Originally Posted by
Yugi m
Πχ βρε μεντιτεισον αν εσύ η κάποιος (οποίος ανασφαλης) αισθάνεται για κάποιον λόγο μόνος του μόνη του ναι θα βγει με τον άλλον που ξέρει ότι τον γουστάρει πάρα πολύ για να περάσει η ώρα και να τονωθεί ο εγωισμός του. Σύμφωνοι. Το έκανα κι εγώ με την άλλη κοπέλα που βγήκα. Αλλά επειδή δεν τη γουστάραν αυτήν την κοπέλα ούτε φιληθηκαμε ούτε τίποτα. Βγήκαμε απλά. Ούτε σεξ, ούτε καθημερινή επικοινωνία. Είμαι με άλλα λόγια της άποψης ότι δεν γίνεται κάποιος να κάνει μια σχέση με τον άλλον ΜΟΝΟ για να λύσει ψυχολογικά, μοναξιά κτλ. Δεν έκανε με εμένα αυτό η συγκεκριμένη κοπέλα. Αν το έκανε, όταν γυρισε σε αυτήν ο παντρεμένος θα μου έλεγε άντε γεια. Και επειδή εγώ τότε δεν ήξερα τι γινόταν, θα μου έλεγε μια γελοία δικαιολογία. Πχ θέλω να φύγω, βαρέθηκα, δεν μπορώ. Και θα την τηρούσε. Δεν θα ξαναγυρνουσε.
Για να μην παρεξηγηθεί, δεν λέω ότι θα δείτε στη φωτιά για εμένα. Η ότι θα τρελαίνουν. Ωστόσο, πιστεύω ότι ένιωθε πράγματα ώστε να μην με αφήσει όταν ήρθε ο άλλος. Όπως ένιωθε και για τον άλλον πράγματα, ώστε να μην αφήσει εμένα.
Όλα αυτά που μου λες τα σκέφτηκα πρώτος εγώ. Αλλά κατέληξα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι φίλοι μου όπως σου είπα στο ίδιο συμπέρασμα. Ίσως επειδή είχαν δει πράγματα και δεν τα διάβαζαν απλώς στο φόρουμ. Ίσως επειδή τους είχα περιγράψει πράγματα, κάτι που δεν μπορώ να κάνω εδώ με λεπτομέρεια, γιατί μπορεί να τα δει ο οποιοσδήποτε μιας και είναι δημόσιο το φόρουμ.
Όλα αυτά δεν τα λέω για να αποδείξω ότι με γουστάρε η άλλη κοπέλα. Τα λέω επειδή εσύ και ορισμένοι άλλοι βγάλατε κατατην άποψη μου πάντα το συμπέρασμα ότι η τάδε δεν γουστάρει τον τάδε. Επομένως όταν έρχεται ο τάδε και μας ρωτάει τι να κάνει, εφόσον η τάδε δεν τον γουστάρει θα του πούμε να το σταματησει. Αυτό που σας λέω και σας περιγράφω όλα αυτά είναι μήπως δεν είναι έτσι. Μήπως όντως ένιωσε κάποια πράγματα η άλλη για εμένα?