μοντελοπνίχτης και εσυ σαν τον κουγια (πλακα κανω) :P
Printable View
Μάλλον δεν το έθεσα σωστά εννοώ ότι τον ακούω τον άλλον αλλά αν διαφωνώ ή αν πάει να με χαλάσει αυτό που θα πει έστω και αθελα του δεν το αφηνω να με επηρεάσει.. όχι οτι τον γραφω τον αλλο αν δεν συμφωνώ..τις λυπάμαι γιατί είναι κρίμα να πεφτουν στα ιδια λαθη επ αοριστον,το δις εξαμαρτείν που λενε αυτό.. όχι ότι δεν θα κανουμε λαθη αλλά ξανα κ ξανα ε μετά τα θέλει το κεφαλάκι μας αυτο εννοούσα.. ισως να μην ειχα γίνει κατανοητή...
εγω αγαπητη κιουμπ σου μιλαω ηρεμα ,γτ μ απευθυνεσαι νευρικα και με επιθετικο υφος?
εγω δεν εχω με κανεναν εμπαθεια.....
απλα σε παρακαλεσα ευγενικα ,να μην μιλας ετσι..θα μπορουσες να το πεις ποιο κομψα.....ολοι αλλωστε θα ποσταρουμε εδω αυτο που θελουμε....αλλα χωρις επιθεσεις σε μελη
προς θεου ποια εμπαθεια τι εχουμε να χωρισουμε.. εδω απαντησα στον αλλο που μου ελεγε και εγω θα σου εδινα 20 ευρω και θα σε καλούσα σπίτι μου..τραλαλα τραλαλο δλδ.. κουβεντα κανουμε.. εχω δειξει νομιζω ποιους σας συμπαθω εδω μεσα αλλα και παλι σας λεω την γνωμη μου..
Σου θυμίζω τα ποστ στον μακ, στον μ87, στον γουάι, στην ρέμεντυ......για ποια ευγένεια λες? και για ποια κομψότητα? εσύ κάνεις επιθέσεις, εγώ προσπαθώ να συζητάω τουλάχιστον, όχι να επιτίθεμαι.......και μου φορτώνεις εμπάθειες και επιθέσεις, μπορώ να πω την γνώμη μου ή θα με φιμώσεις κιόλας? θες να κάνεις τον ιππότη στη μαρία ελένη και τον ευγενικό? δεκτό, εμένα τι με παραμυθιάζεις? Και μου λες ''σε παρακαλώ''? σε έπιασε η ευγένεια ξαφνικά? φαντάσου να μην σε συμπαθούσα κιόλας! χαχχα
Λοιπον γιατί ανέβηκαν οι τόνοι ας πω καμια βλακεία μηπως και πεσουν... δεν πιστεύω σε ιππότες πια.. will drink it.. χαχα η πριγκίπισσα τα παράτησε και πηγε να γίνει φαρμακοποιος.... χαχα εμα.. ηρεμα παιδια ηρεμα