Results 256 to 270 of 753
-
08-05-2020, 20:08 #256
Κοιτάξτε η αλήθεια είναι ότι παίζει ένα ρόλο και το εισόδημα στις σχέσεις.
Ο τύπος που μου είπε ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί είναι άνεργος. Και μου το είπε και άλλο άτομο ότι πιθανόν δεν θέλει σχέση για να μην έχει έξοδα
Τέλος πάντων, αυτός που μιλάγαμε τελευταία αφού ικανοποιήθηκε άλλη μια φορα, μετά δεν συνέχισε τη συζήτηση, ενώ συνήθως λέει ότι έχω δίκιο και κράζει τους τύπους που του λέω ότι έχω βγει. Εκείνος λέει κάνει σχέση και στην πορεία βλέπει αν θα το πάει σοβαρά ή όχι και επίσης δεν είναι καλό το σεξ από το πρώτο ραντεβού γιατί πρέπει να γνωρίσεις λίγο τον άλλον. Μου φαινόταν λογικό άτομο γενικώς αλλά γιατί μόλις τελειώνει μετά δεν έχει όρεξη για να μιλήσουμε?
- 08-05-2020, 22:47 #257
08-05-2020, 22:59 #258
Δύο φορές έχουμε ανταλλάξει μηνυματα λίγο πιο πονηρά
Δεν μου ζητάει φωτό με εσώρουχα και τέτοιες βλακείες
09-05-2020, 01:17 #259george1520GuestΠριν μιλήσετε πονηρα συζητάει κανονικά για αλλά θέματα και μόλις τελειώσει δεν μιλάει?
Τι θα έλεγες σε μια φιλη σου αν σου περιέγραφε όλο αυτό το σκηνικό?
09-05-2020, 09:55 #260
συγνωμη...
δεν βλεπεις τον παραλογισμο σε αυτο που εγραψες;;
σου λεει οτι δεν θελει σεξ απο το πρωτο ραντεβου και ΕΠΙΒΑΛΕΙ cybersex πριν ακομα γνωριστειτε;;;;; για το σαιμπερ δεν χρειαζεται να γνωριστειτε; αντε οποιον παρει ο χαρος;;
και λεω επιβαλει, διοτι εσυ δεν κανεις το αντιστοιχο. εσυ του κανεις το χανουμακι κι αυτος τελειωνει και φευγει. εσυ τελειωνεις;;; (οχι).
η γνωμη μου ειναι οτι σε δουλευει κι αυτο που εχει στο μυαλο του ειναι μονο το σεξ.
για τον ιδιο λογο εξαφανιζεται μολις το πετυχει..
οταν σου ξαναπει οτι θελει να γνωριστει πριν κανει σεξ και οχι στο πρωτο ραντεβου, ρωτα τον τοτε γιατι ζηταει σαιμπερ σεξ ενω ειστε δυο αγνωστοι...
10-05-2020, 02:04 #261
10-05-2020, 07:40 #262
Η συλλογιστική της Lemonpie είναι γεμάτη παραλογισμούς κι αισθάνομαι ότι τόσες σελίδες επί σελίδων που γράφουμε πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
Χρειάζεται μακροχρόνια και πολύ σοβαρή δουλειά με ειδικό για να αλλάξει τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Πρέπει όμως να είναι έτοιμη η ίδια να δεσμευτεί ότι θα δουλέψει με ειδικό και να το παλέψει για να αλλάξει.
Για αυτό και σταμάτησα προσωπικά να συμμετέχω στο θέμα.
10-05-2020, 10:50 #263
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εχει συμβει. διαφορετικα θα ειχες καποια που να σουα ρεσει διπλα σου και θα ηταν το ζωντανο παραδειγμα, οτι οι γυναικες δεν θελουν μονο λεφτα...
αυτα που αναφερεις , ειναι δικαιολογιες προς τον εαυτο σου, για να μην δεις τις δικες σου ευθυνες στο γιατι δεν σε προτιμουν οι γυναικες.
κατ αρχας, οι αξιολογες γυναικες, δεν προτιμουν τους μισογυνηδες.
επομενως σου μενουν μονο οι μη αξιολογες.
επειτα, αναφερεις 5 προτερηματα ενος ανθρωπου, και υπαρχουν κι αλλα 15+ , αλλα κανεις φοκους και μαλιστα με μεγαλα γραμματα , μονο στα λεφτα...
αυτο σημαινει απλα, οτι δεν εχεις λεφτα και θελεις να ριξεις εκει την αποτυχια σου.
υπαρχουν πολλα προτερηματα. τα λεφτα, ειναι προτερημα, δεν ειναι ελαττωμα. αν βρεις εναν ανθρωπο που σου αρεσει και εχει και λεφτα, δεν θα πεις "μωρε καλος ειναι αυτος, αλλα μακαρι να ηταν μπατιρης".
αλλα αν βρεις εναν ανθρωπο οπως τον θελεις κι απλα επιβιωνει, χωρις να του περισσευουν, δεν θα τον απορριψεις επειδη δεν ειναι πλουσιος.
αλλα αν καποιος δεν εχει λεφτα και ολως τυχαιως, ειναι και μισογυνης, ειναι και ασχημος, ειναι και μαλακας, ειναι και απωθητικος σεξουαλικα, ειναι και ψιλοβλακας, θα τον απορριψεις συνολικα και οχι επειδη δεν εχει λεφτα. επειδη ειναι ψιλοβλακας ομως, ειναι ικανος να λεει οτι τον απεριψες για τα λεφτα, για να μην ασχοληθει να βελτιωσει 5 πραγματα (εστω οσα βελτιωνονται ) επανω του.
κατα τα αλλα προικοθηρες, υπαρχουν και γυναικες και ανδρες. ασχολουμαστε με οσους δεν ειναι. και τους βρισκουμε .
10-05-2020, 11:09 #264
Υποτιμάς την νοημοσύνη των γυνναικών και των ανδρων του φόρουμ.Βεβαίως και έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις αυτή την άποψη κανένας δεν σου το απαγορεύει αλλά σκέψου κάτι απλό θεωρείς πως όλοι έχουν λάθος άποψη και εσύ την σωστή;
Υπάρχουν κοπέλες που είναι σαν τα κρύα τα νερά και ξεποδαριάζονται στην ορθοστασία για λιγότερα από 600 ευρώ, που έχουν βιώσει την κρίση της χώρας στο πετσί τους 10 χρόνια, που έχουν αντιληφθεί πως ο πλούσιος άντρας που θα τους βγάλει από αυτή την κατάσταση είναι όνειρο απατηλό. Λες όλες αυτές να μένουν μόνες τους χωρίς σχέση περιμένοντας τον πρίγκηπα με τα λεφτά που κατά πάσα πιθανότητα σε μία διαλυμένη χώρα δεν θα τους χτυπήσει ποτέ τη πόρτα να τις βγάλει από αυτή τη ζωή; Αν σκέφτεσαι έτσι για τις γυναίκες υποτιμάς την νοημοσύνη τους και να είσαι σίγουρος πως δεν θα σταθεί ποτέ μια γυναίκα διπλα σε καποιον που υποτιμάει την νοημοσύνη της
10-05-2020, 21:15 #265
11-05-2020, 11:23 #266
11-05-2020, 19:55 #267
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
11-05-2020, 20:30 #268
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-05-2020, 13:54 #269
Να ρωτήσω κάτι, χωρίς παρεξήγηση? Απλά απορία, χωρίς να θέλω να προσβαλω. Λέτε στον τύπο ότι δεν τον προτιμούν οι γυναίκες γιατί ίσως είναι άσχημος. Αν έλεγα εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα είχα φάει τρελό κράξιμο και θα με λέγατε ξανά επιφανειακή. Τώρα γιατί λέτε για εμφάνιση? Φιλικά ρωτάω.
Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την εμφάνιση στον άντρα. Πιστεύω στη γυναίκα είναι μετραει μια καλή εμφάνιση για να την προσέξει (πραγματικά) κάποιος, ενώ στον άντρα μετράνε αλλά πράγματα (το πόσο ωραία κάνει να αισθάνεται μια γυναικα, πόσο την φροντίζει, το χιούμορ). Μπορεί και εγώ να είμαι λάθος και απλά να έχουμε διαφορετικές απόψεις
Τέλος παντων, με το παιδί αυτό έχουμε αραιώσει να μιλάμε και πιστεύω κι εγώ ότι το παίζει καλός γιατί θέλει σεξ . Αν ξαναστείλει θα απαντήσω κι θα τον έχω σταντ μπάι για καμιά βόλτα όταν έρθει Αθήνα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πριν λίγες μέρες μου άρεσε αρκετά, αλλά τώρα νιώθω σαν να ξεφουσκωσε όλο αυτο γιατί δεν μπορώ να τον πιστέψω και μου είπατε κι εσείς ότι με κοροιδευει.
Πάντως είμαι καλύτερα και έχω επικεντρωθεί στον εαυτό μου. Βγήκα μια βόλτα και ειδα άτομα που κάποτε θεωρούνταν ελκυστικά να έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους, ακόμα και μια φίλη μου που κάποτε ήταν πολύ όμορφη και τώρα έχει παχύνει και είναι ατημέλητη.
Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο ποτέ. Γκόμενο θα συνεχίσω να ψάχνω, δεν θα σταματήσω τα ραντεβού και τι γνωριμίες αλλά με βοήθησε κι μια συζήτηση με ψυχολόγο που μου είπε να κοιτάω αν μου αρέσει εμένα ο άλλος και όχι αν του αρέσω εγώ.
Εξάλλου όσοι γνωστοί με είδαν πρόσφατα μόνο κομπλιμέντα μου έκαναν και ανέβηκα πολύ ψυχολογικά. Η οικογένεια μου είναι περήφανοι όταν κυκλοφορούν μαζί μου.
12-05-2020, 14:02 #270george1520Guest"Πάντως είμαι καλύτερα και έχω επικεντρωθεί στον εαυτό μου. Βγήκα μια βόλτα και ειδα άτομα που κάποτε θεωρούνταν ελκυστικά να έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους, ακόμα και μια φίλη μου που κάποτε ήταν πολύ όμορφη και τώρα έχει παχύνει και είναι ατημέλητη"
Έτσι επικεντωθηκες στον εαυτό σου; Αυτό σου είπαμε όλο αυτό το διάστημα; Σου είπαμε "εντόπισε ξανά όσους θεωρεις ελκυστικούς και ευχόμαστε να σταματήσουν να είναι για να νιωσεις καλά εσύ;" Πιστεύεις πως αν σταματήσουν οι άλλοι να είναι ελκυστικοι τότε θα τραβήξεις τα βλέμματα των υπολοιπων;