Όλοι είμαστε πολύ δύσκολα και χάλια πίστεψέ με! Όμως δεν θα το βάλουμε κάτω, γιατί αξίζει σε διαβεβαιώ να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο!
Printable View
γαμησε τα sheldon, εχεις δικιο! η ηλιθιοτητα αυτου του κοσμου ειναι τρομαχτικη, μπορει και να σκοτωσει! ακομα χειροτερα στα χωρια που δεν εχουν τι να κανουν.
και Idella φανταζομαι αμα γραψω τη γνωμη μου για τον Δημητρη Μητροπανο που πεθανε, θα ερθεις και θα μου κανεις παλι παρατηρηση
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
φτιαξατε το φορουμ για να γραφουμε αυτα που εσεις θελετε, δε μπορουμε ουτε εδω μεσα να εκφραστουμε ελευθερα.
συνεχιστε τη προβατοποιηση μονοι σας, θα τρεξουν τωρα ολες να ποσταρουν δηθεν συγκινητικα βιντεακια, λες και τον εκτιμησαν ξαφνικα.
τρομαχτικων διαστασεων αναπηρια, τοσο προβλεψιμος ο κοσμος που μου προκαλει νυστα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Σκέφτομαι ότι αποφάσισα να μην κοιμάμαι πια...και ξεκινάω από σήμερα...
Η ζωή είναι υπέροχη και θα ήθελα να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έξω από τις μπετουπόλεις τα πάντα είναι ανθισμένα και ευωδιάζουν και δω ζούμε στη σκόνη και το καυσαέριο και μουτζώνουμε ο ένας τον άλλον στις λεωφόρους, λολ
Οι ρυθμοί είναι ωραίοι αργοί, θα ήθελα να ζω πιο χαλαρά κάποιες φορές. Χαίρομαι που δε σαπίζω σε κάνα νοσοκομείο, χαίρομαι που μπορώ να γελάω κάθε μέρα, που μπορώ να παίζω, που οι συνθήκες μου επιτρέπουν να βλέπω ομορφιά. Χαίρομαι για τα μικρά και τα απλά που απολαμβάνω και σκέφτομαι τι τυχερή είμαι που τα έχω.
Και παρόλο που ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να το διαβάσουν ποτέ, κάποια μέλη που μου λείπουν και θα ήθελα να το ξέρουν είναι, ο αγαπημένος μου ο gus1973!
Τι να κάνει το αγόρι μας? Κάθε καλό του εύχομαι. Ο sabb! Αν τα πράγματα είναι καλύτερα γι αυτόν, πώς τα πάνε τα παιδιά και πώς τη βγάζει πέρα τη ζωή καθημερινά, του εύχομαι να του είναι όλα εύκολα. Την καλή μου Άρσι, πώς να είναι τα χεράκια της, να μην πονάει. Να μπορέσω να μάθω νέα της και να είναι καλά νέα! Το τρελό διαμαντάκι...Τον Κρίνο αρκετές φορές, ιδιαίτερα όταν διαβάζω θέματα που μόνο αυτός τα έχωνε, αντισεξιστικά, λεγκάτ δικαιωμάτων, μερικές φορές μετανιώνω που του την έλεγα. Και Έμυ, κουράγιο, δε θα τα παρατήσεις τώρα που είσαι στη φάση της ενδυνάμωσης. Θα τα πούμε.
Πφφ, με έπιασαν τα συγκινησιακά μου. Πάω να βρέξω κεφάλι, χαχαα
Σκέφτομαι τις συγκρούσεις που άλλαξαν τον κόσμο...
http://1.bp.blogspot.com/-BXsmCv-nSJ...15-12-2011.png
@Κύκνος. Κοπελιά, έσβησα. Δε σε διαβάζω καλά, τι τρέχει?
Αν θες προσπάθησε να μη δραματοποιείς καταστάσεις,
ή τουλάχιστον μη τις "μεταφράζεις" μέσα σου φορτίζοντάς τις με τρόπο που να τις μεγενθύνει σε συναισθηματικό επίπεδο, σου κοστίζει.
Και αν δεν μπορείς να το κάνεις προς το παρόν, και πάλι, μπορείς να σκεφτείς ότι μπορεί να έρθει η ώρα να γίνει και αυτή η αλλαγή με τη σειρά της.
σκεφτομαι τον εχθρο μου :Ρ με τις λαθος επιλογες του τις καθημερινες βλακειες που κανει, αν και το πρωι ειναι πιο μαλακος, στην πορεια της ημερας αλλαζει και γινεται μαλακας :Ρ Ναι κατι πρεπει να κανω μαζι του συντομα!
μαρκέλα κάνε χώρο δεν μπορώ να στείλω πμ.
σκεφτομαι αντιδρασεις ελληνακων και κυριως της νεολαιας, μολις ξαναβγει το Πασοκ ή η ΝΔ (γιατι σιγουρα αυτους θα ξαναβγαλεται). ελεγα να κανω νεο θεμα αλλα δεν εχει νοημα πια. ποιος θα δουλευει στο τελος ?
Σκέφτομαι ότι ελπίζω αύριο να έχει καθαρίσει το μυαλό μου γιατί πρέπει να σκεφτώ αυτά που μου είπες πριν...εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε ελπίζω να καθαρίσει μόνο του γιατί πρέπει να μιλήσουμε...πάλι...το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ για να καθαρίσει το μυαλό μου είναι να μου επιτρέψω να κοιμηθώ απόψε...κι αν εσύ μείνεις εδώ, θα είναι πιο εύκολο για μένα, σε παρακαλώ, μείνε...
Tι μαγευτικό -μπλιαχ- που είναι να κάθεσαι και ν' ακούς αθλητικογράφους στα κανάλια να σχολιάζουν
τα λάθη που έκαναν στο παίξιμο η Μπαρτσελόνα κι η Ρεάλ,
by the way χάσανε κι οι δύο, άρα στον τελικό πάνε Μπάγερν και Τσέλσι.