''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 263
    Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Συμφωνώ με Natalia_sups, Mara Z. και Remedy. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες του φόρουμ λένε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω. Τώρα αν οι άντρες που απαντάνε σε αυτό το θέμα θέλουν να φαντάζονται κάτι άλλο γιατί τους εξυπηρετεί στο σενάριο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους και δικαιολογεί τις αποτυχίες τους, είναι δικό τους θέμα. Οι άντρες εδώ μέσα που γκρινιάζουν είναι οι ίδιοι που δεν θα κοιτάξουν ποτέ μια γυναίκα άχρωμη, άοσμη, με παραπάνω κιλά, συνεσταλμένη μα κατα τ'άλλα καλή κοπέλα για σπίτι. Γιατί καλέ, αφού είναι καλή κοπέλα; Όλως τυχαίως τότε θυμούνται ότι πρέπει ο άλλος να μας αρέσει για να κάνουμε κάτι μαζί του. Γιατί κάποιος κοινωνικός και ευχάριστος να είναι σκατοχαρακτήρας; Και γιατί κάποιος μη ευχάριστος να είναι απαραίτητα καλός; Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η συσχέτιση. Ίσα ίσα έχω γνωρίσει άντρες που προβάλανε σαν μόνο στοιχείο προσωπικότητας ότι είναι καλά παιδιά και στην πράξη όταν τους δινόταν η ευκαιρία με μια γυναίκα αποδεικνυόταν πόσο παλιοχαρακτήρες ήταν γιατί απλά το παίζανε και είχαν απωθημένα. Να τα λέμε και αυτά.
    Μα είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν και σκατοχαρακτήρες ντροπαλοί .......δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό, ούτε όποιος έχει αυτοπεποίθηση είναι κακός, ε αυτό μας έλειπε....κατά την γνώμη μου υπάρχουν κάποιοι παλιοχαρακτήρες( σε κακομεταχειρίζονται, σου φέρονται άσχημα κλπ) με θετικά στοιχεία, αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, εμφάνιση όπως ειπώθηκε που έχουν πέραση σε μικρές ηλικίες συνήθως......για μένα υπάρχουν αυτά τα άτομα που περιέγραψα, έχω παραδείγματα........όπως υπάρχουν και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι φυσικά......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ακυρη συγκριση, το μονο ανασταλτικο σε αυτην την περιπτωση που αναφερεις ειναι τα παραπανω κιλα, αλλα και παλι για ποσα παραπανω μιλαμε, 5, 10, 20?

Σιγουρα εχει μια τετοια κοπελα προβαδισμα για σχεση με μια που ειναι παρτολα ή παλιοχαρακτηρας.
    Η σύγκριση είναι τόσο άκυρη, όσο η και καλά ξεκάθαρη διάκριση μεταξύ καλού και κακού παιδιού.

Banned
    Να ρωτήσω κάτι το άνδρικο κοινό της παρέας..Οταν σας ρωτήσουν "περιέγραψε τον ευατό σου" τι λέτε? πχ Είμαι "καλό" παιδί? Ξέρετε να "πουλάτε" τον ευατό σας ή γενικότερα να παρουσιάζετε και να υποστηρίζετε αυτό που είστε, με σωστό τρόπο ανεξαρτήτως "καλού" και "κακού"?

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Να ρωτήσω κάτι το άνδρικο κοινό της παρέας..Οταν σας ρωτήσουν "περιέγραψε τον ευατό σου" τι λέτε? πχ Είμαι "καλό" παιδί? Ξέρετε να "πουλάτε" τον ευατό σας ή γενικότερα να παρουσιάζετε και να υποστηρίζετε αυτό που είστε, με σωστό τρόπο ανεξαρτήτως "καλού" και "κακού"?
    οταν μας ρωτησουν γυναικες ενοεις?
    ερωτικα ,φιλικα να τις βλεπουμε? ομορφες ασχημες?..ετοιμοι να τις αποριψουμε?

ναλογα την περισταση

Banned
    Οι άντρες εδώ μέσα που γκρινιάζουν είναι οι ίδιοι που δεν θα κοιτάξουν ποτέ μια γυναίκα άχρωμη, άοσμη, με παραπάνω κιλά, συνεσταλμένη μα κατα τ'άλλα καλή κοπέλα για σπίτι. Γιατί καλέ, αφού είναι καλή κοπέλα;
    Κοίτα όλα είναι σχετικά.Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον τύπο γυναίκας που αναφέρεις.Ισα-ισα θεωρώ πως είναι στα μέτρα μου.Εδώ θα συμφωνήσω με Αλαφροίσκιωτο.Προσδιόρισε τα κιλά..Αν η άλλη είναι 2 φορές όσο εγώ,δε θα πω ψέμματα ότι θα μου αρέσει γιατί και εγώ δεν είμαι έτσι.Σε κάθε άλλη περίπτωση,δεν απορρίπτω και πολύ θα ήθελα να μάθω που συχνάζουν τέτοιες γυναίκες.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    οταν μας ρωτησουν γυναικες ενοεις?
    ερωτικα ,φιλικα να τις βλεπουμε? ομορφες ασχημες?..ετοιμοι να τις αποριψουμε?

ναλογα την περισταση
    Γενικότερα μιλάω.

Senior Member
    Γενικότερα μιλάω.
    εγω ποτε δεν εχω πλασαρει τον εαυτο μου σαν καλο παιδι....τους φλωρους δεν τους εκτιμαει καμια κοπελα πιστευω...εκτος απο μερικες "ειδικες" περιπτωσεις..
    πολλες φορες μαλιστα οταν βγαινω με μια κοπελα...αρχιζω και πεταω για πρωην μ...για το σεξ.......οτι ειμαι "θεος".γενικοτερα δλδ,επειδη γουσταρουν την αυτοπεποιθηση και τον δυναμισμο......για αλητεια στα εφηβικα/παιδικα χρονια.......το παιζω και λιγο μυστηριος....και παντα πλασαρομαι ως χιουμοριστας.,...τις κανω να γελανε συνεχεια.........
    και βλεπω οτι το γουσταρουν πολυ ολο αυτο.......αλλα εγω απευθυνομαι σε ηλικιακο γκρουπ εως 30.....τωρα για μεγαλυτερες δεν ξερω .......

Η σύγκριση είναι τόσο άκυρη, όσο η και καλά ξεκάθαρη διάκριση μεταξύ καλού και κακού παιδιού.
    Το καλος χαρακτηρας - παλιοχαρακτηρας ειναι αρκετα ξεκαθαρο.
    Το αν ενας παλιοχαρακτηρας εχει κοινωνικες ικανοτητες,δεν τον κανει λιγοτερο παλιοχαρακτηρα.

Banned
    Καλά ούτε και εγώ λέω ότι είμαι "καλό" παιδί γιατί πολύ απλά δεν ξέρω αν είμαι.Γενικά δεν ξέρω τι είμαι,αδυνατώ να αυτοπροσδιοριστώ και να με κατατάξω σε οποιαδήποτε κατηγορία οπότε όταν μου έγινε αυτή η ερώτηση ανταπάντησα "εσύ τι πιστεύεις?" προφανώς φάνηκε ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση αφού έτσι και αλλιώς δεν έχω..Εσύ προσπαθείς τουλάχιστον στις αρχές,να κρύψεις τα όποια ελαττώματα σου? Εγώ πάω χύμα όπως λειτουργώ καθημερινά δηλαδή και χωρίς να το προσπαθώ να το παίξω "θεός" κτλ..

Senior Member
    Καλά ούτε και εγώ λέω ότι είμαι "καλό" παιδί γιατί πολύ απλά δεν ξέρω αν είμαι.Γενικά δεν ξέρω τι είμαι,αδυνατώ να αυτοπροσδιοριστώ και να με κατατάξω σε οποιαδήποτε κατηγορία οπότε όταν μου έγινε αυτή η ερώτηση ανταπάντησα "εσύ τι πιστεύεις?" προφανώς φάνηκε ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση αφού έτσι και αλλιώς δεν έχω..Εσύ προσπαθείς τουλάχιστον στις αρχές,να κρύψεις τα όποια ελαττώματα σου? Εγώ πάω χύμα όπως λειτουργώ καθημερινά δηλαδή και χωρίς να το προσπαθώ να το παίξω "θεός" κτλ..
    εγω γενικα εχω αυτοπεποιθηση.....και θελω να πιστευω οτι δεν εχω ελαττωματα.....εκτος απο καποια κιλα π απεκτησα στις διακοπες...
    χυμα παω και εγω...
    αλλα καθε δευτερη προταση εαν θελω την κανω να γελαει....θελω να περασει οσο καλυτερα γινεται και να νιώσει ανετα...
    και εαν εχω καποιο ελατωμα μαλιστα το τονιζω......αλλα με χιουμορ παντα...
    επισης παντα εγω περνω πρωτοβουλιες....την παω σ στεκια μου...εγω ειμαι οα ρχηγος του τι θα κανουμε...την καθοδηγω.......θελει πρωτοτυπες ιδεες....οχι μονο καφε,ποτο,δειπνο......
    π.χ αμα με παρει καποιος τηλεφωνο....η κανω πως βλεπω την οθονη μερικα δευτερολεπτα και το κλεινω η απανταω και κανονιζω κατι για μετα ...εαν το κλεισω αυτηνης το μυαλο παει αυτοματως οτι παιζω και με αλλη.....
    σε καποια φαση αρχιζω και τα κομπλιμεντα ,οχι υπερβολες ομως...
    αλλα θεος το παιζω δεν ξερω μου βγαινει :p ....
    αλλα προσεχω τα παντα....προσεχω να ειναι το αυτοκινητο μου καθαρο....εαν παμε κατα το μεσημερι εξω..βαζω παντα φορμα,αθλητικα,και καμι ζακετα απο πανω...ολα να ταιριαζουν μεταξυ τους ομως...δλδ παντα ντυνομαι πολυ καλα ασχετως τη φοραω....προσεχω να ειμαι παντα καθαρος..παντα φτιάχνω μαλλι με πιστολακη....διακριτικη κολονια...διαφορετικη για καθε περισταση....προσχεδιαζω για αρχη που θα την παω απο πριν....αλλα προσπαθω π.χ αμα παμε για καφε να μην τελειωσει εκει...τις λεω να κανουμε και κατι αλλο.........
    ..οταν βαρεθω να μιλαω..τις κανω ερωτησεις...και προσπαθω να ακουω και να καθοδηγω................δινω παντα συγχαρητηρια και λεω ας πουμε οτι εκανε κατι δυσκολο...εαν μ πει κατι πε χει πετυχει......

δεν ξερω....αυτοπεποιθηση θελει απλα και να εισαι ο εαυτος σου..... βεβαια παιζει ρολο και αν το "εχεις"

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Άραξε ρε μαρία ελένη που τις λυπάσαι κιόλας...και εγώ θα μπορούσα να σε πω ηλίθια ως ολόκληρη γυναίκα που έμπλεξε με ένα βλάκα και να μην το δικαιολογήσω....θα σ΄άρεσε? Αν εσύ βάζεις κριτήριο την απειρία γιατί σε συμφέρει μπορώ και εγώ να βάλω την ηλικία, μόνο και μόνο για να σε κράξω.........
    αν την φας 10 φορες με τον ιδιο τροπο ανεξαρτητως ηλικιας και εμπειριας εισαι αξια της μοιρας σου ετσι το βλεπω... ααα και πες οτι θελεις δεν εχω προβλημα εμαθα να εχω την γνωμη μου να ακουω τις αλλες και αν δεν συνφωνω απλα να μην δινω σημασια.. γνωμη που δεν σε επηρεάζει δεν σε πειράζει κιόλας..

Senior Member
    κιουμπ θα σ παρακαλουσα να μην με αποκαλεις τρολλ.....
    και γτ να αφησω τις υποδειξεις?δεν θα χασω τπτ.....
    και απο εδω και στο εξης...σε παρακαλω να εισαι ποιο ηρεμη...εδω μεσα υπαρχουν ευαισθητοι ψυχικα ανθρωποι
    nick θενκς αν και δεν υπηρχε λογος.. ας πει οτι θελει ο καθενας εχει την ελευθερια του λογου.. κατι σε προσβαλει μονο αν δωσεις βαρυτητα σε αυτο.. το ειδε ετσι απαντησε αναλόγως απλα μπορουσε να μην μπει σε χαρακτηρισμους αλλα δεν εγινε και κατι ;)

Senior Member
    εγω γενικα εχω αυτοπεποιθηση.....και θελω να πιστευω οτι δεν εχω ελαττωματα.....εκτος απο καποια κιλα π απεκτησα στις διακοπες...
    χυμα παω και εγω...
    αλλα καθε δευτερη προταση εαν θελω την κανω να γελαει....θελω να περασει οσο καλυτερα γινεται και να νιώσει ανετα...
    και εαν εχω καποιο ελατωμα μαλιστα το τονιζω......αλλα με χιουμορ παντα...
    επισης παντα εγω περνω πρωτοβουλιες....την παω σ στεκια μου...εγω ειμαι οα ρχηγος του τι θα κανουμε...την καθοδηγω.......θελει πρωτοτυπες ιδεες....οχι μονο καφε,ποτο,δειπνο......
    π.χ αμα με παρει καποιος τηλεφωνο....η κανω πως βλεπω την οθονη μερικα δευτερολεπτα και το κλεινω η απανταω και κανονιζω κατι για μετα ...εαν το κλεισω αυτηνης το μυαλο παει αυτοματως οτι παιζω και με αλλη.....
    σε καποια φαση αρχιζω και τα κομπλιμεντα ,οχι υπερβολες ομως...
    αλλα θεος το παιζω δεν ξερω μου βγαινει :p ....
    αλλα προσεχω τα παντα....προσεχω να ειναι το αυτοκινητο μου καθαρο....εαν παμε κατα το μεσημερι εξω..βαζω παντα φορμα,αθλητικα,και καμι ζακετα απο πανω...ολα να ταιριαζουν μεταξυ τους ομως...δλδ παντα ντυνομαι πολυ καλα ασχετως τη φοραω....προσεχω να ειμαι παντα καθαρος..παντα φτιάχνω μαλλι με πιστολακη....διακριτικη κολονια...διαφορετικη για καθε περισταση....προσχεδιαζω για αρχη που θα την παω απο πριν....αλλα προσπαθω π.χ αμα παμε για καφε να μην τελειωσει εκει...τις λεω να κανουμε και κατι αλλο.........
    ..οταν βαρεθω να μιλαω..τις κανω ερωτησεις...και προσπαθω να ακουω και να καθοδηγω................δινω παντα συγχαρητηρια και λεω ας πουμε οτι εκανε κατι δυσκολο...εαν μ πει κατι πε χει πετυχει......

δεν ξερω....αυτοπεποιθηση θελει απλα και να εισαι ο εαυτος σου..... βεβαια παιζει ρολο και αν το "εχεις"
    Δηλαδή δουλεύεις κανονικά για να βγεις με μια κοπέλα?
    Τι θα πεις που θα πάτε,να την κάνεις να γελασει, να της κάνεις κοπλιμέντα, να της πεις ιστορίες από τα αλητικα εφηβικα χρονια, να της κανεις και κάνα κομπλιμέντο να πάρει τα πάνω της και να το παίξεις και ιστορία με το κινητό.
    Πάλι Καλά που είμαι γυναίκα και ενα καλο φορεμα και λίγο βαψιμο αρκει.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    αν την φας 10 φορες με τον ιδιο τροπο ανεξαρτητως ηλικιας και εμπειριας εισαι αξια της μοιρας σου ετσι το βλεπω... ααα και πες οτι θελεις δεν εχω προβλημα εμαθα να εχω την γνωμη μου να ακουω τις αλλες και αν δεν συνφωνω απλα να μην δινω σημασια.. γνωμη που δεν σε επηρεάζει δεν σε πειράζει κιόλας..
    Αν δεν συμφωνείς δεν δίνεις σημασία? Γιατί πρέπει να συμφωνούμε για να δώσεις σημασία? Και δεν σε χαρακτήρισα, ούτε σε πρόσβαλλα, τόσο καιρό μιλάμε λες να θεωρώ ότι είσαι ηλίθια επειδή σου τυχε ο βλάκας?? Είπα θα μπορούσα..... όπως έκανες και σύ....Αν ήμουν στη δική σου θέση δεν ξέρω πάντως τι θα μου έλεγες, από την στιγμή που ''τις λυπάσαι'' και καταδικάζεις τόσο εύκολα ενώ έχεις περάσει κάτι αντίστοιχο....μάλλον θα με καταδίκαζες με συνοπτικές διαδικασίες, αυτό έκρινα. Όταν κρίνεις και λες ''τις λυπάσαι'', ίσως κριθείς κιόλας... εγώ το βρήκα πολύ άσχημο να το λες εσύ αυτό, από την στιγμή που το πέρασες .....το ύφος μου ήταν επιθετικό, αλλά είπα σόρι......αλλά φυσικά δεν του έδωσες σημασία.......άδικα το πα δηλαδή......

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Δηλαδή δουλεύεις κανονικά για να βγεις με μια κοπέλα?
    Τι θα πεις που θα πάτε,να την κάνεις να γελασει, να της κάνεις κοπλιμέντα, να της πεις ιστορίες από τα αλητικα εφηβικα χρονια, να της κανεις και κάνα κομπλιμέντο να πάρει τα πάνω της και να το παίξεις και ιστορία με το κινητό.
    Πάλι Καλά που είμαι γυναίκα και ενα καλο φορεμα και λίγο βαψιμο αρκει.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    για τις γυναικες που στοχευω εγω....θες προσπαθεια τι να κανουμε......εχω πολυ υψηλα στανταρντς...οποτε πιστευω και αυτες θα εχουν αντιστοιχα...
    μονο που θα τις παω απο πριν σχεδιαζω....τα αλλα μου βγαινουν αυθορμητα..
    απλα του δειχνω πανω κατω πως συμπεριφερομαι στα ραντεβου....
    σε μερικες ναι , δεν περναω καλα και οτι κανω το κανω μηχανικα απλα για να τις ριξω....αλλες ομως που περναω ωραια...μου βγαινει αυθορμητα οτι κανω...

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast