Το θέμα της ημέρας - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 196 FirstFirst ... 2868767778798088128178 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 2930
    Banned
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ταιμ-αουτ δεν κουραστήκατε ?
    εγω προσωπικα συζητηση κανω..δεν πλακωνομαι ουτε θελω να σαπισω κανεναν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ειναι δυνατον οι Ελληνες να μην εχουν φαρμακα,να εξαθλιωνονται,να μην εχουν να φανε,να μην δουλευουν και να κανεις πορειες για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων??οχι πειτε μου ρε παιδι μου!
    και εγω λαθρομεταναστης ειμαι, εχεις προβλημα και μαζι μου?

Senior Member
    Λοιπον,εμενα παλι η Χρυση αυγη δεν με τρομαξε ποτε,ηταν θεμα χρονου να πεταξει την μασκα και να δειξει το πραγματικο της προσωπο...
    αυτοι που με τρομαζουν περισσοτερο ειναι ολοι οι αλλοι που η μασκα τους εχει γινει ενα με το πετσι τους και δεν λεει να πεσει με τιποτα...σαν μεταλλαγμενη καραμελιτσα εχει καταντησει πια η δημοκρατια στο στομα ολων..
    Εξαιρειται η Λιανα σαν φωτεινος φαρος εν τω μεσω τρικυμιας.....

ρε κασιδιαρη,το σηκωσες που το σηκωσες το ρημαδι... τοσοι αλλοι εκει μεσα.. την Λιανα βρηκες ναχτυπησεις...

Επισης αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση.. ηταν η σταση της εκπροσωπου του συνασπισμου που εφαγε το νερο στα μουτρα και δεν εκανε καν την καθολα ανθρωπινη κινηση να σκουπιστει... μου επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ποσο τραγικα στενοφορεμενο ειναι το κοστουμι του δηθεν.. που φορανε οσοι αποφασιζουν να ασχοληθουν με την πολιτικη....
    Last edited by nflu; 07-06-2012 at 21:26.

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    κοιτα αξλ εγω μιλαω πολυ σοβαρα..αν θες να κανεις την πλακα σου εσυ κανε την!εγω δεν εχω τετοια κεφια ομως..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    κοιτα αξλ εγω μιλαω πολυ σοβαρα..αν θες να κανεις την πλακα σου εσυ κανε την!εγω δεν εχω τετοια κεφια ομως..
    εντελως σοβαρα μιλαω

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Βρε μνημόνιο μισό λεπτάκι...
    είπες κάτι παρα πολύ σωστό..όντως είναι ότι πιο βίαιο να μην έχεις δουλειά..επίσης είναι ότι πιο βίαιο να έχεις καρκίνο και να μην σου παρέχονται φαρμάκα..σου ξεφτιλίζουν την ίδια σου την ύπαρξη.
    Η καθημερινότητά μας είναι ωμή και βίαιη, δε βρίσκουμε ησυχία πουθενά.
    Αλλά εγώ σου έχω δύο ερωτήσεις:
    1) το ότι υπάρχουν σαφώς πιο βίαιες καταστάσεις αυτό εννοείται..αλλά ούτως ή άλλως, το γεγονός ότι όλα τα πράγματα δεν εχουν βαρύττητα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καθόλου. π.χ. μια κλοπή έχει σαφώς μικρότερη βαρύτητα και θίγει διαφορετικά έννομα αγαθά σε σχέση με ένα βιασμό έτσι δεν είναι? αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί...γιατί μπορεί να κλείσουμε όλους τους βιαστές στη φυλακή και να μη βιάζεται πλέον κανείς αλλά θα συνεχίσουν να υφιστάται κλοπές, και τότε θα πρέπει αν δοθεί μια λύση. Με αυτή τη λογική λοιπόν, τη δική μου βοιδίστικη, το γεγονός ότι η γλώσσα της Κανέλλη, ή οι πράξεις της ή το στυλ της εμμέσως έχουν τροφοδοτήσει βία, δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος, ο οποίος τη βία αυτή που νιώθεις εσύ κι εγώ (καθότι γιος γιατρού), της ανεργίας, του μην έχω που την κεφαλή κλίνειν, δεν την έχει νιώσει ώστε να έχει ένα άλλοθι ρε αδελφε΄, αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, πορώθηκε τόσο πολύ που άσκησε βία, διότι θεωρεί τον εαυτό του καθαριστή του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι καθαριστής αυτός βρε κοριτσάκι. Καθαριστής είμαστε εγώ κι εσύ και ο α και ο β και κανένας άλλος ******* κομματόσκυλος που απλώς από μικρός υιοθέτησε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Αν με ρωτήσεις λοιπόν εμένα ως βοιντ θα σου πω ότι πρώτον δε θέλω κανέναν μπατμαν να με σώσει από την κατάσταση που έχω περιέλθει. Και αν ήθελα τόσο πολύ να φάει ξύλο κάποιος, θα πήγαινα να το κάνω και μετά δε θα έτρεχα να κρυφτώ από το αυτόφωρο. Και για να ολοκληρώσω από εκεί που ξεκίνησα ήθελα απλώς να πω ότι δεν αναιρείται η βία που ασκησε ο ίδιος ο κασιδιαρης. Βία είναι και αυτή. Και να εξαλείψεις από το πολιτικο σύστημα τύπους σαν την Κανέλλη θα σου προκύψουν τύποι σαν τον κασιδιαρη..είναι το παραδειγμα που σου έδωσα παραπάνω.
    2) τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έδωσε γροθιά στο πολιτκό σύστημα και όχι σε μια γυναίκα που απλώς τη θεωρεί κομμουνιστο-φεμινίστρια επειδή καπνίζει και έχει "γλώσσα"...αν ήθελε να δώσει μπουνιά στο κατεστημένο θα είχε στματήσει να συμμετέχει στην πόλωση που έχει δημιουρηθεί και κινυνεύει να μας διχάσει.

