ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 162
    Senior Member
    Quote Originally Posted by venetia1995 View Post
    Αν το ξέρω λέει?? στο πετσί μου παιδιά!!!
    αλλα να συμβαδιζεις με την ηλικια σου...εισαι πολυ μικρη για να συγκατικησεις με καποιον....εχεις πολλα να ζησεις στην ζωη σου..πιστεψε με..οταν ερθει η ωρα να το κανεις....

να σου πω δεν ερχεσαι να κανεις και καμια δουλεια σε μενα? τπτ μονο σιδερωμα ,πλυσιμο,σφουγγαρισμα,σκου� �ισμα....αντε και επειδη εισαι καλη για τα πιατα θα παρω πληντυριο :p

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    αλλα να συμβαδιζεις με την ηλικια σου...εισαι πολυ μικρη για να συγκατικησεις με καποιον....εχεις πολλα να ζησεις στην ζωη σου..πιστεψε με..οταν ερθει η ωρα να το κανεις....

να σου πω δεν ερχεσαι να κανεις και καμια δουλεια σε μενα? τπτ μονο σιδερωμα ,πλυσιμο,σφουγγαρισμα,σκου� �ισμα....αντε και επειδη εισαι καλη για τα πιατα θα παρω πληντυριο :p
    χαχαχαχα και με το δίκιο σου να με δουλεύεις τωρα...να το ελαφρύνουμε κ λγ

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Ελισάβετ εγώ δεν βλέπω κάποια αρρώστια! Βλέπω ένα ερωτευμένο παιδί που ήθελε να κάνει τα πάντα για να κρατήσει κάποια.........
    Έχω βάλει σε εισαγωγικά την λέξη sad. Την χρησιμοποίησα μεταφορικά, ποτέ δεν θα αναφερόμουν υποτιμητικά σε αρρώστια κάποιου :)

Βρε σαντ μου καταλαβαίνω πώς το εννοείς... αλλά ξέρεις τι γίνεται όμως; Μερικές φορές μπορεί να είμαστε ερωτευμένοι και να αγαπάμε και να έχουμε τις καλύτερες προθέσεις για τον άλλον, αλλά άθελα μας τον πνίγουμε. Οι άλλοι, είτε ερωτικός σύντροφος, είτε φίλοι είτε οτιδήποτε, δεν μπορούν να γίνουν οι σανίδες μας. Πρέπει πρώτα εμείς μέσα μας να νιώσουμε καλά και όμορφα για να δώσουμε και στον άλλον. Αν μέσα μας νιώθουμε μόνο φόβο ή πόνο, αυτό δίνουμε και στον δίπλα μας.

Senior Member
    μα αληθεια θα σ παρω πληντυριο πιατων δεν σε δουλευω ...χαχααχχα:p

se καληνυχτω βενετια

Senior Member
    Γειά σου Ελισάβετ σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Ναι ναι σίγουρα ξέρω πως φταίω και εγω που τα δέχτηκα όλα αυτά , αλλά τον αγαπούσα πολυ και έκανα πίσω όχι απο αδυναμία αλλα γιατι τον δεν ήθελα να τον βλέπω να πληγώνεται, να ενισχύω ανασφάλειες,να μην νιώθει καλα και γιατι επένδυσα σε αυτη τη σχέση. Εγω αντίθετα τον έσπρωχνα να βγει γτ δεν είχε δωσει δικαιωμα και γτ ήθελα να νιωθει ελευθερος
    Σε καταλαβαίνω... δε τα είπα για να σε κρίνω σε καμία περίπτωση. Αλλά ακόμα κι ο τρόπος που μιλάμε μερικές φορές δεν μας βοηθάει... Δεν μου παίρνει κανείς την ελευθερία, την παραχωρώ μόνο. Κι όταν το κάνω, για όποιους λόγους, αναλαμβάνω και την ευθύνη των πράξεων μου και τις συνέπειες. Άρα στην περίπτωση σου , λέω : ήθελα και τα έκανα όλα αυτά, όταν τα έκανα τα πίστευα σωστά, κάτι έπαιρνα πίσω ως αντάλλαγμα, κάποια δική μου ανασφάλεια κάλυπτα. Ο σκοπός είναι να μάθεις κάτι από αυτή την ιστορία και το μεγαλύτερο κέρδος σου θα είναι αυτό. Να δεις μέσα σου τους βαθύτερους λόγους που τα έκανες αυτά. Εκείνος είχε ανασφάλειες σαφώς, αλλά και εσύ είχες κατά την γνώμη μου. Ίσως φοβόσουν να μείνεις μόνη σου... δεν ξέρω... αυτά πρέπει να ψάξεις για να βγεις κερδισμένη.

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μα αληθεια θα σ παρω πληντυριο πιατων δεν σε δουλευω ...χαχααχχα:p

se καληνυχτω βενετια
    Kαλο σου βράδυ νικ!!!! Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις συμβουλές σου, να είσαι καλα!!

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σε καταλαβαίνω... δε τα είπα για να σε κρίνω σε καμία περίπτωση. Αλλά ακόμα κι ο τρόπος που μιλάμε μερικές φορές δεν μας βοηθάει... Δεν μου παίρνει κανείς την ελευθερία, την παραχωρώ μόνο. Κι όταν το κάνω, για όποιους λόγους, αναλαμβάνω και την ευθύνη των πράξεων μου και τις συνέπειες. Άρα στην περίπτωση σου , λέω : ήθελα και τα έκανα όλα αυτά, όταν τα έκανα τα πίστευα σωστά, κάτι έπαιρνα πίσω ως αντάλλαγμα, κάποια δική μου ανασφάλεια κάλυπτα. Ο σκοπός είναι να μάθεις κάτι από αυτή την ιστορία και το μεγαλύτερο κέρδος σου θα είναι αυτό. Να δεις μέσα σου τους βαθύτερους λόγους που τα έκανες αυτά. Εκείνος είχε ανασφάλειες σαφώς, αλλά και εσύ είχες κατά την γνώμη μου. Ίσως φοβόσουν να μείνεις μόνη σου... δεν ξέρω... αυτά πρέπει να ψάξεις για να βγεις κερδισμένη.
    Συμφωνώ έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό ακριβώς είναι που είπα και στον εαυτο μου οτι θελω να δουλέψω με τον εαυτο μου για ενα πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα , να δω τι κάνω λάθος,τι σωστά να γινω καλυτερος ανθρωπος!!! εχω ένα μεγαλο παράπονο μέσα μου όμως που κανείς στα σχόλια δεν το ανέφερε οτι οταν άρχισαν τα σοβαρα προβλήματα, ο πάτος που λέμε ο πρώην μου σηκώθηκε και έφυγε στην πόλη του για 1 μηνα! τι εκανε για να σώσει την σχέση μας? ΤΙΠΟΤΑ. τι έκανε για να βρουμε λύσεις? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε για να ανανεωθούμε ? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε όταν χωρίσαμε? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε οταν εδέησε και γυρισε ? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε οταν γύρισα και του είπα αφου υπάρχει αγάπη ας υπάρξει και υγιής σχέση? ΤΙΠΟΤΑ. ποια ευθύνη πηρε? Καμμια!!! Είναι άδικο αυτο , κατηγορει εμενα γιατι πάνω στα νεύρα μου λεω τέλος δεν μπορώ αλλο και δεν έχει καν αντιληφθει τι είναι ολα αυτα που μας έκανε, αν ήταν στο χέρι μου θα είχαμε φίλους, φίλες εξόδους, ΥΓΕΙΑ! φυσικα και θα ζήλευα και εγω καπου καπου , αλλα μιλαμε για άλλα μετρα και άλλα σταθμά, στιγμές στιγμές με τρελαίνει η αδικία

Senior Member
    Συμφωνώ έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό ακριβώς είναι που είπα και στον εαυτο μου οτι θελω να δουλέψω με τον εαυτο μου για ενα πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα , να δω τι κάνω λάθος,τι σωστά να γινω καλυτερος ανθρωπος!!! εχω ένα μεγαλο παράπονο μέσα μου όμως που κανείς στα σχόλια δεν το ανέφερε οτι οταν άρχισαν τα σοβαρα προβλήματα, ο πάτος που λέμε ο πρώην μου σηκώθηκε και έφυγε στην πόλη του για 1 μηνα! τι εκανε για να σώσει την σχέση μας? ΤΙΠΟΤΑ. τι έκανε για να βρουμε λύσεις? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε για να ανανεωθούμε ? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε όταν χωρίσαμε? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε οταν εδέησε και γυρισε ? ΤΙΠΟΤΑ τι έκανε οταν γύρισα και του είπα αφου υπάρχει αγάπη ας υπάρξει και υγιής σχέση? ΤΙΠΟΤΑ. ποια ευθύνη πηρε? Καμμια!!! Είναι άδικο αυτο , κατηγορει εμενα γιατι πάνω στα νεύρα μου λεω τέλος δεν μπορώ αλλο και δεν έχει καν αντιληφθει τι είναι ολα αυτα που μας έκανε, αν ήταν στο χέρι μου θα είχαμε φίλους, φίλες εξόδους, ΥΓΕΙΑ! φυσικα και θα ζήλευα και εγω καπου καπου , αλλα μιλαμε για άλλα μετρα και άλλα σταθμά, στιγμές στιγμές με τρελαίνει η αδικία
    Κοίτα, ο "συμφοιτητής" σου (ή όπως τον χαρακτήρισα εγώ, σατράπη), δεν ήξερε τι πάει να πει να έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο.
    Εκεί πάνω στο χωριό του, αλλιώς του μάθανε πως πρέπει να συμπεριφέρεται στη γυναίκα. Άρα, να μην έχεις κανένα παράπονο.
    Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Σε εκλιπαρώ! Είναι βασανιστικό!
    Είχε, έχει και θα έχει ΑΓΝΟΙΑ. Ήταν, είναι και θα είναι ένας ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ.
    Η ζήλια είναι επιτρεπτή μέχρι ένα όριο. Από εκεί και ύστερα είναι δείγμα καθαρής ανασφάλειας. Δεν ήξερε, δεν έμαθε και δεν θα μάθει ποτέ πως να κρατά αναμμένο το ενδιαφέρον στην κοπέλα του ή σύζυγό του, αργότερα. Με τη ζήλια, τη βία και τις χειριστικές συμπεριφορές, θα ρίχνει και το τελευταίο φύλλο συκής και θα φαίνεται η πνευματική και συναισθηματική του ΓΥΜΝΙΑ!
    Ευτυχώς, είσαι νέα. Ευτυχώς, ξέφυγες μια ώρα αρχύτερα. Και ευτυχώς που έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
    Πόσες γυναίκες είναι εγκλωβισμένες σε τέτοιες σχέσεις; Πολλές! Και το χειρότερο, είναι ότι πολλές δεν παίρνουν και από λόγια...
    Τους λες ότι αυτός είναι όχι απλά απάτη, "χρυσή απάτη"! Αυτές το βιολί τους.
    Μάζεψε τα κομμάτια σου. Καμιά φορά όταν το πάζλ διαλύεται, το ξανασυναρμολογούμε και βλέπουμε πράγματα που δεν είχαμε παρατηρήσει. Έτσι και ο εαυτός σου. Μετά από αυτή την εμπειρία, θα δεις τα πράγματα αλλιώς. Το "φίλτρο" το οποίο θα έχεις πια, θα είναι "αναβαθμισμένης τεχνολογίας"! Μην χαλιέσαι, μην μηρυκάζεις τις ίδιες και τις ίδιες σκέψεις. Μην παίζεις στο μυαλό σου την ίδια ταινία. Πίσω θα μείνεις! Η ζωή σου έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στην πορεία!
    Και εγώ έτσι ήμουν πέρσυ. Καμία σχέση η περίπτωσή μου με τη δική σου, αλλά έμεινα τόσο πίσω που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ.
    Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου αν διαβάσεις τι μου συνέβη... Αλλά και εγώ, πολύ αφελής.
    Όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν σαν να ήμουν παράλυτος, πνευματικά και συναισθηματικά. Είχα πάθει σοκ!
    Έμεινα πίσω και σήμερα χρωστάω πολλά μαθήματα.
    Από εδώ και πέρα, να έχεις ένα σύνθημα μέσα σου: Μόνο μπροστά, μόνο ψηλά!
    Έτσι πρέπει!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Δεν διάβασα όλα τα μηνυματα.
    Είναι δυνατόν να υποστηρίζει κανεις πώς με τον περιορισμό του συντρόφου μας θα προκύψει κάτι καλό? Να πάρουμε και ένα λουρί να τον δέσουμε τότε και να τον έχουμε με το μαστίγιο και το καρότο.
    Είτε είμαστε 20 είτε 80 θέλουμε ελευθερία κινήσεων.
    Αλίμονο αν απομακρυνθούμε από φίλους και κλείστουμε σπιτι για να αποδείξουμε στον σύντροφο μας ότι τον αγαπάμε και σεβόμαστε την αγάπη του.
    Επίσης ο έρωτας μπορεί να έρθει απο το πουθενα.Τι θα γίνει? Θα ζουμε μια ζωή φοβούμενες μήπως ερωτευτεί άλλη? Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
    Και η θεματοθετρια γράφει ότι και ο ιδιος ο φίλος της κουράστηκε κάποια στιγμή με αυτήν την κατάσταση.
    Έφτιαξε(αν) μια αποστειρωμενη γυάλα, μπηκαν και οι δυο μεσα και πιστεψε(αν) ότι η ευτυχία είναι αυτή και θα είναι και αιώνια.
    Θεματοθετρια να κοιτάξεις να σταθείς στα πόδια σου , την σχολη σου και να αποκτήσεις ξανά φίλους.
    Τώρα αρχίζουν τα καλά :)

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Νομίζω αν δεν της δώσεις σημασία,θα σταματήσει.
    Ρε τι προβλημα εχεις μαζι μου;

Banned
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Δεν διάβασα όλα τα μηνυματα.
    Είναι δυνατόν να υποστηρίζει κανεις πώς με τον περιορισμό του συντρόφου μας θα προκύψει κάτι καλό? Να πάρουμε και ένα λουρί να τον δέσουμε τότε και να τον έχουμε με το μαστίγιο και το καρότο.
    Είτε είμαστε 20 είτε 80 θέλουμε ελευθερία κινήσεων.
    Αλίμονο αν απομακρυνθούμε από φίλους και κλείστουμε σπιτι για να αποδείξουμε στον σύντροφο μας ότι τον αγαπάμε και σεβόμαστε την αγάπη του.
    Επίσης ο έρωτας μπορεί να έρθει απο το πουθενα.Τι θα γίνει? Θα ζουμε μια ζωή φοβούμενες μήπως ερωτευτεί άλλη? Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
    Και η θεματοθετρια γράφει ότι και ο ιδιος ο φίλος της κουράστηκε κάποια στιγμή με αυτήν την κατάσταση.
    Έφτιαξε(αν) μια αποστειρωμενη γυάλα, μπηκαν και οι δυο μεσα και πιστεψε(αν) ότι η ευτυχία είναι αυτή και θα είναι και αιώνια.
    Θεματοθετρια να κοιτάξεις να σταθείς στα πόδια σου , την σχολη σου και να αποκτήσεις ξανά φίλους.
    Τώρα αρχίζουν τα καλά :)
    Ο καθενας οπως το βλεπει, εσυ μπορει να πουλας τη σχεση σου η να δεχεσαι να στην πουλανε, εγω διαφερω δεν το βλεπω ετσι, φιλια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε τι προβλημα εχεις μαζι μου;
    Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου.
    Απλώς έβλεπα την συνεχόμενη επιθετική σου στάση απέναντι στην νηματοθέτρια.

Senior Member
    Ο καθενας οπως το βλεπει, εσυ μπορει να πουλας τη σχεση σου η να δεχεσαι να στην πουλανε, εγω διαφερω δεν το βλεπω ετσι, φιλια
    Εχεις δίκιο. Αν συναντηθει με τον φίλο του τον Τάκη να δουν το Ολυμπιακός-Ξάνθη και δεν τους μπαστακωθω και εγώ να αδειαζω τα
    τασάκια ,θα πουληθεί η σχέση μας. Απορώ πως θα του πέρναγε και από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Εχεις δίκιο. Αν συναντηθει με τον φίλο του τον Τάκη να δουν το Ολυμπιακός-Ξάνθη και δεν τους μπαστακωθω και εγώ να αδειαζω τα
    τασάκια ,θα πουληθεί η σχέση μας. Απορώ πως θα του πέρναγε και από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο.
    Ποιον Τάκη;Τον Τσουκαλά; :Ρ

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast