Ελπιζω να ψαρευει πολλα και καλα ψαρια;)
Printable View
Ελπιζω να ψαρευει πολλα και καλα ψαρια;)
Κωστα σε καταλαβαινω ,ειναι ενα θεμα το να εισαι ντροπαλος . Δυσκολα αλλάζεις . Αλλα τουλαχιστον απο αυτο που εχω συμπερανει και εγω απο τον εαυτο μου ειναι πως θα υπάρχουν καποιες εποχες που θα εισαι πιο θαραλέος , απλως κοιτα να εκμεταλευτεις αυτα τα ψυχικα boost που θα σου φερει ο χρονος . Πάνω απο ολα ομως να μην σε απασχολει αυτο το θεμα , μην το βλεπεις σαν προβλημα γιατι τοτε θα ψαχνεις λυση που δε θα μπορεις να βρεις . Και οσο για το 1,68 μη σε νοιαζει καθολου . Εγω απο 2 φιλους μου που βλεπω και ειναι σχετικα κοντο,ι μετρανε πολυ στις γυναικες γιατι ειναι κουλ ανθρωποι . Να εισαι και εσυ κουλ και χαλαρος και οτι ειναι να ερθει θα ερθει απο μονο του. Τοτε θα φυγουν και οι ντροπες σου και θα κηνυγίσεις μεχρι τεελους γιατι θα το θες πολυ . Το εχεις σκεφτει οτι και εσυ ο ιδιος μπορει να μην εχεις βρει κατι που να σε εχει συγκινησει αρκετα για να το προσπαθησεις; Δε μπορουμε μονο και μονο επειδη μας αρεσει φυσιογνωμικα μια κοπελα να χωνομαστε .
Καλη συνεχεια φιλε μου και να εισαι κεφατος.
AΥΤΑ:
τατουαζ μεγαλα σε πλατη ,ωμους , στηθος κ.α.
πιρσινγκ στη γλωσσα στο αυτη στη μυτη, στον αφαλα και γενικα τρυπημενες
σκισμενα τζιν, χυμα σαν συμπεριφορα και πολυ δυναμικες.
δεν μου αρεσουν οι γυναικες σκυλια που ακολουθουν τον αντρα. θελω αν κατι δεν της αρεσει να εχει τα κοτσια να μου το πει και μακρυια οι χαδιαρες και οι ζουζουνιαρες...
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΨΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΟ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΤ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΜΑΤΟ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΔΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΦΑΡΙΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΟΠ ΨΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ
γιατί όλοι το παίρνετε μεταφορικά ? για αληθηνά ψάρια που ζούνε μέσα στο νερό μιλάω.... το παιδί είπε ότι παλιά πήγαινε για ψάρεμα και τώρα το έκοψε για να κυνηγήσει κοπέλες!!! και σε εμένα μαρέσει το ψάρεμα για αυτό σε ρώτησα... αλλά μόνο σε λίμνες και ποτάμια!!!
Φίλε Κώστα είσαι πολύ μπερδεμένος , δεν τα διάβασα τελείως όλα τα μυνήματα αλλά απο ότι βλέπω πρέπει να στο φιλοσοφίσει λίγο κάποιος το θέμα... ( συνχωρέστε με για την ορθογραφία είμαι άτομο των θετικών επιστημών)
Αναρωτήθηκες γιατί θέλεις κοπέλες ( τσαμπουκαλούδες κατα κάποιο τρόπο) όπως λές με τατουάζ κτλ κτλ κτλ ? τι είναι πραγματικά ο ψυχολογικός παράγοντας που σε τραβάει σε τέτοια άτομα ?
λοιπόν έχουμε και λέμε σε τραβάνε αυτά τα άτομα ενώ είσαι κάπως χαμηλών τόνων γιατί σκεύτεσε ότι ίσως να έχει σασπένς ή ότι γενικά με μια νορμάλ κοπέλα θα είσαι βαρετά ενώ με αυτές θα είσαι καλά και ότι θα σου δείχνουνε περισότερο απο τις απλές κοπελες ότι σε θέλουνε η απλά εχουνε τον χαρακτήρα που πάντα ήθελες να έχεις αλλά δεν μπορείς οπότε κατα κάποιο τρόπο μέσα στο μυαλό σου σκεύτεσε ότι αν ρίξεις μια τέτοια κοπέλα θα είναι σαν να είσαι και εσύ <<μάγκας>>... δίκιο δεν έχω σε αυτά ? ότι δεν καταλαβένεις και θέλεις παραπάνω ανάλυση να με ρωτήσεις!
έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί νιώθεις τόσα πολλά συνεσθήματα για τις κοπέλες που σου αρέσουνε και γιατί είναι τόσο σημαντικό για εσένα? τι είπαμε ότι σπουδάζεις ?
ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΑ... μου αρεσουν γιατι με συμπληρωνουν ως ατομο και κανουν οτι δεν μπορω ή εν με αφησαν να κανω..... ειμαι υπερβολικα συναισθηματικος νομιζω και το εχω πληρωσει ακριβα. σπουδασα κοιν. διοικηση και κανω μεταπτυχιακο τωρα .
edit: ψαρευω σε θαλασσα κυριως κεφαλοπουλα, τσιπουρες , σπαρους, κτλ... με καλαμι coast fishing ή με βαρκα στα ανοιχτα εσυ που ψαρευεις και τι???
Κώστα η άποψη μου είναι οτι μια τετοια γυναικα που ψαχνεις μπορει να σε καταστρεψει... εχω την αισθηση οτι σε ολες τις κοπελες που ηθελες σκευτοσουνα οτι αν γινει σχεση θα εισαστε μαζι και θα παντρευτειτε , τα λεω σωστα ?
πεστροφες τουρνες γουλιανους και πρικια μου αρεσει να ψαρευω αλλά περισότερο απο όλα τούρνες , ξέρεις το ψάρεμα όπως και το να κυνηγάς κοπέλες έχουνε πολλές ομοιότητες όπως για παράδειγμα το ντίσιμο πέζει ρόλο και πρέπει να παρατηρείς τριγύρω σου για τα στοιχεία που θα σου δώσει η άλλη ώστε να καταλάβεις αν σου ταιριάζει και τι τύποι άντρες αρέσουνε σε αυτο το στύλ γυναίκας... επίσης να ξέρεις όταν σταματάς το ψάρεμα αυτόματα σε πιάνει να κυνηγάς κοπέλες!!! σκέψου το οτι ενω κυνηγας τροπεα ψαρια μετα οταν σταματας η γυναικα γινεται το τροπεο (με την καλη ενοια)!!!!
οχι δεν σκεφτομουν το γαμο απλα ποτε δεν παω με τη λογικη να κανω σεξ με αυτην και μετα να εξαφανιστω. δυσκολα θα μου αρεσει μια κοπελα και θα ενδιαφερθω γι αυτην . απλα θελω να ειμαστε μαζι, να ενδιαφερεται για μενα , να μιλαμε . γενικα μια ΣΧΕΣΗ ολοκληρωμενη. δεν ειμαι τυπος του one night stand
ΥΓ αυτο που μου λειπει περισσοτερο ειναι να ειμαι μαζι με μια κοπελα και οχι το σεξ με την στενη εννοια απλα μια ολοκληρωμενη επαφη που περιλαμβανει και αυτο. ειχα περασει πριν κανα 2 χρονια εξω απο 1 οικο ανοχης αλλα δεν μου ερχοταν να μπω μεσα, ειχα παει απο περιεργεια να δοκιμασω τον τροπο επι πληρωμη αλλα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ. αυτα
Η ψαρογυνναικο συζητηση ειναι ολα τα λεφτα ...σας προσκυναω παιδια!!!
κώστα το στυλάκι των γυναικών που μου περιγράφεις ειναι ότι συνήθως δεν είναι καλές κοπέλες και θα δείς ότι στο τέλος αυτές δεν θα τις νοιάζει για εσένα και εσύ θα είσαι κάπως κολημένος μαζί τους , αν θέλεις στιλε μου το τηλέφωνο σου να μιλήσουμε , δεν μπορώ να τα γράψω εδώ όλα αυτά που σκεύτομαι γιατί είναι πάρα πολλά και για να πώ την αλήθεια βαριέμε!!!
kostas19917, μήπως βλέπεις το θέμα κοπέλα κι από πλευράς εξωτερικής εμφανισης? Δηλαδή, συνήθως αυτές οι πιο ανοικτού χαρακτήρα, του τατουάζ, των κλαμπ και των καφε κλπ που γουσταρεις ειναι πιο εμφανίσιμες σε σχέση με καποιες χαμηλών τόνων, ήσυχες που μαλλον απωθουν εμφανισιακα.