Για μένα ο κάθε Κασιδιάρης και η κάθε κανέλλη πληρώνονται παρα πολύ καλά για να κάνουν αυτό που κάνουν...
    Εγώ όμως και συ και όλοι υποφέρουμε..και σκιζόμαστε μεταξύ για ένα μάτσο πουλημένους που δεν έχει ματώσει ποτέ η μυτούλα τους για τίποτα. Αξίζει πιστεύεις?
    Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις βοιντ... Σωστά τα ανέπτυξες!! Το ξύλο και η βία δε θα εξυγιάνει το πολιτικό σύστημα αλλά θα του ανοίξει ακόμα μια πληγή. Δηλαδή αν αρχίσουμε όλοι το ξύλο για τις αδικίες που μας συμβαίνουν στη ζωή μας δε θα γίνουμε ζούγκλα με ξυλοδαρμούς κ δολοφονίες; Είναι κ ασύμφορο βρε αδερφέ, δε χωράνε τα νοσοκομεία τόσους τραυματίες .
    Και πραγματικά δεν είμαι υπέρμαχος ούτε της Λάνιας ούτε του ΚΚΕ . Όταν τα επιχειρήματα αντικαθίστανται με ξύλο λείπει η λογική και ο παραλογισμός κ η ακυβερνησία παίρνουν τη θέση της..
    Υ.Γ. βοιδίστικη από το voidιστικη ε? Όταν το πρωτοδιάβασα κατάλαβα ότι ήταν από το βο (ι) δι και λέω καλά μιλάει σοβαρά κατα τα άλλα και τι είναι αυτό που γράφει.χαχαχαχα

Senior Member
    εσύ είσαι δικό μας παιδί .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    εσύ είσαι δικό μας παιδί .
    ευχαριστω για την προστασια ΗΛΙΑΝΝΑ, αλλα δεν νομιζω να την χρειαζομαι

Senior Member
    γατί να μαλώνετε ?εμείς είμαστε έλληνες εσύ από κάποια άλλη γη ε και?άλλοι έχουν τις μασέλες.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Παντως αν χρειαστεις προστασια εχω μια αποθηκουλα στην πισω αυλη...δεν πιστευω να εχεις και την απαιτηση να την καθαρισω...στρωνεις μια κουρελου για να κοιμασε και μπορεις να κρυφτεις για μηνες... αντε και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα τρως και κρεας καθε κυριακη.. τις αλλες χαρουπια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Παντως αν χρειαστεις προστασια εχω μια αποθηκουλα στην πισω αυλη...δεν πιστευω να εχεις και την απαιτηση να την καθαρισω...στρωνεις μια κουρελου για να κοιμασε και μπορεις να κρυφτεις για μηνες... αντε και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα τρως και κρεας καθε κυριακη.. τις αλλες χαρουπια..
    θα μου δινεις και νετ η θα πρεπει να σπαω κωδικους Για φετος εχω που να μεινω. Εντωμεταξυ ρωτησε τον Κενο, μπορει να τον σωσει μια τετοια πρωταση

Senior Member
    γατί να μαλώνετε ?εμείς είμαστε έλληνες εσύ από κάποια άλλη γη ε και?άλλοι έχουν τις μασέλες.
    δεν νμζ καποιος να υψωσε φωνη, εγω τουλαχιστον δεν ακουσα τπτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ναι μια φορα που με χουφτωσαν, εβγαλα εναν σουγια απο την τσαντα και του εκοψα του αλλου την καρωτιδα. Αμα φαω φαπα κανω πρωτα κινεζικα βασανιστηρια και μετα κοβω καρωτιδα. Αμα μου τριβονται στο λεωφορειο τραβαω το περιστροφο και πυροβολω στα τετοια του αλλου, και μετα κοβω καρωτιδα. Στο απλο ακομψο φλερτ απλα κανω κεφαλοκελιδωμα μεχρι ασφυξιας. Αχλ θες να γνωριστουμε??
    χαχα..ΘΕΑ!!!! η εμπνευση σε τρελλα κεφια λιλιουμ...το απολαυσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χαχα..ΘΕΑ!!!! η εμπνευση σε τρελλα κεφια λιλιουμ...το απολαυσα...
    εμενα μου φανηκε φτηνο σαν μενου φαστφουντ

Senior Member
    θα μου δινεις και νετ η θα πρεπει να σπαω κωδικους Για φετος εχω που να μεινω. Εντωμεταξυ ρωτησε τον Κενο, μπορει να τον σωσει μια τετοια πρωταση
    Ειπαμε axl μονο λαθρο μεταναστες....