Originally Posted by
Constantly curious
Μ87 αν και ο διαλογος ειναι εσου και Ρεας, στα προηγουμενα ποστ θα πω την γνωμη μου οσο πιο απλα γινεται.
Ειμαστε καποια μελη που μιλαμε πολυ καιρο στο φορουμ, μιλαμε με καποια γεγονοτα προσωπικων εμπειριων και κοινωνουμε την εσωτερικη μαχη και την αναβαση της ψυχης απο τον πατο προς τα ανω.
Πολλες φορες και η ιδια αυθορμητα γραφω α' πληνθυντικο, ειναι μαλλον μια λογικη συνεπεια του "δεσμου" που εχουμε αναπτυξει.
Εαν εχω καταλαβει σωστα, καποιος Ψυχολογος λειτουργησε κακοποιητικα και νιωθεις θυμο λογω της ελλειπους ενημερωσης των θεραπευομενων.
Ειναι μια τραυματικη και σοβαρη εμπειρια, καποια μελη εχουν γραψει για παρομοια προσωπικη τους εμπειρια στις αναρτησεις σου.
Δεν εχω καταλαβει τι εννοεις "Λασπη, προγκα" ? Ειναι πολιτικη ορολογια ?
Λογω ανωνυμιας διαδικτυακης ειναι φυσιολογικο να σκεφτεσαι πως εκπροσωπουμε ειδικους, ειδικοτητες, απο την αλλη ομως παιζει το απλο σεναριο να ειμαστε στο φορουμ επειδη ειμαστε ανεργοι, μονοι, σε θεραπεια και θελουμε να επικοινωνουμε στο φορουμ.
Σεβομαι το γεγονος οτι θελεις να ενημερωσεις ανθρωπους για τα δικαιωματα τους οταν απευθυνονται σε εναν ειδικο ψυχικης υγειας. Δεν εχω καταλαβει ομως ποιον εξυπηρετει να μπαινει σε διαμαχη για κατι που τελικα δεν προκειται να λυθει λεκτικα.