Bi ή gay? Και άλλα προβήματα. Βοήθεια! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 215
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Μα κι εγώ μέσες άκρες έτσι είμαι. Μήπως περιγράφεις εμένα?? Χαχα

Δηλαδή κατηγορουμε τους άλλους για κατινια ενώ είμαστε εμείς οι κατινες;;;;

Μπορεί τι να πω. Εγώ να διορθώσω τα πράγματα θέλω προτιμώ να ξέρω χύμα στα μούτρα την αλήθεια παρά να κάνω εικασίες χωρίς αποτέλεσμα. Έχω τρελάνει και τους φίλους μου μέχρι για αυτοκτονία έκανα λόγο.

Και δεν ήταν για να τραβήξω προσοχή. Το σκέφτηκα στο βάθος του μυαλού σαν την έσχατη λύση.

Η επίσκεψη σε γιατρό είναι δεδομένη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

ΥΓ. Αν και ρατσιστικό αυτό που θα πω, αν το κουτσομπολιό και η κατινια είναι στο αίμα μου υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα σεξουαλικότητας??
    Όχι, δεν είναι θέμα σεξουαλικότητας. Απλώς εγώ το έθεσα κάπως αποτυγχημένα το "κατινιά" Καμία σχέση με κουτσομπολιό! Απλά, αυτή η εμμονή να ασχολείται κανείς με την συμπεριφορά των άλλων άλλων ανθρώπων μοιάζει κάπως... Και ο αδελφός μου δεν είναι bi ή gay. Δεν νομίζω οτι έχει σχέση με την σεξουαλικότητα αυτό. Γνωρίζω και άλλη μία περίπτωση όπως η δική σου και του αδελφού μου, νεαρού 26 ετών, αλλά δεν ξέρω τί διάγνωση έχει. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, νομίζω.
    Αν θέλεις, γκούγκλαρε "παρανοειδής διαταραχή προσωπικότητας" και δες. Ο αδελφός μου αυτό έχει. Κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις και αναλύει συμπεριφορές. Σπατάλη χρόνου και ψυχικής και νοητικής ενέργειας.
    Παράτα το πριν σε καταπιεί και σε καταστρέψει, πριν διώξει από κοντά σου τους φίλους σου και τους δικούς σου. Εγώ με τον αδελφό μου έχω ξεκόψει γι αυτόν τον λόγο. Δεν ξέρω πώς να φερθώ γιατί καθετί το παρεξηγεί και το παρερμηνεύει. Αυτό σημαίνει κιόλας παράνοια, να παρανοείς, να δίνεις άλλο νόημα στα λόγια και στις πράξεις των άλλων.
    Μπορείς, αν θέλεις, κάθε φορά που σου έρχονται σκέψεις άσχημες να τις σταματάς και να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο. Δεν ξέρω τί να πω, αλλά μην χαραμίζεις άλλο τον εαυτό σου έτσι, κρίμα είναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Όχι, δεν είναι θέμα σεξουαλικότητας. Απλώς εγώ το έθεσα κάπως αποτυγχημένα το "κατινιά" Καμία σχέση με κουτσομπολιό! Απλά, αυτή η εμμονή να ασχολείται κανείς με την συμπεριφορά των άλλων άλλων ανθρώπων μοιάζει κάπως... Και ο αδελφός μου δεν είναι bi ή gay. Δεν νομίζω οτι έχει σχέση με την σεξουαλικότητα αυτό. Γνωρίζω και άλλη μία περίπτωση όπως η δική σου και του αδελφού μου, νεαρού 26 ετών, αλλά δεν ξέρω τί διάγνωση έχει. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, νομίζω.
    Αν θέλεις, γκούγκλαρε "παρανοειδής διαταραχή προσωπικότητας" και δες. Ο αδελφός μου αυτό έχει. Κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις και αναλύει συμπεριφορές. Σπατάλη χρόνου και ψυχικής και νοητικής ενέργειας.
    Παράτα το πριν σε καταπιεί και σε καταστρέψει, πριν διώξει από κοντά σου τους φίλους σου και τους δικούς σου. Εγώ με τον αδελφό μου έχω ξεκόψει γι αυτόν τον λόγο. Δεν ξέρω πώς να φερθώ γιατί καθετί το παρεξηγεί και το παρερμηνεύει. Αυτό σημαίνει κιόλας παράνοια, να παρανοείς, να δίνεις άλλο νόημα στα λόγια και στις πράξεις των άλλων.
    Μπορείς, αν θέλεις, κάθε φορά που σου έρχονται σκέψεις άσχημες να τις σταματάς και να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο. Δεν ξέρω τί να πω, αλλά μην χαραμίζεις άλλο τον εαυτό σου έτσι, κρίμα είναι!
    Αφού είναι έτσι, γιατί το μυαλό μου ταξιδεύει σε πολλά αυτή τη στιγμή, δεν θα πω τίποτα. Υπάρχουν επιστήμονες να απευθυνθώ οι οποίοι θα λύσουν κάθε αμφιβολία για το τι είναι τι και τι σημαίνει κάθε συμπεριφορά μου.

Senior Member
    Στον κόσμο μου αυτό είμαι και δεν ανοιγομαι στην ζωή. Και ανώριμος. Σιγά μην βλέπω και δράκους στο δρόμο. Έχω βρει εκεί μια δικαιολογία τώρα γιατί είμαι χεστης.

Και ναι η κοινωνία δεν είναι και η καλύτερη. Όσο κι αν το πράγμα χαλαρώνει κοινωνικά με τους γκέι βάλε να δεις όσες εκπομπές θέλεις με Βαλιανατους και τέτοια. Οι μισοί που παίρνουν τηλέφωνα ποοστηδες τους ανεβάζουν αδερφές τους κατεβάζουν.

Με τη μια εγώ είμαι ο παρανοικος;;;; Και να είμαι λίγο έχω τα δικιά μου. Μην πάμε στο άλλο άκρο.

Κι όλα αυτά ενώ οι γυναίκες πάντα μου άρεσαν. Μπορεί να είμαι bisexual. Μπορεί τόσο στερημένος που βρίσκω σέξυ τον αέρα που φυσάει. Αλλού διάβασα ότι πολλοί γκέι προκειμένου να μην αποδεχτούν την φύση τους πείθουν τον εαυτό τους ότι γουστάρουν γυναίκες. Αλλού διάβασα για hocd.

Όλα αυτά στο μυαλό του καθενός τρελό θα τον κατέληγαν. Δεν θέλει πολύ.

Όπως προείπα, εγωιστής και αδιάφορος νομίζω μου ταιριάζει πιο πολύ.... Και φυγόπονος.... Και συγκρατημένος. Τίποτα δεν φαντάζομαι σε σημείο αρρώστιας. Αυτά που βλέπω σαν αντίδραση της κοινωνίας είναι αληθινά. Το λέω τελείως ψύχραιμα και το ξέρω ότι είναι αλήθεια και με τη βλακεία που με δέρνει καλά μου κάνουν.... Τόσα χρόνια να πλεω στο πέλαγος σαν τον ηλίθιο απ'την τεμπελιά που με δέρνει και το κόμπλεξ συνδυασμένα....

Αυτά θα μου πει κι η γιατρός περίμενε να δεις. Αφού το ξέρω... To bottom line είναι ανωριμότητα.

Senior Member
    Τα άλλα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε αγαπητοί....

Senior Member
    Παίζει και μια κατάθλιψη στάνταρ και άγχος., Ήμουν έξω το χάρηκα λίγο και μετά ξανά χώθηκα στην τρύπα μου.... Σαν κλασικός ελληναρας αδιάφορος. Αυτά που κατηγορώ στους άλλους, αυτά μέχρι ένα σημείο είμαι. Αλίμονο αν κάναμε διάγνωση παρανοειδους διαταραχής στον κάθε επαρχιώτη κουτσομπολη βλάχο όπως εγώ που βαριέται τη ζωή του με τη λαδωμένη φανέλα να ξύνει τα τρια του μπροστά στην τιβι. Πες ότι μασάμε κουτοχορτο και μας κάνουν ότι θέλουν οι μόδες και το σύστημα και άσε τους πραγματικά ασθενείς να λαμβάνουν βοήθεια και τον πολύτιμο χρόνο των γιατρών.

Παρόλα αυτά επειδή δεν είμαι γιατρός την συμβουλή του ειδικού θα την πάρω και θα την εμπιστευτώ.

Και για τελευταία φορά. Δεν φαντάζομαι τίποτα.

Senior Member
    Δυστυχώς στις διαπροσωπικές μου σχέσεις έχω κάνει ήδη ζημιά

Senior Member
    Έχω και τύψεις γιατί την περίοδο της κρίσης της οικονομικής δεν έκανα απολύτως τίποτα. Άλλοι πρόσφεραν δωρεάν μαθήματα, δωρεές, πρόσφεραν υπηρεσίες κτλ. Έκαναν ότι δουλειά να ναι για να υποστηρίξουν τις οικογένειές τους. Άλλοι έκαναν οικογενεια. Εγώ τίποτα. Παρέμεινα εκεί σαν τον ηλίθιο να παρατηρώ όλους τους άλλους να προσπαθούν κι εγώ να χάνω τον χρόνο μου.

Τίποτα δεν θα καταφέρω στο τέλος και θα βρω και τον μπελά μου για υπερβολική ηλιθιότητα. Κοινωνικά έχω ήδη πιάσει πάτο όπως και επαγγελματικά και ερωτικά.

Αν όλο αυτό καταφέρω να το αντιστρέψω πραγματικά θα νιώσω ήρωας εκτός πια αν δεν είναι τόσο φοβερό όσο νιώθω. Προς το παρόν εδώ και μέρες λόγω στρες έχω ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιακή χώρα σαν να πάλλεται το έντερο. Όχι πόνο αλλά κίνηση.

Senior Member
    Κ γω τι παθαινω αυτό. Απο στεναχώρια ειναι

Senior Member
    Θέλω γυναίκα να ξέρει ότι είμαι bi και να μην την νοιάζει. Υπάρχει;

Senior Member
    Κάποια μπαι ίσως. Ψαξε

Senior Member
    Δεν ξέρω τι θέλω και κοροιδευω τον κόσμο. Αυτό νομίζω.

Senior Member
    Μην ανησυχίες κανεις δεν ξέρει τι θέλει απλα δεν ξέρει οτι δεν ξέρει τι θέλει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Μην ανησυχίες κανεις δεν ξέρει τι θέλει απλα δεν ξέρει οτι δεν ξέρει τι θέλει.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Όσο κι αν σπάω το κεφάλι μου

Senior Member
    Να είμαι όντος τόσο αγχωμενος και να παρανοώ τα πράγματα??

Τι να πω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε τη θέληση στο γιατρό να πάρω τηλέφωνο.

Πραγματικά κοιτάζω στους δικούς μου ανθρώπους για στήριξη. Το ξέρουν ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα αυτή τη στιγμή και επιμένουν να μη μου εξηγούν πέντε πράγματα. Να καταλάβω εγώ εμένα καλύτερα κι ότι με απασχολεί να το επιλύσω.

Senior Member
    Πώς θα προχωρήσω τη ζωή μου με τέτοιο μπέρδεμα;

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast