Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 51 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 753
    Senior Member
    Κοιτάξτε η αλήθεια είναι ότι παίζει ένα ρόλο και το εισόδημα στις σχέσεις.

Ο τύπος που μου είπε ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί είναι άνεργος. Και μου το είπε και άλλο άτομο ότι πιθανόν δεν θέλει σχέση για να μην έχει έξοδα

Τέλος πάντων, αυτός που μιλάγαμε τελευταία αφού ικανοποιήθηκε άλλη μια φορα, μετά δεν συνέχισε τη συζήτηση, ενώ συνήθως λέει ότι έχω δίκιο και κράζει τους τύπους που του λέω ότι έχω βγει. Εκείνος λέει κάνει σχέση και στην πορεία βλέπει αν θα το πάει σοβαρά ή όχι και επίσης δεν είναι καλό το σεξ από το πρώτο ραντεβού γιατί πρέπει να γνωρίσεις λίγο τον άλλον. Μου φαινόταν λογικό άτομο γενικώς αλλά γιατί μόλις τελειώνει μετά δεν έχει όρεξη για να μιλήσουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Μου φαινόταν λογικό άτομο γενικώς αλλά γιατί μόλις τελειώνει μετά δεν έχει όρεξη για να μιλήσουμε?
    Τι εννοεις με το τελειωνει; cybersex δηλαδη;

Senior Member
    Δύο φορές έχουμε ανταλλάξει μηνυματα λίγο πιο πονηρά
    Δεν μου ζητάει φωτό με εσώρουχα και τέτοιες βλακείες

george1520
    Guest
    Πριν μιλήσετε πονηρα συζητάει κανονικά για αλλά θέματα και μόλις τελειώσει δεν μιλάει?
    Τι θα έλεγες σε μια φιλη σου αν σου περιέγραφε όλο αυτό το σκηνικό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κοιτάξτε η αλήθεια είναι ότι παίζει ένα ρόλο και το εισόδημα στις σχέσεις.

Ο τύπος που μου είπε ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί είναι άνεργος. Και μου το είπε και άλλο άτομο ότι πιθανόν δεν θέλει σχέση για να μην έχει έξοδα

Τέλος πάντων, αυτός που μιλάγαμε τελευταία αφού ικανοποιήθηκε άλλη μια φορα, μετά δεν συνέχισε τη συζήτηση, ενώ συνήθως λέει ότι έχω δίκιο και κράζει τους τύπους που του λέω ότι έχω βγει. Εκείνος λέει κάνει σχέση και στην πορεία βλέπει αν θα το πάει σοβαρά ή όχι και επίσης δεν είναι καλό το σεξ από το πρώτο ραντεβού γιατί πρέπει να γνωρίσεις λίγο τον άλλον. Μου φαινόταν λογικό άτομο γενικώς αλλά γιατί μόλις τελειώνει μετά δεν έχει όρεξη για να μιλήσουμε?
    συγνωμη...
    δεν βλεπεις τον παραλογισμο σε αυτο που εγραψες;;
    σου λεει οτι δεν θελει σεξ απο το πρωτο ραντεβου και ΕΠΙΒΑΛΕΙ cybersex πριν ακομα γνωριστειτε;;;;; για το σαιμπερ δεν χρειαζεται να γνωριστειτε; αντε οποιον παρει ο χαρος;;
    και λεω επιβαλει, διοτι εσυ δεν κανεις το αντιστοιχο. εσυ του κανεις το χανουμακι κι αυτος τελειωνει και φευγει. εσυ τελειωνεις;;; (οχι).
    η γνωμη μου ειναι οτι σε δουλευει κι αυτο που εχει στο μυαλο του ειναι μονο το σεξ.
    για τον ιδιο λογο εξαφανιζεται μολις το πετυχει..
    οταν σου ξαναπει οτι θελει να γνωριστει πριν κανει σεξ και οχι στο πρωτο ραντεβου, ρωτα τον τοτε γιατι ζηταει σαιμπερ σεξ ενω ειστε δυο αγνωστοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Φιλε μου εισαι λαθος!σαφως κ υπαρχουν τετοις γυναικες αλλα δεν πιστευω να ειναι οι πλειοψηφία!πρωσοπικα γνωριζω(κ εγω η ιδια)γυναικες που δεν μπορουν χωρις δουλεια!ξερεις η δουλεια ειναι κ ψυχοθεραπεια!αυτο που ηθελα να σε ρωτησω κ αν θελεις μου απαντας!γιατι εισαι τοσο απολυτως σε αυτο το θεμα?σου εχει συμβει?
    οχι δεν εχει συμβει τιποτα απλα αυτο συμβαινει

Senior Member
    Η συλλογιστική της Lemonpie είναι γεμάτη παραλογισμούς κι αισθάνομαι ότι τόσες σελίδες επί σελίδων που γράφουμε πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
    Χρειάζεται μακροχρόνια και πολύ σοβαρή δουλειά με ειδικό για να αλλάξει τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Πρέπει όμως να είναι έτοιμη η ίδια να δεσμευτεί ότι θα δουλέψει με ειδικό και να το παλέψει για να αλλάξει.

Για αυτό και σταμάτησα προσωπικά να συμμετέχω στο θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εχει συμβει. διαφορετικα θα ειχες καποια που να σουα ρεσει διπλα σου και θα ηταν το ζωντανο παραδειγμα, οτι οι γυναικες δεν θελουν μονο λεφτα...

αυτα που αναφερεις , ειναι δικαιολογιες προς τον εαυτο σου, για να μην δεις τις δικες σου ευθυνες στο γιατι δεν σε προτιμουν οι γυναικες.
    κατ αρχας, οι αξιολογες γυναικες, δεν προτιμουν τους μισογυνηδες.
    επομενως σου μενουν μονο οι μη αξιολογες.
    επειτα, αναφερεις 5 προτερηματα ενος ανθρωπου, και υπαρχουν κι αλλα 15+ , αλλα κανεις φοκους και μαλιστα με μεγαλα γραμματα , μονο στα λεφτα...
    αυτο σημαινει απλα, οτι δεν εχεις λεφτα και θελεις να ριξεις εκει την αποτυχια σου.

υπαρχουν πολλα προτερηματα. τα λεφτα, ειναι προτερημα, δεν ειναι ελαττωμα. αν βρεις εναν ανθρωπο που σου αρεσει και εχει και λεφτα, δεν θα πεις "μωρε καλος ειναι αυτος, αλλα μακαρι να ηταν μπατιρης".
    αλλα αν βρεις εναν ανθρωπο οπως τον θελεις κι απλα επιβιωνει, χωρις να του περισσευουν, δεν θα τον απορριψεις επειδη δεν ειναι πλουσιος.
    αλλα αν καποιος δεν εχει λεφτα και ολως τυχαιως, ειναι και μισογυνης, ειναι και ασχημος, ειναι και μαλακας, ειναι και απωθητικος σεξουαλικα, ειναι και ψιλοβλακας, θα τον απορριψεις συνολικα και οχι επειδη δεν εχει λεφτα. επειδη ειναι ψιλοβλακας ομως, ειναι ικανος να λεει οτι τον απεριψες για τα λεφτα, για να μην ασχοληθει να βελτιωσει 5 πραγματα (εστω οσα βελτιωνονται ) επανω του.

κατα τα αλλα προικοθηρες, υπαρχουν και γυναικες και ανδρες. ασχολουμαστε με οσους δεν ειναι. και τους βρισκουμε .

Senior Member
    Υποτιμάς την νοημοσύνη των γυνναικών και των ανδρων του φόρουμ.Βεβαίως και έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις αυτή την άποψη κανένας δεν σου το απαγορεύει αλλά σκέψου κάτι απλό θεωρείς πως όλοι έχουν λάθος άποψη και εσύ την σωστή;

Υπάρχουν κοπέλες που είναι σαν τα κρύα τα νερά και ξεποδαριάζονται στην ορθοστασία για λιγότερα από 600 ευρώ, που έχουν βιώσει την κρίση της χώρας στο πετσί τους 10 χρόνια, που έχουν αντιληφθεί πως ο πλούσιος άντρας που θα τους βγάλει από αυτή την κατάσταση είναι όνειρο απατηλό. Λες όλες αυτές να μένουν μόνες τους χωρίς σχέση περιμένοντας τον πρίγκηπα με τα λεφτά που κατά πάσα πιθανότητα σε μία διαλυμένη χώρα δεν θα τους χτυπήσει ποτέ τη πόρτα να τις βγάλει από αυτή τη ζωή; Αν σκέφτεσαι έτσι για τις γυναίκες υποτιμάς την νοημοσύνη τους και να είσαι σίγουρος πως δεν θα σταθεί ποτέ μια γυναίκα διπλα σε καποιον που υποτιμάει την νοημοσύνη της

Senior Member
    Αυτο συμβαινει?κ που το ξερεις εσυ ρε φιλε?προσβαλλεις πολλες γυναικες που εργαζονται,ειναι ανεξαρτητες κ δεν κρεμονται απο τα α.....α του αντρα τους!ελα σε παρακαλω!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Αυτο συμβαινει?κ που το ξερεις εσυ ρε φιλε?προσβαλλεις πολλες γυναικες που εργαζονται,ειναι ανεξαρτητες κ δεν κρεμονται απο τα α.....α του αντρα τους!ελα σε παρακαλω!
    Πες τα pink floyd... Και μετά έχει το θράσος να λέει ότι δεν μας προσβάλλει κι ότι πετάει ο γάιδαρος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πες τα pink floyd... Και μετά έχει το θράσος να λέει ότι δεν μας προσβάλλει κι ότι πετάει ο γάιδαρος...
    Αγαπη μου γλυκια δεν θελει να το καταλαβει!ειναι απολυτως κ δεν δεχεται κουβεντα!εγω ειχα μια σχεση παλια κ τις περισσοτερες φορες εγω κερναγα καφε!οχι οτι με ενοχλει αλλα ποτε δεν κοιτουσα τα χρηματα στον αντρα!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Αγαπη μου γλυκια δεν θελει να το καταλαβει!ειναι απολυτως κ δεν δεχεται κουβεντα!εγω ειχα μια σχεση παλια κ τις περισσοτερες φορες εγω κερναγα καφε!οχι οτι με ενοχλει αλλα ποτε δεν κοιτουσα τα χρηματα στον αντρα!
    Το ίδιο κι εγώ, γι' αυτό και δεν ανέχομαι αυτή τη συμπεριφορά! Στην τελευταία σχέση που είχα, είχα ξοδέψει ένα σωρό χρήματα στα αεροπορικά εισιτήρια πήγαινε - έλα κι έρχεται τώρα αυτός να μας πει ότι κοιτάμε τα λεφτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι, χωρίς παρεξήγηση? Απλά απορία, χωρίς να θέλω να προσβαλω. Λέτε στον τύπο ότι δεν τον προτιμούν οι γυναίκες γιατί ίσως είναι άσχημος. Αν έλεγα εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα είχα φάει τρελό κράξιμο και θα με λέγατε ξανά επιφανειακή. Τώρα γιατί λέτε για εμφάνιση? Φιλικά ρωτάω.
    Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την εμφάνιση στον άντρα. Πιστεύω στη γυναίκα είναι μετραει μια καλή εμφάνιση για να την προσέξει (πραγματικά) κάποιος, ενώ στον άντρα μετράνε αλλά πράγματα (το πόσο ωραία κάνει να αισθάνεται μια γυναικα, πόσο την φροντίζει, το χιούμορ). Μπορεί και εγώ να είμαι λάθος και απλά να έχουμε διαφορετικές απόψεις

Τέλος παντων, με το παιδί αυτό έχουμε αραιώσει να μιλάμε και πιστεύω κι εγώ ότι το παίζει καλός γιατί θέλει σεξ . Αν ξαναστείλει θα απαντήσω κι θα τον έχω σταντ μπάι για καμιά βόλτα όταν έρθει Αθήνα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πριν λίγες μέρες μου άρεσε αρκετά, αλλά τώρα νιώθω σαν να ξεφουσκωσε όλο αυτο γιατί δεν μπορώ να τον πιστέψω και μου είπατε κι εσείς ότι με κοροιδευει.
    Πάντως είμαι καλύτερα και έχω επικεντρωθεί στον εαυτό μου. Βγήκα μια βόλτα και ειδα άτομα που κάποτε θεωρούνταν ελκυστικά να έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους, ακόμα και μια φίλη μου που κάποτε ήταν πολύ όμορφη και τώρα έχει παχύνει και είναι ατημέλητη.
    Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο ποτέ. Γκόμενο θα συνεχίσω να ψάχνω, δεν θα σταματήσω τα ραντεβού και τι γνωριμίες αλλά με βοήθησε κι μια συζήτηση με ψυχολόγο που μου είπε να κοιτάω αν μου αρέσει εμένα ο άλλος και όχι αν του αρέσω εγώ.

Εξάλλου όσοι γνωστοί με είδαν πρόσφατα μόνο κομπλιμέντα μου έκαναν και ανέβηκα πολύ ψυχολογικά. Η οικογένεια μου είναι περήφανοι όταν κυκλοφορούν μαζί μου.

george1520
    Guest
    "Πάντως είμαι καλύτερα και έχω επικεντρωθεί στον εαυτό μου. Βγήκα μια βόλτα και ειδα άτομα που κάποτε θεωρούνταν ελκυστικά να έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους, ακόμα και μια φίλη μου που κάποτε ήταν πολύ όμορφη και τώρα έχει παχύνει και είναι ατημέλητη"

Έτσι επικεντωθηκες στον εαυτό σου; Αυτό σου είπαμε όλο αυτό το διάστημα; Σου είπαμε "εντόπισε ξανά όσους θεωρεις ελκυστικούς και ευχόμαστε να σταματήσουν να είναι για να νιωσεις καλά εσύ;" Πιστεύεις πως αν σταματήσουν οι άλλοι να είναι ελκυστικοι τότε θα τραβήξεις τα βλέμματα των υπολοιπων;

Page 18 of 51 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast