''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 263
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    για τις γυναικες που στοχευω εγω....θες προσπαθεια τι να κανουμε......εχω πολυ υψηλα στανταρντς...οποτε πιστευω και αυτες θα εχουν αντιστοιχα...
    μονο που θα τις παω απο πριν σχεδιαζω....τα αλλα μου βγαινουν αυθορμητα..
    απλα του δειχνω πανω κατω πως συμπεριφερομαι στα ραντεβου....
    σε μερικες ναι , δεν περναω καλα και οτι κανω το κανω μηχανικα απλα για να τις ριξω....αλλες ομως που περναω ωραια...μου βγαινει αυθορμητα οτι κανω...
    μοντελοπνίχτης και εσυ σαν τον κουγια (πλακα κανω) :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Αν δεν συμφωνείς δεν δίνεις σημασία? Γιατί πρέπει να συμφωνούμε για να δώσεις σημασία? Και δεν σε χαρακτήρισα, ούτε σε πρόσβαλλα, τόσο καιρό μιλάμε λες να θεωρώ ότι είσαι ηλίθια επειδή σου τυχε ο βλάκας?? Είπα θα μπορούσα..... όπως έκανες και σύ....Αν ήμουν στη δική σου θέση δεν ξέρω πάντως τι θα μου έλεγες, από την στιγμή που ''τις λυπάσαι'' και καταδικάζεις τόσο εύκολα ενώ έχεις περάσει κάτι αντίστοιχο....μάλλον θα με καταδίκαζες με συνοπτικές διαδικασίες, αυτό έκρινα. Όταν κρίνεις και λες ''τις λυπάσαι'', ίσως κριθείς κιόλας... εγώ το βρήκα πολύ άσχημο να το λες εσύ αυτό, από την στιγμή που το πέρασες .....το ύφος μου ήταν επιθετικό, αλλά είπα σόρι......αλλά φυσικά δεν του έδωσες σημασία.......άδικα το πα δηλαδή......
    Μάλλον δεν το έθεσα σωστά εννοώ ότι τον ακούω τον άλλον αλλά αν διαφωνώ ή αν πάει να με χαλάσει αυτό που θα πει έστω και αθελα του δεν το αφηνω να με επηρεάσει.. όχι οτι τον γραφω τον αλλο αν δεν συμφωνώ..τις λυπάμαι γιατί είναι κρίμα να πεφτουν στα ιδια λαθη επ αοριστον,το δις εξαμαρτείν που λενε αυτό.. όχι ότι δεν θα κανουμε λαθη αλλά ξανα κ ξανα ε μετά τα θέλει το κεφαλάκι μας αυτο εννοούσα.. ισως να μην ειχα γίνει κατανοητή...

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    μοντελοπνίχτης και εσυ σαν τον κουγια (πλακα κανω) :P
    μια φεραρι μ λειπει :p

Senior Member
    μια φεραρι μ λειπει :p
    και οι λαμποργκινι καλες ειναι χαχα :P

Senior Member
    και οι λαμποργκινι καλες ειναι χαχα :P
    καλα δεν θα ελεγα οχι :p

Banned
    Μάλλον δεν το έθεσα σωστά εννοώ ότι τον ακούω τον άλλον αλλά αν διαφωνώ ή αν πάει να με χαλάσει αυτό που θα πει έστω και αθελα του δεν το αφηνω να με επηρεάσει.. όχι οτι τον γραφω τον αλλο αν δεν συμφωνώ..τις λυπάμαι γιατί είναι κρίμα να πεφτουν στα ιδια λαθη επ αοριστον,το δις εξαμαρτείν που λενε αυτό.. όχι ότι δεν θα κανουμε λαθη αλλά ξανα κ ξανα ε μετά τα θέλει το κεφαλάκι μας αυτο εννοούσα.. ισως να μην ειχα γίνει κατανοητή...
    Καλά δεν είπες αυτό, είπες είναι άξιες της μοίρας τους, ηλίθιες και τις λυπάσαι......αλλά φτάνει δεν θα σε δικάσω κιόλας, είπα την γνώμη μου.....

Senior Member
    Καλά δεν είπες αυτό, είπες είναι άξιες της μοίρας τους, ηλίθιες και τις λυπάσαι......αλλά φτάνει δεν θα σε δικάσω κιόλας, είπα την γνώμη μου.....
    cube θα σ παρακαλουσα να σταματησεις να βγαζεις μια εμπαθεια προς μερικα μελη......δεν ειναι σωστο..δεν ειμαστε δικαστηριο εδω....ο καθενας εχει της αποψεις του....δεν θα τον δικασουμε.....απλα θα τις ακουσουμε...και αν θελουμε θα διαφωνησουμε ευγενικα

Senior Member
    η επαναληψη του ιδιου λαθους νομιζω μας καθιστα αξιες τις μοιρας μας αλλα οκ.. καλα αν θεωρουσα το φορουμ δικαστήριο θα ηταν τουλαχιστον αστειο.. δεν το βλεπω σαν εμπαθεια νικ σιγα.. αποψεις θετουμε οκ...

Banned
    cube θα σ παρακαλουσα να σταματησεις να βγαζεις μια εμπαθεια προς μερικα μελη......δεν ειναι σωστο..δεν ειμαστε δικαστηριο εδω....ο καθενας εχει της αποψεις του....δεν θα τον δικασουμε.....απλα θα τις ακουσουμε...και αν θελουμε θα διαφωνησουμε ευγενικα
    Ρε νικ πλάκα μου κάνεις??? Ποια εμπάθεια? Και ποια μελη? Εμπάθεια έχεις εσύ με πολλούς...........και τις χοντράδες που ποστάρεις, μου κάνεις και υποδείξεις........

Banned
    η επαναληψη του ιδιου λαθους νομιζω μας καθιστα αξιες τις μοιρας μας αλλα οκ.. καλα αν θεωρουσα το φορουμ δικαστήριο θα ηταν τουλαχιστον αστειο.. δεν το βλεπω σαν εμπαθεια νικ σιγα.. αποψεις θετουμε οκ...
    Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια μαζί σου, ίσα ίσα.....από κει και πέρα δεν λέω την άποψή μου αναλόγως αν συμπαθώ κάποιον ή όχι....και τον νικ τον συμπαθώ, το τι έχει ακούσει από μένα δεν λέγεται.............

Senior Member
    Ρε νικ πλάκα μου κάνεις??? Ποια εμπάθεια? Και ποια μελη? Εμπάθεια έχεις εσύ με πολλούς...........και τις χοντράδες που ποστάρεις, μου κάνεις και υποδείξεις........
    εγω αγαπητη κιουμπ σου μιλαω ηρεμα ,γτ μ απευθυνεσαι νευρικα και με επιθετικο υφος?
    εγω δεν εχω με κανεναν εμπαθεια.....
    απλα σε παρακαλεσα ευγενικα ,να μην μιλας ετσι..θα μπορουσες να το πεις ποιο κομψα.....ολοι αλλωστε θα ποσταρουμε εδω αυτο που θελουμε....αλλα χωρις επιθεσεις σε μελη

Senior Member
    Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια μαζί σου, ίσα ίσα.....από κει και πέρα δεν λέω την άποψή μου αναλόγως αν συμπαθώ κάποιον ή όχι....και τον νικ τον συμπαθώ, το τι έχει ακούσει από μένα δεν λέγεται.............
    προς θεου ποια εμπαθεια τι εχουμε να χωρισουμε.. εδω απαντησα στον αλλο που μου ελεγε και εγω θα σου εδινα 20 ευρω και θα σε καλούσα σπίτι μου..τραλαλα τραλαλο δλδ.. κουβεντα κανουμε.. εχω δειξει νομιζω ποιους σας συμπαθω εδω μεσα αλλα και παλι σας λεω την γνωμη μου..

Banned
    εγω αγαπητη κιουμπ σου μιλαω ηρεμα ,γτ μ απευθυνεσαι νευρικα και με επιθετικο υφος?
    εγω δεν εχω με κανεναν εμπαθεια.....
    απλα σε παρακαλεσα ευγενικα ,να μην μιλας ετσι..θα μπορουσες να το πεις ποιο κομψα.....ολοι αλλωστε θα ποσταρουμε εδω αυτο που θελουμε....αλλα χωρις επιθεσεις σε μελη
    Σου θυμίζω τα ποστ στον μακ, στον μ87, στον γουάι, στην ρέμεντυ......για ποια ευγένεια λες? και για ποια κομψότητα? εσύ κάνεις επιθέσεις, εγώ προσπαθώ να συζητάω τουλάχιστον, όχι να επιτίθεμαι.......και μου φορτώνεις εμπάθειες και επιθέσεις, μπορώ να πω την γνώμη μου ή θα με φιμώσεις κιόλας? θες να κάνεις τον ιππότη στη μαρία ελένη και τον ευγενικό? δεκτό, εμένα τι με παραμυθιάζεις? Και μου λες ''σε παρακαλώ''? σε έπιασε η ευγένεια ξαφνικά? φαντάσου να μην σε συμπαθούσα κιόλας! χαχχα

Senior Member
    Λοιπον γιατί ανέβηκαν οι τόνοι ας πω καμια βλακεία μηπως και πεσουν... δεν πιστεύω σε ιππότες πια.. will drink it.. χαχα η πριγκίπισσα τα παράτησε και πηγε να γίνει φαρμακοποιος.... χαχα εμα.. ηρεμα παιδια ηρεμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Λοιπον γιατί ανέβηκαν οι τόνοι ας πω καμια βλακεία μηπως και πεσουν... δεν πιστεύω σε ιππότες πια.. will drink it.. χαχα η πριγκίπισσα τα παράτησε και πηγε να γίνει φαρμακοποιος.... χαχα εμα.. ηρεμα παιδια ηρεμα
    Δεν πιστεύεις σε ιππότες,αλλά σε πότες?:Ρ

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast