''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 263
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ναι έχει, επειδή σας γαμάνε καλύτερα και σας παρατάνε ευκολότερα και έρχεστε μετά εδώ να μας πρήσετε τα @ρhid1@ επειδή σας ξυλοφόρτωσε ή σας απατάει με άλλες.

Εγώ ανηκω στα καλά παιδιά. Δεν είμαι βέβαιος αν τα κακά παιδιά γαμάνε καλύτερα μου. Όμως ακόμα δεν βρέθηκε αυτή (ίσως και να μην βρεθεί ποτέ) που θα της προσφερα αυτά που εμπεριέχει η έννοια της αγάπης. Δύο που της πειρα τηλέφωνο σήμερα θελοντας να πάμε για καφέ και δεν απαντησαν το τηλ δεν με ενοχλησε. Αναρωτιέμαι γιατί...

Τα κακά παιδιά ξέρουν τον τρόπο να σας χειρίζονται, να σας παίζουν στα δάχτυλα, κι εσείς είστε με την εντύπωση πως κρατάτε τον άντρακλα. Μπλέξατε τα νταηλίκια κι αυτα που κάνουν για να σας θαμπώσουν το νου με αντρισμό. Δυσκολεύομαι να πω ότι είστε εξυπνες. Ο εγωισμός, σας προκαλεί τέτοια ψευδαίσθηση.
    *clap* *clap* *clap*

Tα πες ολα σε 10 σειρες. Ποσες περιπτωσεις εχουμε διαβασει εδω, οχι απο κοριτσακια απλως, αλλα και 30αρες και 40αρες, που οχι απλως εμπλεξαν με αλητες, αλλα εκαναν παιδι μαζι τους και μετα μας κλαιγονταν εδω οτι τρωνε ξυλο, οτι αυτος κανει ναρκωτικα κλπ. Μια ελεγε ακομα οτι ο αντρας της την κερατωνει με τραβεστι και ανηκε στον υποκοσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    *clap* *clap* *clap*

Tα πες ολα σε 10 σειρες. Ποσες περιπτωσεις εχουμε διαβασει εδω, οχι απο κοριτσακια απλως, αλλα και 30αρες και 40αρες, που οχι απλως εμπλεξαν με αλητες, αλλα εκαναν παιδι μαζι τους και μετα μας κλαιγονταν εδω οτι τρωνε ξυλο, οτι αυτος κανει ναρκωτικα κλπ. Μια ελεγε ακομα οτι ο αντρας της την κερατωνει με τραβεστι και ανηκε στον υποκοσμο.
    εγω λεω οτι αντε να την πατήσεις μία φορά λόγω απειρίας η στροβομάρας λογω ερωτος παει κ ερχεται κ παλι μεγαλη βλακεια.. αλλα με τον μαλάκα-κακό παιδί τώρα να την ξανα φας και μαλιστα να κανεις παιδι μαζι του και να τον εχεις μια ζωη..συγγνωμη αλλα αυτο καθιστα τα ατομα του φυλου μου ηλίθια και μαλιστα κατ εξακολούθηση

Αυτο λεω και γω μαρια-ελενη και γινομαι κακος.

Senior Member
    από πότε η ειλικρίνεια έγινε κακία.. τις λυπάμαι.. το θέμα ειναι το πάθημα να γίνει μάθημα...

Banned
    Άραξε ρε μαρία ελένη που τις λυπάσαι κιόλας...και εγώ θα μπορούσα να σε πω ηλίθια ως ολόκληρη γυναίκα που έμπλεξε με ένα βλάκα και να μην το δικαιολογήσω....θα σ΄άρεσε? Αν εσύ βάζεις κριτήριο την απειρία γιατί σε συμφέρει μπορώ και εγώ να βάλω την ηλικία, μόνο και μόνο για να σε κράξω.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Άραξε ρε μαρία ελένη που τις λυπάσαι κιόλας...και εγώ θα μπορούσα να σε πω ηλίθια ως ολόκληρη γυναίκα που έμπλεξε με ένα βλάκα και να μην το δικαιολογήσω....θα σ΄άρεσε? Αν εσύ βάζεις κριτήριο την απειρία γιατί σε συμφέρει μπορώ και εγώ να βάλω την ηλικία, μόνο και μόνο για να σε κράξω.........
    cube βλεπω οτι γινεσαι πολυ επιθετικη με τα μελη.....γτ αυτο?
    σε παρακαλω συμορφωσου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ναι έχει, επειδή σας γαμάνε καλύτερα και σας παρατάνε ευκολότερα και έρχεστε μετά εδώ να μας πρήσετε τα @ρhid1@ επειδή σας ξυλοφόρτωσε ή σας απατάει με άλλες.

Εγώ ανηκω στα καλά παιδιά. Δεν είμαι βέβαιος αν τα κακά παιδιά γαμάνε καλύτερα μου. Όμως ακόμα δεν βρέθηκε αυτή (ίσως και να μην βρεθεί ποτέ) που θα της προσφερα αυτά που εμπεριέχει η έννοια της αγάπης. Δύο που της πειρα τηλέφωνο σήμερα θελοντας να πάμε για καφέ και δεν απαντησαν το τηλ δεν με ενοχλησε. Αναρωτιέμαι γιατί...

Τα κακά παιδιά ξέρουν τον τρόπο να σας χειρίζονται, να σας παίζουν στα δάχτυλα, κι εσείς είστε με την εντύπωση πως κρατάτε τον άντρακλα. Μπλέξατε τα νταηλίκια κι αυτα που κάνουν για να σας θαμπώσουν το νου με αντρισμό. Δυσκολεύομαι να πω ότι είστε εξυπνες. Ο εγωισμός, σας προκαλεί τέτοια ψευδαίσθηση.
    *clap* *clap* *clap*

Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    εγω λεω οτι αντε να την πατήσεις μία φορά λόγω απειρίας η στροβομάρας λογω ερωτος παει κ ερχεται κ παλι μεγαλη βλακεια.. αλλα με τον μαλάκα-κακό παιδί τώρα να την ξανα φας και μαλιστα να κανεις παιδι μαζι του και να τον εχεις μια ζωη..συγγνωμη αλλα αυτο καθιστα τα ατομα του φυλου μου ηλίθια και μαλιστα κατ εξακολούθηση
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    από πότε η ειλικρίνεια έγινε κακία.. τις λυπάμαι.. το θέμα ειναι το πάθημα να γίνει μάθημα...
    @ ioannis2, Αλαφροΐσκιωτος, maria eleni, τα είπατε όλα!

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθύνομαι για όλες τις γυναίκες!

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    cube βλεπω οτι γινεσαι πολυ επιθετικη με τα μελη.....γτ αυτο?
    σε παρακαλω συμορφωσου
    Θες να σου βρω ποστ με όλες τις χοντράδες που έχεις πει? τα χει σβήσει η διαχείριση έχασα ..........
    Εγώ δεν δικαιούμαι να ποστάρω κάτι με ύφος?
    Εντάξει σόρι μαρία ελένη το ύφος μου φαίνεται κάπως..........

Senior Member
    Θες να σου βρω ποστ με όλες τις χοντράδες που έχεις πει? τα χει σβήσει η διαχείριση έχασα ..........
    Εγώ δεν δικαιούμαι να ποστάρω κάτι με ύφος?
    Εντάξει σόρι μαρία ελένη το ύφος μου φαίνεται κάπως..........
    ακριβως εχασες και θα σ παρακαλουσα να αφησεις αυτο το υφακι....
    δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι σε αλλα μελη

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ακριβως εχασες και θα σ παρακαλουσα να αφησεις αυτο το υφακι....
    δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι σε αλλα μελη
    Είπα σόρι στην μαρία ελένη .........ή δεν το είδες ή τρολάρεις..........
    Και άσε τις υποδείξεις αν δεν τρολαρεις, γιατί θα χάσεις!

Senior Member
    Είπα σόρι στην μαρία ελένη .........ή δεν το είδες ή τρολάρεις..........
    Και άσε τις υποδείξεις αν δεν τρολαρεις, γιατί θα χάσεις!
    κιουμπ θα σ παρακαλουσα να μην με αποκαλεις τρολλ.....
    και γτ να αφησω τις υποδειξεις?δεν θα χασω τπτ.....
    και απο εδω και στο εξης...σε παρακαλω να εισαι ποιο ηρεμη...εδω μεσα υπαρχουν ευαισθητοι ψυχικα ανθρωποι

Senior Member
    Συμφωνώ με Natalia_sups, Mara Z. και Remedy. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες του φόρουμ λένε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω. Τώρα αν οι άντρες που απαντάνε σε αυτό το θέμα θέλουν να φαντάζονται κάτι άλλο γιατί τους εξυπηρετεί στο σενάριο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους και δικαιολογεί τις αποτυχίες τους, είναι δικό τους θέμα. Οι άντρες εδώ μέσα που γκρινιάζουν είναι οι ίδιοι που δεν θα κοιτάξουν ποτέ μια γυναίκα άχρωμη, άοσμη, με παραπάνω κιλά, συνεσταλμένη μα κατα τ'άλλα καλή κοπέλα για σπίτι. Γιατί καλέ, αφού είναι καλή κοπέλα; Όλως τυχαίως τότε θυμούνται ότι πρέπει ο άλλος να μας αρέσει για να κάνουμε κάτι μαζί του. Γιατί κάποιος κοινωνικός και ευχάριστος να είναι σκατοχαρακτήρας; Και γιατί κάποιος μη ευχάριστος να είναι απαραίτητα καλός; Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η συσχέτιση. Ίσα ίσα έχω γνωρίσει άντρες που προβάλανε σαν μόνο στοιχείο προσωπικότητας ότι είναι καλά παιδιά και στην πράξη όταν τους δινόταν η ευκαιρία με μια γυναίκα αποδεικνυόταν πόσο παλιοχαρακτήρες ήταν γιατί απλά το παίζανε και είχαν απωθημένα. Να τα λέμε και αυτά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Συμφωνώ με Natalia_sups, Mara Z. και Remedy. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες του φόρουμ λένε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω. Τώρα αν οι άντρες που απαντάνε σε αυτό το θέμα θέλουν να φαντάζονται κάτι άλλο γιατί τους εξυπηρετεί στο σενάριο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους και δικαιολογεί τις αποτυχίες τους, είναι δικό τους θέμα. Οι άντρες εδώ μέσα που γκρινιάζουν είναι οι ίδιοι που δεν θα κοιτάξουν ποτέ μια γυναίκα άχρωμη, άοσμη, με παραπάνω κιλά, συνεσταλμένη μα κατα τ'άλλα καλή κοπέλα για σπίτι. Γιατί καλέ, αφού είναι καλή κοπέλα; Όλως τυχαίως τότε θυμούνται ότι πρέπει ο άλλος να μας αρέσει για να κάνουμε κάτι μαζί του. Γιατί κάποιος κοινωνικός και ευχάριστος να είναι σκατοχαρακτήρας; Και γιατί κάποιος μη ευχάριστος να είναι απαραίτητα καλός; Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η συσχέτιση. Ίσα ίσα έχω γνωρίσει άντρες που προβάλανε σαν μόνο στοιχείο προσωπικότητας ότι είναι καλά παιδιά και στην πράξη όταν τους δινόταν η ευκαιρία με μια γυναίκα αποδεικνυόταν πόσο παλιοχαρακτήρες ήταν γιατί απλά το παίζανε και είχαν απωθημένα. Να τα λέμε και αυτά.
    Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις...

Senior Member
    Το αν είναι πράγματι "καλο", το "καλο" παιδί, δεν είναι εύκολο να το κρίνουμε. Μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι "αγιος" εφόσον υπάρχουν πειρασμοί. Έχουμε δει όλοι πολλούς που δεν το έχουν με τις γυναίκες και ενω είναι ήσυχοι (αφού δεν έχουν την ευκαιρια να κάνουν κάτι διαφορετικο), με το που βρίσκεται ο πειρασμός στον δρόμο τους ενδίδουν.
    Δηλαδή δεν ειναι απαραίτητο πως αν βρει μια κοπέλα έναν ήσυχο , ότι θα περάσει και καλά μαζί του και θα είναι πιστός στη σχέση.
    Πολλες φορες οι ετικέτες δεν ανταποκρίνονται στο προϊόν.

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Οι άντρες εδώ μέσα που γκρινιάζουν είναι οι ίδιοι που δεν θα κοιτάξουν ποτέ μια γυναίκα άχρωμη, άοσμη, με παραπάνω κιλά, συνεσταλμένη μα κατα τ'άλλα καλή κοπέλα για σπίτι.
    Ακυρη συγκριση, το μονο ανασταλτικο σε αυτην την περιπτωση που αναφερεις ειναι τα παραπανω κιλα, αλλα και παλι για ποσα παραπανω μιλαμε, 5, 10, 20?

Σιγουρα εχει μια τετοια κοπελα προβαδισμα για σχεση με μια που ειναι παρτολα ή παλιοχαρακτηρας.

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast