Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 53 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 781
    Banned
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Αυτο παλι που ολες ειμαστε απελπισμενες και οι αλλοι χαλαροι!!!! συμφωνω απολυτα με το δ, τα υπολοιπα προσωπικα τα θεωρω δικαιολογιες εδικα το α!!!!!
    Οταν αγαπη μου καθεσαι και αναρωτιεσαι γιατι δεν γινεται παιχνιδι απο το πρωτο ραντεβου τι δηλωνει??Χαλαρωση?

Senior Member
    ποιος μιλαει για παιχνιδι απ το πρωτο ραντεβου; εδω μιλαμε να συνεχιστει κατι που μπορει να εξελιχθει σε κατι ωραιο

Banned
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    ποιος μιλαει για παιχνιδι απ το πρωτο ραντεβου; εδω μιλαμε να συνεχιστει κατι που μπορει να εξελιχθει σε κατι ωραιο
    Ο τιτλος ειναι γιατι δεν επικοινωνουν οι αντρες μετα το πρωτο ραντεβου..Σου εδωσα 4 πιθανες απαντησεις..Για εσενα μπορει να τσουλαει για τον αλλον οχι ομως.

Senior Member
    ενταξει παιδια το πηρα το μνμ!! χαχαχα
    οχι δεν ηταν αγνωστος, ειχαμε βγει παλιοτερα μια φορα.
    ενταξει ρε παιδια το παληκαρι μπορει να μην ειχε τι να κανει κ να το τραβηξε μεχρι τελος ετσι για να περασει η ωρα.
    εγω παντως μιλησα για δευτερη συναντηση, κ η απαντηση ηταν :"εχω κανονισει για σημερα, να το κανονισουμε για αυριο η μεθαυριο". "οκ ας το κανονισουμε για αυριο" απαντω. "καλυτερα να μιλησουμε για αυριο, αλλα μαλλον ναι". ενταξει φαινεται οτι βγαινει ζορι.. :rolleyes:

απλα....αγορια....(κ κοριτσια ομως)... αν βγαινετε με καποια/ον κ δε γουσταρετε συνεχεια, μη δειχνετε το αντιθετο. ειναι κριμα γιατι κ εσεις σπαταλατε χρονο κ κερδιζετε ακομα μια καταρα απ την αλλη πλευρα.
    ευχαριστω
    δεν δειχνει να το αποκλειει, αλλα ειναι φανερο οτι δεν πεταξε την σκουφια του και ξερεις τι λενε:"παρακαλετο μ@υνι, ξυνο γ@μισι"...
    αντε καλε που θα τον παρακαλας μηπως βρει χρονο.
    μην ασχολεισαι.
    μαθε οταν ο αλλος δεν θελει μια, εσυ να μην θελεις ΔΕΚΑ.

στο τελευταιο που γραφεις συμφωνω απολυτα. οποιος δειχνει οτι γουσταρει στην αρχη, ειτε απο ευγενεια ειτε για να μην χασει το παρασημο του καλου παιδιου και στην συνεχεια εξαφανιζεται η λεει και μια μπουρδα του τυπου "σου αξιζει κατι καλυτερο", κανει μεγιστη μαλακια και γενικα και απεναντι στον αλλο που ταχα λυπαται...

Senior Member
    ωραια. σ ευχαριστω για την πιθανοτητα επιλογης. :-)
    σιγουρα μπορουν να ισχυουν... ακομα κ τα τεσσερα μαζι! :-P

Banned
    Πας ομορφα πενταμορφα παρακατω μις..... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν δειχνει να το αποκλειει, αλλα ειναι φανερο οτι δεν πεταξε την σκουφια του και ξερεις τι λενε:"παρακαλετο μ@υνι, ξυνο γ@μισι"...
    αντε καλε που θα τον παρακαλας μηπως βρει χρονο.
    μην ασχολεισαι.
    μαθε οταν ο αλλος δεν θελει μια, εσυ να μην θελεις ΔΕΚΑ.

στο τελευταιο που γραφεις συμφωνω απολυτα. οποιος δειχνει οτι γουσταρει στην αρχη, ειτε απο ευγενεια ειτε για να μην χασει το παρασημο του καλου παιδιου και στην συνεχεια εξαφανιζεται η λεει και μια μπουρδα του τυπου "σου αξιζει κατι καλυτερο", κανει μεγιστη μαλακια και γενικα και απεναντι στον αλλο που ταχα λυπαται...
    ετσι ειναι.... δε πειραζει... τι να κανουμε, ατυχησαμε κ αυτη τη φορα.

Senior Member
    ετσι ειναι.... δε πειραζει... τι να κανουμε, ατυχησαμε κ αυτη τη φορα.
    Κάνετε λες και υπάρχει έλλειψη αντρών...Okay έπεσες σε μογγόλο.Θα πέσεις σε άλλους 10 τέτοιους.Απλά θα πρέπει να λέτε okay πάμε παρακάτω.Έληξε κάτι το οποιο εξαρχής δεν υπήρχε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Μπορώ να σου πω εγώ ότι προχώρησαν και σε περισσότερα...Περνάμε από πιθανούς συντρόφους ώστε να βρούμε κάποιον.Όταν των βρούμε μένουμε για κάποιο διάστημα για x ps λόγους και αν βαρεθούμε η κάτι άλλο δεν μας κρατάει πια προχωράμε πάλι στο να βρούμε νέο σύντροφο.Είναι απλό.
    Σε αυτες τις περιπτωσεις που λες συνηθως και οι δυο πλευρες αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο τον σκοπο της γνωριμιας τους, ξερουν οτι θα ειναι ελευθερη σχεση, one night..παντως οχι κατι σταθερο..
    φαινονται αυτα! καταλαβαινεις που το παει ο αλλος! Λογικο ειναι να στενοχωρηθει μια κοπελα οταν ο αλλος οχι την απορριπτει αλλα την "απαξιωνει"...
    Πιστευω οτι δεν αξιζει να αναλωνεσαι με τετοια ατομα, να δειξεις αξιοπρεπεια και να ψαξεις να βρεις καποιον που θα τον ενδιαφερεις πραγματικα.
    αυτο το αν την βαρεθω ή ΜΕ χαλασει το ενα ΜΕ χαλασει το αλλο και τοτε την κανω για αλλη γη αλλα μερη, ποσο απαξιωτικο μου ακουγεται! ολοι εχετε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τιποτε αλλο.

