Originally Posted by
venetia1995
Συμφωνώ έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό ακριβώς είναι που είπα και στον εαυτο μου οτι θελω να δουλέψω με τον εαυτο μου για ενα πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα , να δω τι κάνω λάθος,τι σωστά να γινω καλυτερος ανθρωπος!!! εχω ένα μεγαλο παράπονο μέσα μου όμως που κανείς στα σχόλια δεν το ανέφερε οτι οταν άρχισαν τα σοβαρα προβλήματα, ο πάτος που λέμε ο πρώην μου σηκώθηκε και έφυγε στην πόλη του για 1 μηνα! τι εκανε για να σώσει την σχέση μας? ΤΙΠΟΤΑ. τι έκανε για να βρουμε λύσεις? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε για να ανανεωθούμε ? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε όταν χωρίσαμε? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε οταν εδέησε και γυρισε ? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε οταν γύρισα και του είπα αφου υπάρχει αγάπη ας υπάρξει και υγιής σχέση? ΤΙΠΟΤΑ. ποια ευθύνη πηρε? Καμμια!!! Είναι άδικο αυτο , κατηγορει εμενα γιατι πάνω στα νεύρα μου λεω τέλος δεν μπορώ αλλο και δεν έχει καν αντιληφθει τι είναι ολα αυτα που μας έκανε, αν ήταν στο χέρι μου θα είχαμε φίλους, φίλες εξόδους, ΥΓΕΙΑ! φυσικα και θα ζήλευα και εγω καπου καπου , αλλα μιλαμε για άλλα μετρα και άλλα σταθμά, στιγμές στιγμές με τρελαίνει η αδικία