εγω, εγω :D
Printable View
εγω, εγω :D
Ετσι ειναι απλα οταν σε πιανουν ορεξεις πιστεψε με ειναι αδυνατον να κρατηθεις LoooL.... Aλλα οκ αν εχεις σχεση θελει μια αλφα υπομονη. Η φραση "μαλακας" ειναι πολυ σωστη :) Και τωρα καταλαβαινω γιατι οταν ενας θειος μου επιασε τον ξαδερφο μου (στην εφηβεια) να βλεπει πορνο εγινε εξαλλος και μονο που δεν του εσπασε τον υπολογιστη φωναζοντας του "Μαλακας θα γινεις???"... Ισως λιγο υπερβολικο αλλα κατι ηξερε ο μπαρμπας μου που φωναζε!!!!!
ρε συ κενε, εδω κανατε ολοκληρη επανασταση που η καιτη ειπε τον αλλον γκει! εμενα που με ανεβοκατεβαζεις λεσβια ολη την ωρα, δεν το θεωρεις βρισιμο δηλαδη?? χαχαχα ο,τι να'ναι! ευτυχως παντως που ασχολουμαι με αυτο το φορουμ κ ξεχνιεμαι λιγακι απο τα πραγματικα προβληματα της ζωης μου.. να'σαι καλα!! γελαω κ ξεχνιεμαι λιγακι..
Σόρρυ αλλά έχεις δει πολλές ταινίες στην ζωή σου και γράφει πολλά σενάρια ο εγκεφαλός σου.. δεν πρόκειται να απολογήθω για τον λόγο που μίλησα με την Λίλιουμ ΚΕΝΕ! Αλλά σε παρακαλώ βγάλε απο το μυαλό σου την ιδέα οτί ασχολούμαι μαζί σου πισώπλατα γιατί δεν κολώνω να μιλήσω σε σένα για ότι θέλω να πω για σένα... Δεν με νοιάζουν για τα υπόλοιπα μέλη που σε "κουτσομπόλεψαν".. δικαίωμα θα είχες δώσει οπότε δικό σου πρόβλημα είναι και όχι δικό τους.. Κατηγόρησε και λίγο τον εαυτό σου καλό θα σου κάνει και όχι κακο!
τον κατηγορω και προσπαθω να τον βελτιωσω, δες και το θεμα μου το τελευταιο αν δε πιστευεις, που ζητουσα συμβουλες. ομως στο συγκεκριμενο που συζητουσαμε χτες και με εβρισες κι εκανες σαν παλαβη, γιατι ακριβως να τον κατηγορισω, επειδη δεν ειχαμε την ιδια αποψη ? εσυ χτες μου εγραψες γι'αυτον που σε κακοποιουσε επι τρεια χρονια και με ρωτησες αν ηταν επειδη οι προηγουμενες απο σενα πιθανον να μη του φερθηκαν καλα. σου απαντησα οτι ναι αυτη την αποψη εχω, βρηκε και ξεσπασε επανω σου. εσενα σαν θυμα μπορει να μη σου φαινεται λογικο, εμενα ομως μου φαινεται και μου παραφαινεται. επειδη διαφωνουμε πρεπει να καταληγω να με χαρακτηριζουν σαν να ειμαι ζωο εσυ και οι ομοιες σου ?
