Originally Posted by
ΚΑΤΡΙΝΑ
Chemistry γειά σου..
Νιώθω λαμβάνω ένα μούδιασμα....τι έχεις? Θαθελες να μου πείς?Πολύ στεναχωρημένο σε νιώθω? Τ βρήκα?Χαριτολογώ.. .
Giorgo panou Roch el Casbah γειά σας και ευχαριστώ . Θα επιμείνω, ξανά, ευγενικά, δεν έχω ελάχιστη δυσλεξία,
απλά απο πριν χρόνια μου είχανε πεί να μην μιλάω και γράφω σε άλλο πρόσωπο Μουπε τουπα σουπε μα μου σου του κλπ
κουράζεται ο ακροατής και ο αναγνωστής, μου είχανε πεί.
Εεεε όχι και κάκιστη λοιπόν (πάλι πληγώθηκα).... .
Giorgo panou το εννοείς? μου ζητάς διαίσθηση ή θα με κράζουν? Λίγα άντε για το καλό μελαχροινός είσαι νομίζω με μπουκλάκια
ναί πρίν το διαβάσω το μηνυμά σου μου φέρνει ότι βγαίνεις απο μια περιπέτεια είσαι αποδυναμωμένος και η ενεργητικότητα χαμηλά,ήθελες ναχεις τελειώσει ΑΕΙ η ΤΕΙ
ή έχει μείνει στην μέση? Θα αναλάβεις τώρα αυτόν που παρακολουθεί όλα τα μηνύματα που μπορεί να μου γίνει παρατήρηση?Χαριτολογώ.. .
Iberis ήδη δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση δεν ήταν η μοίρα μου απότι φαίνεται.Καλό 2012 , τα λέμε.
Ξωτικό.. καλό 2012 ευχαριστώ.. . Τα συμφέροντα της ψυχής ημών απο την Αγία Γραφή? άαχου.... με γλύκανες.. .
Driver απλά γειά σου.Επίσης καλό 2012.
Αχ ξέχασα κανέναν συγνώμη.. Λοιπόν έσχατοι οι καιροί....και κοιτάμε πολύ στην Γή.... . Φιλάκια.