Originally Posted by
Lemonpie5
Να ρωτήσω κάτι, χωρίς παρεξήγηση? Απλά απορία, χωρίς να θέλω να προσβαλω. Λέτε στον τύπο ότι δεν τον προτιμούν οι γυναίκες γιατί ίσως είναι άσχημος. Αν έλεγα εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα είχα φάει τρελό κράξιμο και θα με λέγατε ξανά επιφανειακή. Τώρα γιατί λέτε για εμφάνιση? Φιλικά ρωτάω.
Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την εμφάνιση στον άντρα. Πιστεύω στη γυναίκα είναι μετραει μια καλή εμφάνιση για να την προσέξει (πραγματικά) κάποιος, ενώ στον άντρα μετράνε αλλά πράγματα (το πόσο ωραία κάνει να αισθάνεται μια γυναικα, πόσο την φροντίζει, το χιούμορ). Μπορεί και εγώ να είμαι λάθος και απλά να έχουμε διαφορετικές απόψεις
Τέλος παντων, με το παιδί αυτό έχουμε αραιώσει να μιλάμε και πιστεύω κι εγώ ότι το παίζει καλός γιατί θέλει σεξ . Αν ξαναστείλει θα απαντήσω κι θα τον έχω σταντ μπάι για καμιά βόλτα όταν έρθει Αθήνα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πριν λίγες μέρες μου άρεσε αρκετά, αλλά τώρα νιώθω σαν να ξεφουσκωσε όλο αυτο γιατί δεν μπορώ να τον πιστέψω και μου είπατε κι εσείς ότι με κοροιδευει.
Πάντως είμαι καλύτερα και έχω επικεντρωθεί στον εαυτό μου. Βγήκα μια βόλτα και ειδα άτομα που κάποτε θεωρούνταν ελκυστικά να έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους, ακόμα και μια φίλη μου που κάποτε ήταν πολύ όμορφη και τώρα έχει παχύνει και είναι ατημέλητη.
Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο ποτέ. Γκόμενο θα συνεχίσω να ψάχνω, δεν θα σταματήσω τα ραντεβού και τι γνωριμίες αλλά με βοήθησε κι μια συζήτηση με ψυχολόγο που μου είπε να κοιτάω αν μου αρέσει εμένα ο άλλος και όχι αν του αρέσω εγώ.
Εξάλλου όσοι γνωστοί με είδαν πρόσφατα μόνο κομπλιμέντα μου έκαναν και ανέβηκα πολύ ψυχολογικά. Η οικογένεια μου είναι περήφανοι όταν κυκλοφορούν μαζί μου.