαλ. Είναι και επικίνδυνο και μπορεί να είναι και λανθασμένο. Τουλάχιστον πηγαινε σε έναν ειδικό να δεις ποια εισαι, τι θες και τι ΔΕΝ θες.Μπας και ηρεμήσεις.
Αλλά τώρα δεν θα απαντήσεις σε αυτό το σχόλιο κλασικά ...θα απαντήσεις μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν.
Κοίταξε αν εσένα σε βολεύει εγώ πάω πασο. Θα έχεις τους λόγους σου. Αλλά όταν πρόκειται για άλλα άτομα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί πριν φορέσουμε την ταμπέλα. Ένας άνθρωπος πρέπει να αποδεχτεί και να ταυτιστεί μόνος του με τον όρο ασεξουαλ. Αυτό το διάβασα. Όπως για παράδειγμα εσύ. Εάν εσένα σου αρέσει και σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη δικαίωμα σου αλλα μην προσπαθείς να τη "φορέσεις" σε άλλους ειδικά όταν δεν τους ξέρεις. Ας πάει σε ειδικό να τα λύσει.και να το βρει μόνη της. Το έχουμε πει τόσες φορές
Δεν μίλησα για πάρτι, αλλά με τη σχέση μου θέλω να βγαίνουμε! Όχι να με κλείσει μέσα
Κι εκείνος δεν είπε τίποτα ότι θέλει να βγαίνει όταν είναι σε σχέση.
Και γιατί ψάχνω δικαιολογίες; Αφού όντως δεν τους θέλω, είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλω.
Με ειδικό θα μιλήσω αύριο ή από βδομάδα
Λεμον πρεπει να πασ σε ειδικο
Όπως εσύ δεν βγαίνεις τώρα που δεν έχεις σχέση μπορεί να ισχύει και γι' αυτόν.
Αν παραγγείλεις έναν άντρα ο οποίος θα έχει τη συμπεριφορά, την εμφάνιση που θες κτλ, εσύ πάλι θα βρεις κάτι που να μη σαρεσει. Με τους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε απόλυτα, ούτε μια σχέση (ερωτική ή φιλική) κυλάει πάντα ήρεμα κι ωραία. Θα κάνεις τις υποχωρήσεις σου, θα τις κάνεις κι αυτός. Εδώ σου ζήτησε να βρεθείτε σε σημείο που τον βολεύει αλλά θεωρησες ότι έτσι κάνεις υποχώρηση.. Κι αν κάνεις τι πειράζει; Βγάζεις όλο το θυμό που σου δημιούργησαν οι άλλοι (ένα μέρος του θυμού το δημιούργησες και μόνη σου) στις καινούργιες σου γνωριμίες. Γιατι; Φαντάζομαι θα τους αναφέρεις και τι περιμένεις από αυτούς και τι όχι και αν αυτοί δεν ακολουθήσουν πίστα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου μπαίνουν στη μαύρη λίστα.
Δεν είμαι υπέρ στο να κάνεις σεξ απλά και μόνο για να σου φύγει αυτό το "θέμα", αλλά από την άλλη αν κάνεις ίσως συνειδητοποιήσεις ότι το πρόβλημα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ολοκληρώσει αλλά το πως αντιλαμβάνεσαι τη σχέση και τους ανθρώπους. Πιο πολύ μου μοιάζει για όνειρο - στόχο κάποιου δικού σου ανθρώπου (ίσως και της μητέρας σου) πάρα δικό σου. Θεωρείς πως όταν κάνεις σχέση αυτόματα θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Δυστυχώς όσους ανθρώπους και να έχουμε στην ζωή μας, αν μέσα μας δεν νιώθουμε καλά δεν αλλάζει τίποτα.
Με τον ψυχολόγο τι έχεις σκοπό να συζητήσεις;
μπορουσες να του το πεις οτι εσενα σ αρεσει να βγαινεις. δεν χρειαζεται να κρυβεις οτιδηποτε σκεφτεσαι για να μην τον κακοκαρδισεις..
στον ψυχολογο μας εχεις πει εδω και καιρο οτι θα πας - πηγαινεις, αλλα μαλλον μας δουλευες..
αφου "οντως δεν τους θελεις", απλα δεν θα πρεπε να βγαινεις μαζι τους.
ολες αυτες οι εξοδοι με ανδρες που δεν θελεις, βαθαινουν την εμμονη σου και χειροτερευουν το προβλημα σου και την ψυχολογια σου.
Γιατι οι αλλεσ τουσ θελουν ;
Μα δεν βλέπεις ότι δεν την φτιάχνει κανείς, λέει ότι θέλει να κάνει σεξ αλλά στην πράξη το αποφεύγει και γενικά ισχύει το όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει? Δε λέω ότι είναι σίγουρα ασέξουαλ, αλλά έχει σίγουρα μειωμένη σεξουαλικότητα και είναι προφανές ότι ο μόνος λόγος που θέλει σεξ είναι επειδή το έχουν κάνει όλοι οι άλλοι και θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει κι αυτή. Εγώ τουλάχιστον της έδωσα ένα ενδεχόμενο που μπορεί αν το πιστέψει να την ηρεμήσει. Καλύτερα είναι δηλαδή να αγχώνεται τρελά ότι "δεν την θέλουν επειδή δεν έχει κάνει σεξ" από το να δεχτεί ότι έχει λιγότερη ανάγκη για σεξ από το μέσο άνθρωπο και να ψάξει για κάποιον ο οποίος θα έχει τα ίδια θέλω? Το καλύτερο βέβαια είναι να πάει σε σεξολόγο.
Δεν μπορώ να κάτσω να ανοίξω αυτή τη κουβέντα για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως η σεξουαλικότητα του καθενός και οι σχέσεις. Είναι τόσο υποκειμενικό και τόσοι πολλοί οι παράγοντες που το επηρεάζουν.
Δεν ξέρω τι θέλει εάν ανθρώπος για να ξεκλειδώσει. Εγώ θεωρώ πως νιώθει έτσι γιατι δεν έχει βγει με κάποιον άντρα της "προκοπής" οπως λέει που να θέλει να τη γνωρίσει, που να θέλει να περιμένει και που να της δείξει ότι δεν τη βλέπει κυρίως ως κρέας. Εξάλλου μια γυναίκα για να κάνει πρώτη φορά σχέση πρέπει εκτός του να της αρέσει ο άλλος, να νιώθει και ασφάλεια. Όταν δεν ταιριάζουν τα θέλω σου, με τα θέλω του άλλου, και βγαίνεις μονίμως με άντρες που είναι ξεκαρφωτοι και δεν θέλουν τα ίδια πράγματα με σένα τοτε είναι λογικό να μη θες.
Η ίδια θέλει σχέση, μόνο με τη προοπτική μιας σχέσης μπορεί να χαλαρώσει, ειδικά τώρα που είναι άπειρη. Η προσέγγιση της ξεπετας δεν της ταιριάζει αλλα προσπαθει να εξαναγκάσει τον εαυτο της να κάνει σεξ έτσι γιατι δεν πιστεύει ότι μπορεί να βρει κάποιον να κάνει σχέση. Έχει πολλά κολλήματα και συναισθηματικά προβλήματα. Εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στο σεξουαλικό.
Πιστεύω κατά 70% ότι εάν βρει έναν άντρα "ασεξουαλ" για σχέση, και είναι υπομονετικός και δεν θα τη πιέζει, και κάτσει να τη γνωρίσει, και περάσει χρόνο μαζί της και τη ξεκλειδώσει, θα θέλει με τα αυτή να κάνει σεξ σαν τρελή μαζί του αλλα αυτός δεν θα μπορεί να την ικανοποιήσει γιατί θα είναι ασεξουαλ. Και έτσι δεν θα τη καλύψει ούτε αυτός και θα αναγκαστεί να βρει άλλον που θα ενδιαφέρεται για το σεξ.
Η επιθετικότητα και η ανυπομονησία τον αντρών την μπλοκαρει όπως και τα άπειρα συμπλέγματα που έχει και που την κάνουν να απέχει από τις σχέσεις
. Αυτό έχω πει ένα εκατομμύριο φορές.
Εάν κατά ένα 30% πίστευα ότι ίσως είναι ασεξουαλ, θα ήταν μόνο και μόνο επειδή δεν έχει περιγράψει ποτέ ούτε ένα crash, ένα κόλλημα της, ένα έντονο ενδιαφέρον για κάποιον άντρα, έστω και μονόπλευρο.
Οπότε οχι δεν θεωρω ότι έχει σεξουαλικό θέμα. Ψυχολογικα έχει,διαστρεβλωμένη αποψη για τον εαυτό της και τους άλλους έχει και να πάει να τα λύσει με κάποιον ειδικό. Και μη με ρωτήσει άλλος γιατί έχω σιχαθεί πλέον να αναλύω τα ίδια. έχει καταντήσει αηδία πια
Πάντως μου κάνει εντύπωση που τόσες φορές έχουμε αναφέρει τη λέξη ασεξουαλ και να παρατήσει την ερωτική ζωή που της λέτε, και δεν αναφέρει τίποτα. Ούτε που της κινεισαι το ενδιαφέρον ότι κάποιοι βασιζόμενοι σε αυτά που οι ίδια γράφει τη θεωρούν ασεξουαλ και ότι μπορεί να μη θέλει να κάνει ποτέ σεξ με κανένα στη ζωή της. Μένει απαθής. Ουτε που απάντησε ούτε που προβληματίστηκε.
Ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κάνει σεξ καποια στιγμή και που νιώθει πως δεν έχει λόγους να μη σκέφτεται τη ζωή της με έναν σύντροφο, να βρίσκει τον έρωτα κτλ λογικά θα πρεπε να παρεξηγηθεί που τη λέμε ασεξουαλ. Αν νιώθει ότι δεν είναι.και ότι δεν της ταιριάζει.
Μήπως νιώθει ότι της ταιριάζει το ασεξουαλ και για αυτό δεν λέει τίποτα; Εάν νιώθει η ίδια να ταυτίζεται καλως. Σε καμία άλλη περίπτωση εμείς δεν μπορούμε να πούμε τι είναι και τι δεν είναι
Εάν και πάλι πιστεύω πως σύμφωνα με όσα έχει γράψει δεν νομίζω ότι αν λύσει το ψυχολογικο της θα εξακολουθεί ν είναι σεξουαλικά μπλοκαρισμένη