Results 106 to 119 of 119
Thread: Προβληματισμός τι να κάνω
-
08-01-2012, 16:43 #106
Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι υπεύθυνη να απαντήσω πώς λαμβάνεις μηνύματα. Δεν είμαι διαχειρίστρια του φόρουμ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να σου απαντήσω.
Άσε που δεν καταλαβαίνω καν τι εννοείς, έχεις λάβει μήνυμα στο εισερχόμενα του φόρουμ ή στο email σου?
Γιατί άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Δεν φαντάζομαι να υπονοείς ότι σου έχω στείλει εγώ μήνυμα, γιατί τότε φοβάμαι πως είσαι και φαντασιόπληκτη.
Οπότε, ότι δεν απαντάω δεν είναι θέμα απαξίωσης, αλλά κοινής λογικής. Δεν με αφορά το θέμα και λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, το είπα ξεκάθαρα.
- 08-01-2012, 20:06 #107
Mariam - m
Κυρία μου τον συναδελφό σου στην δουλειά τον... ανωτερό σου που.. θα σου ζητούσε μία χάρη έτσι θα του απευθυνόσουν..??Ελαβα στα εισερχόμενα του..προφίλ,κάτι που δεν μου άρεσε πάρα πολύ,κάπως έτσι, απο άλλο μέλος .
Λυπάμαι αν το εξέλαβες ότι ήταν για σένα . Παρανόησις .
Και φαντασιόπληκτη εκτός απο τι άλλλο? Διακρίνω μια επιθετικότητα.... στην δουλειά σας στον συνάδελφο ή τον πελάτη έτσι....θα απευθυνόσασταν?
Ζήτησα μια χάρη σαν μέλος . Να μας συγχωρείτε που σας ενοχλήσαμε.. .!! Ναστε καλά./---- Ναχετε την.... γλυκήτητα ουρανού... μέσα σας στην ψυχή σας και μετά στο στόμα στον τρόπο.! Γενικά το λέω.----------------------
08-01-2012, 20:39 #108
Έτσι ακριβώς απευθύνομαι στον οποιονδήποτε μου μιλάει με το ύφος που έχεις παραπάνω, αυτό της καλυμμένης επιθετικότητας.
Πόσο μάλλον, όταν δεν πρόκειται για κάποιον συνάδελφο, πελάτη ή ανώτερο(!), όπως εδώ μέσα.
Όσο για τα μηνύματα που έλαβες, ο καθένας μπορεί να σου στείλει προσωπικό μήνυμα μέσα σ'ένα φόρουμ,
δεν χρειάζεται να ξέρει το e-mail σου. Φτάνει να ξέρει το nickname σου.
Μάλλον κανένα από τα 8 πτυχία σου δεν έχει να κάνει με υπολογιστές...
08-01-2012, 22:37 #109
KATRINA DΕΝ παιζεσαιι!! , καλα , που το καταλαβες οτι ειμαι μελαχροινος??? μπορει να μην ειναι πολυ κατσαρα τα μαλλια μου αλλα εχεις πεσει μεσα αρκετα κι στα υπολοιπα που γρφεις ,αν εξερεσεις οτι δεν ειμαι σε ΑΕΙ η ΤΕΙ εισαι μεσα!! μαλοσ θα διαβασες καποια μηνυματα μου αλλιως δεν μπορει να εχεις τετοια γνωση !γτ. ναι! ειμαι σε περιπετειες ,ναι ειμαι αποδυναμωμενος (παρα πολυ ) κι με χαμηλη ενεργητικοτητα! αληθεια παιδια δεν μπορω να καταλαβω την ικανοτητα της ΚΑΤΡΙΝΑΣ! να εχει πεσει τοσο πολυ μεσα οσον αφορα εμενα !! ειναι ΑΠΙΣΤςΥΤΟ!!
Μην εισαι μεντιουμ? ¨)_¨) -χωρις παρεξηγηση ετσι? -.
Ευχομαι καθε καλο σε οτι σε κουραζει κι σε αναστατωνει .
