προβλημα στυσης - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast
Results 286 to 300 of 315
    Senior Member
    αν ειμαι ομοια της χριστινας για εσενα κενο
    ενα πραγμα ΜΟΝΟ με πειραξε απο οσα εχω διαβασει να εχεις γραψει μεχρι σημερα εδω
    τιποτε αλλο και σου εχω δειξει αν σε παω η οχι
    αλλα αυτο που εγραψες εχθες με πειραξε παααρα πολυ
    και οποιον ακουσω να πει κατι για μικρο παιδι παλι θα φρικαρω
    ελπιζω να το εγραψες για να σπασεις τα νευρα αυτων που σου την εμπαιναν και να μην το πιστευες πραγματικα
    γιατι αν κρινω απο τις προηγουμενες απαντησεις σου δεν εδειχνε να το πιστευεις αυτο που ειπες στο θεμα για τα παιδακια που μαλλον εγινε και αναφορα και τροποποιηθηκε
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τον κατηγορω και προσπαθω να τον βελτιωσω, δες και το θεμα μου το τελευταιο αν δε πιστευεις, που ζητουσα συμβουλες. ομως στο συγκεκριμενο που συζητουσαμε χτες και με εβρισες κι εκανες σαν παλαβη, γιατι ακριβως να τον κατηγορισω, επειδη δεν ειχαμε την ιδια αποψη ? εσυ χτες μου εγραψες γι'αυτον που σε κακοποιουσε επι τρεια χρονια και με ρωτησες αν ηταν επειδη οι προηγουμενες απο σενα πιθανον να μη του φερθηκαν καλα. σου απαντησα οτι ναι αυτη την αποψη εχω, βρηκε και ξεσπασε επανω σου. εσενα σαν θυμα μπορει να μη σου φαινεται λογικο, εμενα ομως μου φαινεται και μου παραφαινεται. επειδη διαφωνουμε πρεπει να καταληγω να με χαρακτηριζουν σαν να ειμαι ζωο εσυ και οι ομοιες σου ?
    Κοιτα αν θες να μιλήσεις για τις "ομοιες" μου λες και είμαστε συμμορία απλά κατονομασε τες. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σου με τις "όμοιές" μου. Πέρα απο την διαφωνία που είχαμε, σε σένα βλέπω έναν παραλογισμό και μια ψυχρότητα. Αν αυριο μεθαύριο σου βιασουν το κοριτσάκι σου (9 χρονών) ποιον θα κατηγορήσεις τότε? την γυναίκα σου ή τον αλήτη που το έκανε?

Senior Member
    Ρε Χρυσάκι μην καρφώνεσαι... :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρε Χρυσάκι μην καρφώνεσαι... :P
    χαχαχαχαχαχα!
    το λεω γιατι ηταν η μονη φορα που τα πηρα με κενο
    δεν εχω κανενα αλλο θεμα η προβλημα
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    χαχαχαχα! Α ρε Καίτη με το θέμα που πήγες κι άνοιξες!! Έχεις "αναστατώσει" όλον τον κόσμο εδώ μέσα!..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    αν ειμαι ομοια της χριστινας για εσενα κενο
    ενα πραγμα ΜΟΝΟ με πειραξε απο οσα εχω διαβασει να εχεις γραψει μεχρι σημερα εδω
    τιποτε αλλο και σου εχω δειξει αν σε παω η οχι
    αλλα αυτο που εγραψες εχθες με πειραξε παααρα πολυ
    και οποιον ακουσω να πει κατι για μικρο παιδι παλι θα φρικαρω
    ελπιζω να το εγραψες για να σπασεις τα νευρα αυτων που σου την εμπαιναν και να μην το πιστευες πραγματικα
    γιατι αν κρινω απο τις προηγουμενες απαντησεις σου δεν εδειχνε να το πιστευεις αυτο που ειπες στο θεμα για τα παιδακια που μαλλον εγινε και αναφορα και τροποποιηθηκε
    xrusaki οταν υπαρχει ενα ζητημα το οποιο σοκαρει, προσπαθω να δω και τις δυο μεριες. εσεις κολλατε μονο στο θυμα, και ειναι φυσιολογικο, γιατι αυτο πρωτο σας προκαλει λυπη και οικτο. ομως για να φτασει ο οποιοσδηποτε να κανει το οτιδηποτε, εχει υπαρξει κατι πριν, ειτε ειναι παιδοφιλος, ειτε δολοφονος, ειτε οτι αλλο. κι εκει κολλαω εγω και λεω οτι δεν ειναι μονο το θυμα, που ετυχε και βρεθηκε στη μεση του οποιουδηποτε εκανε το οτιδηποτε. ειναι και ο θυτης, που για να εφτασε να κανει αυτο που εκανε, πρεπει να ειχε καποιο προβλημα, καποια δυσκολια.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κοιτα αν θες να μιλήσεις για τις "ομοιες" μου λες και είμαστε συμμορία απλά κατονομασε τες. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σου με τις "όμοιές" μου. Πέρα απο την διαφωνία που είχαμε, σε σένα βλέπω έναν παραλογισμό και μια ψυχρότητα. Αν αυριο μεθαύριο σου βιασουν το κοριτσάκι σου (9 χρονών) ποιον θα κατηγορήσεις τότε? την γυναίκα σου ή τον αλήτη που το έκανε?
    στις κατονομασα στη πισω σελιδα, μη με βαζεις να επαναλαμβανομαι, αλλη δουλεια δεν εχω απ'το να μαλακιζομαι στο εψυχολοτζι επειδη αδυνατουν ορισμενες να δεχτουν απλα μια διαφορετικη αποψη. αν θες να με χαρακτηρισεις ψυχρο και παραλογο ειναι οκ. αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν παραμενω ανθρωπος, νομιζω.

Senior Member
    ΚΕΝΟ δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα...

Member
    "Γειά σας, έχω ένα πρόβλημα γνωρίστηκα με μια κοπέλα, αλλά τις δύο πρώτες φορές που προσπαθήσαμε να κάνουμε έρωτα δεν άνοιγε καθόλου, ήταν τελείως "κλειστή", καθόλου υγρή κλπ. Βέβαια εγώ δεν έκανα κάτι για αυτό, ούτε της έδειξα ενδιαφέρον ιδιαίτερο, ούτε επικεντρώθηκα στα προκαταρτικά. Λέτε να είναι λεσβία;"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Picaro View Post
    "Γειά σας, έχω ένα πρόβλημα γνωρίστηκα με μια κοπέλα, αλλά τις δύο πρώτες φορές που προσπαθήσαμε να κάνουμε έρωτα δεν άνοιγε καθόλου, ήταν τελείως "κλειστή", καθόλου υγρή κλπ. Βέβαια εγώ δεν έκανα κάτι για αυτό, ούτε της έδειξα ενδιαφέρον ιδιαίτερο, ούτε επικεντρώθηκα στα προκαταρτικά. Λέτε να είναι λεσβία;"
    δεν μας λες όμως αν θα σε πείραζε να ήταν, γιατί αν δεν σε πείραζε, γιατί το άνοιξες ειρωνικά το υποτιθέμενο σενάριο;
    και που θες να ξέρουμε εμείς αν εσύ δεν είσαι μαζόχας;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ααααααααχαχαχαχαχαα! Βρε θα με πνίξεις, με το κουλουράκι στο στόμα και να γελάω!!! Ααααααααχαχαχαχχαχαααα! Μπα σε καλό σου!!!

Senior Member
    Picaso η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι? οτι εσεις βασιζετε ολη την υπαρξη κ την αξιοπρεπεια σας στο πουλι σας!! το παιρνετε υπερβολικα στα σοβαρα κ γι'αυτο το λογο αγχωνεστε, μπλοκαρετε,κλπ.. δεν ξερω αν γι'αυτο φταιει το κοινωνικο περιβαλλον ή ειναι κατι που συμβαινει απο μονο του λογω φυσης.. μαλλον ισχυει το πρωτο..

οπως κ να'χει, το μονο σιγουρο ειναι οτι οι γυναικες δεν μεγαλωνουμε με την ιδεα να βρουμε καποιον γαμια ή να γινουμε πουτ@νες, ενω εσας σας μεγαλωνουν μαλλον με την ιδεα οτι αν δεν ειστε καραστρεϊτ του κερατα να γ@μ@τε κ να δερνετε, δεν αξιζετε μια.. κ απο εκει αρχιζουν ολα τα προβληματα..

Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    Picaso η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι? οτι εσεις βασιζετε ολη την υπαρξη κ την αξιοπρεπεια σας στο πουλι σας!! το παιρνετε υπερβολικα στα σοβαρα κ γι'αυτο το λογο αγχωνεστε, μπλοκαρετε,κλπ.. δεν ξερω αν γι'αυτο φταιει το κοινωνικο περιβαλλον ή ειναι κατι που συμβαινει απο μονο του λογω φυσης.. μαλλον ισχυει το πρωτο..

οπως κ να'χει, το μονο σιγουρο ειναι οτι οι γυναικες δεν μεγαλωνουμε με την ιδεα να βρουμε καποιον γαμια ή να γινουμε πουτ@νες, ενω εσας σας μεγαλωνουν μαλλον με την ιδεα οτι αν δεν ειστε καραστρεϊτ του κερατα να γ@μ@τε κ να δερνετε, δεν αξιζετε μια.. κ απο εκει αρχιζουν ολα τα προβληματα..
    Καταρχάς με τόσο μένος που γράφεις δεν επιβεβαιώνεις καθόλου το nick σου. Ηρέμησε, δεν τρέχει κάτι. Φυσικά και έχουμε διαφορές οι άντρες με τις γυναίκες πάνω στον ερωτικό τομέα. Αν οι άντρες τεσπα λες οτι έχουν αυτό το άγχος και οτι το παίρνουμε τόσο στα σοβαρά, μπορείς να μου πεις για το άγχος του γυναικείου οργασμού; Ή μήπως για το άγχος των γόνιμων ημερών, ή της περιόδου; Θέλω να πω οτι εσείς έχετε όλα τα δίκια του κόσμου να μην αισθάνεστε καλά, να έχετε πονοκέφαλο, ή οι ορμόνες να έχουν χτυπήσει κόκκινο και να μην μπορείτε να αποδώσετε, χωρίς να κουβαλάτε κάποιο βάρος ή κάποια ταμπέλα μετά (εκτός ίσως απο το ανοργασμικία, εξού και η γυναικεία προσποίηση οργασμού). Ο άντρας όμως απαιτείτε και απαιτείται να είναι πάντα έτοιμος και απίκο. Αν δεν είναι καμία δεν κάθεται να σκεφτεί ή να ρωτήσει το γιατί, πέρα απο το να σκεφτεί το προφανές(;) οτι είναι gay ή οτι δεν τη θέλει...

Όσον αφορά στο πως μεγαλώνουμε άστο. Πόσες φορές δεν έχω ακούσει το "να βρεις έναν πλούσιο να στα παρέχει όλα", ή το "η γυναίκα έχει τον τρόπο της, να φέρνει τον άντρα στα νερά της" (υπονοώντας το σεξ).

Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    δεν μας λες όμως αν θα σε πείραζε να ήταν, γιατί αν δεν σε πείραζε, γιατί το άνοιξες ειρωνικά το υποτιθέμενο σενάριο;
    και που θες να ξέρουμε εμείς αν εσύ δεν είσαι μαζόχας;
    Μπα μάλλον gay είμαι.

Senior Member
    Ο άντρας όμως απαιτείτε και απαιτείται να είναι πάντα έτοιμος και απίκο
    ακριβως μολις επιβεβαιωσες τον συλλογισμο μου! για εσας απαιτειται να ειστε παντα ετοιμοι κλπ, για τις γυναικες απαιτειται ενδεχομενως να ειναι καλες νοικοκυρες, δουλες κ κυρες.. το θεμα ειναι οτι οι γυναικες καταφεραμε να ξεπερασουμε αυτες τις ταμπελες.. εσεις δυστυχως ακομα τιποτα.. λυπαμαι πολυ..

οσο για το θεμα του οργασμου, ναι, θυμαμαι τον εαυτο μου να συζηταει με τις φιλες μου οταν ειμασταν στα 20, γιατι δεν εχουμε ακομα ερθει σε οργασμο.. αληθεια,ηταν ενα θεμα που μας απασχολουσε, αλλα οχι σε βαθμο να αγχωνομαστε, να θεωρουμε οτι ειμαστε λεσβιες, να μας δημιουργησει ψυχολογικα για μια ζωη, κλπ!! κ ξερεις μαλλον γιατι δεν εγινε στο τελος αυτο?? γιατι το συζητησαμε το θεμα μεταξυ μας! δεν ειναι ταμπου να μιλας για αυτα τα θεματα!! οταν το συνειδητοποιησετε κ εσεις αυτο, θα σταματησετε να ειστε τοσο ανταγωνιστικοι μεταξυ σας κ θα βρειτε την ψυχικη σας ηρεμια!! (πολυ πιθανον οι ανοργασμικες να ειναι κλειστες κοπελες..)

Senior Member
    Μα γιατί μαλώνεται??? Καλημέρα :)

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast