Originally Posted by
Remedy
θα σου πω για κατι αλλο, σχετικα με ολα αυτα που συζητας τις τελευταιες μερες.
εμενα δεν μου φαινεται καθολου τυχαιο η συμπτωματικο το οτι τωρα που ηρθε η κριση με την διακοπη της ψυχ, ασχοληθηκες με θεμα ερωτικων σχεσεων.
για μενα, τοσο την μητερα σου, οσο και την ψυχ. τις θελεις σε μια στενη με σενα σχεση, γιατι αυτος ειναι ο τροπος σου να κρατας τον εαυτο σου σε μια παιδικη ηλικια και να αποφευγεις τις σχεσεις που τοσο σε προβληματιζουν.
οταν πλησιαζει η διακοπη των κοιμιστικων (σου) αυτων σχεσεων, αρχιζει να σου χτυπαει την πορτα ο ενηλικος εαυτος σου.
ΝΑΙ, να τολμησεις να εμπιστευθεις την κριση σου, να τολμησεις να γνωρισει ατομα που θα κρινεις οτι ειναι οπ-ως τα θελεις κι οπως σε καθυσηχαζει να ειναι, τρυφερα και προσεκτικα σε μια ερωτικη σχεση, που θα σεβαστουν τους φοβους σου και θα προχωρησουν με τους δικους σου ρυθμους.
φτανει πια ο αιωνιος υπνος του παιδιου που εχει ενοχες επειδη ειναι γυναικα.
σου εχει φαει την μιση σου ζωη, δεν το βλεπεις?
εχεις ομως κι αλλη μια ζωη να ζησεις.
τολμησε το επιτελους!
εσυ προσπαθεις να πεισεις την μανα σου και την καθε μανα σου (πχ την ψυχ) να σε βοηθησουν να μεινετε αγκαλιασμενες μεσα στις ενοχες που ΕΚΕΙΝΗ σου εχει δημιουργησει για την σεξουαλικοτητα σου.
ειναι σαν να της λες"νθα ειμαι καλο παιδι, δεν θα κανω πονηρα πραγματα αφου ειναι αμαρτια, αλλα κιε συ θα εισαι για παντα μαζι μου εδω, να μου φερεσαι και να με προσεχεις σαν να ειμαι το καλο σου το παιδακι."/.