Τι σκέφτεστε; - Page 691
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 691 of 1532 FirstFirst ... 1915916416816896906916926937017417911191 ... LastLast
Results 10,351 to 10,365 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    τελικά καλύτερη είναι η αυτοκτονία παρά η άθλια ζωή μου :(
    Όλοι είμαστε πολύ δύσκολα και χάλια πίστεψέ με! Όμως δεν θα το βάλουμε κάτω, γιατί αξίζει σε διαβεβαιώ να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο!

Banned
    γαμησε τα sheldon, εχεις δικιο! η ηλιθιοτητα αυτου του κοσμου ειναι τρομαχτικη, μπορει και να σκοτωσει! ακομα χειροτερα στα χωρια που δεν εχουν τι να κανουν.

και Idella φανταζομαι αμα γραψω τη γνωμη μου για τον Δημητρη Μητροπανο που πεθανε, θα ερθεις και θα μου κανεις παλι παρατηρηση

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

φτιαξατε το φορουμ για να γραφουμε αυτα που εσεις θελετε, δε μπορουμε ουτε εδω μεσα να εκφραστουμε ελευθερα.

συνεχιστε τη προβατοποιηση μονοι σας, θα τρεξουν τωρα ολες να ποσταρουν δηθεν συγκινητικα βιντεακια, λες και τον εκτιμησαν ξαφνικα.

τρομαχτικων διαστασεων αναπηρια, τοσο προβλεψιμος ο κοσμος που μου προκαλει νυστα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αποφάσισα να μην κοιμάμαι πια...και ξεκινάω από σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η ζωή είναι υπέροχη και θα ήθελα να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έξω από τις μπετουπόλεις τα πάντα είναι ανθισμένα και ευωδιάζουν και δω ζούμε στη σκόνη και το καυσαέριο και μουτζώνουμε ο ένας τον άλλον στις λεωφόρους, λολ
    Οι ρυθμοί είναι ωραίοι αργοί, θα ήθελα να ζω πιο χαλαρά κάποιες φορές. Χαίρομαι που δε σαπίζω σε κάνα νοσοκομείο, χαίρομαι που μπορώ να γελάω κάθε μέρα, που μπορώ να παίζω, που οι συνθήκες μου επιτρέπουν να βλέπω ομορφιά. Χαίρομαι για τα μικρά και τα απλά που απολαμβάνω και σκέφτομαι τι τυχερή είμαι που τα έχω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Και παρόλο που ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να το διαβάσουν ποτέ, κάποια μέλη που μου λείπουν και θα ήθελα να το ξέρουν είναι, ο αγαπημένος μου ο gus1973!
    Τι να κάνει το αγόρι μας? Κάθε καλό του εύχομαι. Ο sabb! Αν τα πράγματα είναι καλύτερα γι αυτόν, πώς τα πάνε τα παιδιά και πώς τη βγάζει πέρα τη ζωή καθημερινά, του εύχομαι να του είναι όλα εύκολα. Την καλή μου Άρσι, πώς να είναι τα χεράκια της, να μην πονάει. Να μπορέσω να μάθω νέα της και να είναι καλά νέα! Το τρελό διαμαντάκι...Τον Κρίνο αρκετές φορές, ιδιαίτερα όταν διαβάζω θέματα που μόνο αυτός τα έχωνε, αντισεξιστικά, λεγκάτ δικαιωμάτων, μερικές φορές μετανιώνω που του την έλεγα. Και Έμυ, κουράγιο, δε θα τα παρατήσεις τώρα που είσαι στη φάση της ενδυνάμωσης. Θα τα πούμε.
    Πφφ, με έπιασαν τα συγκινησιακά μου. Πάω να βρέξω κεφάλι, χαχαα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Και παρόλο που ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να το διαβάσουν ποτέ, κάποια μέλη που μου λείπουν και θα ήθελα να το ξέρουν είναι, ο αγαπημένος μου ο gus1973!
    Τι να κάνει το αγόρι μας? Κάθε καλό του εύχομαι. Ο sabb! Αν τα πράγματα είναι καλύτερα γι αυτόν, πώς τα πάνε τα παιδιά και πώς τη βγάζει πέρα τη ζωή καθημερινά, του εύχομαι να του είναι όλα εύκολα. Την καλή μου Άρσι, πώς να είναι τα χεράκια της, να μην πονάει. Να μπορέσω να μάθω νέα της και να είναι καλά νέα! Το τρελό διαμαντάκι...Τον Κρίνο αρκετές φορές, ιδιαίτερα όταν διαβάζω θέματα που μόνο αυτός τα έχωνε, αντισεξιστικά, λεγκάτ δικαιωμάτων, μερικές φορές μετανιώνω που του την έλεγα. Και Έμυ, κουράγιο, δε θα τα παρατήσεις τώρα που είσαι στη φάση της ενδυνάμωσης. Θα τα πούμε.
    Πφφ, με έπιασαν τα συγκινησιακά μου. Πάω να βρέξω κεφάλι, χαχαα
    Εγώ σκέφτομαι αν μπορείς να σβήσεις κανένα μήνυμα...μπορείς;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σκέφτομαι τις συγκρούσεις που άλλαξαν τον κόσμο...

http://1.bp.blogspot.com/-BXsmCv-nSJ...15-12-2011.png

Senior Member
    @Κύκνος. Κοπελιά, έσβησα. Δε σε διαβάζω καλά, τι τρέχει?
    Αν θες προσπάθησε να μη δραματοποιείς καταστάσεις,
    ή τουλάχιστον μη τις "μεταφράζεις" μέσα σου φορτίζοντάς τις με τρόπο που να τις μεγενθύνει σε συναισθηματικό επίπεδο, σου κοστίζει.
    Και αν δεν μπορείς να το κάνεις προς το παρόν, και πάλι, μπορείς να σκεφτείς ότι μπορεί να έρθει η ώρα να γίνει και αυτή η αλλαγή με τη σειρά της.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γαμησε τα sheldon, εχεις δικιο! η ηλιθιοτητα αυτου του κοσμου ειναι τρομαχτικη, μπορει και να σκοτωσει! ακομα χειροτερα στα χωρια που δεν εχουν τι να κανουν.
    Είσαι σε κανένα χωριό τώρα και το λες αυτό;

Senior Member
    σκεφτομαι τον εχθρο μου :Ρ με τις λαθος επιλογες του τις καθημερινες βλακειες που κανει, αν και το πρωι ειναι πιο μαλακος, στην πορεια της ημερας αλλαζει και γινεται μαλακας :Ρ Ναι κατι πρεπει να κανω μαζι του συντομα!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι μολις διαβασα συμπυκνωμενες τις οδηγιες χρησης της ζωης σε λίγες γραμμες.....

To enjoy good health, to bring true happiness to one's family, to bring peace to all, one must first discipline and control one's own mind. If a man can control his mind he can find the way to Enlightenment, and all wisdom and virtue will naturally come to him. We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
    When one has the feeling of dislike for evil, when one feels tranquil, one finds pleasure in listening to good teachings; when one has these feelings and appreciates them, one is free of fear.
    Βούδας
    Α ρε Βουδα! Τελικά πρέπει να έχω ανατολίτικες ρίζες...
    Πολύ καλό το κειμενο και καλό είναι να το εφαρμόζουμε...

Senior Member
    μαρκέλα κάνε χώρο δεν μπορώ να στείλω πμ.

Banned
    σκεφτομαι αντιδρασεις ελληνακων και κυριως της νεολαιας, μολις ξαναβγει το Πασοκ ή η ΝΔ (γιατι σιγουρα αυτους θα ξαναβγαλεται). ελεγα να κανω νεο θεμα αλλα δεν εχει νοημα πια. ποιος θα δουλευει στο τελος ?

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ελπίζω αύριο να έχει καθαρίσει το μυαλό μου γιατί πρέπει να σκεφτώ αυτά που μου είπες πριν...εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε ελπίζω να καθαρίσει μόνο του γιατί πρέπει να μιλήσουμε...πάλι...το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ για να καθαρίσει το μυαλό μου είναι να μου επιτρέψω να κοιμηθώ απόψε...κι αν εσύ μείνεις εδώ, θα είναι πιο εύκολο για μένα, σε παρακαλώ, μείνε...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Tι μαγευτικό -μπλιαχ- που είναι να κάθεσαι και ν' ακούς αθλητικογράφους στα κανάλια να σχολιάζουν
    τα λάθη που έκαναν στο παίξιμο η Μπαρτσελόνα κι η Ρεάλ,
    by the way χάσανε κι οι δύο, άρα στον τελικό πάνε Μπάγερν και Τσέλσι.