ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 31 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 451
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    19 νήματα έχεις ξεκινήσει arntaben. Η Κύκνος σε περνάει...
    Αποτι φενετε σε λιγο θα την περνας κι εσυ......Δυστυχώς.. ...
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ - 'Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ - ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. Μπορείς κάλλιστα να μεταβείς σε άλλο νήμα.
    Ναι ναι ξερουμε δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε τις αναρτης σου να τις σχολιαζουμε και να τις βλεπουμε .....η να εχουμε την ιδια αποψη μεσενα.....μια ερωτηση μονο ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ? για να τα βλεπεις εσυ ? Εσυ δεν τ ξερεις?

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ναι ναι ξερουμε δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε τις αναρτης σου να τις σχολιαζουμε και να τις βλεπουμε .....η να εχουμε την ιδια αποψη μεσενα.....μια ερωτηση μονο ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ? για να τα βλεπεις εσυ ? Εσυ δεν τ ξερεις?
    Δεν εκπροσωπείς τον κόσμο ολόκληρο arntaben. Υπάρχουν και άλλοι που δεν σκέφτονται όπως εσύ. Εγώ είμαι μόνο ένας από αυτούς. Μπορείς όμως να καλλιεργείς την απαίτηση ή προσμονή όλοι να σκέφτονται όπως εσύ. Δεν θα είσαι ο πρώτος...

Senior Member
    Δεν εκπροσοπω ολο των κοσμο .....και ΟΧΙ δεν προσμονω / απαιτω ολοι να σκεφτονται οπως εγω....γτ με βαση το τελευταιο πρεπει να εχεις κι εσυ την ιδια αοπψη με μενα ειτε θες ειτε οχι .....και αυτο ειναι και το δικο σου λαθος προσμονεις να σκεφτονται ολοι οπως εσυ .....κατι που δεν προκετε να γινει ποτε

Banned
    Δεν εκπροσοπω ολο των κοσμο .....και ΟΧΙ δεν προσμονω / απαιτω ολοι να σκεφτονται οπως εγω....γτ με βαση το τελευταιο πρεπει να εχεις κι εσυ την ιδια αοπψη με μενα ειτε θες ειτε οχι .....και αυτο ειναι και το δικο σου λαθος προσμονεις να σκεφτονται ολοι οπως εσυ .....κατι που δεν προκετε να γινει ποτε
    Γι' αυτό και η ανάγνωση των αναρτήσεων μου είναι προαιρετική. Για να μην επιβάλω σε κανέναν να διαβάσει τα όσα λέω. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να διαβάσεις τα όσα λέω. Έτσι δεν είναι; Με δική σου βούληση δεν είσαι εδώ arntaben;

Senior Member
    Eνοητε οως ειμαι με δικη μου βουληση ......μπαινω και βγαινω οποτε θελω ακομα και μιλαωμε οποιον θελω
    Εδω ομως αλλαζει κατι οταν βλεπω μια αδικια ( κατα την γνωμη μου αδικια παρτο οπως θες) παιρνω μια θεση...μπορω λοιπον να υποστιριζω αυτη την θεση οσο θελω ετσι δνε ειναι?

Banned
    Eνοητε οως ειμαι με δικη μου βουληση ......μπαινω και βγαινω οποτε θελω ακομα και μιλαωμε οποιον θελω
    Εδω ομως αλλαζει κατι οταν βλεπω μια αδικια ( κατα την γνωμη μου αδικια παρτο οπως θες) παιρνω μια θεση...μπορω λοιπον να υποστιριζω αυτη την θεση οσο θελω ετσι δνε ειναι?
    Ναι. Μπορείς να υποστηρίζεις την θέση την οποία έχεις - κατά την άποψη μου - απέναντι σε οποιαδήποτε ανάρτηση και όχι μόνο απέναντι στις δικές μου. Δεν βλέπω όμως ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ καθώς επίσης και την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΥΤΗΣ απέναντι στην ανάρτηση μου. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρεσαι ως αδικία. Αν θέλεις γίνε πιο συγκεκριμένος.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ω δεν το κανω απο υποχρεωση ... το κανω επειδη πρεπει να το κανω απο την στιγμη που απευθυνεσαι με τοση ασεβεια ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ στα μελη που φορτιζεις εδω μεσα..αν δεν σου αρεσει να παρεμβαινουμε, γραψτα στο ημερολιγιο σου!!..
    ναι σαφως και δηλωνω μελος μιας ομαδας... και χρησιμοποιω το 1ο πλυθηντικο. μια ομαδα με μελη που με εχουν στηριξει και εχω γνωση των σοβαρων προβληματων τους... σε αντιθεση με εσενα ..και ως μελος αυτης της ομαδας σε ξαναρωταω μια πολυ απλη και ευλογη ερωτηση που ο καθενας εχει δικαιωμα να την κανει...
    - τι θες απο εμας? τι κανεις εδω?...τελικα...
    rea εάν θελήσω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να είσαι σίγουρη ότι ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ.