Δηαλδή αν ειχες μπροστα σου μια πολύ ωραία, όμως χαμηλών τόνων, ήσυχη κοπέλα θα την προσπερνούσες και θα προτιμούσες τη συγκριτικά εμφανισιακά κατωτερη της που έχει όλα τα εξτριμ για τα οποια μιλησες? Λέω, μήπως αυτο που τελικα επιζητας, ως καταξίωση, είναι η ωραία, κι εσύ ταυτιζεις την ωραια με την στιλάτη, δυναμική, την ιδίατερα εξωστρεφή κλπ συναφη που περιγραφεις?
Επίσης, πολλες φορες τα αντιθετα, μας ελκύουν, ιδίως όταν τα αντίθετα έχουν κάποια χαρακτηριστικα τα οποια ζηλεύουμε, τα οποία θα θελαμε να ειχαμε, κυρίως όταν η ελλειψη τους σε μας, μας κάνει να μην νιωθουμε ευχαριστημενοι με εμας.
Ωστόσο, ειναι και θεμα επικοινωνίας. Δυο κλειστοι χαρακτηρες απλα θα καθονται και θα κοιτουν ο ενας τον αλλο, κανεις δεν θα παιρνει πρωτοβουλίες και τελικα θα χωρισουν ή θα αργίσουν πολύ να ξανοιχθούν ο ένας στον άλλο. Όμως όταν ο ενας ειναι ανοικτος, ασχετως αν ειναι η γυναικα, ξεκλειδώνει τρόπον τινα τον αλλο, κανει δλδ τα πρωτα βηματα κι ο αλλος (ο κλειστός) ξανοιγεται, παίρνει τις πρωτοβουλίες κλπ, ήτοι βρήκε το άτομο που χρειαζόταν για να εκφραστεί, να βιώσει αυτο που νιωθει μεσα του, αυτον που τον κανει να νιωσει ενθουσιασμό.
εμενα μου αρεσει το ακριβως αντιθετο απο οτι ειμαι εγω. ναι πολλα που ζηλευω και δεν τα εχω κανει τα ψαχνω στην αλλη. μια εμφανισιμη αλλα ησυχη δεν θα μου κεντριζε την προσοχη . προτειμω την εξωστρεφη γυναικα και ας μην ειναι απαραιτητα πολυ εντυπωσιακη.
πχ μου αρεσει παρα πολυ η ABBY ΑΠΟ ΤΟ NCIS για να δειτε το στυλ περιπου.
Εγώ πιστεύω ότι κατα βάθος θέλεις να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να ζήσεις όλα αυτά που δεν έζησες στην εφηβεία (λέω εφηβεία γιατί τότε είναι που περισότερο βαράνε τρέλα με την καλη ενοια οι κοπελες και γινονται διαφορα στις σχεσεις) οπότε δεν είναι θέμα εμφάνησης!!!
θές απλά μια κοπέλα που να τα κάνει όλα πουτ..να αν δεν σε δει.... να έρχετε σπίτι σου να βαράει κουδούνια να σου λέει με μάτια κλαμένα κατεύα θέλω να σε δώ μην με χωρίζεις και τέτοια....
μα καλά μήπως ζώ μέσα στο μυαλό σου ? :rolleyes:
πραγματι εχασα τα φοιτητικα μου χρονια επειδη ντρεπομουν να μιλησω γενικα και δεν ειχα καμια παρεα και θελω να κανω οσα δεν εκανα αλλα νομιζω αλλο 18-19 και αλλο 24 δυστυχως. ναι ολα οσα μου λες γουσταρω να μου τα κανει μια κοπελα και οχι ζουζουνιες και αλλες μ..κιες.
πιστευω πως εχεις το μειλ μου και θα τα λεμε και εκει
Δυστυχως Κώστα αυτο που λεει ο roko ισχύει και για τους δυο μας.
Οπως και εσυ, έτσι και εγω έχασα τα φοιτητικα μου χρόνια (βασικα σπατάλησα ολα τα χρονια μεταξυ 12-25 χρονών) και ανθρωποι σαν και εμας, στη προσπαθεια μας να καλυψουμε το παρελθον, και ολες τις εμπειριες και τα συναισθηματα και τις δραστηριοτητες που δε κάναμε, θέτουμε ψηλά το πήχη και μετά μπορει να απογοητευτούμε άσχημα....
Αυτό είναι σωστό. Δεν είχαμε μια ομαλή πορεία ώστε να γνωρίσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κι όταν ειπαμε θα παλέψουμε για να ξεπερασουμε το παρελθόν λειτουργησε έντονα ο εγωισμός αλλά και η υπερεκτίμηση ικανοτήτων τις οποίες δεν ειχαμε δοκιμάσει ποτέ στην πράξη, γι αυτο βάλαμε πολύ υψηλά τον πύχη. Όμως, αν παλέψεις γι αυτον τον πύχη, τουλάχιστον θα τον πλησιάσεις. Θα απογοητευτείς τα μάλα αν τον παρατήσεις.
Σωστο.
Ανηκεις και εσυ στη κατηγορια των wasted youth?
Και όταν αποτυγχάνουμε αυτο μας στεναχωρεί ακόμα περισσότερο διότι βλέπουμε οτι μεγαλώνουμε και τα περιθώρια στενευουν..
Εγω προσωπικά σκέφτομαι να τα παρατήσω.... η ιστορία του Κώστα είναι σχεδόν Story of my life και ελπίζω να βρει μια κοπέλα.. πάντα πίστευα οτι αν βρουμε κοπέλα τότε ισως η ζωη μας να γινει 300% πιο εύκολη γιατί βρίσκουμε και ένα νόημα ζωης.
Καλησπέρα σας. Μερικές απλές συμβουλές για να δείτε που βρισκόσαστε , ( αυτο ισχυει για τις περισοτερες γυναικες αλλά όχι και για όλες) όταν είναι μικρές κοιτάζουνε μόνο το όμορφο σώμα στον άντρα μετά γύρω στα 25 και πάνω επειδή αρχίζουνε να έχουνε ένστικτα επιβίωσης κοιτάζουνε ο άντρας να έχει δουλειά να μπορεί να βγάλει λευτά για να μπορεί να θρέψει την κοπέλα και τα παιδιά που θα κάνουνε γιατί σκεύτονται τον γάμο οπότε η εμφάνιση μετράει πολύ λίγο ( πάλι μετράει αλλά λίγο) γιατί τι να το κάνει η κοπέλα ο άλλος να είναι σαν μοντέλο αλλά να μην μπορεί να βγάλει λευτά ? Επίσης αυτές οι κοπέλες που θέλουνε να παντρευτούνε ( γιατί αυτό σκεύτονται ) δεν θέλουνε να είσαι και πάρα πολύ μάγκας, αλλά επειδή θα έχουνε το πάνω χέρι αν τους δωθεί η ευκαιρία θα σε απατήσουνε οι πολύ δυναμικές, για τις κοπέλες που μου λέτε εσείς ( επειδή είναι χωρίς παρεξήγηση ψιλοπαρτάλια ) αν θέλουνε να κάνουνε σχέση θα θέλουνε εναν σαν εσας κάπως χαμηλών τόνων να τον κάνουνε ότι θέλουνε , επίσης να έχετε στο μυαλό σας ότι μία τέτοια κοπέλα θα σας αφήσει πάρα πολύ δύσκολα να φύγετε!!!!! δεν θα σας αφήνει να φύγετε!!!! επίσης να ξέρετε ότι τέτοιες κοπέλες θέλουνε άτομα σαν εσάς μόνο για γάμο δεν θα σας κάτσουνε για ουαν ναιτ σταντ. Επίσης δεν θα σας πώ τι να κάνετε και πώς να ζήσετε την ζωή σας αλλά είναι χάλια συναίσθημα να βγαίνει απο το σπίτι σου και να κοιτάζεις δεξιά αριστερά να μην είναι κανένας και σε μαχαιρώσει και διάφορα άλλα τρελά πράγματα που θα σκεύτετε το μυαλό σας ή να περπατάς και να κοιτάς συνέχεια πίσω ποιός είναι πίσω σου!!!!
κώστα μου έχεις δώσει λάθος εμαιλ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΟΠ ΤΑ 25 ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΕΣ
ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΓΤ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Ε ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΤ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΟΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΟ ΖΩΗΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΈΥΘΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ
elis έχεις πολύ μεγάλο δίκιο (αν και όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες όπως και οι άντρες δεν είναι ίδιοι όλοι)
το θεμα ειναι ο καθενας να τα εχει καλα με τον εαυτο του,δεν πα να εισαι 150 κιλα εναμιση μετρο?αν δεν εχεις προβλημα με τον εαυτο σου αυτο φαινεται στο προσωπο σου και στο πως κινεισαι,μπορει να εισαι "σπαλιαρας" και να εχεις κομπλεξ με τον εαυτο σου!απο κει και περα μετα ειναι ο καθενας τι ζηταει,ξερεις πως θες να ειναι το αλλο φυλλο?χαρακτηριστικα,χαρακ τηρας....αμα πηγαινεις απο εδω και απο εκει μαλλον δεν ξερεις τι ζητας!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥΠΕΡ
ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΛΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ
Μπορει να γινει και πιο ευκολη μπορει και όχι. Εχω δει ανθρωπους να υποφερουν από τα ψυχολογικά και μετα το γαμο. Απλα οι ψυχολογοι παρουσιάζουν τη σχεση και το γαμο ως μια λύτρωση από τα ψυχολογικά. Δυστυχώς όμως η μνημη δεν διαγραφει επιλεκτικά. Βεβαια όσο πιο καλή ειναι η επιλογή συντροφου αυτο μπορει να υποβοηθησει θεραπευτικά.
μην απογοητεύεστε θέλει θάρρος και υπομονή και κυνήγι , μια παροιμία δεν λέει το γκάζι θέλει πάτημα και η γκόμενα κυνήγι ? εχεχεχεχε
Τα σκεύτεστε όλα με λάθος οπτική πλευρά πρώτα απο όλα σκευτείτε ότι όλοι οι άνθρωποι τρώνε χιλόπιτες επίσης ποιός είναι ο ρόλος του άντρα ? (του σωστού άντρα όχι του λυγούρι) να κυνηγάει με ωρέο τρόπο την κοπέλα που του αρέσει , δεν πειράζει και να φάτε κάποιες χυλόπιτες όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχουνε απογοητεύσεις!!!! απλά μην σκύψετε το κεφάλι. Ε και στην τελική απο μόνοι σας θα το καταλάβετε κια θα ανεύει η ψυχολογία σας όταν κυνηγάτε κοπέλες γιατί θα δείτε ότι και εσείς μπορείτε να το κάνετε και ότι δεν είναι και τόσο τραγικό ούτε δύσκολο και δεν πειράζει αν φάτε και χυλόπιτα!!!!
μεσημερι κυριακης και ας πω και παλι οτι δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτη την κωλοζωη μου και οτι πλεον θα το αφησω το πραγμα και οτι γινει πραγματικα πλεον νομιζω εχω μπει σε βαθια καταθλιψη , η οποια υποβοσκει εδω και χρονια αλλα την καλυπτα στο υποσυνειδητο μου.... τωρα λυπαμαι αλλα με εχει καταλαβει ολοκληρωτικα.....
συγνωμμη για το παραληρημα αλλα ετσι ενιωθα και ηθελα να τα πω
Φίλε να ξέρεις ότι τίποτε δε γίνεται από μόνο του.Η συμβιβάζεσαι στη μοναξιά σου βρίσκοντας άλλους τρόπους να την καλύψεις κάτι που δε σου συνιστώ ή ρίχνεις τα στάνταρ σου και την "πέφτεις" σε ότι κινείται μεχρι να βρεθει κάποια να σου κάτσει ή προσπαθείς εκεί που θες με κάθε δυνατό τρόπο.Το να κάθεσαι και να κλαις για την κατάστασή σου δε πιστεύω ότι σε βοηθάει,εκτός και αν βρεθεί κάποια να σε λυπηθεί και να κάνει "ψυχικό".Στα λέω ίσως ωμά και να σε ενοχλεί ο τρόπος μου αλλά πιστεύω ότι αυτές είναι οι μόνες επιλογές σου
ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣhttps://www.youtube.com/watch?v=Hefl6zKcWok
πως μπορεί να καλύψει την μοναξιά του με άλλους τρόπους ?
πρέπει να μάθεις να μην τα παρατάς εκεί κυνήγα μην φοβάσαι τίποτα , έτσι έχει τύχει με κοπέλα να βγώ μετά απο υπερβολικό πρήξημο ε κάπου μετά τις 3-4 εβδομάδες που της έλεγα θέλω να σε δώ και έτσι και αλλιώς κτλ ενώ σταμάτησα να τις μιλάω έτυχε να μου πεί αυτή να βγούμε.... για αυτό σου λέω μην χάνεις το κουράγιο σου και πάνω απο όλα μην απογοητεύεσε επίσης να θυμάσαι ότι την ποιό ωραία γυναίκα της ζωής σου μία φορά θα την ρίξεις.... αν καταλαβένεις τι ενοώ...
το οτι θα εχει τατουαζ και πιρσινγκ δεν την κανει αυτοματα δυναμικη και ανεξαρτητη.εγω εκανα την πρωτη σχεση στα 25 πηγαινα σε τρανς παρτυ επινα οτι εβρισκα ντυνομουνα σαν φαναρι και εκανα ριψοκινδυνα σπορ εκεινη μαυροντυμενη πανεμορφη χαμηλων τονων κατα των ουσιων αλλα επινε αρκετο αλκοολ οταν βγαιναμε στα μπαρ η σε ταβερνα και δεν γυμναζοτανε καθολου.η σχεση ηταν παντελης αποτυχια ο λογος ητανε οτι και οι δυο δεν ειμασταν ευτυχισμενοι στην μοναξια μας δηλαδη δεν καναμε σχεση για να μοιραστουμε ευτυχια αλλα την αναζητουσαμε στο προσωπο του αλλου.πλεον δεν καπνιζω δεν πινω και γυμναζομαι εξαντλητικα εχω μια τατουαζαρα στην πλατη αλλη μια στην γαμπα ενα μικρο στην παλαμη ενα πιρσινγκ και ενα εμφυτευμα δεν με ενδιαφερει αν θα εχει τατουαζ αυτη που θα ερθει αλλα δεν θελω να παιρνει ουσιες να μην καπνιζει σαν αραπης και να μην μου ειναι κυριακη πρωι χανγκ οβερ απο τα μπαρ.βρες μια στα μετρα σου.
Αμα το θέμα σου είναι καθαρά το σεξ,πας σε έναν οίκο ανοχής ή πηγαίνεις με κάποιο call girl.Σε γενικότερες τώρα γραμμές υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνεις για να ξεχαστείς
πχ η αρκετή δουλειά και αν έχεις χρήματα να αγοράζεις πράγματα που σου αρέσουν ή να κάνεις δραστηριότητες που θες ακόμη και το φαϊ αλλά εδώ θέλει προσοχή γιατί το πολύ φαϊ παχαίνει και μετά θα κλαίγεσαι πέρα απο την μοναξιά σου και για τα κιλά σου...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ... ΒΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ !!!!!!!!!
και εκει που ειχα απελπιστει μεσω badoo ειχα μιλησει για το θεμα μου σε μια κοπελα (στην αρχη δεν της το ειπα αλλα μετα δεν ηθελα να της το κρυψω) νοιαστηκε για μενα και ζητησα μετα απο μερες φβ . μου το εδωσε και μιλουσαμε 2-3 μερες, μετα ζητησα το τηλεφωνο της να της μιλησω γιατι μου αρεσε πολυ, μου το εδωσε και εδω και 10 μερες περιπου μιλαμε συνεχεια και με γουσταρει . εχουμε κανει και σκαιπ και ανταλλασουμε γλυκολογα και αυριο θα συνατηθουμε για πρωτη φορα. ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ.
τελικα υπαρχει ελπιδα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .ειναι απο γειτονικο νομο αλλα θα βρεθουμε και θα βρισκομαστε και οταν κανουμε και σεξ θα σας πω την εμπειρια.....
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ....
Ωραίος φίλε.Εύχομαι να πάνε όλα καλά
Χαιρομαι που ελυσες το προβλημα σου αλλα μην γινεσαι καφρος αθελα σου. Εδω ειναι ενας ψηφιακος χωρος για συζητησεις και οχι φθηνο κουτσομπολιο. Αν αυτη η κοπελα σου σταθει οσο περιμενεις το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην την εκθετεις ετσι χωρις λογο δημοσια λεγοντας σε εμας τι εκανες και πως το εκανες. Δεν θα βγαλεις φυσικα τα στοιχεια της και κανεις δεν θα μαθει ποια ειναι αλλα το οτι δεν θα συμβει αυτο δεν το κανει λιγοτερο χειροτερο. Εσυ σαν αντρας δεν θα επρεπε να το θελεις αυτο που στην τελικη δεν βοηθαει σε κατι. Ηθελες καποιες γνωμες τις πηρες εκανες την προσπαθεια σου εληξε ομορφα οποτε κατσε να το απολαυσεις και μπες εδω να μιλησεις γενικα για τα συναισθηματα σου για ολο αυτο αν θελεις και οχι για την εμπειρια σου στο σεξ. Φιλικα παντα.
Θα διαφωνισω μαζι σου φλοκ ....ο κωστας νομιζω εγραψε για να δωσει κουραγιο και στους αλλους που πιθανων εχου το ιδιο προβλημα με κεινον ....αλλωστε δεν ανεφερε κατι πρωσοπικο πχ ονομα διεύθυνση κλπ....