Results 256 to 270 of 295
-
03-09-2015, 14:06 #256
Εγώ πιστεύω ότι κατα βάθος θέλεις να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να ζήσεις όλα αυτά που δεν έζησες στην εφηβεία (λέω εφηβεία γιατί τότε είναι που περισότερο βαράνε τρέλα με την καλη ενοια οι κοπελες και γινονται διαφορα στις σχεσεις) οπότε δεν είναι θέμα εμφάνησης!!!
θές απλά μια κοπέλα που να τα κάνει όλα πουτ..να αν δεν σε δει.... να έρχετε σπίτι σου να βαράει κουδούνια να σου λέει με μάτια κλαμένα κατεύα θέλω να σε δώ μην με χωρίζεις και τέτοια....
μα καλά μήπως ζώ μέσα στο μυαλό σου ? :rolleyes:
- 03-09-2015, 20:57 #257
πραγματι εχασα τα φοιτητικα μου χρονια επειδη ντρεπομουν να μιλησω γενικα και δεν ειχα καμια παρεα και θελω να κανω οσα δεν εκανα αλλα νομιζω αλλο 18-19 και αλλο 24 δυστυχως. ναι ολα οσα μου λες γουσταρω να μου τα κανει μια κοπελα και οχι ζουζουνιες και αλλες μ..κιες.
πιστευω πως εχεις το μειλ μου και θα τα λεμε και εκει
03-09-2015, 21:21 #258
Δυστυχως Κώστα αυτο που λεει ο roko ισχύει και για τους δυο μας.
Οπως και εσυ, έτσι και εγω έχασα τα φοιτητικα μου χρόνια (βασικα σπατάλησα ολα τα χρονια μεταξυ 12-25 χρονών) και ανθρωποι σαν και εμας, στη προσπαθεια μας να καλυψουμε το παρελθον, και ολες τις εμπειριες και τα συναισθηματα και τις δραστηριοτητες που δε κάναμε, θέτουμε ψηλά το πήχη και μετά μπορει να απογοητευτούμε άσχημα....
04-09-2015, 07:30 #259
Αυτό είναι σωστό. Δεν είχαμε μια ομαλή πορεία ώστε να γνωρίσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κι όταν ειπαμε θα παλέψουμε για να ξεπερασουμε το παρελθόν λειτουργησε έντονα ο εγωισμός αλλά και η υπερεκτίμηση ικανοτήτων τις οποίες δεν ειχαμε δοκιμάσει ποτέ στην πράξη, γι αυτο βάλαμε πολύ υψηλά τον πύχη. Όμως, αν παλέψεις γι αυτον τον πύχη, τουλάχιστον θα τον πλησιάσεις. Θα απογοητευτείς τα μάλα αν τον παρατήσεις.
γιάννης
04-09-2015, 14:19 #260
Σωστο.
Ανηκεις και εσυ στη κατηγορια των wasted youth?
Και όταν αποτυγχάνουμε αυτο μας στεναχωρεί ακόμα περισσότερο διότι βλέπουμε οτι μεγαλώνουμε και τα περιθώρια στενευουν..
Εγω προσωπικά σκέφτομαι να τα παρατήσω.... η ιστορία του Κώστα είναι σχεδόν Story of my life και ελπίζω να βρει μια κοπέλα.. πάντα πίστευα οτι αν βρουμε κοπέλα τότε ισως η ζωη μας να γινει 300% πιο εύκολη γιατί βρίσκουμε και ένα νόημα ζωης.
05-09-2015, 19:16 #261
Καλησπέρα σας. Μερικές απλές συμβουλές για να δείτε που βρισκόσαστε , ( αυτο ισχυει για τις περισοτερες γυναικες αλλά όχι και για όλες) όταν είναι μικρές κοιτάζουνε μόνο το όμορφο σώμα στον άντρα μετά γύρω στα 25 και πάνω επειδή αρχίζουνε να έχουνε ένστικτα επιβίωσης κοιτάζουνε ο άντρας να έχει δουλειά να μπορεί να βγάλει λευτά για να μπορεί να θρέψει την κοπέλα και τα παιδιά που θα κάνουνε γιατί σκεύτονται τον γάμο οπότε η εμφάνιση μετράει πολύ λίγο ( πάλι μετράει αλλά λίγο) γιατί τι να το κάνει η κοπέλα ο άλλος να είναι σαν μοντέλο αλλά να μην μπορεί να βγάλει λευτά ? Επίσης αυτές οι κοπέλες που θέλουνε να παντρευτούνε ( γιατί αυτό σκεύτονται ) δεν θέλουνε να είσαι και πάρα πολύ μάγκας, αλλά επειδή θα έχουνε το πάνω χέρι αν τους δωθεί η ευκαιρία θα σε απατήσουνε οι πολύ δυναμικές, για τις κοπέλες που μου λέτε εσείς ( επειδή είναι χωρίς παρεξήγηση ψιλοπαρτάλια ) αν θέλουνε να κάνουνε σχέση θα θέλουνε εναν σαν εσας κάπως χαμηλών τόνων να τον κάνουνε ότι θέλουνε , επίσης να έχετε στο μυαλό σας ότι μία τέτοια κοπέλα θα σας αφήσει πάρα πολύ δύσκολα να φύγετε!!!!! δεν θα σας αφήνει να φύγετε!!!! επίσης να ξέρετε ότι τέτοιες κοπέλες θέλουνε άτομα σαν εσάς μόνο για γάμο δεν θα σας κάτσουνε για ουαν ναιτ σταντ. Επίσης δεν θα σας πώ τι να κάνετε και πώς να ζήσετε την ζωή σας αλλά είναι χάλια συναίσθημα να βγαίνει απο το σπίτι σου και να κοιτάζεις δεξιά αριστερά να μην είναι κανένας και σε μαχαιρώσει και διάφορα άλλα τρελά πράγματα που θα σκεύτετε το μυαλό σας ή να περπατάς και να κοιτάς συνέχεια πίσω ποιός είναι πίσω σου!!!!
κώστα μου έχεις δώσει λάθος εμαιλ
05-09-2015, 19:57 #262
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΟΠ ΤΑ 25 ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΕΣ
ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΓΤ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Ε ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΤ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΟΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΟ ΖΩΗΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΈΥΘΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-09-2015, 23:28 #263
06-09-2015, 10:20 #264
elis έχεις πολύ μεγάλο δίκιο (αν και όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες όπως και οι άντρες δεν είναι ίδιοι όλοι)
06-09-2015, 10:44 #265
το θεμα ειναι ο καθενας να τα εχει καλα με τον εαυτο του,δεν πα να εισαι 150 κιλα εναμιση μετρο?αν δεν εχεις προβλημα με τον εαυτο σου αυτο φαινεται στο προσωπο σου και στο πως κινεισαι,μπορει να εισαι "σπαλιαρας" και να εχεις κομπλεξ με τον εαυτο σου!απο κει και περα μετα ειναι ο καθενας τι ζηταει,ξερεις πως θες να ειναι το αλλο φυλλο?χαρακτηριστικα,χαρακ τηρας....αμα πηγαινεις απο εδω και απο εκει μαλλον δεν ξερεις τι ζητας!!!
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
06-09-2015, 10:58 #266
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥΠΕΡ
ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΛΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2015, 08:29 #267
Μπορει να γινει και πιο ευκολη μπορει και όχι. Εχω δει ανθρωπους να υποφερουν από τα ψυχολογικά και μετα το γαμο. Απλα οι ψυχολογοι παρουσιάζουν τη σχεση και το γαμο ως μια λύτρωση από τα ψυχολογικά. Δυστυχώς όμως η μνημη δεν διαγραφει επιλεκτικά. Βεβαια όσο πιο καλή ειναι η επιλογή συντροφου αυτο μπορει να υποβοηθησει θεραπευτικά.
γιάννης
07-09-2015, 11:12 #268
μην απογοητεύεστε θέλει θάρρος και υπομονή και κυνήγι , μια παροιμία δεν λέει το γκάζι θέλει πάτημα και η γκόμενα κυνήγι ? εχεχεχεχε
Τα σκεύτεστε όλα με λάθος οπτική πλευρά πρώτα απο όλα σκευτείτε ότι όλοι οι άνθρωποι τρώνε χιλόπιτες επίσης ποιός είναι ο ρόλος του άντρα ? (του σωστού άντρα όχι του λυγούρι) να κυνηγάει με ωρέο τρόπο την κοπέλα που του αρέσει , δεν πειράζει και να φάτε κάποιες χυλόπιτες όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχουνε απογοητεύσεις!!!! απλά μην σκύψετε το κεφάλι. Ε και στην τελική απο μόνοι σας θα το καταλάβετε κια θα ανεύει η ψυχολογία σας όταν κυνηγάτε κοπέλες γιατί θα δείτε ότι και εσείς μπορείτε να το κάνετε και ότι δεν είναι και τόσο τραγικό ούτε δύσκολο και δεν πειράζει αν φάτε και χυλόπιτα!!!!
13-09-2015, 14:04 #269
μεσημερι κυριακης και ας πω και παλι οτι δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτη την κωλοζωη μου και οτι πλεον θα το αφησω το πραγμα και οτι γινει πραγματικα πλεον νομιζω εχω μπει σε βαθια καταθλιψη , η οποια υποβοσκει εδω και χρονια αλλα την καλυπτα στο υποσυνειδητο μου.... τωρα λυπαμαι αλλα με εχει καταλαβει ολοκληρωτικα.....
συγνωμμη για το παραληρημα αλλα ετσι ενιωθα και ηθελα να τα πω
14-09-2015, 17:18 #270
Φίλε να ξέρεις ότι τίποτε δε γίνεται από μόνο του.Η συμβιβάζεσαι στη μοναξιά σου βρίσκοντας άλλους τρόπους να την καλύψεις κάτι που δε σου συνιστώ ή ρίχνεις τα στάνταρ σου και την "πέφτεις" σε ότι κινείται μεχρι να βρεθει κάποια να σου κάτσει ή προσπαθείς εκεί που θες με κάθε δυνατό τρόπο.Το να κάθεσαι και να κλαις για την κατάστασή σου δε πιστεύω ότι σε βοηθάει,εκτός και αν βρεθεί κάποια να σε λυπηθεί και να κάνει "ψυχικό".Στα λέω ίσως ωμά και να σε ενοχλεί ο τρόπος μου αλλά πιστεύω ότι αυτές είναι οι μόνες επιλογές σου