Originally Posted by
sabb
Α ρε Θεοφανία , που παρεξηγήθηκες κιόλας κι ενδεχόμενα δεν περίμενες ποτέ από την σεντονομανία μου να αποφανθεί λακωνικά σε όσα εγώ αποτιμώ σαν την απόλυτη αλήθεια...
Το φόρουμ το λυμαίνεστε μια παρέα και το ξέρω από τότε που είχατε στήσει το chat σας.
Με στόχο τι αλήθεια?
Τι κερδίζει ο καθένας από την συμμετοχή του σε ένα φόρουμ όταν όπως λες το λυμαίνεται? Θεωρείς αδίκημα ότι φτιάξαμε ένα τσατ για να τα λέμε, και κατά καιρούς έχει περάσει το μισό φόρουμ από κει.
Γιατί άραγε?
Μπήκες ποτέ και σε διώξαμε?
Μέχρι και κρίνο έχει μπει.
Δεν διώξαμε ποτέ κανένα, ούτε είπαμε πως το φτιάξαμε για να μπαίνουμε 4-5 άτομα και να καταστρώνουμε σχέδια εξόντωσης των μελών που μας μπαίνουν στη μύτη.
Γιατί πιστεύεις πως μια ωραία πρωϊα , αποφάσισα να μην συμμετέχω στην όμορφη - κατά τα άλλα παρέα σας ?
Αν θεωρείς παρέα μας το φόρουμ, είναι δικαίωμα του καθενός να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει, και ειδικά στην περιπτωσή σου μόνο ανάσκελα που δεν πέσαμε για να παραμείνεις. Τότε θυμάμαι ήσουν απόλυτος στο θέμα της αποχωρησής σου.
Ξέρω δυστυχώς πως δεν κάνω λάθος ...
Ξέρεις γιατί ?
Γιατί εγώ, σαν μια μοναχική φωνή, με λιγοστούς - αλλά πανάξιους φίλους με περγαμηνές στο φόρουμ - δεν έχω διώξει ούτε έναν από εδώ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ έναν που αποχώρησε, διαγράφηκε, τα 'παιξε, δυσφόρησε, αγανάκτησε με την δική μου συμπεριφορά και δεν βρίσκεται πια μαζί μας...
Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την δική σας στάση, λυπάμαι διπλά και τριπλά από σένα...
Ούτε εγώ θυμάμαι να έδιωξα ή να αποχώρησε κάποιος για μένα. Θυμαμαι όμως πολύ καλά πόσους έδιωξε η διαχείριση για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των όρων χρήσης και όχι επειδή η κλίκα μας, (όπως με συμπάθεια μας αποκαλείτε πολλοί), έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Νίκου Ντι, ή του κάνουμε καλές π@##ες όπως κατηγορηθήκαμε από τους ΔΙΚΟΥΣ σου, (κατά τα άλλα πανάξιους) φίλους.
Και πιο πολύ λυπάμαι γιατί ο κιπ, είχε άλλη πορεία σαν προσωπικότητα κι αλλού φαίνεται να βολοδέρνει ...Τα αστειάκια περί ουγκ και λογοτεχνημάτων που παραπλανούν, δεν έχουν δράκο.
Αν θεωρεί κάποιος πως όσοι έχουν διαγραφεί μέχρι σήμερα ήταν τα βδελύγματα του φόρουμ, πρέπει να φορέσει την τήβεννο της δικαιοκρισίας και ν'αρχίσει να πετάει πέτρες προς πάσα κατεύθυνση...
Του έχω κάνει εγώ προσωπικά λοβοτομή, (εκτός από π@@ες ΚΑΙ σε αυτόν) και βλέπει παντού πως έχω δίκιο.
Το να διαφωνεί κανείς μαζί σου σαμπ, δεν είναι ούτε αρρώστια, ούτε λοξοδρόμηση από το καλό και το δίκαιο. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
Μου αρέσει πως με το ντελίριο της ρεμ, αγαπητή Θεοφανία, πιστεύεις πως έχω άδικο "πατενταρισμένο"....
Αν μη τι άλλο περίμενα από σένα να σέβεσαι τις διαφορετικές απόψεις. Αυτό που εσύ αποκαλείς ντελίριο, εγώ το βλέπω ως μια πολύ εύστοχη τοποθέτηση.
Δεν παλεύεται η ανταπόδεικτη ελεφαντοσύνη, έχω να πλύνω την προβοσκίδα μου και μάλλον παρασχολήθηκα , δεν νομίζεις ?
Καλή συνέχεια....
Δεν έχω κάνει παρέα με ελέφαντες για να ξέρω τα χούγια τους. Σου εύχομαι καλό μπάνιο.