ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 31 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 451
    Senior Member
    Μ87 κανε μου μια χαρη δες και εμενα ποσα νηματα εχω αρχισει γτ βαριεμαι να ψαχνω :-ρ
    ( θεεε μου δεν θα αντεξω 45 δικα σου νημματα θα πηδηχτω απο το παραθυρο)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Έχεις ξεκινήσει 45 νήματα Κύκνος. Νομίζω ότι δικαιούμαι και εγώ να ξεκινήσω άλλα τόσα και όχι μόνο τρία. Ακόμα, δεν αναφέρθηκα στους ψυχίατρους καθότι δεν έχω εμπειρία από εκείνους ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Χαίρομαι που έτυχες σε καλούς επαγγελματίες. Εγώ δεν ήμουν τόσο τυχερός και έτυχα ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
    Ναι, 45 θέματα από το 2007...

Όχι όμως για το ίδιο ακριβώς θέμα, ούτε έκανα αντιγραφή/επικόλληση σε όποιο θέμα έβρισκα χαλώντας το όπως έκανες εσύ όταν πρωτομπήκες...

Αυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Παντωσ ρε κυκνε εγω οταν σε γνωρισα δε τσακωνοσουνα μπραβο που πηρεσ τα πανω σ κ τσακωνεσαι δεν κανω πλακα ειναι δειγμα υγειασ να υποστηριζεισ την αποψη σ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παντωσ ρε κυκνε εγω οταν σε γνωρισα δε τσακωνοσουνα μπραβο που πηρεσ τα πανω σ κ τσακωνεσαι δεν κανω πλακα ειναι δειγμα υγειασ να υποστηριζεισ την αποψη σ
    Ούτε και τώρα μ' αρέσει να τσακώνομαι αλλά μ' αρέσει περισσότερο η τάξη κι όταν διαταράσσεται δεν μπορώ...

Λες πάντως να έχω δυναμώσει λίγο και να μπορώ να την υποστηρίζω; Αν θες απάντησε μου στο "τι σκέφτεστε;" για να μην σπαμμάρουμε εδώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ετσι μου φαινεται ανοιξε κ κανενα θεμα να δουμε τι στροφεσ παιρνεισ ενταξει περα απο τισ ασχημεσ στροφεσ εχουμε κ λιγεσ καλεσ γ κανε μια ενδυναμωση εκει σκεψου κατι να συζητησουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    . Όμως δεν επιβάλω σε κανέναν να διαβάσει τις αναρτήσεις μου και δεν επιβάλω σε κανέναν να του αρέσουν τα όσα γράφω. Προφανώς θα υπάρξουν άνθρωποι, επαγγελματίες και συμφέροντα τα οποία θα θιγούν από τις αναρτήσεις μου. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ σεβαστείτε τον χαμένο κόπο/χρόνο/χρήματα τα οποία υπέστησα τόσο εγώ, όσο και πλήθος άλλων στα χέρια αυτών των "ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών". Με άλλα λόγια, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ.
    Εγω συμφωνω για ψυχολογους/θεραπευτες , δεν εχω καταφυγει ποτε σε τετοιον , υπαρχουν καλοι , αλλα πολυ λιγοι , αντε να τους βρεις .................καλυτερα να βοηθησεις μονος σου τον εαυτο σου , ιδιαις δυναμεις .............

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, 45 θέματα από το 2007...

Όχι όμως για το ίδιο ακριβώς θέμα, ούτε έκανα αντιγραφή/επικόλληση σε όποιο θέμα έβρισκα χαλώντας το όπως έκανες εσύ όταν πρωτομπήκες...

Αυτά...
    Μετρώντας και το 2016, αυτό είναι 4,5 νήματα κατ' έτος. Αλλά αν θες μπορώ να μετρήσω επακριβώς πόσα και ποιά νήματα ξεκίνησες σε κάθε μια από τις αντίστοιχες χρονιές. Επίσης δεν βρίσκω στους όρους χρήσης το σημείο που λέει ότι τα νήματα δεν πρέπει να αναφέρονται στο ίδιο θέμα. Σε ότι αφορά το λάθος μου - ως νέο μέλος - θα συμφωνούσες ότι συμμορφώθηκα και δεν το επανέλαβα ή όχι;

Senior Member
    Μετρώντας και το 2016, αυτό είναι 4,5 νήματα κατ' έτος. Αλλά αν θες μπορώ να μετρήσω επακριβώς πόσα και ποιά νήματα ξεκίνησες σε κάθε μια από τις αντίστοιχες χρονιές. Επίσης δεν βρίσκω στους όρους χρήσης το σημείο που λέει ότι τα νήματα δεν πρέπει να αναφέρονται στο ίδιο θέμα. Σε ότι αφορά το λάθος μου - ως νέο μέλος - θα συμφωνούσες ότι συμμορφώθηκα και δεν το επανέλαβα ή όχι;
    Μέτρα ότι θες αφού έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο...κι αν βρεις να λέω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια να μου το πεις...

Και όχι, δεν το λέει στους όρους χρήσης δυστυχώς γιατί δεν είναι τεχνολογικά εφικτό όπως με ενημέρωσε η διαχείριση αλλά το λέει η κοινή λογική...
    Το λάθος σου ευτυχώς που δεν το επανέλαβες, είχα σιχαθεί να βλέπω παντού το ίδιο μακρυνάρι, ευτυχώς που το σβήσανε...αλλά τώρα σου ήρθε να μελετήσεις τους όρους χρήσης; Νωρίς το θυμήθηκες...όταν έκανες εγγραφή δεν τους διάβασες; Μάλλον όχι, γραμμένους τους έχεις κι αυτούς κι εμάς, τόσα μέλη έχουν ενοχληθεί εξαιτίας σου κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος...

Banned
    Μέτρα ότι θες αφού έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο...κι αν βρεις να λέω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια να μου το πεις...

Και όχι, δεν το λέει στους όρους χρήσης δυστυχώς γιατί δεν είναι τεχνολογικά εφικτό όπως με ενημέρωσε η διαχείριση αλλά το λέει η κοινή λογική...
    Το λάθος σου ευτυχώς που δεν το επανέλαβες, είχα σιχαθεί να βλέπω παντού το ίδιο μακρυνάρι, ευτυχώς που το σβήσανε...αλλά τώρα σου ήρθε να μελετήσεις τους όρους χρήσης; Νωρίς το θυμήθηκες...όταν έκανες εγγραφή δεν τους διάβασες; Μάλλον όχι, γραμμένους τους έχεις κι αυτούς κι εμάς, τόσα μέλη έχουν ενοχληθεί εξαιτίας σου κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος...
    Φαντάζομαι ότι το λέει Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ... Γιατί η δική μου δε λέει κάτι τέτοιο. Μια και είσαι από το 2007 εδώ φαντάζομαι ότι τους όρους χρήσης τους ξέρεις "απεξω και ανακατωτά", σε δέκα χρόνια θα τους ξέρω και εγώ τόσο καλά.
    Last edited by M87; 09-02-2016 at 09:59.

Senior Member
    Φαντάζομαι ότι το λέει η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ... Γιατί η δική μου δε λέει κάτι τέτοιο. Μια και είσαι από το 2007 εδώ φαντάζομαι ότι τους όρους χρήσης τους ξέρεις "απεξω και ανακατωτά", σε δέκα χρόνια θα τους ξέρω και εγώ τόσο καλά.
    Χα χα, η δική σου λογική είναι ανύπαρκτη...όλοι το λένε όχι μόνο εγώ...όλους τους ενοχλείς...εύχομαι να σε διώξουν από εδώ και να μην προλάβεις να κλείσεις έναν χρόνο πόσο μάλλον δέκα για να μη μας πάρουν όλους με ζουρλομανδύα από δω εξαιτίας σου...πολύ σου πέφτει...

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Μ87 κανε μου μια χαρη δες και εμενα ποσα νηματα εχω αρχισει γτ βαριεμαι να ψαχνω :-ρ
    ( θεεε μου δεν θα αντεξω 45 δικα σου νημματα θα πηδηχτω απο το παραθυρο)
    19 νήματα έχεις ξεκινήσει arntaben. Η Κύκνος σε περνάει...

Senior Member
    Όσο για τους όρους χρήσης τους ξέρω γιατί έκανα τον κόπο να το διαβάσω και να τους σεβαστώ...

Και μιας και γράφεις με κεφαλαία δηλαδή μου φωνάζεις σύμφωνα με τους κανόνες του ίντερνετ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Banned
    Χα χα, η δική σου λογική είναι ανύπαρκτη...όλοι το λένε όχι μόνο εγώ...όλους τους ενοχλείς...εύχομαι να σε διώξουν από εδώ και να μην προλάβεις να κλείσεις έναν χρόνο πόσο μάλλον δέκα για να μη μας πάρουν όλους με ζουρλομανδύα από δω εξαιτίας σου...πολύ σου πέφτει...
    Έχεις δικαίωμα στην άποψη σου Κύκνος.

Banned
    Όσο για τους όρους χρήσης τους ξέρω γιατί έκανα τον κόπο να το διαβάσω και να τους σεβαστώ...

Και μιας και γράφεις με κεφαλαία δηλαδή μου φωνάζεις σύμφωνα με τους κανόνες του ίντερνετ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ - 'Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ - ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. Μπορείς κάλλιστα να μεταβείς σε άλλο νήμα.
    Last edited by M87; 07-02-2016 at 12:23.

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ - 'Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΧΟΥΝ - ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. Μπορείς κάλλιστα να μεταβείς σε άλλο νήμα.
    Ρε άντε από εδώ που θα μου βάλεις και τις φωνές ακόμα δεν βγήκες απ' τ' αυγό...αναιδέστατε! Ακόμα δεν μπήκες στο φόρουμ, τους αναστάτωσες όλους κι αντί να ζητήσεις συγγνώμη μας υψώνεις και τη φωνή...όσο για την απάντηση σου είναι απάντηση νηπίου...μόνο γέλιο προκαλείς...

Page 21 of 31 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast