Originally Posted by
Kostas_14
Συμφωνώ με τον GoldenM εννοείται πως πρέπει να κοιτάμε και τον εαυτό μας, απλά εγώ τα συνδυάζω και τα δυο, δεν παραλείπω τις παρέες μου και δεν αφήνω και τον εαυτό μου, ψάχνομαι για το εξωτερικό (μεταπτυχιακά κλπ.). Πάντως Μίλιβα ή Μιλίβα, δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει το "Μίλιβα", τέλος πάντων, εμένα όλες αυτές οι καταστάσεις μέσα στις φιλίες σου με τις υπόλοιπες κοπέλες, μου φαίνονται κάπως ανώριμες. Και δεν χαίρεσαι που ξέμπλεξες;
Φαίνεται όταν ταιριάζουμε με κάποιους και όταν δεν ταιριάζουμε. Απλά προχωράς παρακάτω. Στην δική μου παρέα, έγινε αυτό που δεν ήθελα ποτέ να γίνει στην παρέα μου, μπήκε στη μέση μια κοπέλα, που την ήθελα και εγώ και ένας φίλος μου και κάπου τα χαλάσαμε, αλλά κράτησε η φιλία μας, γιατί αποδείχθηκε η κοπέλα (δεν αναφέρω την λέξη, αλλά κατάλαβες). Κράτησε η φιλία μας, παρόλο που σε παρόμοιες καταστάσεις και σε φιλίες χρόνων, τα χαλάνε άνετα για μια γυναίκα.
Απλά η λύση σου, είναι να συνδυάσεις αυτό που σου λέει πολύ σωστά ο GoldenM και εγώ, να κοιτάς τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα μην χάνεις και την ζωή. Νομίζω πως αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός...Όσο για τις αποτυχημένες φιλίες, θα σου πω πως λύκειο δεν είχα ούτε έναν φίλο, κανείς δεν ταίριαζε με εμένα, στην σχολή άλλαξε αυτό και άλλαξα και εγώ, έγινα πιο χαρωπός, με χιούμορ και ζωντάνια. Έδειξα πράγματα από τον χαρακτήρα μου, που ούτε τα ήξερα, μέσα στην παρέα.
Πάντως το τελευταίο που είπες, το θεωρώ λάθος, για τις παρέες. Κανένας δεν έχει κατασταλάξει. Βλέπω και άλλες κοπέλες που έχουν παρέες, πόσο δήθεν κατασταλαγμένες είναι. Ναι η αντρική παρέα θεωρώ πως είναι πιο αληθινή και ουσιαστική από την γυναικεία. Είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα. Προσπάθησε να βρεις άτομα μέσω της σχολής σου και μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες, ακόμα και αν δεν σου κάνουν οι άνθρωποι το "κλικ" από την πρώτη στιγμή, εν τούτης μπορεί να αποδειχθεί ότι ταιριάζετε φιλικά (μπορεί να πετύχει αυτό και στον ερωτικό τομέα), γενικά μην απορρίπτεις ανθρώπους, άσε να δείξουν και εκείνοι τον εαυτό τους και μετά θα δεις, αν ταιριάζετε ή όχι.
Συνήθως αυτό θα στο δείξει και ο ίδιος ο χρόνος, αν περνάτε καλά με τις δραστηριότητές σας ή αν μιλάτε που και που στο fb. Συνήθως ελκύουμε άτομα είτε φιλικά, είτε ερωτικά, ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή μας (ανάλογα δηλαδή με το πως νιώθουμε με τον εαυτό μας, βλέπεις πως φιλία, έρωτας, ψυχολογίας, είναι αλληλένδετα). Μην κάνεις δηλαδή παρέα με άτομα που δεν ταιριάζεις, μην πιέζεις ηθελημένα τον εαυτό σου, με πράγματα που δεν θέλεις.
Αυτά τα λίγα από μένα πάλι, το ξέρω ότι σε ζαλίζω, απλά βλέπω δυνατότητες σε εσένα, που μπορεί να μην τις ξέρεις κιόλας, αλλά από την γραφή φαίνονται και είναι κρίμα να νιώθεις άσχημα εξαιτίας μερικών ηλίθιων. Αν έπρεπε να σου πω για εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα ένιωθες πολύ καλά. Κάποια στιγμή ίσως τα γράψω ή μπορεί και όχι, ανάλογα...