Results 256 to 270 of 312
Thread: Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως?
-
30-06-2020, 20:21 #256
- 05-07-2020, 10:12 #257
Δεν έχει σημασία που θα γνωριστείτε. Και στο ίντερνετ να είναι, κάποια στιγμή θα κανονίσετε να βρεθείτε. Δεν είναι πρόβλημα αυτό.
13-07-2020, 10:12 #258
Καλησπέρα.
Ήδη έχω δρομολογήσει κάποια πράγματα σχετικά με τι θα ασχοληθώ στο μέλλον, έχω και δουλειά να με περιμένει οπότε θα έχω κάποια ευκαιρία πιστεύω.
Όσον αφορά το παιδί που λέω εδώ, έχω ξενερώσει πάλι.
Βγήκαμε και σε κάποια φάση άρχισε να με ρωτάει αν μου άρεσε ποτέ κάποιος από τη σχολή. Του είπα όχι ( ενώ μου άρεσε κάποιος από την κοινή μας παρέα).
Και μετά με ρώτησε με ποιον κοινό γνωστό μας θα πήγαινα. Στην αρχή είπα με κανέναν και στο τέλος είπα "με εσένα" και όταν το άκουσε τα έχασε, είπε " αλήθεια λες τώρα; το εννοείς;Ευχαριστώ" και έκανε σαν να μην του είχε περάσει από το μυαλό.
Μετα όμως με ρώτησε και καλά για πλάκα αν θα πήγαινα με αυτό το παιδί από την παρέα μας ( ήταν ένας που σας είχα γράψει εδώ οτι μου την έπεφτε, εμένα μου άρεσε, αλλά τότε είχα κόμπλεξ με το σώμα μου και δεν έκανα κάτι μαζί του).
Το έχει κάνει κι άλλες φορές αυτό το αστείο για τον συγκεκριμένο.
Μετά άρχισε πάλι το τροπαρι ότι εμείς οι γυναίκες στα 25 μας έχουμε πολλές απαιτήσεις και θέλουμε ο άλλος ν είναι κούκλος με λεφτά. Και επειδή τον έχουμε απογοητεύσει οι συνομήλικες σκέφτεται να την πέφτει σε μικρές που έχουν χαμηλότερα standards και πέφτουν πιο εύκολα ( δεν ισχύει απαραίτητα αυτό. Επίσης το λέει δύο χρόνια τώρα και τίποτα δεν γίνεται)
Προφανώς ξενέρωσα πάλι και όταν αποχαιρετιομασταν τον φίλησα πεταχτά και βιαστικά, και τοτε με πήρε αγκαλιά ( έτσι κάνει σχεδόν πάντα) και μου είπε να ξαναβρεθούμε.
Ε συγγνώμη τώρα, έχω άδικο που ξενερώνω και του λέω μετά για άλλους; Και εγώ δεν λέω ψέματα όπως αυτός! Για μια κοπέλα που απλώς έβγαιναν είχε πει ότι τα είχαν φτιάξει και μου έλεγε και πώς το έκαναν (χωρίς να ρωτήσω τίποτα).
13-07-2020, 10:15 #259
Επίσης την επόμενη ημέρα μου έστειλε ότι μας είδαν κάτι φίλοι του ( που δεν τους έχω ξανακουσει) και τον ρωτούσαν ποια είμαι και ότι πιστεύουν ότι κάτι παίζει μεταξύ μας.
13-07-2020, 11:25 #260
μηπως βγαινει μαζι σου για να νομιζουν οι φιλοι του οτι εχει σχεση, επειδη εχει κομπλεξ που ειναι μονος;
μετα απο αυτο που του ειπες και του τονωσε μεν την αυτοπεποιθηση, αντεδρασε ομως σαν να σε εχει εντελως εξω απο την περιπτωση της υποψηφιας, εδειξε σαν να σε βλεπει μονο φιλικα. αυτο που λεει καποιος "σ αγαπω" κι ο αλλος απανταει "ευχαριστω"...
13-07-2020, 11:32 #261
Δεν το αποκλειω, γιατι συνηθιζει να λεει ψευτικες ιστοριες με γκομενες.
Μα γιατι, ομως, να με βλεπει μονο φιλικα; τι παραπανω θελει απο μια γυναικα; σορυ αν ακουγεται καπως, αλλα ποσες ευκαιριες σαν εμενα θα εχει;
Ισα ισα ειμαι πολυ καλη γι αυτον νομιζω. Υπο διαφορετικες συνθηκες, αν ειχα δηλαδη παραπανω επιλογες, δεν θα εδινα σημασια.
Ειναι εμφανισιμος και καλο παιδι, ομως δεν με τραβαει οσο αλλοι που μου αρεσαν
13-07-2020, 14:10 #262
δεν το ξερω βρε λεμον, εκεινον πρεπει να ρωτησεις.
μη νομιζεις οτι αν καποια γυναικα ειναι αντικειμενικα εμφανισιμη, την θελουν ΟΛΟΙ για σχεση, η εστω για σεξ. γουστα ειναι αυτα. μπορει να εισαι μια χαρα, αλλα να μην σε βλεπει ερωτικα καποιος.
εκεινος, αν και και εμφανισιμος και καλο παιδι, δεν σε τραβαει. μπορει κι εσυ, αν και εμφανισιμη και καλο κοριτσι, να μην τον τραβας ερωτικα. αμοιβαιο...
13-07-2020, 14:48 #263
Είχα την εντύπωση πως τα αγόρια ενδίδουν σχετικά εύκολα, γιατί θέλουν σεξ
Έτσι νομιζα απο διάφορα σάιτ που εχω διαβάσει.
Και όταν κάποια εγραψε "δεν με θέλει, με βλέπει σαν φίλη" της ελεγαν "πρέπει να είσαι πολύ άσχημη για να σε δει ενα αγόρι φιλικά" και επικρατεί η αποψη οτι οι αντρες δεν βλεπουν φιλικα τις γυναικες, μονο υπο εξαιρετικες συνθηκες( γνωριμια απο πολυ μικρα, να μην ειναι η αλλη εμφανισιμη)
Εσείς τι γνώμη έχετε;
13-07-2020, 15:12 #264
ισχυει, αλλα ο συγκεκριμενος ειναι ειτε παρθενος ειτε πολυ απειρος κι επιπλεον, συνεσταλμενος.
οχι, το να μην την βλεπει ουτε για μια ξεπετα, δεν εχει να κανει με ομορφια. μπορει να ειναι πολυ ασχημη και να παει μαζι της 1-2 φορες για την εμπειρια. εχει να κανει με το αν δειχνει σεξουαλικα διαθεσιμη.
πχ ηξερα παλια μια, πολυ μετρια. οχι τερας, αλλα παντως ουτε ομορφη, ουτε καλο σωμα και αρκετα περιττα κιλα. με το που αρχιζε να μιλαει με καποιον ξεκινουσε να του λεει σεξουαλικες εμπειριες, οτι ειναι προθυμη για τριγωνα, τετραγωνα, πεντασγωνα, ε εβρισκε συνεχεια για μερικες ξεπετες. δεν θελει ομορφια. σχεση βεβαια, με τπτ...
13-07-2020, 16:24 #265
[QUOTE=Remedy;1121916]ισχυει, αλλα ο συγκεκριμενος ειναι ειτε παρθενος ειτε πολυ απειρος κι επιπλεον, συνεσταλμενος.
οχι, το να μην την βλεπει ουτε για μια ξεπετα, δεν εχει να κανει με ομορφια. μπορει να ειναι πολυ ασχημη και να παει μαζι της 1-2 φορες για την εμπειρια. εχει να κανει με το αν δειχνει σεξουαλικα διαθεσιμη.
πχ ηξερα παλια μια, πολυ μετρια. οχι τερας, αλλα παντως ουτε ομορφη, ουτε καλο σωμα και αρκετα περιττα κιλα. με το που αρχιζε να μιλαει με καποιον ξεκινουσε να του λεει σεξουαλικες εμπειριες, οτι ειναι προθυμη για τριγωνα, τετραγωνα, πεντασγωνα, ε εβρισκε συνεχεια για μερικες ξεπετες. δεν θελει ομορφια. σχεση βεβαια, με τπτ...[/QUOTE]
Ο Χριστός κι η Παναγία...
Ενας παρθενος πιστευετε προτιμαει μια μετρια ή μια ομορφη;
τελος παντων, το θεμα ειναι οτι τωρα κοιταω τον εαυτο μου σε αυτη τη φαση και το μελλον μου
ασχολουμαι με πραγματα που μου αρεσουν και πιστευω θα καταφερω να κανω φιλιες καποια στιγμη
με αυτον συνεχιζω να βγαινω αλλα χαλαρα, δεν τρελαινομαι κιολας για παρτη του
ισως αμα μου ερθει να βγω και με κανεναν αλλον
μου εστειλαν κι αλλοι στο φβ ή στο ινστα αυτες τις μερες και παλι τα ιδια. δηλ. στην αρχη το επαιζαν σοβαροι και μετα αρχιζαν τις γνωστες μαλακιες, χωρις εγω να εχω δωσει καποιο δικαιωμα
13-07-2020, 16:59 #266
δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος κανονας.
ολοι προτιμανε μια να τους αρεσει. το "αρεσει", συμφωνα με τα υποκειμενικα γουστα του καθενα.
τωρα, αλλοι θα κανουν συμβιβασμο και με ασχημοτερη απ τα γουστα τους, αλλοι δεν θα κανουν και θα ψαχνουν μια να τους αρεσει ΠΟΛΥ.
και αυτο να συνεχισεις να κανεις. κανε τις δραστηριοτητες σου, κανε και ανοιγματα στους ανθρωπους για φιλιες και παρεες και καποια στιγμη θα προκυψει και το αμοιβαιο ερωτικο ενδιαφερον με καποιον.
13-07-2020, 17:05 #267
13-07-2020, 17:22 #268
13-07-2020, 17:24 #269
13-07-2020, 17:34 #270