Senior Member
    Σε αυτες τις περιπτωσεις που λες συνηθως και οι δυο πλευρες αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο τον σκοπο της γνωριμιας τους, ξερουν οτι θα ειναι ελευθερη σχεση, one night..παντως οχι κατι σταθερο..
    φαινονται αυτα! καταλαβαινεις που το παει ο αλλος! Λογικο ειναι να στενοχωρηθει μια κοπελα οταν ο αλλος οχι την απορριπτει αλλα την "απαξιωνει"...
    Πιστευω οτι δεν αξιζει να αναλωνεσαι με τετοια ατομα, να δειξεις αξιοπρεπεια και να ψαξεις να βρεις καποιον που θα τον ενδιαφερεις πραγματικα.
    αυτο το αν την βαρεθω ή ΜΕ χαλασει το ενα ΜΕ χαλασει το αλλο και τοτε την κανω για αλλη γη αλλα μερη, ποσο απαξιωτικο μου ακουγεται! ολοι εχετε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τιποτε αλλο.
    Πολύ μονόπλευρα το βλέπεις το θέμα...Και οι 2 έχουν το δικαίωμα να θέλουν κάτι νέο,η να βαρεθούν.Και ναι δεν αξίζει να αναλώνεσαι με τίποτα."γιαυτο" και όλας.Άντρας η γυναικα,όταν ο απέναντι σε φτύνει πρέπει να φτύνεις πίσω...Δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο κατάκαρδα αχ βγήκαμε και με έγραψε...Okay.Πέτυχες μαλακα.Τυχαίνουν αυτά.Coolare και bres των επόμενο που μπορεί και να μην είναι μαλάκας.Δεν είμαστε όλοι ίδια pasta.Ισχύει και για τα 2 φυλα αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οταν αγαπη μου καθεσαι και αναρωτιεσαι γιατι δεν γινεται παιχνιδι απο το πρωτο ραντεβου τι δηλωνει??Χαλαρωση?

εγω προσωπικα δεν αναρωτηθηκα!μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο! μαλιστα εμενα με καλεσε απο μονος του σε δευτερο ραντεβου, καταλαβα που το παει ειδε οτι δεν τον παιρνει και δεν ξαναμιλησαμε. Ημουν πιο μικρη τοτε, γυρισα σπιτι, εκλαψα, την επομενη εβδομαδα και πολυ λεω το ειχα ξεχασει! απλα ξερω που το πανε κατι τετοιοι και στενοχωριεμαι να βλεπω κοπελες να αναρωτιουνται για τη συμπεριφορα ατομων που δεν αξιζει να ασχοληθεις.,για αυτο και μπηκα στον κοπο να απαντησω.
    και θα συμβουλευα καμια κοπελα να μην το παιρνει κατακαρδα και να μην επιτρεπει σε κανεναν να παιζει με την ψυχολογια της.

Senior Member
    εγω προσωπικα δεν αναρωτηθηκα!μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο! μαλιστα εμενα με καλεσε απο μονος του σε δευτερο ραντεβου, καταλαβα που το παει ειδε οτι δεν τον παιρνει και δεν ξαναμιλησαμε. Ημουν πιο μικρη τοτε, γυρισα σπιτι, εκλαψα, την επομενη εβδομαδα και πολυ λεω το ειχα ξεχασει! απλα ξερω που το πανε κατι τετοιοι και στενοχωριεμαι να βλεπω κοπελες να αναρωτιουνται για τη συμπεριφορα ατομων που δεν αξιζει να ασχοληθεις.,για αυτο και μπηκα στον κοπο να απαντησω.
    και θα συμβουλευα καμια κοπελα να μην το παιρνει κατακαρδα και να μην επιτρεπει σε κανεναν να παιζει με την ψυχολογια της.

++++++++++φωνω

Banned
    Εσυ επεσες στον τυπο "θελω απελπισμενα να μπιπ"...Κρατησες την αξιοπρεπεια σου και πηγες παρακατω.Ευγε σου λοιπον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εσυ επεσες στον τυπο "θελω απελπισμενα να μπιπ"...Κρατησες την αξιοπρεπεια σου και πηγες παρακατω.Ευγε σου λοιπον.
    χαχαχαχα! δεν υπαρχει πολλοι τυποι σε αυτην κατηγορια, ολοι αυτο θελουν στην ουσια! παντως αλλο να εισαι χαλαρος και αλλο πραγμα αναισθητος ;)

Senior Member
    ενταξει επειδη εγω τυχαινει να πεφτω συχνα σε τετοιους μηπως κανω κατι λαθος εγω βρε παιδια;;;

Page 8 of 53 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast