δεν σε κανουν οι αλλοι να νιωθεις ασχημα, αλλα ο πληγωμενος εγωισμος σου :)
Printable View
Όσοι ανακοινώνουν με βαρύγδουπες δηλώσεις ότι αποχωρούν από το φόρουμ, 9 στις 10 φορές επιστρέφουν.
Όσοι πάλι κάνουν ignore σε κάποιον, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο διαβάζουν τα μηνύματά του αλλά τις περισσότερες φορές θα του απαντήσουν κιόλας. Για τελευταία φορά...
οργη αλλα και κουραση απο τα κοριτσακια που αδυνατουν να προσγειωθουν και να δειξουν κατανοηση με τη κατασταση γυρω τους. τι προβληματα να εχει αραγε μια που απο μικρη την περνουσαν στις ταξεις επειδη ηξερε να κουνιεται και ηταν ομορφη και θελαν ολοι να τη πηδηξουν ? ετσι πηρε και το πτυχιο, ετσι βρηκε και γρηγορα δουλεια και βολευτικε, και φυσικα δεν ειχε και κανενα σεξουαλικο προβλημα αφου ολοι της την πεφταν και δεν ηξερε ποιον να επιλεξει. δεν ειχαν αλλα προβληματα κι ετσι καταντησαν να ασχολουνται με ολα τα ανουσια. αν ο αντρας που θα επιλεξουν ειναι γυμνασμενος ή οχι (διαφορετικα δεν αξιζει να πανε μαζι του), αν χωρισε η Μενεγακη, αν γαμηθηκε η Βισση, κι εκλασε η Βανδη. πακετο αν ειπαμε τον gay πουστη και το transexual τραβελι. anything else κοριτσακια ? τι να μου πουν εμενα ολα αυτα οταν δεν εχει μαθει καποια στο αγχος, τη πιεση, τη στενοχωρια. δεν εχουν να μου πουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. μπαινουν στο epsychology και τα μικρουλια πετανε και μια κλισε φρασουλα και οριστε κατι καναν μπορουν πλεον να το παιζουν και υπερανω!
σωστα, και το οτι δε κανουν ολες πρωκτικο, σαν σεξουαλικο προβλημα μετραει. γιαυτο αστις ελληνιδες και τραβα με κανα ρωσιδελι ή οτι αλλο να βρεις κι εσυ την υγεια σου. πρεπει να υπαρξει διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στις ελληνιδες και τις υπολοιπες γυναικες, γιατι πολυ απλα οι ελληνιδες με τετοια συμπεριφορα ΔΕΝ ειναι γυναικες!
α ολα κι ολα, ο ΚΕΝΟ τα θελει ολα! αμα η αλλη δε σου δινεται ολοκληρωτικα, τι να την κανεις ?
ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα φιλε μου, αλλα στο συγκεκριμενο σου εγραψα απλα πως προτιμαω την αλλη.
α ρε Κενούλι, μικρέ και ευαίσθητε χικικομόρι...
τις οποιες δεν χρειαζεται να επαναλαμβανετε και προπαντων να κουτσομπολευτε. εκτος αν εχω τοσο ενδιαφερον πια, ειδικα οταν λεω κατι το αρνητικο. εχουμε πιξει απο κουτσομπολες εδω που κοιταν τις ζωες των αλλων κρινωντας τι γραφουν και τι νομιζουν, μα οχι τη δικια τους. πρωτοτυπηστε κοιταζωντας τα μουτρα σας, και γραψτε και κατι δικο σας. και φορεστε καμια σαλιαρα και καμια πιπιλα γιατι ειστε νεουδια ακομα εδω. αυτα καληνυχτιζω γιατι εχω ραντεβουδακι.
χαλια.....