Τι σκέφτεστε; - Page 690
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 690 of 1532 FirstFirst ... 1905906406806886896906916927007407901190 ... LastLast
Results 10,336 to 10,350 of 22967
    Senior Member
    σκεφτομαι τη μοναξια και ποσοι ανθρωποι ερχονται αντιμετωποι με αυτην, η μοναξια δεν ειναι εχθρος ειναι φιλος, σου δινει χρονο να σκεφτεις και να εξελιχθεις :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι δεν αντιλεγω. αμα τους εχεις σε βαθρα ομως, τοτε λογικο ειναι να αγχωνεσαι κι εσυ, να τρεμεις ολοκληρος και να μη δινεις το καλυτερο σου εαυτο (αλλοι φτανουν μεχρι και σε λιποθυμια), κι ετσι να χανεις και τις λιγες ευκαιριες που τυγχαν! ακομα χειροτερα αν ειναι κοπελα και τη φανταζοσουν καπως σπουδαια λογο εμφανισης, ενω γνωριζωντας τη απο κοντα συνηδητοποιεις ποσο απλη ειναι. και δεν χρειαζεται να προσποιηθεις. κανε κατι που πραγματικα σε ευχαριστει. ακομα κι αν δε το εγκρινουν οι πολλοι. εστω να περνας καλα με ενα δυο ατομα, να μη ξεχνας πως ειναι οι ανθρωποι. οτι κι αν ειναι αυτο, οσο κι αν σου φαινεται παιδικο κι ανουσιο, αμα εκφραζεσαι ετσι και νιωθεις καλυτερα τοτε συνεχισε τo. κι εγω πχ θελω να ξανασχοληθω με τα βιντεοπαιχνιδια και το γκραφιτι, αν ειχα εστω ενα ατομο για παρεα θα το ειχα ηδη κανει, αλλα και λογο ηλικιας ειναι δυσκολο να βρεθει.
    Συγγνώμη, τώρα είδα το μήνυμά σου. Αλήθεια, ισχύει αυτό που λες; Υπερβολικό μου φαίνεται για να είναι αληθινό.
    Χόμπυ που μου αρέσει και να είναι ομαδικό δεν μπορώ να σκεφτώ. Ακόμα και να υπήρχε, είναι δύσκολο να συμπίπτουν οι ελεύθερες ώρες σου με των άλλων ατόμων ούτως ώστε να βρισκόσαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Συγγνώμη, τώρα είδα το μήνυμά σου. Αλήθεια, ισχύει αυτό που λες; Υπερβολικό μου φαίνεται για να είναι αληθινό.
    Χόμπυ που μου αρέσει και να είναι ομαδικό δεν μπορώ να σκεφτώ. Ακόμα και να υπήρχε, είναι δύσκολο να συμπίπτουν οι ελεύθερες ώρες σου με των άλλων ατόμων ούτως ώστε να βρισκόσαστε.
    Δεν χρειάζεται να έχεις παρέα για να κάνεις κάτι ομαδικό. Μπορείς να γραφτεις κάπου και να γνωρίσεις εκει ανθρώπους και να γίνει η παρέα σου μιας και θα έχετε κάτι κοινό..

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    νομιζω πως ισχυει. γιατι στις συναυλιες δεν εχεις δει κοριτσακια να λιποθυμανε οταν δουν τον αγαπημενο τους τραγουδιστη ? εχω ακουσει και μεστο νοσοκομειο ακομα, οταν ειχε παει καποια να της παρουν αιμα, και με το που ειδε τη συριγγα λιποθυμισε απ'το αγχος και το φοβο της. τεσπα φαντασου να ησουν μοναχοπαιδι και να μην ειχες αδερφια πως θα ενιωθες. γι'αυτο λεμε υπαρχουν παντα και χειροτερα, αλλα μεχρι να τα δουμε, δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε.

Senior Member
    νομιζω πως ισχυει. γιατι στις συναυλιες δεν εχεις δει κοριτσακια να λιποθυμανε οταν δουν τον αγαπημενο τους τραγουδιστη ? εχω ακουσει και μεστο νοσοκομειο ακομα, οταν ειχε παει καποια να της παρουν αιμα, και με το που ειδε τη συριγγα λιποθυμισε απ'το αγχος και το φοβο της. τεσπα φαντασου να ησουν μοναχοπαιδι και να μην ειχες αδερφια πως θα ενιωθες. γι'αυτο λεμε υπαρχουν παντα και χειροτερα, αλλα μεχρι να τα δουμε, δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε.
    ΚΕΝΟ πρόκειται για θαύμα; Καλά δεν σ' αναγνωρίζω! Μπράβο ρε! Η αλλαγή σου αυτή είναι στροφή 180 μοιρών.
    Έγινε κάτι ξαφνικά στην ζωή σου κι έχεις αυτή την νέα οπτική των πραγμάτων;

υ.γ. άσχετο! Για τον λαιμό να πας σε κάνα γιατρό, γιατί ύστερα από τόσο διάστημα ίσως χρειάζεσαι κι αντιβίωση!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    μαρκελα εισαι εξαιρετικα καινουργια χρηστρια για να μιλας σαν να με ξερεις...

σε ευχαριστω παρολαυτα για τη συμβουλη σου, σε γιατρο θα παω ετσι κι αλλιως στο τελος του μηνα.

Senior Member
    μαρκελα εισαι εξαιρετικα καινουργια χρηστρια για να μιλας σαν να με ξερεις...

σε ευχαριστω παρολαυτα για τη συμβουλη σου, σε γιατρο θα παω ετσι κι αλλιως στο τελος του μηνα.
    Εντάξει καινούργια μπορεί νάμαι, αλλά μετά από 5 περίπου μήνες, που είμαι στο φόρουμ,
    βλέπω ξαφνικά ένα άλλο προφίλ(;) σου, χωρίς παρεξήγηση, βέβαια για την γνωστή λέξη..

Senior Member
    Άκου εκεί νέα? Πόσος καιρός χρειάζεται για να καταλάβεις κάποιον αααχαχαχχαχαχα!

Senior Member
    Εννοώ να λιποθυμούν επειδή βλέπουν κόσμο.
    Τι λες τώρα; Το εύχομαι όσο τίποτα άλλο να ήμουν μοναχοπαίδι. Σιγά την παρέα που μου προσφέρουν τα μεγαλύτερα αδέρφια μου. Μη σου πω ότι είναι σε αρκετό βαθμό υπεύθυνα για το φοβισμένο χαρακτήρα που έχω διαπλάσει τώρα.

Banned
    αμα εισαι ο μικροτερος μπορει. αν ησουν ο μεγαλυτερος οπως εγω, τοτε θα σου ριχναν ολες τις ευθυνες, και θα διαμαρτυροσουν χειροτερα.

Banned
    σκεφτομαι δικηγορινες τυπου Αλικη Αρβανιτιδη (μιλαμε παντα με ονοματεπωνυμο). σε τι κοσμο ζουμε βρε παιδια, ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιου ειδους γυναικες ακομα ? ποιος τις ανεχεται και τις παντρευεται ?
    ξερετε συνδιασμο μηπως πως ταιριαξε η δυναμικη δικηγορινα με το Πασχαλη ?
    http://2.bp.blogspot.com/-K1cmb7r-Q_...E%B7%CF%82.JPG
    Αλικη αν εισαι αρρωστη και μπαινεις εδω και το διαβασεις αυτο μη μου κανεις μηνυση κι εσυ, ηταν απλα μια αποψη γιατι εισαι κοινωνικο προσωπο.
    σκεφτομαι παγωμενα προσωπα, παγωμενα χερια, παγωμενες γυναικες γενικοτερα. καθε γυναικα που ξεπερναει τα 35, στα ματια μου μοιαζει Αλικη Αρβανιτιδη. :(

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι μολις διαβασα συμπυκνωμενες τις οδηγιες χρησης της ζωης σε λίγες γραμμες.....

To enjoy good health, to bring true happiness to one's family, to bring peace to all, one must first discipline and control one's own mind. If a man can control his mind he can find the way to Enlightenment, and all wisdom and virtue will naturally come to him. We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
    When one has the feeling of dislike for evil, when one feels tranquil, one finds pleasure in listening to good teachings; when one has these feelings and appreciates them, one is free of fear.
    Βούδας

Senior Member
    Σκεφτομαι μια φραση που μου ειχε πει καποτε ενας θειος μου: "Ορισμενες φορες ειναι χρησιμο και βολικο να παριστανεις τον χαζο, σε γλυτωνει απο διαφορα μπερδεματα!"
    Τοτε τη θεωρησα αφελη και ανουσια αλλα σα να διαβλεπω τωρα μια βαση και μια λογικη...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όποιος/α παίρνει με απόκρυψη και το κλείνει μόλις απαντήσω να κάτσει στα αυγά του/της και να το σταματήσει αυτό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα...μια φορά ακόμα και τέλος...αν τριτώσει το κακό, θα πράξω αναλόγως...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    τελικά καλύτερη είναι η αυτοκτονία παρά η άθλια ζωή μου :(