Banned
    Quote Originally Posted by Loading... View Post
    Μ87, αν την ενέργεια που ξοδεύεις εδώ, να αποδείξεις κάτι αναπόδεικτο, και μέσες-άκρες κοινώς αποδεκτό, την ξόδευες στο κολύμπι, θα είχες διασχίσει τα στενά της Μάγχης. Τί ψυχοθεραπείες μετά και πράσινα άλογα; Θα πήγαινες κατευθείαν για πρωταθλητισμό και δεν θα'χες ανάγκη από κανέναν γιατρό... Ίσως μόνο για κανα check up...

Στον αντίποδα όμως, θα μπορούσες και πολύ απλά να το δεις σαν ευκαιρία να αναπτύξεις κάπως τους τομείς στους οποίους ίσως πάσχεις... πχ της συνεννόησης με άλλους ανθρώπους.
    Δεν ξέρω αν πάσχεις... ένα παράδειγμα έφερα... Αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι όλοι εχθροί σου... κι ας τους βλέπεις όλους έτσι.

Μην συνεχίσεις τα "You damn kids, get off my lawn!!!!" και τα "καλές συνέχειες" γιατί οι απαντήσεις σου από υποθετικά σοβαρές καταλήγουν αστείες...

Loading... πολλά "ΑΝ" θα μπορούσα να πω και εγώ, για άλλους... όμως όπως διαπιστώνεις δεν το κάνω.

Σε ότι αφορά την "ευκαιρία" στην οποία αναφέρεσαι, δεν διαπιστώνω πρόβλημα συννενόησης. Πολλά από τα μέλη έχουν διαφορετική άποψη από τη δική μου. Την εκφράζουν, όπως εκφράζω και εγώ την διαφορετική με τη δική τους άποψη μου. Δεν καλούμαστε να συνεννοηθούμε σε "κάτι". Στο κάτω, κάτω της γραφής, οι πιο πολλοί από αυτούς αποφεύγουν να πάρουν ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ, ΚΑΤΑ Ή ΕΝ ΜΕΡΗ ΥΠΕΡ σχετικά με την ανάρτηση μου και για μένα αυτό λέει "κάτι".

Σε ότι αφορά την έκφραση την οποία χρησιμοποιείς ("You damn kids, get off my lawn!!!!") δεν την έχω υπόψη μου, ούτε και την καταλαβαίνω. Το "καλή συνέχεια" χρησιμοποιήθηκε από εμένα ως "αποχαιρετισμό" σε σχόλιο.
    Last edited by M87; 07-02-2016 at 22:52.

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Φυσικά και είναι άποψή μου το ότι είσαι πολύ λίγος.
    Τελευταίο γιατί πάλι νιώθω ότι με δουλεύεις και σήμερα δεν είναι η μέρα μου για να κάνω πίσω.
    Με λίγα λόγια κι ότι κι αν απαντήσεις,βρίσε κάνε ότι θέλεις,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να απαντήσω.Αν απαντήσω πάρ'το ότι δεν τιμάω το λόγια μου οπότε ότι είπα μέχρι τώρα ακυρώνεται.

Λοιπόν,μπαίνεις σε ένα φόρουμ ψυχολογίας για να ''καταγγείλεις'' (κατά κάποιον τρόπο) την μέθοδο με την οποία δουλεύουν οι ψυχολόγοι που κατά την άποψή σου,δεν είναι απλά λανθασμένη (που ίσως συμφωνούσαν πολλοί) αλλά είναι μια μορφή ''αφαίμαξης'' όπως αναφέρεις και υπο-θεραπείας ώστε να μην γίνεται ποτέ πλήρη θεραπεία για να μας ''χειραγωγούν''.Έτσι?Με λίγα λόγια αυτό είπες,μπορώ να το πω με άλλες 1000 διαφορετικές λέξεις,οπότε ΜΗΝ αρχίσεις πάλι τις θεωρίες σου.Άλλοστε σου είπα δεν απαντώ.

Στην συνέχεια κι ενώ είχαμε ανταλλάξει πριν λίγο καιρό μερικές απαντήσεις οι 2 μας στα θέματά σου,προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε και είσαι τόσο απόλυτος και δεν δέχεσαι καμία άλλη απάντηση ενώ εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις σελίδες με θεωρίες,άρχισες τις γνωστές καραμέλες ''Όποιος θέλει ας μην διαβάζει'' ''Μην απαντάει'' ''Μηδέν επιχειρήματα'' ''Λάσπη'' ''Ξύδι'' και αυτά.Όταν κάτι δεν σου άρεζε έλεγες αυτά.

Σήμερα διάβασα μερικά ποστ και πέφτω πάνω σε ένα (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος το έγραψε) που απλά σε ρώτησε τι έγινε και γράφεις αυτά που γράφεις.Όπως σε είχα ρωτήσει κι εγώ.Πες το μπας κι έχει κι άλλος την ίδια εμπειρία.Η απάντησή σου ήταν ''Δεν σε αφορά και δεν αφορά και κανέναν στο φόρουμ''΄.Εγω προσωπικά την εκλαμβάνω τουλάχιστον ως επιθετική και εριστική.Εγώ όταν σε ρώτησα,μου απάντησες ''Να μη σε νοιάζουν τα προσωπικά μου κι αν θα ήθελα εγώ να με ρωτάνε για τα προσωπικά μου''. Κοίτα που είναι το παράδοξο.Είμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας,κατά καιρούς όλοι έχουμε βγάλει τα εσώψυχά μας,οπότε είναι λογικό να ρωτήσει καποιος.Τέσπα.Κι ενώ δεν απαντάς σε αυτό,έχεις ανοίξει θέμα κι όταν γράφει κάποιος κάτι που δεν σου αρέσει αρχίζεις να χρησιμοποιείς τις λέξεις που έγραψα πιο πάνω.
    Να το βάλω σε βελάκια? ΑΝοίγω θέμα -> Μου απαντάνε -> Τους απαντώ να μη μου απαντάνε επειδή δε μου αρέσουν αυτά που γράφουν -> Μιλάω για σεβασμό απόψεων,άσχετα που δε το κάνω ο ίδιος ->Μπήκα να καταγγείλω,μη ρωτάτε τίποτα για εμένα.Ήμουν πρόββατο και ξύπνησα,ξυπνήστε κι εσείς.

Η αλήθεια είναι ότι τσατίστικα περισσότερο για το παράδειγμα που σου έγραψα με το λάθος τον γιατρών και που σου είπα αν άκουσες ποτέ για λάθος γιατρών.Εϊπαμε πάντα ''κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά ο ασθενείς...''.ΟΜΕΡΤΑ.
    Διαβάζοντας δηλαδή για τον θάνατο ενός 4χρονο κοριτσιού από ιατρικό λάθος και μπαλάκι το μπαλάκι τις ευθύνες,έρχεσαι εσύ να μας πεις .........

Καλά τώρα σοβάρα τι ακριβώς κάνω?Κάθομαι και σου εξηγώ?Αν είναι δυνατόν.Ίσως είσαι ή πρώτη αλλά ή δεύτερη δυσκολότερη εγχείρηση του κόσμου.Μάλλον η πρώτη.

Καλή συνέχεια και σε σένα.
    Οι αναρτήσεις μου αφορούν τους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές και τα όσα υποστηρίζω είναι γραμμένα στις επιμέρους αναρτήσεις καθώς και στα σχόλια μου. Δεν θα παρατήσω το θέμα της ανάρτησης για να ασχοληθώ με το - ατυχές κατά την άποψη μου - παράδειγμα που μου δίνεις σχετικά με ιατρικά λάθη. Εάν θέλεις άνοιξε ένα δικό σου νήμα και ασχολήσου εσύ με αυτά [ιατρικά λάθη]. Σε ότι αφορά το να μοιραστώ τις προσωπικές μου εμπειρίες:

1ον δεν τις μοιράζομαι με αγνώστους.
    2ον μέσες άκρες ξέρετε τι μου έχει τύχει από την ανάρτηση ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ.
    3ον δεν θα μοιραστώ προσωπικές μου εμπειρίες με ανθρώπους οι οποίοι δεν δεσμεύνται σε ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ / ΚΑΤΑ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΥΠΕΡ σε σχέση με τις αναρτήσεις μου.
    Last edited by M87; 07-02-2016 at 23:23.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χα χα, η δική σου λογική είναι ανύπαρκτη...όλοι το λένε όχι μόνο εγώ...όλους τους ενοχλείς...εύχομαι να σε διώξουν από εδώ και να μην προλάβεις να κλείσεις έναν χρόνο πόσο μάλλον δέκα για να μη μας πάρουν όλους με ζουρλομανδύα από δω εξαιτίας σου...πολύ σου πέφτει...
    "Η δική μου ανύπαρκτη λογική", όπως λες, χαίρει πάνω από 1800 αναγνώσεις στην τρέχουσα ανάρτηση, πάνω από 4400 στην ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ και πάνω από 2900 αναγνώσεις στην ανάρτηση ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ. Τυχαίο;... Δεν νομίζω.

Banned
    "Η δική μου ανύπαρκτη λογική", όπως λες, χαίρει πάνω από 1800 αναγνώσεις στην τρέχουσα ανάρτηση, πάνω από 4400 στην ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ και πάνω από 2900 αναγνώσεις στην ανάρτηση ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ. Τυχαίο;... Δεν νομίζω.
    οι περισσοτεροι απλα κανουν μπανιστηρι στους καυβγαδες που κανεις με τα μελη.... το ρεκορ το ειχε σπασει ενα αλλο νημα με τιτλο "ειμαι μπαζο και δεν με θελουν οι αντρες"..καπως ετσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω συμφωνω για ψυχολογους/θεραπευτες , δεν εχω καταφυγει ποτε σε τετοιον , υπαρχουν καλοι , αλλα πολυ λιγοι , αντε να τους βρεις .................καλυτερα να βοηθησεις μονος σου τον εαυτο σου , ιδιαις δυναμεις .............

Μ87 , παροτι συμφωνησα μαζι σου , ουτε καν το σχολιασες ...........................ο σκοπος σου , ειναι να δημιουργεις καυγαδες , αλλιως θακανες καποια μνεια στο ποστ μου ..............................ρε παιδια , γιατι ανοιγετε κουβεντες με τετοια μελη , που ο σκοπος τους ειναι καθαρα ο καυγας ? αγνοηστε τον , δεν μπορει να καυγαδισει μονος , τα θελετε κι εσεις , .....................δεν συμφωνειτε με καποιον ?, τον αγνοητε και εληξε το θεμα

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μ87 , παροτι συμφωνησα μαζι σου , ουτε καν το σχολιασες ...........................ο σκοπος σου , ειναι να δημιουργεις καυγαδες , αλλιως θακανες καποια μνεια στο ποστ μου ..............................ρε παιδια , γιατι ανοιγετε κουβεντες με τετοια μελη , που ο σκοπος τους ειναι καθαρα ο καυγας ? αγνοηστε τον , δεν μπορει να καυγαδισει μονος , τα θελετε κι εσεις , .....................δεν συμφωνειτε με καποιον ?, τον αγνοητε και εληξε το θεμα
    α! το καταλαβες?? καλο ειναι να μην υπερασπιζεσαι ατομα που βλέπεις οτι ταραζουν τα μελη αλλη φορα... ή τουλαχιστον προσπαθησε πριν παρεις θεση να εχεις ενημερωθει πληρως για το τι συμβαινει!
    εχω απαντησει γιατι απανταω εγω προσωπικα και πως ειναι λαθος να μην παιρνεις θεση... στην δικη σου περιπτωση ειναι ακομα πιο λάθος να παιρνεις θεση ..δεν βοηθας κανενα μελος με το να κοιτας την πάρτη σου ...ουτε και τον εαυτο σου!!!! θες και μνεια ....

Senior Member
    απο αυτο το θεμα εμαθα τη λεξη προγκα...απλα σκεψου κατι πολυ απλο δεν ειναι θεμα ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος αυτο το καταλαβαινουν οσοι θα κατσουν να διαβασουν 2-3 μηνιματα, το θεμα ειναι οτι μιλας σε ενα χωρο που υπαρχει κοσμος που δεν ειναι ωραιο να τον εκνευριζεις και να τον φερνεις στα ορια του

Page 22 of 31 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast