Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Όχι, δεν είναι θέμα σεξουαλικότητας. Απλώς εγώ το έθεσα κάπως αποτυγχημένα το "κατινιά" Καμία σχέση με κουτσομπολιό! Απλά, αυτή η εμμονή να ασχολείται κανείς με την συμπεριφορά των άλλων άλλων ανθρώπων μοιάζει κάπως... Και ο αδελφός μου δεν είναι bi ή gay. Δεν νομίζω οτι έχει σχέση με την σεξουαλικότητα αυτό. Γνωρίζω και άλλη μία περίπτωση όπως η δική σου και του αδελφού μου, νεαρού 26 ετών, αλλά δεν ξέρω τί διάγνωση έχει. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, νομίζω.
Αν θέλεις, γκούγκλαρε "παρανοειδής διαταραχή προσωπικότητας" και δες. Ο αδελφός μου αυτό έχει. Κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις και αναλύει συμπεριφορές. Σπατάλη χρόνου και ψυχικής και νοητικής ενέργειας.
Παράτα το πριν σε καταπιεί και σε καταστρέψει, πριν διώξει από κοντά σου τους φίλους σου και τους δικούς σου. Εγώ με τον αδελφό μου έχω ξεκόψει γι αυτόν τον λόγο. Δεν ξέρω πώς να φερθώ γιατί καθετί το παρεξηγεί και το παρερμηνεύει. Αυτό σημαίνει κιόλας παράνοια, να παρανοείς, να δίνεις άλλο νόημα στα λόγια και στις πράξεις των άλλων.
Μπορείς, αν θέλεις, κάθε φορά που σου έρχονται σκέψεις άσχημες να τις σταματάς και να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο. Δεν ξέρω τί να πω, αλλά μην χαραμίζεις άλλο τον εαυτό σου έτσι, κρίμα είναι!