Οταν αγαπη μου καθεσαι και αναρωτιεσαι γιατι δεν γινεται παιχνιδι απο το πρωτο ραντεβου τι δηλωνει??Χαλαρωση?
Printable View
ποιος μιλαει για παιχνιδι απ το πρωτο ραντεβου; εδω μιλαμε να συνεχιστει κατι που μπορει να εξελιχθει σε κατι ωραιο
δεν δειχνει να το αποκλειει, αλλα ειναι φανερο οτι δεν πεταξε την σκουφια του και ξερεις τι λενε:"παρακαλετο μ@υνι, ξυνο γ@μισι"...
αντε καλε που θα τον παρακαλας μηπως βρει χρονο.
μην ασχολεισαι.
μαθε οταν ο αλλος δεν θελει μια, εσυ να μην θελεις ΔΕΚΑ.
στο τελευταιο που γραφεις συμφωνω απολυτα. οποιος δειχνει οτι γουσταρει στην αρχη, ειτε απο ευγενεια ειτε για να μην χασει το παρασημο του καλου παιδιου και στην συνεχεια εξαφανιζεται η λεει και μια μπουρδα του τυπου "σου αξιζει κατι καλυτερο", κανει μεγιστη μαλακια και γενικα και απεναντι στον αλλο που ταχα λυπαται...
ωραια. σ ευχαριστω για την πιθανοτητα επιλογης. :-)
σιγουρα μπορουν να ισχυουν... ακομα κ τα τεσσερα μαζι! :-P
Πας ομορφα πενταμορφα παρακατω μις..... :)
Σε αυτες τις περιπτωσεις που λες συνηθως και οι δυο πλευρες αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο τον σκοπο της γνωριμιας τους, ξερουν οτι θα ειναι ελευθερη σχεση, one night..παντως οχι κατι σταθερο..
φαινονται αυτα! καταλαβαινεις που το παει ο αλλος! Λογικο ειναι να στενοχωρηθει μια κοπελα οταν ο αλλος οχι την απορριπτει αλλα την "απαξιωνει"...
Πιστευω οτι δεν αξιζει να αναλωνεσαι με τετοια ατομα, να δειξεις αξιοπρεπεια και να ψαξεις να βρεις καποιον που θα τον ενδιαφερεις πραγματικα.
αυτο το αν την βαρεθω ή ΜΕ χαλασει το ενα ΜΕ χαλασει το αλλο και τοτε την κανω για αλλη γη αλλα μερη, ποσο απαξιωτικο μου ακουγεται! ολοι εχετε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τιποτε αλλο.
Πολύ μονόπλευρα το βλέπεις το θέμα...Και οι 2 έχουν το δικαίωμα να θέλουν κάτι νέο,η να βαρεθούν.Και ναι δεν αξίζει να αναλώνεσαι με τίποτα."γιαυτο" και όλας.Άντρας η γυναικα,όταν ο απέναντι σε φτύνει πρέπει να φτύνεις πίσω...Δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο κατάκαρδα αχ βγήκαμε και με έγραψε...Okay.Πέτυχες μαλακα.Τυχαίνουν αυτά.Coolare και bres των επόμενο που μπορεί και να μην είναι μαλάκας.Δεν είμαστε όλοι ίδια pasta.Ισχύει και για τα 2 φυλα αυτό.
εγω προσωπικα δεν αναρωτηθηκα!μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο! μαλιστα εμενα με καλεσε απο μονος του σε δευτερο ραντεβου, καταλαβα που το παει ειδε οτι δεν τον παιρνει και δεν ξαναμιλησαμε. Ημουν πιο μικρη τοτε, γυρισα σπιτι, εκλαψα, την επομενη εβδομαδα και πολυ λεω το ειχα ξεχασει! απλα ξερω που το πανε κατι τετοιοι και στενοχωριεμαι να βλεπω κοπελες να αναρωτιουνται για τη συμπεριφορα ατομων που δεν αξιζει να ασχοληθεις.,για αυτο και μπηκα στον κοπο να απαντησω.
και θα συμβουλευα καμια κοπελα να μην το παιρνει κατακαρδα και να μην επιτρεπει σε κανεναν να παιζει με την ψυχολογια της.
ενταξει επειδη εγω τυχαινει να πεφτω συχνα σε τετοιους μηπως κανω κατι λαθος εγω βρε παιδια;;;