εγω προσωπικα συζητηση κανω..δεν πλακωνομαι ουτε θελω να σαπισω κανεναν!
Printable View
Λοιπον,εμενα παλι η Χρυση αυγη δεν με τρομαξε ποτε,ηταν θεμα χρονου να πεταξει την μασκα και να δειξει το πραγματικο της προσωπο...
αυτοι που με τρομαζουν περισσοτερο ειναι ολοι οι αλλοι που η μασκα τους εχει γινει ενα με το πετσι τους και δεν λεει να πεσει με τιποτα...σαν μεταλλαγμενη καραμελιτσα εχει καταντησει πια η δημοκρατια στο στομα ολων..
Εξαιρειται η Λιανα σαν φωτεινος φαρος εν τω μεσω τρικυμιας.....
ρε κασιδιαρη,το σηκωσες που το σηκωσες το ρημαδι... τοσοι αλλοι εκει μεσα.. την Λιανα βρηκες ναχτυπησεις...
Επισης αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση.. ηταν η σταση της εκπροσωπου του συνασπισμου που εφαγε το νερο στα μουτρα και δεν εκανε καν την καθολα ανθρωπινη κινηση να σκουπιστει... μου επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ποσο τραγικα στενοφορεμενο ειναι το κοστουμι του δηθεν.. που φορανε οσοι αποφασιζουν να ασχοληθουν με την πολιτικη....
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις βοιντ... Σωστά τα ανέπτυξες!! Το ξύλο και η βία δε θα εξυγιάνει το πολιτικό σύστημα αλλά θα του ανοίξει ακόμα μια πληγή. Δηλαδή αν αρχίσουμε όλοι το ξύλο για τις αδικίες που μας συμβαίνουν στη ζωή μας δε θα γίνουμε ζούγκλα με ξυλοδαρμούς κ δολοφονίες; Είναι κ ασύμφορο βρε αδερφέ, δε χωράνε τα νοσοκομεία τόσους τραυματίες :p.
Και πραγματικά δεν είμαι υπέρμαχος ούτε της Λάνιας ούτε του ΚΚΕ :p. Όταν τα επιχειρήματα αντικαθίστανται με ξύλο λείπει η λογική και ο παραλογισμός κ η ακυβερνησία παίρνουν τη θέση της..
Υ.Γ. βοιδίστικη από το voidιστικη ε? Όταν το πρωτοδιάβασα κατάλαβα ότι ήταν από το βο (ι) δι και λέω καλά μιλάει σοβαρά κατα τα άλλα και τι είναι αυτό που γράφει.χαχαχαχα
Παντως αν χρειαστεις προστασια εχω μια αποθηκουλα στην πισω αυλη...δεν πιστευω να εχεις και την απαιτηση να την καθαρισω...στρωνεις μια κουρελου για να κοιμασε και μπορεις να κρυφτεις για μηνες... αντε και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα τρως και κρεας καθε κυριακη.. τις αλλες χαρουπια..