Τι σκέφτεστε; - Page 792
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 792 of 1532 FirstFirst ... 2926927427827907917927937948028428921292 ... LastLast
Results 11,866 to 11,880 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ευχαριστω void,εσυ εχεις αλλα χαρισματα...(γλυψιμο μπας και χρειαστουμε δικηγορο..χεχε)
    εχω μια τρελλη διαθεση να κανω και να πω καθαρες βλακειες...και μη βρεθει κανενας καλοθελητης να μου πει γιατι τοσο καιρο τι λες.. γιατι θα κλαψω και παει η καλη μου διαθεση........
    Μπορείς να συνεχίσεις το "αφοδευσεως απανθισμα" από προχθές...
    το είδα αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω ;-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    αχ ναι!!!!ποσο θα ηθελα........αλλα τωρα δεν ειναι πια επικαιρο....η αφοδευση περασε στα καναλια...ή μηπως ημουν προφητης!!!!!!

Senior Member
    Απεδείχθης προφητική συνφορουμίτισσα!!
    Μετά την αφόδευση βέβαια νιώθεις ελαφρύτερος...εγώ γιατί εξακολουθώ να νιώθω ένα βάρος στο στομάχι???
    πάω να φυτέψω φράουλες...
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ευχαριστω void,εσυ εχεις αλλα χαρισματα...(γλυψιμο μπας και χρειαστουμε δικηγορο..χεχε)
    εχω μια τρελλη διαθεση να κανω και να πω καθαρες βλακειες...και μη βρεθει κανενας καλοθελητης να μου πει γιατι τοσο καιρο τι λες.. γιατι θα κλαψω και παει η καλη μου διαθεση........
    και οι "βλακειες" μπορουν να ειναι εξυπνες και διασκεδαστικες, εξαρταται ποιος τις λεει και για ποιο σκοπο. Εχει διαφορα να λες βλακειες για το χαβαλε σου απο το να λες βλακειες οταν εισαι σοβαρος :))))))

Senior Member
    Σκέφτομαι οτί το πιο συχνό φαινόμενο του ανθρώπου είναι να κρίνει. Κρίνει και κρίνει και κρίνει όοοοοοολη την ώρα.... και ξανακρίνει και όλο κρίνει... το σιχάθηκα. Όλοι έχουν να πουν κάτι, μα όλοι έχουν μια γνώμη. Οκ να έχεις την γνώμη σου αλλά όχι όταν είσαι ανίδεος και το χειρότερο είναι να επιμένεις σε αυτή την "γνώμη"... Από τότε που έχουμε ελευθερία χάθηκαν και οι αξίες και τις αντικατέστησαν οι μ...ίες!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκέφτομαι οτί το πιο συχνό φαινόμενο του ανθρώπου είναι να κρίνει. Κρίνει και κρίνει και κρίνει όοοοοοολη την ώρα.... και ξανακρίνει και όλο κρίνει... το σιχάθηκα. Όλοι έχουν να πουν κάτι, μα όλοι έχουν μια γνώμη. Οκ να έχεις την γνώμη σου αλλά όχι όταν είσαι ανίδεος και το χειρότερο είναι να επιμένεις σε αυτή την "γνώμη"... Από τότε που έχουμε ελευθερία χάθηκαν και οι αξίες και τις αντικατέστησαν οι μ...ίες!
    εδω κρινουν και τα μικροβια, οταν βαλεις σε μια σκαφη με νερο γεματη μικροοργανισμους αλατι στην μια ακρη μαζευονται στην απεναντι ακρη. Περιμενεις απο το πιο εξελιγμενο ειδος να μην εχει κριση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εδω κρινουν και τα μικροβια, οταν βαλεις σε μια σκαφη με νερο γεματη μικροοργανισμους αλατι στην μια ακρη μαζευονται στην απεναντι ακρη. Περιμενεις απο το πιο εξελιγμενο ειδος να μην εχει κριση?
    Μα εννοείται οτι σαν εξελιγμένο είδος φυσικό είναι να κρίνουμε αλλά όχι να μειώνουμε το είδος μας και να το αποβλακώνουμε... με τις ηλίθιες γνώμες του κάθε ανίδεου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μα εννοείται οτι σαν εξελιγμένο είδος φυσικό είναι να κρίνουμε αλλά όχι να μειώνουμε το είδος μας και να το αποβλακώνουμε... με τις ηλίθιες γνώμες του κάθε ανίδεου!
    και εσυ ακριβως αυτο κανεις τωρα - κρινεις τους αλλους :Ρ

Senior Member
    και εσυ ακριβως αυτο κανεις τωρα - κρινεις τους αλλους :Ρ
    Έχω απάντηση γι αυτό που λές αλλά καταλαβαίνω οτι με πειράζεις και οτι καταλαβαίνεις τι εννοω.. :)

Oτι εφτασε ξανα το καλοκαιρι... κ ολοι οι φιλοι μου κανονιζουν να πανε διακοπες με τους-τις συντροφους τους.. χαιρομαι γι αυτους... λυπαμαι εμενα... γι αλλη μια χρονια θα ξεκλεψω 3-4 μερες να παω σε καποια φιλη 'η σε συγγενη... απλα για να πω οτι εφυγα κ εγω απο την Αθηνα...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι εφτασε ξανα το καλοκαιρι... κ ολοι οι φιλοι μου κανονιζουν να πανε διακοπες με τους-τις συντροφους τους.. χαιρομαι γι αυτους... λυπαμαι εμενα... γι αλλη μια χρονια θα ξεκλεψω 3-4 μερες να παω σε καποια φιλη 'η σε συγγενη... απλα για να πω οτι εφυγα κ εγω απο την Αθηνα...
    εγω δεν εχω παει "διακοπες" απο το γυμνασιο, ουτε και παραπονιεμαι, οταν θελω να περασω καλα περναω καλα παντου

Banned
    αυτο εδω το ποστ btw γιατι δεν σχολιαστικε ?
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Με αυτή τη λογική, αυθεντικός είναι και ο Κασιδιάρης. Μια χαρά συμφωνούσε το μέσα του με το έξω του.
    Για τις γυναίκες είναι προνόμιο να είναι επιθετικές και βίαιες ενώ για τους άντρες το χειρότερο ελάττωμα?
    Ή μήπως στους αριστερούς -με βίλλες στην Εκάλη που ακόμη χρωστάνε σε τράπεζες, με υπαλλήλους του περιοδικού τους απλήρωτους- επιτρέπεται η αυθεντικότητα = επιθετικότητα = βία, ενώ στους υπόλοιπους είναι ανεπίτρεπτη?
    Τόση μεροληψία? Τόσος ρατσισμός?
    -γυναικα εισαι αγρια, δερνεις και βριζεις ? -πωπω καβλα μου ποσο παει ? -20 ευρω τα 15 δευτερολεπτα.
    -αντρα εισαι αγριος, δερνεις και βριζεις ? -σεξισμος, ασκηση βιας, καταλυση της δημοκρατιας, και ποινη φυλακισης μεχρι 15 χρονια.

αυτη ειναι η ισοτητα. μεσα στην ομορφη δημοκρατια σας.

εγω δεν εχω παει "διακοπες" απο το γυμνασιο, ουτε και παραπονιεμαι, οταν θελω να περασω καλα περναω καλα παντου
    Δεν μ ενδιαφερει το τι κανεις εσυ κ πως τα περνας... κ δεν μου επιτρεπεται να πω τι εκανα για το τι εχεις ή δεν εχεις κανει εσυ.. σεβασου τα ποστ των αλλων... μπορει να μην βγαζουν παραπονο αλλα πικρα για καποιο λογο τον οποιο τον ξερουν μονο οι ιδιοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Δεν μ ενδιαφερει το τι κανεις εσυ κ πως τα περνας... κ δεν μου επιτρεπεται να πω τι εκανα για το τι εχεις ή δεν εχεις κανει εσυ.. σεβασου τα ποστ των αλλων... μπορει να μην βγαζουν παραπονο αλλα πικρα για καποιο λογο τον οποιο τον ξερουν μονο οι ιδιοι.
    τοτε κανε το ιδιο και εσυ, αν δεν θελεις να συζητησεις το θεμα σου μην το αναφερεις καν - γραψε το σε ενα χαρτι και κολλησε το στον τοιχο πανω απο το κρεβατι σου

τοτε κανε το ιδιο και εσυ, αν δεν θελεις να συζητησεις το θεμα σου μην το αναφερεις καν - γραψε το σε ενα χαρτι και κολλησε το στον τοιχο πανω απο το κρεβατι σου
    Δεν ανοιξα θεμα νομιζω.. ειμαστε στο ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.. ΟΚ??? Τ Ε Λ Ο Σ Εχω που εχω σκατα ψυχολογια δεν θα σου επιτρεψω να μου την κανεις σκατοτερη._