.................
Printable View
.................
Πιεσμένη σε καταλαβαίνω. Θέλω και εγώ διακοπές μακρια από τον κόσμο σε ένα μοναχικό μέρος με ελάχιστο κόσμο, να περάσω ήρεμα και γαλήνια κοντά στην φύση το καλοκαίρι μου και τα μπάνια μου. Παρ'ότι πήγα πέρυσι θέλω να πάω και φέτος χωρίς να σημαίνει οτι δεν περνάω καλά. Η ανάγκη του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική!
Δυστυχως οι διακοπες ειναι μακρινο ονειρο... μου ρχεται να κλαψω....σκεφτομαι το γαλαζιο νερακι ,να σκαει στα ποδια μου και τα μικρουλικα ψαρακια που τρεχουν εξω,εξω...και τα βοτσαλακια....
οχι δεν τρεχουν....θελω να πω κολυμπανε τα ψαρακια
εγω οταν δεν εχω ορεξη να μιλισω - δεν μιλαω και κραταω τις σκεψεις μου για τον εαυτο μου. Οταν καποιος θελει να κοινωποιησει την σκεψη του την λεει και οταν το κανει σε δημοσιο χωρο προφανως θελει και να ακουστει, αλλιως δεν θα το εκανε.
Απο την επομενη φορα που θα θελεις να μας την πεις (την σκεψη σου), Πιεσμενη στελνε και ενα ΠΜ στην Τζοανν να μας λεει "Εγερθιτι"
Ακουω συνεχεια οτι ο λαος εχει φτασει στο σημειο να φηφιζει χωρις να λογαριαζει το ιδεολογικο υποβαθρο των παραταξεων! lol Γιατι ποτε ο λαος ψηφιζε με βαση την ιδεολογια του εκαστοτε κομματος?? Οικογενειοκρατια, οικογενειοκρατια, οικογενειοκρατια... που φυσικα, την πληρωσαμε ακριβα!
Oτι δεν ξερω πια αν εχω την δυναμη να παλεψω για να μην βυθιστω στη καταθλιψη.... δεν εχω κανεναν λογο............
Κι εγω σου το ευχομαι... και ..να σου πω και κατι...? οποτε επεφτα πολυυυυυυυυυυ... αυτο που με καρατουσε..ηταν η περιεργεια.. η περιεργεια να δω τι θα συμβει μετα...αυριο..μεθαυριο..και ποιοσ ερωτασ θα μπει στην ζωη και την καρδια μου... και ξερεισ..ειναι αναποφευκτο..ειναι θεμα χρονου καποιοσ να σε ερωτευτει και να τον ερωτευτεισ κι εσυ.... και οτι και αν ειναι.. θα ειναι ενεση ζωησ... πιστεψε με... αξιζει γι αυτο ..και μονο να σκευτεσαι πωσ αυριο θα ξυμερωσει καινουρια μερα...αληθεια...