αν ειμαι ομοια της χριστινας για εσενα κενο
ενα πραγμα ΜΟΝΟ με πειραξε απο οσα εχω διαβασει να εχεις γραψει μεχρι σημερα εδω
τιποτε αλλο και σου εχω δειξει αν σε παω η οχι
αλλα αυτο που εγραψες εχθες με πειραξε παααρα πολυ
και οποιον ακουσω να πει κατι για μικρο παιδι παλι θα φρικαρω
ελπιζω να το εγραψες για να σπασεις τα νευρα αυτων που σου την εμπαιναν και να μην το πιστευες πραγματικα
γιατι αν κρινω απο τις προηγουμενες απαντησεις σου δεν εδειχνε να το πιστευεις αυτο που ειπες στο θεμα για τα παιδακια που μαλλον εγινε και αναφορα και τροποποιηθηκε
Κοιτα αν θες να μιλήσεις για τις "ομοιες" μου λες και είμαστε συμμορία απλά κατονομασε τες. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σου με τις "όμοιές" μου. Πέρα απο την διαφωνία που είχαμε, σε σένα βλέπω έναν παραλογισμό και μια ψυχρότητα. Αν αυριο μεθαύριο σου βιασουν το κοριτσάκι σου (9 χρονών) ποιον θα κατηγορήσεις τότε? την γυναίκα σου ή τον αλήτη που το έκανε?
Ρε Χρυσάκι μην καρφώνεσαι... :P
χαχαχαχα! Α ρε Καίτη με το θέμα που πήγες κι άνοιξες!! Έχεις "αναστατώσει" όλον τον κόσμο εδώ μέσα!..
xrusaki οταν υπαρχει ενα ζητημα το οποιο σοκαρει, προσπαθω να δω και τις δυο μεριες. εσεις κολλατε μονο στο θυμα, και ειναι φυσιολογικο, γιατι αυτο πρωτο σας προκαλει λυπη και οικτο. ομως για να φτασει ο οποιοσδηποτε να κανει το οτιδηποτε, εχει υπαρξει κατι πριν, ειτε ειναι παιδοφιλος, ειτε δολοφονος, ειτε οτι αλλο. κι εκει κολλαω εγω και λεω οτι δεν ειναι μονο το θυμα, που ετυχε και βρεθηκε στη μεση του οποιουδηποτε εκανε το οτιδηποτε. ειναι και ο θυτης, που για να εφτασε να κανει αυτο που εκανε, πρεπει να ειχε καποιο προβλημα, καποια δυσκολια.
στις κατονομασα στη πισω σελιδα, μη με βαζεις να επαναλαμβανομαι, αλλη δουλεια δεν εχω απ'το να μαλακιζομαι στο εψυχολοτζι επειδη αδυνατουν ορισμενες να δεχτουν απλα μια διαφορετικη αποψη. αν θες να με χαρακτηρισεις ψυχρο και παραλογο ειναι οκ. αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν παραμενω ανθρωπος, νομιζω.
ΚΕΝΟ δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα...
"Γειά σας, έχω ένα πρόβλημα γνωρίστηκα με μια κοπέλα, αλλά τις δύο πρώτες φορές που προσπαθήσαμε να κάνουμε έρωτα δεν άνοιγε καθόλου, ήταν τελείως "κλειστή", καθόλου υγρή κλπ. Βέβαια εγώ δεν έκανα κάτι για αυτό, ούτε της έδειξα ενδιαφέρον ιδιαίτερο, ούτε επικεντρώθηκα στα προκαταρτικά. Λέτε να είναι λεσβία;"
Picaso η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι? οτι εσεις βασιζετε ολη την υπαρξη κ την αξιοπρεπεια σας στο πουλι σας!! το παιρνετε υπερβολικα στα σοβαρα κ γι'αυτο το λογο αγχωνεστε, μπλοκαρετε,κλπ.. δεν ξερω αν γι'αυτο φταιει το κοινωνικο περιβαλλον ή ειναι κατι που συμβαινει απο μονο του λογω φυσης.. μαλλον ισχυει το πρωτο..
οπως κ να'χει, το μονο σιγουρο ειναι οτι οι γυναικες δεν μεγαλωνουμε με την ιδεα να βρουμε καποιον γαμια ή να γινουμε πουτ@νες, ενω εσας σας μεγαλωνουν μαλλον με την ιδεα οτι αν δεν ειστε καραστρεϊτ του κερατα να γ@μ@τε κ να δερνετε, δεν αξιζετε μια.. κ απο εκει αρχιζουν ολα τα προβληματα..
Καταρχάς με τόσο μένος που γράφεις δεν επιβεβαιώνεις καθόλου το nick σου. Ηρέμησε, δεν τρέχει κάτι. Φυσικά και έχουμε διαφορές οι άντρες με τις γυναίκες πάνω στον ερωτικό τομέα. Αν οι άντρες τεσπα λες οτι έχουν αυτό το άγχος και οτι το παίρνουμε τόσο στα σοβαρά, μπορείς να μου πεις για το άγχος του γυναικείου οργασμού; Ή μήπως για το άγχος των γόνιμων ημερών, ή της περιόδου; Θέλω να πω οτι εσείς έχετε όλα τα δίκια του κόσμου να μην αισθάνεστε καλά, να έχετε πονοκέφαλο, ή οι ορμόνες να έχουν χτυπήσει κόκκινο και να μην μπορείτε να αποδώσετε, χωρίς να κουβαλάτε κάποιο βάρος ή κάποια ταμπέλα μετά (εκτός ίσως απο το ανοργασμικία, εξού και η γυναικεία προσποίηση οργασμού). Ο άντρας όμως απαιτείτε και απαιτείται να είναι πάντα έτοιμος και απίκο. Αν δεν είναι καμία δεν κάθεται να σκεφτεί ή να ρωτήσει το γιατί, πέρα απο το να σκεφτεί το προφανές(;) οτι είναι gay ή οτι δεν τη θέλει...
Όσον αφορά στο πως μεγαλώνουμε άστο. Πόσες φορές δεν έχω ακούσει το "να βρεις έναν πλούσιο να στα παρέχει όλα", ή το "η γυναίκα έχει τον τρόπο της, να φέρνει τον άντρα στα νερά της" (υπονοώντας το σεξ).
ακριβως μολις επιβεβαιωσες τον συλλογισμο μου! για εσας απαιτειται να ειστε παντα ετοιμοι κλπ, για τις γυναικες απαιτειται ενδεχομενως να ειναι καλες νοικοκυρες, δουλες κ κυρες.. το θεμα ειναι οτι οι γυναικες καταφεραμε να ξεπερασουμε αυτες τις ταμπελες.. εσεις δυστυχως ακομα τιποτα.. λυπαμαι πολυ..
οσο για το θεμα του οργασμου, ναι, θυμαμαι τον εαυτο μου να συζηταει με τις φιλες μου οταν ειμασταν στα 20, γιατι δεν εχουμε ακομα ερθει σε οργασμο.. αληθεια,ηταν ενα θεμα που μας απασχολουσε, αλλα οχι σε βαθμο να αγχωνομαστε, να θεωρουμε οτι ειμαστε λεσβιες, να μας δημιουργησει ψυχολογικα για μια ζωη, κλπ!! κ ξερεις μαλλον γιατι δεν εγινε στο τελος αυτο?? γιατι το συζητησαμε το θεμα μεταξυ μας! δεν ειναι ταμπου να μιλας για αυτα τα θεματα!! οταν το συνειδητοποιησετε κ εσεις αυτο, θα σταματησετε να ειστε τοσο ανταγωνιστικοι μεταξυ σας κ θα βρειτε την ψυχικη σας ηρεμια!! (πολυ πιθανον οι ανοργασμικες να ειναι κλειστες κοπελες..)
Μα γιατί μαλώνεται??? Καλημέρα :)
Αααααααχ ΚΕΝΟ δεν μου απαντάς.. γιατί άραγε? Μήπως τελικά λες ότι να ναι? Και ούτε καν τα σκέφτεσαι προτου μιλήσεις?
