Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου! - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 264
    Senior Member
    Εμφανισιακά καλός είναι.
    Αλλά με χαλάει αυτή η μιζέρια που βγάζει. Δείχνει ότι είναι του σπιτιού, δεν βγαίνει πολύ έξω.
    Εγώ θέλω κάποιον να βγαίνουμε αρκετά συχνά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Εμφανισιακά καλός είναι.
    Αλλά με χαλάει αυτή η μιζέρια που βγάζει. Δείχνει ότι είναι του σπιτιού, δεν βγαίνει πολύ έξω.
    Όποιος δεν βγαίνει έξω είναι "μίζερος"; Κι αφού βρήκες κάτι που δεν σου αρέσει σε αυτόν (σημαντικό) γιατί θα βγεις μαζί του;

Senior Member
    Γιατί φρικαρω μήπως δεν με παίρνει ηλικιακά για υποχώρηση

Meditation
    Guest
    Εμφανισιακά καλός είναι.
    Ενώ εσύ αντιθέτως εισαι πάρτυ ανιμαλ και ξενυχτας με τη μια παρέα και την άλλη καθε βράδυ και δεν μπορείς να συμβαδίσεις στο τρόπο ζωής του.......

Μπορεί με τη σχέση του να θέλει να βγαίνει
    ...και τι πάει να πει "δείχνει του σπιτιού"; στο είπε ο ίδιος; τον έχεις γνωρίσει ή είναι οι δικές σου δικαιολογίες για να τον βγάλεις ΚΑΙ αυτόν σκαρτο;

Meditation
    Guest
    Γιατί φρικαρω μήπως δεν με παίρνει ηλικιακά για υποχώρηση
    Κάνε ότι θες ρε λεμονοπιτα. Εξάλλου και να βγεις και να μη βγεις το ίδιο πράγμα είναι. Βρίσκεις δικαιολογίες για όλους κι τους βγάζεις σκαρτους οπότε και να βγεις δεν θα κάνεις και τίποτα ουσιαστικό προς το παρόν. Ακόμα και αν ο άλλος θέλει και σχέση.

Μην ασπαστείς την ταμπέλα της ασεξουαλ. Είναι και επικίνδυνο και μπορεί να είναι και λανθασμένο. Τουλάχιστον πηγαινε σε έναν ειδικό να δεις ποια εισαι, τι θες και τι ΔΕΝ θες.Μπας και ηρεμήσεις.

Αλλά τώρα δεν θα απαντήσεις σε αυτό το σχόλιο κλασικά ...θα απαντήσεις μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Φίλε έχω ρωτήσει ένα σωρό ψυχιάτρους και μου έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι φυσιολογικό να είναι κάποιος ασέξουαλ. Επίσης, για τη λέμον είπα ότι μπορεί να είναι και ντεμισέξουαλ, άρα δεν απέκλεισα το να μπορεί να κάνει σεξ. Όμως το πρόβλημα της το δημιουργεί η σκέψη ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει σεξ ενώ, ουσιαστικά, δεν έχει όρεξη. Δεν της δημιουργώ εγώ το πρόβλημα επειδή... της λέω ότι μπορεί να είναι ασέξουαλ.
    Κοίταξε αν εσένα σε βολεύει εγώ πάω πασο. Θα έχεις τους λόγους σου. Αλλά όταν πρόκειται για άλλα άτομα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί πριν φορέσουμε την ταμπέλα. Ένας άνθρωπος πρέπει να αποδεχτεί και να ταυτιστεί μόνος του με τον όρο ασεξουαλ. Αυτό το διάβασα. Όπως για παράδειγμα εσύ. Εάν εσένα σου αρέσει και σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη δικαίωμα σου αλλα μην προσπαθείς να τη "φορέσεις" σε άλλους ειδικά όταν δεν τους ξέρεις. Ας πάει σε ειδικό να τα λύσει.και να το βρει μόνη της. Το έχουμε πει τόσες φορές

Senior Member
    Δεν μίλησα για πάρτι, αλλά με τη σχέση μου θέλω να βγαίνουμε! Όχι να με κλείσει μέσα
    Κι εκείνος δεν είπε τίποτα ότι θέλει να βγαίνει όταν είναι σε σχέση.
    Και γιατί ψάχνω δικαιολογίες; Αφού όντως δεν τους θέλω, είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλω.

Με ειδικό θα μιλήσω αύριο ή από βδομάδα

Senior Member
    Λεμον πρεπει να πασ σε ειδικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν μίλησα για πάρτι, αλλά με τη σχέση μου θέλω να βγαίνουμε! Όχι να με κλείσει μέσα
    Και γιατί ψάχνω δικαιολογίες; Αφού όντως δεν τους θέλω, είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλω.

Όπως εσύ δεν βγαίνεις τώρα που δεν έχεις σχέση μπορεί να ισχύει και γι' αυτόν.
    Αν παραγγείλεις έναν άντρα ο οποίος θα έχει τη συμπεριφορά, την εμφάνιση που θες κτλ, εσύ πάλι θα βρεις κάτι που να μη σαρεσει. Με τους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε απόλυτα, ούτε μια σχέση (ερωτική ή φιλική) κυλάει πάντα ήρεμα κι ωραία. Θα κάνεις τις υποχωρήσεις σου, θα τις κάνεις κι αυτός. Εδώ σου ζήτησε να βρεθείτε σε σημείο που τον βολεύει αλλά θεωρησες ότι έτσι κάνεις υποχώρηση.. Κι αν κάνεις τι πειράζει; Βγάζεις όλο το θυμό που σου δημιούργησαν οι άλλοι (ένα μέρος του θυμού το δημιούργησες και μόνη σου) στις καινούργιες σου γνωριμίες. Γιατι; Φαντάζομαι θα τους αναφέρεις και τι περιμένεις από αυτούς και τι όχι και αν αυτοί δεν ακολουθήσουν πίστα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου μπαίνουν στη μαύρη λίστα.
    Δεν είμαι υπέρ στο να κάνεις σεξ απλά και μόνο για να σου φύγει αυτό το "θέμα", αλλά από την άλλη αν κάνεις ίσως συνειδητοποιήσεις ότι το πρόβλημα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ολοκληρώσει αλλά το πως αντιλαμβάνεσαι τη σχέση και τους ανθρώπους. Πιο πολύ μου μοιάζει για όνειρο - στόχο κάποιου δικού σου ανθρώπου (ίσως και της μητέρας σου) πάρα δικό σου. Θεωρείς πως όταν κάνεις σχέση αυτόματα θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Δυστυχώς όσους ανθρώπους και να έχουμε στην ζωή μας, αν μέσα μας δεν νιώθουμε καλά δεν αλλάζει τίποτα.

Με τον ψυχολόγο τι έχεις σκοπό να συζητήσεις;
    Last edited by george1520; 16-10-2020 at 00:43.

Senior Member

μπορουσες να του το πεις οτι εσενα σ αρεσει να βγαινεις. δεν χρειαζεται να κρυβεις οτιδηποτε σκεφτεσαι για να μην τον κακοκαρδισεις..
    στον ψυχολογο μας εχεις πει εδω και καιρο οτι θα πας - πηγαινεις, αλλα μαλλον μας δουλευες..
    αφου "οντως δεν τους θελεις", απλα δεν θα πρεπε να βγαινεις μαζι τους.
    ολες αυτες οι εξοδοι με ανδρες που δεν θελεις, βαθαινουν την εμμονη σου και χειροτερευουν το προβλημα σου και την ψυχολογια σου.

Senior Member
    Γιατι οι αλλεσ τουσ θελουν ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιατι οι αλλεσ τουσ θελουν ;
    σημασια εχει ποιον θελει η ιδια, οχι ποιον θελουν οι αλλες.
    κι αυτη με αυτον τον γνωμονα που λες, κινειται. να μπει στο ματι της κοπελας του καθενα, κι ας μην τον γουσταρει καν. μονο απο ανταγωνισμο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Κάνε ότι θες ρε λεμονοπιτα. Εξάλλου και να βγεις και να μη βγεις το ίδιο πράγμα είναι. Βρίσκεις δικαιολογίες για όλους κι τους βγάζεις σκαρτους οπότε και να βγεις δεν θα κάνεις και τίποτα ουσιαστικό προς το παρόν. Ακόμα και αν ο άλλος θέλει και σχέση.

Μην ασπαστείς την ταμπέλα της ασεξουαλ. Είναι και επικίνδυνο και μπορεί να είναι και λανθασμένο. Τουλάχιστον πηγαινε σε έναν ειδικό να δεις ποια εισαι, τι θες και τι ΔΕΝ θες.Μπας και ηρεμήσεις.

Αλλά τώρα δεν θα απαντήσεις σε αυτό το σχόλιο κλασικά ...θα απαντήσεις μόνο σε αυτά που σε συμφέρουν.
    Μα δεν βλέπεις ότι δεν την φτιάχνει κανείς, λέει ότι θέλει να κάνει σεξ αλλά στην πράξη το αποφεύγει και γενικά ισχύει το όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει? Δε λέω ότι είναι σίγουρα ασέξουαλ, αλλά έχει σίγουρα μειωμένη σεξουαλικότητα και είναι προφανές ότι ο μόνος λόγος που θέλει σεξ είναι επειδή το έχουν κάνει όλοι οι άλλοι και θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει κι αυτή. Εγώ τουλάχιστον της έδωσα ένα ενδεχόμενο που μπορεί αν το πιστέψει να την ηρεμήσει. Καλύτερα είναι δηλαδή να αγχώνεται τρελά ότι "δεν την θέλουν επειδή δεν έχει κάνει σεξ" από το να δεχτεί ότι έχει λιγότερη ανάγκη για σεξ από το μέσο άνθρωπο και να ψάξει για κάποιον ο οποίος θα έχει τα ίδια θέλω? Το καλύτερο βέβαια είναι να πάει σε σεξολόγο.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Μα δεν βλέπεις ότι δεν την φτιάχνει κανείς, λέει ότι θέλει να κάνει σεξ αλλά στην πράξη το αποφεύγει και γενικά ισχύει το όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει? Δε λέω ότι είναι σίγουρα ασέξουαλ, αλλά έχει σίγουρα μειωμένη σεξουαλικότητα και είναι προφανές ότι ο μόνος λόγος που θέλει σεξ είναι επειδή το έχουν κάνει όλοι οι άλλοι και θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει κι αυτή. Εγώ τουλάχιστον της έδωσα ένα ενδεχόμενο που μπορεί αν το πιστέψει να την ηρεμήσει. Καλύτερα είναι δηλαδή να αγχώνεται τρελά ότι "δεν την θέλουν επειδή δεν έχει κάνει σεξ" από το να δεχτεί ότι έχει λιγότερη ανάγκη για σεξ από το μέσο άνθρωπο και να ψάξει για κάποιον ο οποίος θα έχει τα ίδια θέλω? Το καλύτερο βέβαια είναι να πάει σε σεξολόγο.
    Δεν μπορώ να κάτσω να ανοίξω αυτή τη κουβέντα για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως η σεξουαλικότητα του καθενός και οι σχέσεις. Είναι τόσο υποκειμενικό και τόσοι πολλοί οι παράγοντες που το επηρεάζουν.

Δεν ξέρω τι θέλει εάν ανθρώπος για να ξεκλειδώσει. Εγώ θεωρώ πως νιώθει έτσι γιατι δεν έχει βγει με κάποιον άντρα της "προκοπής" οπως λέει που να θέλει να τη γνωρίσει, που να θέλει να περιμένει και που να της δείξει ότι δεν τη βλέπει κυρίως ως κρέας. Εξάλλου μια γυναίκα για να κάνει πρώτη φορά σχέση πρέπει εκτός του να της αρέσει ο άλλος, να νιώθει και ασφάλεια. Όταν δεν ταιριάζουν τα θέλω σου, με τα θέλω του άλλου, και βγαίνεις μονίμως με άντρες που είναι ξεκαρφωτοι και δεν θέλουν τα ίδια πράγματα με σένα τοτε είναι λογικό να μη θες.

Η ίδια θέλει σχέση, μόνο με τη προοπτική μιας σχέσης μπορεί να χαλαρώσει, ειδικά τώρα που είναι άπειρη. Η προσέγγιση της ξεπετας δεν της ταιριάζει αλλα προσπαθει να εξαναγκάσει τον εαυτο της να κάνει σεξ έτσι γιατι δεν πιστεύει ότι μπορεί να βρει κάποιον να κάνει σχέση. Έχει πολλά κολλήματα και συναισθηματικά προβλήματα. Εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στο σεξουαλικό.

Πιστεύω κατά 70% ότι εάν βρει έναν άντρα "ασεξουαλ" για σχέση, και είναι υπομονετικός και δεν θα τη πιέζει, και κάτσει να τη γνωρίσει, και περάσει χρόνο μαζί της και τη ξεκλειδώσει, θα θέλει με τα αυτή να κάνει σεξ σαν τρελή μαζί του αλλα αυτός δεν θα μπορεί να την ικανοποιήσει γιατί θα είναι ασεξουαλ. Και έτσι δεν θα τη καλύψει ούτε αυτός και θα αναγκαστεί να βρει άλλον που θα ενδιαφέρεται για το σεξ.

Η επιθετικότητα και η ανυπομονησία τον αντρών την μπλοκαρει όπως και τα άπειρα συμπλέγματα που έχει και που την κάνουν να απέχει από τις σχέσεις
    . Αυτό έχω πει ένα εκατομμύριο φορές.

Εάν κατά ένα 30% πίστευα ότι ίσως είναι ασεξουαλ, θα ήταν μόνο και μόνο επειδή δεν έχει περιγράψει ποτέ ούτε ένα crash, ένα κόλλημα της, ένα έντονο ενδιαφέρον για κάποιον άντρα, έστω και μονόπλευρο.

Οπότε οχι δεν θεωρω ότι έχει σεξουαλικό θέμα. Ψυχολογικα έχει,διαστρεβλωμένη αποψη για τον εαυτό της και τους άλλους έχει και να πάει να τα λύσει με κάποιον ειδικό. Και μη με ρωτήσει άλλος γιατί έχω σιχαθεί πλέον να αναλύω τα ίδια. έχει καταντήσει αηδία πια

Meditation
    Guest
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που τόσες φορές έχουμε αναφέρει τη λέξη ασεξουαλ και να παρατήσει την ερωτική ζωή που της λέτε, και δεν αναφέρει τίποτα. Ούτε που της κινεισαι το ενδιαφέρον ότι κάποιοι βασιζόμενοι σε αυτά που οι ίδια γράφει τη θεωρούν ασεξουαλ και ότι μπορεί να μη θέλει να κάνει ποτέ σεξ με κανένα στη ζωή της. Μένει απαθής. Ουτε που απάντησε ούτε που προβληματίστηκε.

Ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κάνει σεξ καποια στιγμή και που νιώθει πως δεν έχει λόγους να μη σκέφτεται τη ζωή της με έναν σύντροφο, να βρίσκει τον έρωτα κτλ λογικά θα πρεπε να παρεξηγηθεί που τη λέμε ασεξουαλ. Αν νιώθει ότι δεν είναι.και ότι δεν της ταιριάζει.

Μήπως νιώθει ότι της ταιριάζει το ασεξουαλ και για αυτό δεν λέει τίποτα; Εάν νιώθει η ίδια να ταυτίζεται καλως. Σε καμία άλλη περίπτωση εμείς δεν μπορούμε να πούμε τι είναι και τι δεν είναι

Εάν και πάλι πιστεύω πως σύμφωνα με όσα έχει γράψει δεν νομίζω ότι αν λύσει το ψυχολογικο της θα εξακολουθεί ν είναι σεξουαλικά μπλοκαρισμένη

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast