Results 91 to 105 of 119
Thread: Προβληματισμός τι να κάνω
-
06-01-2012, 14:58 #91
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
- 06-01-2012, 15:58 #92
Κατρινα δεν υπαρχει κανενα μουδιασμα :P
06-01-2012, 15:59 #93
Γειά σου ξωτικό συγνώμη! για την χρονική καθυστέρηση..
Ναί ιδίως ΤΟ 12 σΕΛ 1 ΚΑΙ....αλλά τι άλλο να πρωτοσβήσουμε?? Μπορείς βάση πείρας να σβήσεις γεγονότα περιγραφές επίμαχα σημεία που κατα την κρίση σου δεν είναι ότι καλύτερο αναφέρομαι σε άλλα άτομα ψιλοθίγω καταλάθος??!!
Καταρχήν κινδυνεύω?Κάποιος με ισχυρή καταγωγή να μυριστεί ότι είμαι..αυτή που υποπτεύεται και να ζητήσει επίμονα άρση απορρητου?
Θα μπορούσατε να γίνετε πιο διευκρινιστική προς εμένα σχετικά με αυτόν τον φόβο? Με καλό ύφος φυσικά Κατρίνα.
06-01-2012, 16:02 #94
Κατρίνα γιατί δεν αλλάζεις και την τοποθεσία?
Θα είναι δύσκολο να σε καταλάβει μετά κάποιος..εκτός κι αν ξέρει το στυλ γραφής σου....το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-01-2012, 17:11 #95
Void
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ειρωνεία ή μου φαίνεται? Πάντως σου έπεσε τόσο βαρύ που ρώτησα αν έχεις κάνει Η.Π.Α κλπ?
Οταν ντε και καλά εσένα void δεν σε πάνε απορρίπτουν προκατειλλημένα εσύ πως νιώθεις δηλαδή?!
06-01-2012, 17:15 #96
ρε παιδί, ποια ειρωνία?
σου πρότεινα να βγάλεις την τοποθεσία στο αριστερο μερος, εκεί που έχεις τον τίτλο σου..
κι εγώ δε λέω που μένω..λέω απλώς "στο γραφείο".
έτσι μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να με καταλάβει κάποιος..το ίδιο θα ήταν να έλεγα και την περιοχή που μένω??
:-)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-01-2012, 17:59 #97
Ξωτικό
Τι σημαίνει scripta manent? Εννοούσα την ψιλοεριστικότητα που έβγαλα για ανθρώπους εκτός ίντερνετ..
Να επιμείνω ευγενικά μια δεύτερη φορά > αν κάποιος μυριστεί και γίνει επιθετικός προς εσάς για αρση απορρήτου κλπ
δεν είναι απλό έτσι?? Θα ήθελα απλά να το ξέρω γενικά!! αφού κινούμαι στα τσάτ . Δεν φοβάμαι για κάτι πολύ ελάχιστη περίπτωση.
Ξωτικό σας κούρασα λιγάκι συγνώμη γειά.
06-01-2012, 18:07 #98
Τι λεει κατρινα?? ολα καλα...??
07-01-2012, 13:31 #99
Chemistry
Γειά σου..περιέργως δεν μου..έδειξε το μηνυμά σου χθές δεν..είδα προβολή..Με ρωτάς κάπως περίεργα..
εννοώ ανθρώπους εκτός ίντερνετ.... αν σενόχλησε κάτι. Όχι πάρα πολυ καλά..
Θα δώ τι σαπασχολεί αργότερα.. Να επιμείνω Chemistry? με άντρα που....οι γονείς τον έχουν βάλει στην μέση..κυριολεκτικά
Η μητέρα του τον περίμενε μετά τα ραντεβού ο πατέρας δεν ενέκρινε πολύ..΄Κάποια στιγμή σαν αγχωμένος σαν νευρόσπαστος..ιδρωμένος είπε ότι οι γονείς του έχουν αναλάβει τη ζωή του..
Ζεί τα..24 του δηλαδή κάτι πολύ νεανικό κάνει... Εντονη καριέρα.... Δεν επιθυμούσε ραντεβού προσωπική ζωή τα έβλεπε και αυτά σαν πίεση εκνευρισμό....Αποτέλεσμα να προσπαθώ να ωριμάσω έναν άντρα 19 μήνες να γίνει άνθρωπος και να βγεί ένα ραντεβού..Μια πολύ σκληρή συμπεριφορά..Καλησπέρα κάνω το τάδε θα κάνω το τάδε.. Και αν του ζητούσες πχ εκδρομή για να επανασυνδεθείτε..?? Κρέμαγε τα τηλ και μην τον είδατε.. .Παραλίγο να επανασυνδεθούμε καλοκαίρια κια χειμώνες είχε κρεμάσει τα τηλ ανεξήγητα αρκετές φορές.. . Απαράδεκτο θα πείς μια στάση να μου απευθύνεστε όταν γουστάρω είμαι στον ευατό μου και λογαριασμό δε δίνω.. Τι να πώ....ίσως έκρυβε μυστικά και άνθρωπο στην καρδιά και κάποιο χόμπυ εξτρίμ την έβρισκε με αυτό ταχύτητα..Μην μαρχίσει ναι να βγούμε για καφέ και με κρεμάει πάλι..Βρήκα δύναμη τώρα Δεκέμβριο και έκοψα.... . Μάλλον αποχαυνωμένος κυριολεκτικά άτομα που πέφτουν σε έναν καναπέ μετά τη δουλειά και ΄θέλουν την ηρεμία του ούτε σεξουα...σχέση δεν δίνουν δεν δεν έχουν επιθυμία πια κάτι έχει πεθάνει ίσως ψιλοτελειωμένα άτομα..κάπου ψυχολογικά....Είχε να ερωτευτεί λέει 9 χρόνια..
Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου πήγαινε να συζητήσεις μήπως έχεις πάθει κάποιο μετατραυματικό σόκ τίποτα.. δεν....δεχόταν.. .Αλλά η ταπείνωση που δεν μπορώ βαθιά να ξεπεράσω σα γυναίκα..
Ότι δεν θα δώ εσένα....θα πάω να δώ τους φίλους μου.. .Σαν να μου λέει δεν προτιμώ τις καλές μας στιγμές προτιμώ να χνωτιστώ με άντρες φίλους.Ταπείνωσις.... Chemistry..
Καλά μου υπονόησε τίποτα στις 100 χιλιάδες get of my back?? Και φέτος να του λέω έχεις κάνει στην τάδε χώρα λογικά είσαι εντάξει....Οτι φίλε δεν θα με βγάλεις μην πώ για προστασία καριέρας.Την έκανε.ε δεν θα στο πεί ούτε στο εκατομμύριο.. . Περίπου κάπου να κολλάει απο την επικοινωνία μας, με τον ευατό του βασικά, και να μην δίνει ραντεβού επανασύνδεσης.. .Εχει λάκκο η κατάσταση.Εόιπε καικ μεγάλα λόγια ότι ταίριαξε μαζί μου σχέση ζωής..ότι δεν θα προχωρήσει μετά απο μένα ας είμαστε χωρισμένοι....!!Μαλαγάνοι δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω.. .
Θα τα πούμε αργότερα φιλάκια Chemistry..
07-01-2012, 14:33 #100
Αυτά που διαβάζω δεν είναι ελληνικά. Δεν βγάζουν νόημα. Ή είσαι ξένη ή κάτι παίρνεις...
07-01-2012, 15:06 #101
mariam_m
Καλή χρονιά..Απλά η διατυπωσή μου έχει μορφή ¨αφήγησης¨.. Πάλι πληγώθηκα τώρα.. . Να σε ρωτήσω κάτι επείγομαι..λιγάκι.. .
Εννοείται ότι δεν φαίνονται τα εμαιλ μας? Τότε πως έλαβα απο κάπου προσωπικά μηνύματα σε εισερχόμενα?? Ευχαριστώ εκ προτέρων για την απαντησή σου νασαι καλά.
07-01-2012, 15:07 #102
Είμαι Ελληνίδα απλά κουράζει η διατυπωσή μου.. .Νασαι καλά.
07-01-2012, 16:04 #103
Κατρίνα εφόσον έινωσες τέτοια ταπείνωση με το να σε γράφει κανονικά,ποιός είναι ο λόγος που παλεύεις καθημερινά για επανασύνδεση?
Δηλαδή τόσο κελεπούρι είναι αυτός ο άνθρωπος?
Βλέπω αποδέχεσαι να είσαι στην αναμονή για εκείνων...
Κατρίνα έχει κάποιο λάκκο η υπόθεση,όμως δεν είσαι εσύ αυτή που θα βγάλει το φίδι απο την τρύπα
σκέψου πως θα έχει η κατάσταση αν δεν δείς μια αλλαγή απο την μεριά του,θα είσαι δλδ μια ζωή στην αναμονή?
Μπορεί στην καριέρα του να είναι γιατρός και να φεύβγει εξωτερικά κλπ κλπ αλλα...έρχεται και φεύβγει με τα φιλαράκια του...
Σκέψοτ Κατρίνα,εσυ θέλεις έναν άντρα οχι ένα παιδίLast edited by Chemistry; 07-01-2012 at 17:27.
08-01-2012, 14:51 #104
Chemistry
Γειά σου το έγραψα αλλού ή δεν το παράθεσα? Σε κάποιο μήνυμα κάπως άγαρμπα απλά σε ρωτάω περίπου ποιος είσαι επειδή βλέπω είσαι μέσα σόλα..
Είσαι ψυχολόγος ή σπουδάζεις ψυχολογία?
Εν των μεταξύ ρώτησα μια mariam-m ί .... μα πως έλαβα μηνύματα στα εισερχόμενα (μα φαίνεται το email μας?) απαξίωσε να μου απαντήσει..
Επείγομαι λιγάκι..Δεν αμρέσουν αυτά με καλή έννοια.. Δεν βρήκα ευρέως δημοσιευμένο έτυχε να πάω στα εισερχόμενα και ξαφνιάστηκα. Στο προφίλ μου εννοώ..Μα πως μπόρεσε να στείλει εκεί?
Απόγευμα η ξημερώματα σαν να με παίρνουν να με τραβάνε απο τον αγκώνα ήταν το μήνυμα..μπάμ φιλικά πιο..προσωπικό.. δεν μάρεσε με ψιλοξάφνιασε με καλή εννοια.Δεν θίγω δηλαδή.
Πάντως αυτοί που αντί να μου πούνε μια καλησπέρα σχολιάσανε κάκιστη η διατυπωσή μου και βγήκανε απο τις εδώ καρτέλες δεν το θεωρώ την πιο ευγενική συμπεριφορά ο νοών νοείτω δηλαδή σε μια παρέα θα με σχολίαζες μπροστά μου και δεν θα μου έλεγες νασαι καλα΄??. Και μανία με την διατυπωσή μου δηλαδή το πα το ξανάπα έχω περάσει απο ψυχοτεχνικά τέστ έχει ενοχλήσει ελάχιστα η διατυπωσή μου δεν είναι τραγική . Αν είναι δυνατόν.
Εχει αυξηθεί η επιθετικότητα στις μέρες μας μια ισοπέδωση μια υπερηφάνεια να μην πάρουμε οφέλη απο τον άλλον ... Εγώ και μόνο να βρώ άτομο που λέει ότι είναι μέσα σε πολλά επαγγελματικά θαλεγα μια καλησπέρα.. . Αν είναι δυνατόν.!.
Τέλοςπάντων.....
08-01-2012, 16:04 #105
Καλησπερα Κατρινα,αν ενοχλει καποιον η διατυπωση σου,το μονο που θα κανει,ειναι να μην σχολιασει
Ωστοσο ομως βλεπεις οτι σε καταλαβαινουν καποια ατομα..Οποτε μην χαλιεσαι!!!
Δεν εχω σπουδασει ψυχολογια,διαβαζω αρκετα ομως,αλλα και παλι απαντηση μεσα απο τα βιβλια δεν σου εχω δωσει
λογου του οτι,η κατασταση που περνας ειναι,πως το λεμε.... "πανεπηστημιο της ζωης"
Ατομα που εχουν βιωσει την ιδια εμπειρια μπορουν να σου δωσουν χρησιμες συμβουλες
Και οσο για τα μηνυματα, νομιζω πως οταν κανεις εγγραφη εχει 2 επιλογες "κουτακια στο τελος"
και λενε θελετε να λαμβανετε μηνυματα απο τους Administrators?
και το αλλο θελετε να λαμβανετε μηνυματα απο τα αλλα μελη.. ?
και νομιζω αυτο μπορει να παει στο εμαιλ σου...ομως το εμαιλ σου δεν φαινεται
μονο ο admin εχει αυτην την δυνατοτητα