δε πας στο διαολο Χριστινα πρωινιατικα ? την ορεξη σου εχει ο καθενας εδω μεσα, να απανταει σε ηλιθιοτητες ? υποθετικα σεναρια για ενα 9χρονο, οταν δεν εχω καν βρει τη καταληλη ακομα για μια απλη σχεση, και εσυ εφτασες στον γαμο και στα παιδια ? ε δεν απανταω, δεν σας ανεχομαι αλλο εδω μεσα, το μετατρεψατε σε αλλο ενα κοσμοπολιταν με την ανεχεια του αντμιν ολες σας. εγω ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΙ και δεν ξαναπανταω σε βλακειες. αντε γεια!
χαχαχαχα.. κι αυτή η Καίτη, τα θέματα που ανεβάζει έχουν τεράστιο σουξέ τελικά! Γελάσαμε και σήμερα!!!
Καλα με το που διάβασα το "δεν πας στο διαλο ρε Χριστινα πρωινιάτικα" έβαλα κάτι γέλια! Ακόμα γελάω... :D
ειναι οντως τρομερη βλακεια να σκεφτεσαι λιγο και τη πλευρα του θυτη, συμφωνω. απαιτει πολυ μυαλο για να ξεκολλησεις απ'το θυμα, και δε το κατεχει η πλεμπα σαν εσενα. και το μονο που με χαλαει ειναι η ηλιθιοτητα σας και η ασχημη συμπεριφορα σ'αυτο το κοσμο, κατι που εδω μεσα μαλλον ειναι απλετη αν κρινουμε απ'τις αντιδρασεις σας, οταν εκφραζει καποιος κατι διαφορετικο.
με νοιαζει οτι μου καβλωσει Χριστινα, δε ποσταρω εδω για να χαρουν τα ματια σου και της καθεμιας που γλυφει τον αντμιν. ξεκινα η πλεμπα και φωναζει ασπρο ασπρο ασπρο. ερχεσαι και εσυ και φωναζεις επισης ΑΣΠΡΟ, κανωντας μια ερωτηση με βαση αυτο και κρινωντας αρνητικα εμενα που δε φωναζω τπτ. ποιος γελαει αληθεια ? ποιος ειναι πιο γελοιος και λεει τις βλακειες, αυτος που κρινει χωρις να γνωριζει και που παει με οτι προσταζει η μαζα κι οπου κοιτανε οι πολλοι, ή αυτος που προσπαθει να δει και τις δυο πλευρες και να σχηματισει δικη του γνωμη ?
Αυτό βλέπω και εγώ,οτί γράφεις ότι σου καβλώσει :D Κοιτα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πιστέυεις για μένα γενικότερα ακόμα και αυτές τις άκυρες βλακείες που πετάς για μένα κράτα τες μπας και σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Εγώ πάντα θα γράφω με λογική. Τώρα εσύ δεν υποστήριξες απλά τον θύτη αλλά κατηγορείς μονίμως με άσχημο τρόπο τις γυναίκες και γενικά λες πολλές μαλακείες. Αυτό που είπες "καλά σας κάνουν και σας γ@μ@νε τα παιδάκια σας" τι ήταν? Εκφραση λογικού ανθρώπου? Ελεος ρε κενο...
η λογικη της μαζας ? θυμα των περιστασεων εισαι βρε Χριστινα, του λαουτζικου. σε παρασερνει οπου θελει η λαοθαλασσα, δεν εχεις καν δικη σου γνωμη, εισαι οτι πουν οι αλλοι για να γινεις αρεστη. πηγαινε ψηφισε Πασοκ λοιπον κι εσυ τωρα παλι, και μετα ελα να κλαφτεις στο φορουμ και να παραπονεθεις γιατι ησουν δηθεν μειονοτητα. δεν εχω να πω κατι αλλο, τα γρηγορα συμπερασματα που βγαζετε μιλανε απο μονα τους, ψαχνετε θυμα να το λιθοβολησετε. τη καλημερα μου, ή καληνυχτα αναλογα που ειστε. :)
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Απαγορεύονται οι διαφημίσεις!