Τι σκέφτεστε; - Page 793
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 793 of 1532 FirstFirst ... 2936937437837917927937947958038438931293 ... LastLast
Results 11,881 to 11,895 of 22967
    Senior Member
    .................

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο εδω το ποστ btw γιατι δεν σχολιαστικε ?

-γυναικα εισαι αγρια, δερνεις και βριζεις ? -πωπω καβλα μου ποσο παει ? -20 ευρω τα 15 δευτερολεπτα.
    -αντρα εισαι αγριος, δερνεις και βριζεις ? -σεξισμος, ασκηση βιας, καταλυση της δημοκρατιας, και ποινη φυλακισης μεχρι 15 χρονια.

αυτη ειναι η ισοτητα. μεσα στην ομορφη δημοκρατια σας.
    Εχεις δικιο Κενο,αυτο το ποστ ηταν πολυ σωστο

Senior Member
    Πιεσμένη σε καταλαβαίνω. Θέλω και εγώ διακοπές μακρια από τον κόσμο σε ένα μοναχικό μέρος με ελάχιστο κόσμο, να περάσω ήρεμα και γαλήνια κοντά στην φύση το καλοκαίρι μου και τα μπάνια μου. Παρ'ότι πήγα πέρυσι θέλω να πάω και φέτος χωρίς να σημαίνει οτι δεν περνάω καλά. Η ανάγκη του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Δεν ανοιξα θεμα νομιζω.. ειμαστε στο ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.. ΟΚ??? Τ Ε Λ Ο Σ Εχω που εχω σκατα ψυχολογια δεν θα σου επιτρεψω να μου την κανεις σκατοτερη._
    οταν ειπα θεμα εννοουσα το προβλημα σου, δεν εχω κανενα σκοπο να σου χαλαω την διαθεση, γτ ουτε μπορω να την φτιαξω, ουτε να την χαλασω

Senior Member
    Δυστυχως οι διακοπες ειναι μακρινο ονειρο... μου ρχεται να κλαψω....σκεφτομαι το γαλαζιο νερακι ,να σκαει στα ποδια μου και τα μικρουλικα ψαρακια που τρεχουν εξω,εξω...και τα βοτσαλακια....

οχι δεν τρεχουν....θελω να πω κολυμπανε τα ψαρακια

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Δεν μ ενδιαφερει το τι κανεις εσυ κ πως τα περνας... κ δεν μου επιτρεπεται να πω τι εκανα για το τι εχεις ή δεν εχεις κανει εσυ.. σεβασου τα ποστ των αλλων... μπορει να μην βγαζουν παραπονο αλλα πικρα για καποιο λογο τον οποιο τον ξερουν μονο οι ιδιοι.
    Έχεις απόλυτο δίκιο κι αυτό το πράμα που γράφεις στο "τι σκέφτεστε" και σου κάνουν προσωπική παράθεση
    σα βδέλες ακόμα και σ' άλλα θέματα ενώ δείχνεις ότι δεν έχεις καμιά όρεξη να μιλήσεις
    είναι πολύ σπαστικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Έχεις απόλυτο δίκιο κι αυτό το πράμα που γράφεις στο "τι σκέφτεστε" και σου κάνουν προσωπική παράθεση
    σα βδέλες ακόμα και σ' άλλα θέματα ενώ δείχνεις ότι δεν έχεις καμιά όρεξη να μιλήσεις
    είναι πολύ σπαστικό.
    εγω οταν δεν εχω ορεξη να μιλισω - δεν μιλαω και κραταω τις σκεψεις μου για τον εαυτο μου. Οταν καποιος θελει να κοινωποιησει την σκεψη του την λεει και οταν το κανει σε δημοσιο χωρο προφανως θελει και να ακουστει, αλλιως δεν θα το εκανε.
    Απο την επομενη φορα που θα θελεις να μας την πεις (την σκεψη σου), Πιεσμενη στελνε και ενα ΠΜ στην Τζοανν να μας λεει "Εγερθιτι"

Senior Member
    Ακουω συνεχεια οτι ο λαος εχει φτασει στο σημειο να φηφιζει χωρις να λογαριαζει το ιδεολογικο υποβαθρο των παραταξεων! lol Γιατι ποτε ο λαος ψηφιζε με βαση την ιδεολογια του εκαστοτε κομματος?? Οικογενειοκρατια, οικογενειοκρατια, οικογενειοκρατια... που φυσικα, την πληρωσαμε ακριβα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εχεις δικιο Κενο,αυτο το ποστ ηταν πολυ σωστο
    ναι αλλα ποια θα το παραδεχτει ? οταν τις συμφερει κανουν τα στραβα ματια, οταν δε τις συμφερει λενε για ισοτητα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εγω οταν δεν εχω ορεξη να μιλισω - δεν μιλαω και κραταω τις σκεψεις μου για τον εαυτο μου. Οταν καποιος θελει να κοινωποιησει την σκεψη του την λεει και οταν το κανει σε δημοσιο χωρο προφανως θελει και να ακουστει, αλλιως δεν θα το εκανε.
    Απο την επομενη φορα που θα θελεις να μας την πεις (την σκεψη σου), Πιεσμενη στελνε και ενα ΠΜ στην Τζοανν να μας λεει "Εγερθιτι"
    Tώρα το 'δα τούτο! Πότε είπα βρε εγώ "εγέρθητι"; Όλα μπορεί να μου τα προσάψει κανείς
    εκτός απ' αυτό.

Oτι δεν ξερω πια αν εχω την δυναμη να παλεψω για να μην βυθιστω στη καταθλιψη.... δεν εχω κανεναν λογο............
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Oτι δεν ξερω πια αν εχω την δυναμη να παλεψω για να μην βυθιστω στη καταθλιψη.... δεν εχω κανεναν λογο............
    ..εύχομαι κάποια στιγμή να βγεις από αυτό και να αλλάξει όλο αυτό το σκηνικό.
    Το ξέρω πως τα ευχολόγια δεν παρέχουν πραγματική στήριξη, αλλά εμένα στις μαύρες μου πάντα με βοηθά μια αισιόδοξη κουβέντα...:)

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εύχομαι κάποια στιγμή να βγεις από αυτό και να αλλάξει όλο αυτό το σκηνικό.
    Το ξέρω πως τα ευχολόγια δεν παρέχουν πραγματική στήριξη, αλλά εμένα στις μαύρες μου πάντα με βοηθά μια αισιόδοξη κουβέντα...:)
    .................. :) ...............................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Κι εγω σου το ευχομαι... και ..να σου πω και κατι...? οποτε επεφτα πολυυυυυυυυυυ... αυτο που με καρατουσε..ηταν η περιεργεια.. η περιεργεια να δω τι θα συμβει μετα...αυριο..μεθαυριο..και ποιοσ ερωτασ θα μπει στην ζωη και την καρδια μου... και ξερεισ..ειναι αναποφευκτο..ειναι θεμα χρονου καποιοσ να σε ερωτευτει και να τον ερωτευτεισ κι εσυ.... και οτι και αν ειναι.. θα ειναι ενεση ζωησ... πιστεψε με... αξιζει γι αυτο ..και μονο να σκευτεσαι πωσ αυριο θα ξυμερωσει καινουρια μερα...αληθεια...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    αγάπη δε θέλω τέτοια έχεις δύναμη ΒΓΑΛΤΗΝ ξέρεις τι λόγο ΄εχεις οτι τίποτα δεν είναι δεδομένο όλα έρχονται κ παρέρχονται
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