Η γραφη σου ειναι πολυ ενδιαφερον κι οχι τοσο δυσκολο να την καταλαβουμε , ευχομαι να προσαρμοστηκες στο φορουμ ,ευχομαι να σου προσφερε κατι ,να σε βοηθησαι στο προβλημα σου , αληθεια τι εγινε με τον τυπο? γενικα πως πας ολα καλα? .Οσο για καποιυς εδω μεσα μαλον καποιες εδω που σου την λεν σου την πεφτουν μην ξενερωνεις αυτη ειναι η φυση τους ετσι κανουν σχεδον παντα ! οπως σου ξανα πα το λογο του φορουμ υπαρχουν χρηστες που δεν ειναι κι στην πιο καλη ψυχικη κατασταση ,υπαρχουν κι ατομα - παλυ καλα οχι πολλα - οπου την πεφτουν, κανουν τους ξερολες κι γενικα τους αρεσει να στεναχορουν τους αλλους ! Αλλα εχει πολλυς χρηστες το φορουμ που θελουν και κανουν τα παντα για να σε κανουν να νιωσεις πιο καλα , προσπαθουν να βοηθησουν σε οτι σε πονα!
Αληθεια πως σου φανηκαι το φορουμ ΚΑΤΡΙΝΑ?
23-01-2012, 14:56 #110
Γειά σας . Δεν.. τα είχα δεί.. . Giorgo panou νασαι καλά, πολύ καλά άτομα είναι κάποιοι κάποιες εδω μέσα , φαίνεται πολύ καλό τα φόρουμ γενικά. Δεν σε ξέρω οπότε αν δεν κάνω οικειότητα μαζί σου μην το πάρεις προσωπικά, νασαι καλά.Να πω γενικά....
Απλά δεν πιστεύω στην υπερβολή.. . Ο άνθρωπος να δουλεύει πάρα πάρα πολύ , να κινείται , να αθλείται , απο κάποιο σημείο και μετά δεν είναι ψυχολογική μια πάθηση σε κάποιους, καταντά είναι μανία,είναι συνήθεια τρόπος ζωής, κόλλημα, ηττοπάθεια.... . ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ,ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.. . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΒΑΣΗ ΑΠΛΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ.
ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.. ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΧΡΟΝΩΝ ένας άνθρωπος και γίνει μπαλάκι της επιστήμης.. . Γίνονται και λάθη. Το λέω πιο γενικά και δεν παίρνω καμμία ευθύνη.. .
ΚΑΝΕΝΑΣ.... . Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ .
Συγνώμη για τα κεφαλαία, ήθελα να το τονίσω λιγάκι.
Mariam έδωσες την εντύπωση ότι ήσουν λίγο επιθετική στην αρχή.. . Και λογικό δεν κοιτάζεις την δοκό στο δικό σου μάτι.. . Δεν ήμουν "επιθετική " λυπάμαι αν έδωσα αυτήν την εντύπωση.
Δεν έκρινα την καριέρα σου.Ισως το αντικειμενό μου δεν είχε να κάνει τόσο με αυτά .Οπότε μην τρέχουν τα συμπερασματά σου , απλά σου απαντάω, αν το πάρεις και αυτό για επιθετικότητα δεν.. μπορώ να σε καταλάβω μετά δεν δεν μπορώ βλέπεις σου λέω όμορφα νασαι καλά.
Giorgo panou δεν είμαι πολύ ευαίσθητη.. . Δεν λέμε τον άλλον στο Ιντερνετ ευαίσθητο.. θαλεγα νασαι λίγο΄λίγο πιο προσεκτικός όσο καλοπροαίρετος και νασαι.. .Νασαι καλά μην έχεις αυτήν την περίεργη βιασύνη στην γραφή σου, πιο συγκεντρωμένα και εσύ, λίγο λίγο καλύτερη διατύπωση .Ισως τα πούμε πάλι , δεν σε ξέρω, και γενικά μου έχει δημιουργηθεί άμυνα.
Η δική μου διατύπωση δεν ήταν πολύ πολύ καλή, για κάλυψη μου ίσως.
Διαχειριστή αν γίνεται να σβηστεί 08.01.2012 16.04 για ευνόητους λόγους.. . Αν γίνεται. Δεν επιμένω δηλαδή .Και δεν θαθελα να τραβήξουμε άλλο τα φώτα σε μένα και να κάνετε κάποια παρατήρηση με αφορμή εμένα δεν μπορώ πάρα πάρα πολύ άλλο μουδιασμένο κλίμα .... Γενικά το λέω αυτό . Ευχαριστώ πολύ .
Μα στον γραπτό λόγο να πω γενικά πρέπει να μας φτάνουν η καλή προαίρεση , ότι λέει ένα άτομο ναστε καλά, λέει συγνώμη, δηλαδή αν είναι δυνατόν.. . Τελοςπάντων.... .
23-01-2012, 15:04 #111
Administrator
λάθος.. . Παρακαλώ αν γίνεται να σβηστεί και το.. 07.01.12,,13.31 και η επανάληψη αυτού 08.01.12.. .Το ίδιο κείμενο δηλαδή.. .Σας κουράζω.. .
Αν!! γίνεται αλλιώς δεν! πειράζει. Ευχαριστώ ότι επιθυμείτε.. προς παρόν.
23-01-2012, 16:45 #112
Administrator μακάρι να μπορεί να σβηστεί και το αρχικό διότι είναι αρκετά αναλυτικό το 04.01.12 το πρώτο πρώτο ουσιαστικά το θέμα ,,
έστω να σβηστούν σε εκείνο το κείμενο!! οι παρακάτω παράγραφοι.. .Αυτά.
Επίσης με ανυσηχεί στο google results ότι λέει πως μάλλον παραβιάστηκε το epsycho us κάτι τέτοια.. . Σήμερα το είδα 23.01.2012.
Απευθύνομαι στον giorgo panou όποτε το δεί.. ,,διακρίνω ένα ελάχιστο άγχος μια βιασύνη μια ελάχιστη λεκτική πίεση προς τους άλλους.. .
Δεν είμαι μέντιουμ,μην..γράφεις τέτοια θαλεγα νασαι ελάχιστα πιο προσεκτικός.. . Θεωρώ ότι η διαισθησή μου είναι χάρισμα ΘΕΟΥ.
Σε ποια παιδιά απευθύνεσαι (α σε αυτούς που θα το διαβάζουν)).. . Και απλά συμβουλεύω μην..έχεις κάτι ελάχιστα πως να το πώ υπερκινητικό ή αγχωτικό στον τρόπο σου.. ,πιέζονται αγχώνονται οι άλλοι και δεν θέλουν πολλά πολλά μετά , άκου με που σου λέω..,, πιο ήρεμοι τόνοι και σοφία και σωστές στιγμές.. . Επειδή έχω μια αίσθηση ότι θεωρείσαι λίγο αγχωτικός και απότομος? Πραγματικά με το συγνώμη!! στα λέω αυτά.. .Μην παρεξηγηθείτε.. .
Επειτα mariam m όλους να τους σεβόμαστε που ξέρεις η συνάδελφος που δεν ενδιαφέρεσαι να φάς μια τυρόπιτα μαζί της να γίνει "ανωτερή" σου.. .
Και τρέχουν μετά.. .
Λοιπόν απλή συμβουλευτική....Giorgo panou εγώ δεν νιώθω πάρα πολύ άνετα μαζί σου όταν μιλάμε με έννοια δεν σε ξέρω ,λοιπόν απλέ γνωστέ μου, μια συμβουλευτική.. ότι και να κάνεις ,
δεν ξέρω τι περνάς,πολύ πολύ γυμναστική συνιστώ για να ηρεμεί και η ψυχή (αν σου επιτρέπεται κιόλας επειδή γενικά δεν ξέρω τι περνάς).. .
Πρώτα θα δυναμώσεις τετρακέφαλους πόδια, πολλές πρωτείνες κρέας δηλαδή αυγά κλπ , και μετά γυμναστική. .. Γειά σας..
Χοντρικά αυτά λογικά θα επανελθώ με κανα χαιρετισμό.. .
23-01-2012, 16:52 #113
23-01-2012, 16:56 #114
Giorgo panou Θα δείς στο θέμα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ εδώ πιο πάνω στο..08.01.12 ότι κάτι με ψιλοανυσήχησε? το σχολίασα? Αν εννοώ εσένα αν ξαφνιάστηκα
απο κάποιο μηνυμά σου τότε συγνώμη αν δίνω την εντύπωση ότι σε σχολιάζω.. .Οχι δεν ρώτησα επακριβώς δεν είπα για ποιον πρόκειται .
Απλά έλαβα έναν χαιρετισμό και με ξάφνιασε αυτό είναι όλο.. .!!. Δεν έδειξα μεδείκτη δεν σχολίασα με όνομα.. .Ειλικρινά πιστεψέ με και σόρυ αν δημιουργηθεί παρανόησις.
Απλά νομίζω μου έστειλες έναν χαιρετισμό και ξαφνιάστηκα.. Οκ ? Ολα καλά νασαι καλά.. . Ναί εγώ γενικά καλά, τρέχω πολύ work,, νασαι καλά.!
23-01-2012, 16:58 #115
Γειά σου Chemistry..,,
μα... που... είναι το αστείο?? Πάλι δεν...σε αναγνωρίζω.. . Οκ.. .
23-01-2012, 17:01 #116
Τι δεν με αναγνωριζεις Κατρινα εγω ειμαι...
Απλα γελασα που του εδωσες συμβουλη για να κανει γυμναστικη...
Αποτι βλεπω εχεις ενα θεμα με της ημερομηνιες και τα θεματα που ανοιξες,επειδη εχω χασει επεισοδια τι εγινε και προβληματιζεσαι τοσο πολυ?
Και κατι ακομα..Επειδη μου ειπες σχετικα αρκετες φορες " δεν σε αναγνωριζω " γιατι το λες αυτο ?
Ουτε ασεβεια εδειξα ουτε κατι αλλο για να αλλαξει η εικονα που εχεις σχηματισει
23-01-2012, 17:28 #117
Καλησπέρα Chemistry,, α όχι σόρυ απλά σαν νασαι πιο λιγομίλητος ,και πήγε το μυαλό προς στιγμήν μήπως κάποιος
παίρνει έλεγχο κομπιούτερ σου χωρίς να ξέρεις.. Ναί..ψιλοψιλοανυσηχία..μου απαντάς εν τάχει σε κανα δυο πραγματάκια και σακούω άλλη στιγμή?
Στα google results βγάζει..ότι το epsycho us έχει παραβιαστεί? τι είναι αυτό? Σίγουρα όλα καλά σήμερα? Ψιλοψιλοανυσηχώ επειδή οι διαχειριστές δεν μου παντάνε θαχουν δουλειά
δεν ανυσηχώ.. .
Να ρωτήσω κάτι ακόμα?? Αν είναι δυνατόν όποιος θέλει βλέπει ημερον γέννησης ή δεν μπορεί να μπεί στο προφίλ? Δηλαδή που μπαίνω να στείλω πχ πιο προσωπικό χαιρετισμό??.
Σόρυ έχω δουλίτσα τα λέμε.. .Πες μου βρε για σένα φιλαράκι χαρακτηριστικά που περίπου μοιάζεις σε ποιον ηθοποιό? Εγώ έχω γαλλοκινεζικά χαρακτηριστικά με κάπως κόκκινα μαλλιά (όχι ότι είμαι απο εκεί)γάτα στα χαρακτηριστικά,,και περίπου τι? Αθήνα Θεσσ/νίκη μένεις? Μπορείς να πείς περίπου? Ciao γνωστέ μου! τα λέμε.
23-01-2012, 17:46 #118
ΚΑΤΡΙΝΑ , δεν τρεχει , μην νομιζεις πως παρεξιγιεμαι¨) , γραφε οτι θες για εμενα δεν ειμαι κομπλεξικος - τωρα αμα θες να με προσβαλεις τι να πω? σε αυτη την φαση ι καθενας μας εχει κριση ,δεν ειμαστε παιδακια εδω μεσα ετσι? ( δεν λεω οτι με προσβαλες ΚΑΤΡΙΝΑ ,γενικα λεω),αλλωστε κατι τετοιο ειναι και ο σκοπος καθε φορουμ !
Δυστυχως δεν επεσες τοσο μεσα στα αλλα ,ομως εχεις πεσει στα πιο πολλα , ειμαι καπως βιαστικος γενικα¨)
Αν θες μπορεις μα απαντησεις σε κατι? εισαι απο Κυπρο?
28-01-2012, 17:32 #119
Αγαπητέ Γιώργο πάνου,,
σε είχα στο νού μου,,ήμουν αρκετά απότομη και εξέφρασα και γνώμη για την οποία δεν ήμουν σίγουρη,,ότι έδινες αυτήν την εντύπωση ότι έχεις λίγο άγχος.. .!!
Σόρυ αν τυχόν σε λύπησα , στεναχώρησα,,σόρυ ,,τα άρω κατα πολύ τα παίρνω πίσω,, να λήξει εδώ άνω τελεία . Επειδή με ανυσηχεί η "υπερηφάνια" ότι δεν σε αγγίζει τίποτα...
Δεν θα σε κρίνω άλλο ,, δεν συμφωνώ μαυτήν την υπερηφάνια αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη μπορεί όντως νασαι καλόκαρδος γνωστέ μου ,, νασαι όπως θες βρε.. .Giorgo panou εγώ σόρυ !! αν σε λύπησα . Οκ.
Εγώ το αν είμαι απο την Κύπρο το παίρνω ελ΄χιστα πικαριστικά ,,,μια χαρά είναι οι άνθρωποι ,, πάλι υπόνοια για την όχι πάρα πολύ καλή διατυπωσή μου?
Παρακαλώ πάλι με το σόρυ ρωτάω .. Λοιπόν με απλότητα να απαντήσω δεν είμαι απο Κύπρο . Αυτά βρε.