Results 91 to 105 of 106
-
04-08-2017, 19:37 #91
Τώρα κατάλαβα καλύτερα, σ' ευχαριστώ! :) Να σου πω κάτι που με βολεύει και να μου πεις από την εμπειρία σου αν είναι πολύ χαζό να το ζητήσω; Θέλω την πρώτη φορά που θα υπάρξει να μου μιλάει στην αρχή κατά τη διάρκεια κι αυτό για να μην μπορέσει ο φόβος που μου προκαλούν εκείνες οι αναμνήσεις να τρυπώσει στο μυαλό μου...αν μου μιλάει όμορφα και με ηρεμεί πιστεύω ότι θα μου είναι πιο εύκολο...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 04-08-2017, 19:48 #92
Καθολου χαζο δεν είναι. Να σε αποσπά απο τοβ φόβο σου θελει με τροπο που δεν ενοχλει κανέναν. Μια χαρα είναι. Τιποτα χαζο δεν υπάρχει,αν δεν βλάπτει κάποιον κ σε ικανοποιεί.
04-08-2017, 19:50 #93
Να τα πεις κ στην ψυχολογο σου κυκνε αυτα. Εγω δεν ειμαι επιστημονας να σου πω ν κατι ειναι επιστημονικά ορθό. Σου λέω τι λειτουργησε με μένα. Πιστευω πως τπτ δεν ειναινακτορθωτο και θα τα καταφερεις αν μπορεσεις να βρεις τι ειναι αυτο που θελςις ή σου ταιριαζει
04-08-2017, 20:20 #94
Κάποια της τα είπα στην προηγούμενη συνεδρία μας και θα της πω κι όσα δεν πρόλαβα...απλά την Τρίτη θα είναι η τελευταία μας συνεδρία για το καλοκαίρι γιατί θα λείψει δυο βδομάδες διακοπές οπότε θα τα πούμε ξανά τέλος Αυγούστου κι αυτό με αγχώνει λίγο...
Δεν πειράζει που δεν είσαι επιστήμονας και το να μοιραζόμαστε εμπειρίες με βοηθάει...
Χαίρομαι που δεν βρίσκεις χαζό αυτό που σκέφτηκα, μου δίνει λίγο περισσότερο θάρρος για να το ζητήσω όταν χρειαστεί...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-08-2017, 20:36 #95
Δεν υπάρχουν χαζα πραγματα γενικοτερα. Οταν κάτι σε κάνει χαρούμενη, λειτουργει με καποιο τροπο για σένα, σου δημιουργρι ευχαριστηση, γιατι να σε νοιαζει πως θα το χαρακτηρησει κάποιος; ειναι λογικο σε καποιους να αρεσει σε αλλους όχι. Αρκει να σε κανει χαρουμενη. Πχ σε καποιους αρεσει το παγωτο με γευση σοκολατα σε αλλους με βανιλια. Γιατι να ειναι χαζο να σου αρεσει κάτι;
Για κάποιο λόγο καθε ερεθισμα μας προκαλεί ενα συναισθημα. Αν το συναισθημα ειναι καλο ικανοποιητικο κ δεν μας βαζει στη διαδικασια να βλάψουμε τον εαυτο μας ή αλλους, τότε δε χρειαζεται να το κρινουμε.
04-08-2017, 20:37 #96
Κυκνε μου θυμαμαι οτι εισαι γυρω στα 40...
στην 1η σου σχεση ποσων χρονων ήσουν??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
04-08-2017, 20:41 #97
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-08-2017, 20:42 #98
04-08-2017, 20:53 #99
04-08-2017, 21:31 #100
05-08-2017, 06:24 #101
23-02-2018, 10:52 #102
Kutchunie, καλημέρα... Δεν ξέρω αν θα διαβάσεις εσύ ή κανείς αυτό το μήνυμα μετά από τόσο καιρό αλλά θα το γράψω κι ότι γίνει...
Χθες είχα μια συζήτηση που επειδή έμεινε στη μέση προσωρινά με άφησε με μιαν απορία... Ξέρετε αν στην πρώτη επαφή ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι (όχι την πρώτη φορά γενικά σαν εμπειρία, εννοώ την πρώτη φορά που γνωρίζονται δυο άνθρωποι) υπάρχει τρυφερότητα; Γιατί στη συζήτηση αυτή ειπώθηκε από την άλλη πλευρά ότι κυριαρχεί το πάθος που μετά γίνεται έρωτας και στη συνέχεια αγάπη κι αναρωτιέμαι αν πάθος και τρυφερότητα πάνε μαζί... Εμένα μου φαίνονται αντίθετα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-02-2018, 11:29 #103
οχι, δεν ειναι αντιθετα, μπορουν να συνυπαρξουν.
ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρων.
υπαρχουν ανδρες που και στο μεγαλυτερο παθος τους ειναι μονο τρυφεροι και γλυκεις και υπαρχουν ανδρες, που παθιαζονται ορμητικα και εσενα μπορει να σου φαινοταν βιαιες οι αντιδρασεις τους.
23-02-2018, 11:46 #104
Μάλιστα... Αυτό είναι κάπως παρήγορο... Θεωρώ ότι μπορώ να καταλάβω το χαρακτήρα του άλλου οπότε μάλλον δεν χρειάζεται ν' ανησυχώ γι' αυτό... Γιατί από χθες αναστατώθηκα κάπως και γι' αυτό και το ρώτησα, το σκέφτομαι και δεν μπορώ να περιμένω πότε θα συνεχιστεί η εν λόγω συζήτηση για να έρθει η διευκρίνιση...
Θέλω να πω και κάτι άλλο, θα ήθελα να ξαπλώσω για λίγο αλλά φοβάμαι να το κάνω... Το γράφω εδώ γιατί μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ δυο θέματα αυτή τη στιγμή... Χθες που αναγκάστηκα να ξαπλώσω επειδή πονούσα πολύ υπέφερα ψυχολογικά... Και δεν μπορώ να μιλήσω τώρα στην ψυχολόγο μου αλλά ούτε το ηρεμιστικό που πήρα βοήθησε καθόλου... Υπάρχει χάπι που με βοηθάει στις κρίσεις φόβου αλλά προσπαθώ να μην το πάρω γιατί αργότερα ίσως να πρέπει να βγω έξω και είναι πιθανόν να με νυστάξει πάρα πολύ, είναι δυνατό... Γαμώτο πια με τις κρίσεις μου, είναι ίσως ότι με δυσκολεύει περισσότερο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-02-2018, 13:05 #105
θα σου πω για κατι αλλο, σχετικα με ολα αυτα που συζητας τις τελευταιες μερες.
εμενα δεν μου φαινεται καθολου τυχαιο η συμπτωματικο το οτι τωρα που ηρθε η κριση με την διακοπη της ψυχ, ασχοληθηκες με θεμα ερωτικων σχεσεων.
για μενα, τοσο την μητερα σου, οσο και την ψυχ. τις θελεις σε μια στενη με σενα σχεση, γιατι αυτος ειναι ο τροπος σου να κρατας τον εαυτο σου σε μια παιδικη ηλικια και να αποφευγεις τις σχεσεις που τοσο σε προβληματιζουν.
οταν πλησιαζει η διακοπη των κοιμιστικων (σου) αυτων σχεσεων, αρχιζει να σου χτυπαει την πορτα ο ενηλικος εαυτος σου.
ΝΑΙ, να τολμησεις να εμπιστευθεις την κριση σου, να τολμησεις να γνωρισει ατομα που θα κρινεις οτι ειναι οπ-ως τα θελεις κι οπως σε καθυσηχαζει να ειναι, τρυφερα και προσεκτικα σε μια ερωτικη σχεση, που θα σεβαστουν τους φοβους σου και θα προχωρησουν με τους δικους σου ρυθμους.
φτανει πια ο αιωνιος υπνος του παιδιου που εχει ενοχες επειδη ειναι γυναικα.
σου εχει φαει την μιση σου ζωη, δεν το βλεπεις?
εχεις ομως κι αλλη μια ζωη να ζησεις.
τολμησε το επιτελους!
εσυ προσπαθεις να πεισεις την μανα σου και την καθε μανα σου (πχ την ψυχ) να σε βοηθησουν να μεινετε αγκαλιασμενες μεσα στις ενοχες που ΕΚΕΙΝΗ σου εχει δημιουργησει για την σεξουαλικοτητα σου.
ειναι σαν να της λες"νθα ειμαι καλο παιδι, δεν θα κανω πονηρα πραγματα αφου ειναι αμαρτια, αλλα κιε συ θα εισαι για παντα μαζι μου εδω, να μου φερεσαι και να με προσεχεις σαν να ειμαι το καλο σου το παιδακι."/.