Originally Posted by
Ορέστης
Ηθελα να την κανω να αισθανεται υπεροχα. Οχι για επωφεληθω κατι απο αυτο. Απλα ετσι ενιωθα. Ξενυχτουσα ψαχνοντας στο γκουγκλ ενδιαφεροντα μερη που θα μπορουσα να την παω. Πηγαινα τα επισκεπτομουν μονος μου για να δω ιδιοις ομασοι αν ειναι ωραια. (τι βλακας! Καλυτερα να εμενα σπιτι να μιλαγαμε). Φοβομουν μηπως βαρεθει οταν βγουμε. Και οταν βγηκαμε ειχα συνεχεια αγχος αν περναει καλα. Ανησυχουσα μηπως πω ή κανω κατι λαθος - το παραμικρο. Εστω μια λεξη μπορει να τα χαλασει ολα.
Πως λοιπον θα εκανα κινηση να την φιλησω οταν μου εδωσε το πρασινο φως; Ναι το ειδα, ναι, ενιωσα την παρορμηση, αλλα δεν ημουν απολυτα σιγουρος. Καποιος που δεν την αγαπουσε, θα εκανε κινηση, κι αν αυτη τραβιοταν, ολα καλα, δεν εχασε τιποτα. Εγω ομως, θα εχανα τον κοσμο, γιατι το πιο σημαντικο για μενα ηταν να την βλεπω να χαιρεται και να χαμογελα.
Υπαρχει επομενως αλλη μια αιτια για να μην κανει ενας αντρας κινηση: Το να ειναι ερωτευμενος.
Ο ερωτας ειναινενα συναισθημα που σε κανει να βαζεις τις αναγκες του αλλου πανω απο τις δικες σου. Και αυτο σε κανει κακο στο φλερτ. Οι γυναικες θελουν ισχυρους και εγωιστες αντρες, που χρησιμοποιουν στρατηγικη. Οι ερωτευμενοι παιρνουν τον πουλοπουλο.